728x90 AdSpace

Latest Articles

16 Σεπ 2015

Η μέρα που ερωτεύτηκα τον κολλητό μου - Unknown - 16 Σεπ 2015
Γνωρίζεστε αρκετό καιρό έτσι ώστε ξέρετε τα πάντα ο ένας για τον άλλον. Ξέρει κάθε πότε έχεις περίοδο και πως είσαι μέσα στα νεύρα το πρωί που ξυπνάς. Πως αν δεν έχεις πιει καφέ απαγορεύεται να σου μιλήσει.

Σʼ έχει δει άβαφη(και δεν τρόμαξε),με αρκουδάτες πιτζάμες και τη φόρμα μέσα απʼ την καλτσούλα, παρακαλώ! Στα χειρότερα σου πάντα δίπλα σου.

Όταν έπινες όλο τον Βόσπορο και ξερνούσες τʼ αυτοκίνητο του, γιατί σε παράτησε ο Μπάμπης για την Λίτσα, όταν σʼ απέλυσαν απʼ τη δουλειά, όταν έπαθες κρίση πανικού.
Ήταν σε κάθε περίπτωση εκεί με μια τεράστια αγκαλιά κι ένα αληθινό, αισιόδοξο χαμόγελο πως όλα θα πάνε καλά. Και φυσικά εσύ για εκείνον.

'Έχετε ρίξει απίστευτα ξενύχτια να μιλάτε για όνειρα ζωής, χαμένες αγάπες, δουλειές, οικογένεια, προβλήματα, την καθημερινότητα. Σου έχει σκουπίσει πολλές φορές τα δάκρυ, ενώ εσύ τον έχεις αγκαλιάσει αμέτρητες γιατί ξέρεις πως οι άντρες δεν κλαίνε εύκολα.

Όλα αυτά κι άλλα τόσα σας έχουν κάνει να έχετε μια πολύ όμορφη και γεμάτη αγάπη σχέση, να τρέφετε, δηλαδή, αισθήματα που ακόμα κι αγαπημένα ζευγάρια θα ζήλευαν.

Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα απʼ την αληθινή φιλία. Σʼ αυτό συμφωνούμε όλοι.
Το θέμα, όμως, είναι τι γίνεται όταν αρχίζεις και συνειδητοποιείς πως αυτός ο άνθρωπος δε σου αρκεί σαν φίλος;

Ωπ! Την κάτσαμε, γιατί υπάρχει κι αυτό το ενδεχόμενο. Η μέρα που άρχισες να ερωτεύεσαι τον κολλητό σου…

Είναι πολύ εύκολο να μπερδευτείς και να ξεπεράσεις τα όρια της φιλίας. όταν είσαι συνέχεια μʼ έναν άνθρωπο που γνωρίζει τα πάντα για σένα, καλά κι άσχημα.

Σε ξέρει καλύτερα από τον καθένα κι, όμως, επιμένει να σʼ αντέχει και να σε δικαιολογεί. Είναι τρυφερός μαζί σου, προστατευτικός και νοιάζεται απʼτο αν έφαγες το μεσημέρι, μέχρι αν πήρες ζακέτα στις αλλαγές του καιρού ( κάτι σαν τη μάνα σου, δηλαδή, χωρίς την τσιρίδα).

Έχει απίστευτο χιούμορ, είναι έξυπνος και σε κάνει να χαμογελάς.
Α! Και για να προλάβουμε και τις κακές, αντρικές γλώσσες, δεν είναι γκέι.
Δικαιολογημένα, λοιπόν, ο τρόπος που τον αντιμετωπίζεις και τον βλέπεις μπορεί νʼ αλλάξει κατά 180 μοίρες.
Το δίλλημα που τίθεται είναι το εξής: Αισθάνεται το ίδιο κι αυτός; Ή μήπως άδικα θα ρισκάρεις την καλή σας επικοινωνία και σχέσεις.

Αν σου λέει πως γνώρισε ένα τρελό γκομενάκι και το βράδυ θα βγουν και σένα ξαφνικά αρχίζει να σε λούζει κρύος ιδρώτας, πιάνεις τον εαυτό σου να του λέει «σιγά μωρέ», «δεν θα είναι ούτε αυτή για σένα», λυσσάς και μόνο που σκέφτεσαι πως μπορεί να κάνει έρωτα μαζί της, σε πιάνει ταχυπαλμία και τρέλα, τότε… 'Οχι απλά την πάτησες αλλά έχεις δαγκώσει όλες τις λαμαρίνες του μετρό Θεσσαλονίκης που ακόμα δεν υπάρχει.

Πολλά συγχαρητήρια! Τώρα που έδαφος χάνουμε, τι γίνεται;
Αργά ή γρήγορα κάποιος από τους δύο θα κάνει την κίνηση. Αν πάλι όχι, τότε πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά αν θα ρισκάρεις τη φιλία σας για να του πεις πώς νιώθεις.

Στην πλειοψηφία των γυναικών έχει τύχει! Κι όταν τα αισθήματα αποδεικνύονται αμοιβαία, είναι σίγουρο πως θα έχεις μια από τις ομορφότερες σχέσεις της ζωής σου.

Απʼ την άλλη όλα είναι στο χέρι σου. Αν δεν το τολμήσεις δε θα μάθεις ποτέ.

Κι είναι καλύτερα να τολμάς παρά να μένεις με απωθημένα.
Αφιερωμένο....

  • Facebook Comments
Scroll to Top