728x90 AdSpace

Latest Articles

8 Σεπ 2015

Έλα να με τελειώσεις... - Χριστίνα Καγιά - 8 Σεπ 2015


Σκεφτόμουν να ξεκινήσω να γράφω χωρίς πρόλογο και προκαταρκτικά το άρθρο αυτό, αλλά, oh the irony.

Θέμα ταμπού για πολλούς και δη, για πολλές, ο γυναικείος οργασμός θα ήταν πολύ πιο εύκολη υπόθεση αν απλά «εκπαιδεύαμε» σωστά τον σύντροφό μας.
Υπάρχουν δύο είδη γυναικών στον τομέα αυτό. Όχι, δεν είναι οι κλειτοριδικές και οι κολπικές.

Είναι αυτές που θέλουν και μπορούν και αυτές που θέλουν και δεν μπορούν.
Ευλογημένες οι πρώτες, θύματα των περιστάσεων οι δεύτερες θα έλεγα.
Ο οργασμός λοιπόν αποτελεί το δυσκολότερο κεφάλαιο της γυναικείας σεξουαλικότητας.

Γιατί κάτι που είναι τόσο απλό και ελαχίστως χρονοβόρο για τα αρσενικά, είναι τόσο πολύπλοκο για εμάς τα κοριτσάκια.
Κάπου διάβασα ότι η αργή εξάσκηση στο σεξ υπόσχεται γυναικείο οργασμό μέσα σε μόνο δεκαπέντε λεπτά! Γιατί, ας το οραματιστούμε λίγο. 

Γυρνάς από τη δουλειά. Το αναθεματισμένο οκτάωρο. Κομμάτια. Μαγειρεύεις, συμμαζεύεις, βάζεις κι ένα σίδερο για το γαμώτο. Και μετά κάνεις και το μπανάκι σου να χαλαρώσεις. Και φτάνοντας η μέρα στο τέρμα της κι ενώ είσαι πλέον σα ζόμπι του walking dead, το ρίχνεις στην αργή εξάσκηση στο σεξ. Φιλάκια, αγκαλίτσες, χαδάκια, αργά και σταθ-ζζζζζζζζ... Αν είναι ρε φίλε να με πάρει ο ύπνος στο ενδιάμεσο, τι να το κάνω;

Κάτι που ο μέσος άντρας αδυνατεί να καταλάβει όσα χρόνια κι αν περάσουν, είναι ότι οι γυναίκες ερεθιζόμαστε πρώτα εγκεφαλικά και μετά οπτικά ή ουσιαστικά. Βίασέ μου πρώτα το μυαλό μου και μετά όλα έρχονται, μωρό μου.

Αλλά επειδή πρέπει να πιάσω και το τεχνικό κομμάτι, με πόνο καρδιάς βέβαια, ας ξεκινήσω λέγοντας το εξής:

Κλειτορίδα. Βρείτε τη, αγαπήστε τη, φερθείτε της με τον ανάλογο σεβασμό που της αναλογεί και δε θα σας απογοητεύσει. Καλώς ή κακώς μια γυναίκα ξέρει τι θέλει και -με την κατάλληλη διάθεση και συνθήκες βέβαια- θα μπορέσει να το προσφέρει και μόνη της στον εαυτό της, αλλά αυτό το πράγμα με τους άντρες και το σημείο αυτό, ώρες ώρες με βγάζει από τα ρούχα μου! (ενίοτε με βάζει κιόλας, αλλά θα προσπαθήσω να κρατήσω ένα επίπεδο και να μην επεκταθώ, προσπαθώ να θίξω έναν κοινωνικό προβληματισμό εδώ).

Είναι γεγονός ότι από την κλειτορίδα περνούν σχεδόν οκτώ χιλιάδες νευρικές απολήξεις. Δε μπορεί να μην καταφέρνεις να βρεις μία, ρε ψηλέ! Και άντε τη βρήκες, μπράβο σου, πανό και πυροτεχνήματα στο κρεβάτι τρία παρακαλώ, είναι ανάγκη να της φέρεσαι τόσο βάναυσα;

Προσπάθησε να της δείξεις ότι σε ενδιαφέρει να περάσει καλά. Δώσ' της την ευχαρίστηση που αξίζει.

Μια γυναίκα σπάνια θα ζητήσει να την περιποιηθούν, σε αντίθεση με αρκετούς κάφρους που θα βγάλουν το δωράκι και ούτε λίγο ούτε πολύ θα πουν «Έλα μωρό μου, προσκύνα το είδωλο».

Το ότι μια γυναίκα δε θα ζητήσει -συνήθως- ιδιαίτερη περιποίηση δε μας δίνει carte blanche να φερθούμε όπως θέλουμε στο σώμα της.
«Με σάλιο και υπομονή...» Θα μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω για την σοφή ελληνική ρήση.

Με ΣΑΛΙΟ και ΥΠΟΜΟΝΗ ντε! Είναι που είναι ο άντρας από τη φύση του άγαρμπος, αν ξεκινήσει και θεόστεγνα το θέμα, πάει το χάσαμε το παιχνίδι, πάμε για ύπνο Κατερίνα.

Υπάρχουν λέει πάνω από πενήντα τρόποι να προκληθεί ένας οργασμός σε μία γυναίκα και πάνω από πέντε είδη οργασμών. Πρέπει να ομολογήσω ότι σφίχτηκε λίγο η καρδούλα μου όταν το έμαθα αυτό.
Βρείτε λέει το σημείο «τζι». Μη με πείτε κυνική και ξενέρωτη, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Είναι ένας ωραιότατος μύθος στημένος γύρω από την συνολική ύπαρξη των τριών ερωτογενών ζωνών (κλειτορίδα, μήτρα, κόλπος) για να βρίσκουμε δικαιολογία να αφήνουμε τα αγόρια να «εξερευνούν» εκτενέστερα τον... εσωτερικό μας κόσμο. Με επιτυχία κάποιες φορές και ΕΥΓΕ τους! Τα σωστά να λέγονται.

Παρόλα αυτά, ναι, είναι δύσκολη υπόθεση ο γυναικείος οργασμός για έναν άντρα. Ξέρω, θα βγουν οι «έμπειροι» και θα προσπαθήσουν να αποδείξουν με χειροπιαστές αποδείξεις πως όποια γυναίκα πέρασε από τα χέρια τους (και τη γλώσσα τους και άλλα μέρη/μέλη του σώματός τους, βεβαίως βεβαίως) σπαρταρούσε στο κρεβάτι τους και τελείωσε δεκαέξι φορές σε τρεις ώρες. Χμ. Σοβαρά τώρα;

Το οποίο με οδηγεί στο αμέσως επόμενο θέμα. Τυχαία. Εντελώς. Αλήθεια.
Όταν η γυναίκα προσποιείται οργασμό. Παύση για το δράμα. «Ποτέ δε μου έχει τύχει εμένα...»

Άραξε, μάστορα. Και στις καλύτερες οικογένειες έχει συμβεί. Και θα σου εξηγήσω αμέσως το γιατί.

Μια γυναίκα θα προσποιηθεί οργασμό για τρεις λόγους.
Πρώτον, δεν πρόκειται να τελειώσει ποτέ. Μπορεί να κουράστηκε (συμβαίνει καμιά φορά μετά το τρίωρο ντάπα ντούπα να κουραστεί η δόλια), μπορεί να βαρέθηκε (πολλοί και διάφοροι οι λόγοι), μπορεί να αγχώθηκε για την εφορία, να στεναχωρέθηκε που έπιασε το φασολάκι στην κατσαρόλα, να σκέφτηκε τον πρώην... 
Πες ότι δεν το είπα το τελευταίο!

Δεύτερον, έχει καταλάβει ότι αν δεν φτάσει εκείνη σε οργασμό, δε πρόκειται να το κάνεις ούτε εσύ. Και θέλει να σε ικανοποιήσει, βρε κουτό...
Τρίτο και προσωπικά αγαπημένο. Τελείωσε. Τόσο μα τόσο έντονα. Και της άρεσε. Πολύ. Και θέλει να συνεχίσεις αυτό που τόσο καλά κάνεις. Θα προσποιηθεί ότι ξανατελειώνει. Για να μη σταματήσεις. Μαγκιά ε;

Υπάρχει πάντα και η αλτρουιστική μερίδα γυναικών που θα το κάνουν για να μην νιώσει άσχημα ο καλός τους που δεν κατάφερε πάλι, εννοώ που δεν έφταιγε επειδή η άλλη δεν τελείωσε. Μαλακίες. Για να γλιτώσουν την κλάψα του «δεν είμαι αρκετά καλός και δεν τελείωσες» το κάνουν. Έλα, μεταξύ μας τώρα.

Μου είπαν να μιλήσω και για τους πολλαπλούς οργασμούς. Άσε μας κουκλίτσα μου. Εδώ δουλεύουμε για τη μία και καλή, επειδή εσύ το χεις και στο τρίλεπτο έχεις τελειώσει έξι φορές, δε χρειάζεται να μας το τρίβεις και στη μάπα.
Συνοψίζοντας λοιπόν, γιατί αν συνεχίσω δε θα τελειώσω ποτέ -αχεμ- θα καταλήξω λέγοντας τη σοφία μου.

Ο οργασμός είναι η ικανότητα του σώματος να λαμβάνει και να ανταποκρίνεται στην ευχαρίστηση. Δεν υπάρχει ωραιότερο θέαμα από μια γυναίκα με φουντωμένα μάγουλα, ένα κορμί να συσπάται από την ένταση και φωνές να επιβεβαιώνουν την πολύ καλή δουλειά που μόλις έγινε.

Και μια ικανοποιημένη γυναίκα οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε έναν πολύ ικανοποιημένο άντρα.

Και για να είμαι και δίκαιη, κανείς δεν έμαθε απλά με την επιφοίτηση. Αφήστε τις ντροπές στην άκρη και αν σας αρέσει κάτι (ή αν δε σας αρέσει ακόμα περισσότερο), πείτε το! Δώστε οδηγίες και κατευθύνετε το σύντροφό σας να σας χαρίσει τον τέλειο οργασμό! Και επιβραβεύστε το παιδί. Θα το αξίζει.



Χριστίνα Καγιά

Γεννήθηκα, παρόλο που για πολλά χρόνια ήμουν πεπεισμένη ότι φύτρωσα, και μεγάλωσα στην Αθήνα. Ηλικία αρνούμαι κατηγορηματικά να αποκαλύψω. Σπούδασα λογιστική, δεν είδα προκοπή, τώρα δηλώνω επιτήδεια συγγραφέας. Αγαπώ τη μουσική, την τεκίλα, τις γάτες μου και τα role-playing games. Φανατική του “από Δευτέρα...”. Βαριέμαι θανάσιμα τη ρουτίνα και είμαι πλέον πεπεισμένη ότι η ανθρωπότητα πάει κατά διαόλου. Και είμαι γκρινιάρα.

Website: iLov.gr

  • Facebook Comments
Scroll to Top