728x90 AdSpace

Latest Articles

25 Σεπ 2015

Μην τα φτύνεις, μάνα μου - Σιμόν Ντε Μπουντουάρ




Αφήστε στην άκρη ταμπού, ντροπές κι αναστολές.

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για σεξ.

Κι επειδή όπως και στην πράξη, έτσι και στη θεωρία, προτού βουτήξουμε στα βαθιά πρέπει να μάθουμε να κολυμπάμε, θα ξεκινήσουμε με τη σωστή προετοιμασία.

Γιατί σωστή προετοιμασία, συνεπάγεται ανελέητο σεξ. Tempting, huh?

Ό,τι κι αν μας ελκύει, είτε είναι η φωνή, το στιλ, οι καλλίγραμμες γάμπες, ο τουρλωτός κώλος ή το εγκεφαλικό ερέθισμα που μας προκαλεί ο άλλος, 
προϋποθέτει το εναρκτήριο λάκτισμα για να καταλήξουμε στο κρεβάτι μαζί του. Το υπόβαθρο δεν έχει σημασία, αν θα είναι για ξεχαρμάνιασμα ή επειδή θέλουμε να κάνουμε σεξ ή τρυφερό έρωτα με το σύντροφό μας.

Αφού λοιπόν ερεθιστεί το νιονιό, σειρά έχει και το δεύτερο σημαντικότερο όργανο στο σώμα: τα γεννητικά όργανα. Σαφώς το χέρι βοηθάει αρκετά σε αυτή την περίπτωση, αλλά τι καλύτερο από μια υγρή γλώσσα να κάνει παιχνίδι;

Στοματικός έρωτας. Η πρόταση από μόνη της, δείχνει τη σημαντικότητά του. Όχι γλυκά μου παιδιά, δεν είναι ένα προκαταρκτικό παιχνίδι μόνο, είναι εξίσου σημαντικός με τη διείσδυση. Ας δούμε γιατί και ας ταξιδέψουμε μαζί στα άδυτά του.

Έστω λοιπόν ότι είσαι με εκείνον τον τύπο που σε φτιάχνει και μόνο που τον βλέπεις.
Σχέση ή ξεπέτα; Αδιάφορο. Αυτό που μας νοιάζει είναι ότι σε ανάβει τρελά.

Είναι απογευματάκι, έχετε γυρίσει από τη δουλειά στο σπίτι σου και ξεκινάς να μαγειρεύεις. Έτσι για το γαμώτο. 
Γέρνεις πάνω στον πάγκο για να ψιλοκόψεις το μαιντανό. Βάζεις λάδι να κάψει. Πετάς κρεμμυδάκι. Έχεις απορροφηθεί από τις σκέψεις σου, τις λάγνες εκείνες σκέψεις που κάνεις για μετά το φαγητό. Δαγκώνεσαι και λίγο, σκληραίνουν οι ρώγες... 

Σκέφτεσαι πώς θα τον καβαλήσεις στον καναπέ, όταν... Σε αρπάζει από τη μέση και σε τραβάει κοντά του. Η στύση του ακόμα δεν προδιαθέτει πολλά αλλά είναι εκεί, αμυδρά και τρίβεται πάνω σου. Νιώθεις την ανάσα του στο λαιμό σου, πίσω από το αυτί. Κάτι σου ψιθυρίζει, δεν έχει σημασία τι. Γιατί τον θες.
Τα δάχτυλά του τρέχουν στο κορμί σου μέχρι το σημείο που οι γλουτοί σου αγκαλιάζονται από τον κώλο σου. Σε χουφτώνει εκεί και σε γυρνάει προς το μέρος του. Ο πάγκος πίσω σου αδειάζει σε δευτερόλεπτα.
Σε ακουμπάει με γρήγορες κινήσεις πάνω του. Μέσα σε δευτερόλεπτα έχεις απαλλαγεί από το παντελόνι σου. Σε φιλάει, αργά και υγρά, ενώ το χέρι του εξερευνεί το χώρο ανάμεσα από τους μηρούς σου. Σε χαϊδεύει πάνω από το εσώρουχο. Χαμογελάει. Δεν ξέρεις τι σε κάνει εκείνη την ώρα να τον θες περισσότερο, το πονηρό του χαμόγελο ή το εσώρουχο που εμποδίζει;

Λες και διαβάζει τις σκέψεις σου, στο αφαιρεί. Ή ακόμα καλύτερα, στο σκίζει.
Ξεκινάει και σε φιλάει από τα γόνατα προς τα πάνω. Περνάει αρκετή ώρα στο εσωτερικό των μηρών σου. Τόσο όσο δει ότι χρειάζεται για να σε κάνει να βογγάς λίγο παραπάνω, να νιώθει τους μυες σου να σφίγγονται.

Αν δε θέλει να σε βασανίσει άλλο θα έρθει σύντομα με τη γλώσσα ή τα χείλη του να βρει την πρησμένη κλειτορίδα σου. Τη χαιδεύει ελαφρά, περνάει τη γλώσσα του από πάνω της μια ή δύο φορές. Όταν σε δει να ανταποκρίνεσαι, τη ρουφάει ελαφρά. Δαγκώνει απαλά τα χείλη και κάνει βόλτα με τη γλώσσα του σε όλο το μήκος του καυτού και υγρού σου αιδοίου.

Όταν πλέον στάζεις και σου κόβεται η ανάσα από την κάβλα, έρχεται η ώρα να χρησιμοποιήσει επιτέλους και τα δάχτυλά του. Ένα... δύο... γιατί όχι και τρία; Το άλλο του χέρι έχει γραπώσει το μπούτι σου κι εκείνος σε παίζει ταυτόχρονα με γλώσσα και με χέρι. 

Ο ρυθμός του αρχίζει σταδιακά να αυξάνεται και εσύ ξέρεις οτι μουσκεύεις τα δάχτυλά του με τα υγρά σου. Θα ξεκινήσει κι εκείνο το υπέροχο μούδιασμα στο κορμί σου, αυτό που σηματοδοτεί τον επερχόμενο οργασμό σου. Το καταλαβαίνει, πίστεψέ με. Θα νιώσει να τον σφίγγεις, θα καταλάβει τους μικρούς σπασμούς σου. Το ελεύθερό του χέρι ταξιδεύει κάτω από τη μπλούζα σου και αγγίζει τις ρώγες σου. Αρπάζει το στήθος σου και παίζει μαζί του, χουφτώνοντάς το, τρίβοντας και τσιμπώντας το, ερεθίζοντάς το ακόμα περισσότερο. 

Κι εσύ σπαρταράς στα χέρια του. Κι όταν πλέον τινάξεις πίσω το κορμί σου και απελευθερώσεις τους χυμούς σου στο στόμα του, φωνάζοντας από ηδονή, εκείνος τους δέχεται με ευχαρίστηση. 

Θα μείνει εκεί στωικά και θα σε γλείφει μέχρι να μην αντέχεις άλλο το άγγιγμά του.
Θα σηκωθεί αργά, το ελαφρύ του γένι θα γυαλίζει από τα υγρά σου. 

Χαμογελάει. Και θα είναι αληθινό το χαμόγελο. Και πριν προλάβει να σε πάρει όπως είσαι, εκτεθειμένη από όλες τις απόψεις, σκέφτεσαι ότι ίσως και να θες να του ανταποδώσεις την ικανοποίηση που μόλις σου προσέφερε.

Έτσι λοιπόν, κατεβαίνοντας από τον πάγκο, τον σπρώχνεις να ακουμπήσει εκείνος και αργά πέφτεις στα γόνατα. Θα τον πιάσεις στα χέρια σου και θα τον αγκαλιάσεις με τη θέρμη του στόματός σου. Ίσως παίξεις λίγο με τη γλώσσα σου στην αρχή, λίγο εκεί ψηλά στη βάλανο, εκεί που ξέρεις ότι τον τρελαίνει. 

Θα έχει μικρούς σπασμούς, θα το νιώθεις. Θα σου πιάσει και το κεφάλι, άντρας γαρ θα θέλει να σου δώσει ρυθμό. Καλά το πας. Τεχνική δεν υπάρχει. Θα κάνεις ό,τι εσύ καταλαβαίνεις ότι του αρέσει. 

Μπορείς να δαγκώσεις ελαφρά, θα καταλάβεις από την πίεση πόσο αντέχει, χωρίς να τον χαλάσει. Θα είναι ήδη στην τσίτα, θα έχει ήδη ερεθιστεί από το αναψοκοκκινισμένο σου πρόσωπο πριν, από τον ήχο της ακανόνιστης ανάσας σου, από την επιβεβαίωση ότι έκανε κάτι πολύ καλά.

Ο οργασμός δε θα αργήσει να έρθει. Είναι στο χέρι σου από κει και πέρα. Ή θα τον αφήσεις να γεμίσει το στόμα σου με τα υγρά του ή διακριτικά θα αποσυρθείς, παίζοντάς τον με τα χέρια και το στήθος σου. Κατά κύριο λόγο, το πρώτο είναι και το πιο απολαυστικό για εκείνον. 
Δε γαμιέται, γιατί όχι; Θα έρθουν οι σπασμοί, θα το καταλάβεις αφού τινάξει και το κεφάλι του προς τα πίσω, βογγώντας μπάσα.

Θα τελειώσει. Έτσι. Εκεί. Με εσένα στα γόνατα να τον κοιτάς στα μάτια. Με το στόμα σου να του έχει προσφέρει την υπέρτατη ικανοποίηση.

Ο στοματικός έρωτας δεν είναι ένα απλό παιχνίδι.
Είναι εξίσου σημαντικός και θέλει αφοσίωση και προσοχή.

Τόση προσοχή, που δεν καταλάβατε ότι τόση ώρα καίτε το φαγητό. ;




Σιμόν Ντε Μπουντουάρ

Η δεσποινίς Σιμόν έχει υιοθετήσει ένα διαφορετικό τρόπο ζωής. Έναν τρόπο γεμάτο απολαύσεις και εμπειρίες. Τα μάτια της έχουν δει πολλά και γι' αυτό αποφάσισε να διαμοιράσει απλόχερα τις γνώσεις της. Με έμφυτο ταλέντο στη σεξολογία και με έναν τρόπο ιδιαίτερο να βλέπει τα πράγματα, είναι εδώ για να σας ανοίξει τα μάτια (ίσως και τα πόδια για τους πολύ ντροπαλούς) και να σας λύσει οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχετε. Πετάξτε μακριά αναστολές και ρούχα και πάμε να ταξιδέψουμε μαζί.

Website: iLov.gr

  • Facebook Comments
Scroll to Top