728x90 AdSpace

Latest Articles

3 Οκτ 2015

Όχι άλλο σεξ στη μούγκα - Μαριλένα Χωριτάκη - 3 Οκτ 2015


Χαιρετώ τα αντρικά πλήθη, μιας και το σημερινό θέμα απευθύνεται περισσότερο σε εσάς. Δεν είμαι η Μπουντουάρ βέβαια αλλά θα προσπαθήσω ως ένθερμη θαυμάστριά της να σας μιλήσω για ένα βασικό κεφάλαιο στο σεξ, το dirty talking ή αλλιώς τα προστυχόλογα.

Ως πότε παλικάρια θα κάνουμε σεξ στα μουγκά; Και καλά εγώ βγάζω κι ένα «αχ, βαχ , πιο δυνατά, πιο βαθιά», εσύ πότε θα με κάνεις να νιώσω πιο άτακτη; Δίδυμος γαρ είμαι κι εγκεφαλικός τύπος, πως θα λειτουργήσω στο κρεβάτι εάν δε με μπριζώσεις λίγο λεκτικά;

Κυκλοφορούν και κάτι φήμες που θέλουν το σημείο G της γυναίκας να είναι το μυαλό, αφού όπως είναι γνωστό οι γυναίκες λειτουργούν περισσότερο εγκεφαλικά. Προς Θεού, δεν εννοώ να με στολίσεις με ό,τι κοσμητικό κυκλοφορεί εντός κι εκτός λεξικού, ούτε να μου κατεβάσεις όλα τα καντήλια της Μητρόπολης, αλλά βρίσε με και λίγο χωρίς να φοβάσαι μήπως σοκαριστώ ή προσβληθώ.

Άλλωστε, «πολλές αξιοπρεπέστατες κοπέλες εξομολογούνται στον ψυχίατρο ότι είναι δύσκολο να ζητήσουν από το σύντροφό τους ότι θέλουν να του ζητήσουν να λέει κακά λόγια τη στιγμή του έρωτα. Το σύνηθες είναι ότι θέλουν να ακούσουν ότι είναι πουτάνες το οποίο δημιουργεί την αίσθηση ότι κάνουν κάτι αμαρτωλό άρα και έντονο. Αλλά είναι δύσκολο να το πουν γιατί ντρέπονται. Κάποιες βέβαια, το ζητάνε. Και όλοι οι άντρες και αυτοί που δεν τα λένε νιώθουν την ανάγκη να κάνουν κάτι κακό. Να σκίσουν την γυναίκα. Γιατί και στη φύση έτσι γίνεται», υποστηρίζει ο ψυχοθεραπευτής Ματθαίος Γιωσαφάτ.

Για να το κάνουμε πιο εύπεπτο. Τα προστυχόλογα είναι το αλατοπίπερο στο σεξ. Όσες στάσεις και να αλλάξεις δήθεν για να εμπλουτίσεις τη σεξουαλική σου ζωή, πάντα θα το κάνεις στα μουγκά. Εκτός αν έρθει εκείνη η άγια ώρα που θα ανοίξεις το στοματάκι σου κι εκτός από στοματικό έρωτα, θα αρχίσεις να μου λες τι ακριβώς θέλεις να μου κάνεις και πως, τι θέλεις να σου κάνω εγώ και πόσο καυτή με βρίσκεις. Παλεύεις τόσο καιρό να με κάνεις να δω αστεράκια και να τελειώσω με τρεις διαφορετικούς τρόπους.

Λοιπόν θα σου πω ένα μυστικό, με προσέχεις; Για να φτάσω στην κορύφωση πρέπει να μου μιλήσεις βρώμικα. Να μου βάλεις φωτιά με δυο λέξεις που θα μου ψιθυρίσεις στο αυτί. Τότε μόνο θα αρχίσω να μουσκεύω τα σεντόνια σου από κάβλα.

Δεν πιστεύω να ντρέπεσαι. Άσε τον εαυτό σου ελεύθερο και την ηδονή να καθοδηγήσει τις λέξεις σου. Γιατί σου εγγυώμαι πως με τα πρώτα σου κακά λόγια όχι μόνο θα φύγουν οι ντροπές, αλλά θα θες κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο. Κι εγώ όμως με τη σειρά μου δε θα σε αφήσω παραπονεμένο. Θα σου τριβελίζω το μυαλό με τις πιο βρώμικες σκέψεις μου. Στόχος μου; Να σε φτάσω ένα βήμα πριν την κορύφωση χωρίς καν να χρησιμοποιήσω τα χέρια ή τη γλώσσα μου. Kαι τότε θα καταλάβεις τη σημαντικότητα του dirty talking.
Όμως αν ακόμη φοβάσαι μήπως δεν το απολαμβάνω, δεν έχεις παρά να το συζητήσεις ανοιχτά από πριν. Μαζί θα βάλουμε όρια, ώστε να μη χαλάσει η ατμόσφαιρα την επίμαχη εκείνη στιγμή.


Και τώρα, επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια -όχι στο κρεβάτι μωρό μου- εκεί θέλω να μου μιλάς και να με ξεσηκώνεις… ετοιμάσου για εξονυχιστική «εξέταση». Πως θα τσεκάρω τι έμαθες απόψε;

Μαριλένα Χωριτάκη

Ξεκίνησα, πριν ένα χρόνο, ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο της ερωτικής αρθρογραφίας. Μπροστά από την οθόνη ενός υπολογιστή αλλά και μέσα στην κουζίνα μου, συνήθως εκτονώνω δημιουργικά τη νευρικότητα ή τις συναισθηματικές μου απογοητεύσεις. Μισώ τα ορθογραφικά λάθη, το πλύσιμο των πιάτων και τη διπροσωπία. Διατηρώ δυο προσωπικά blogs, το CaliforniaDreamersInc και το FashionRoom, ενώ δε θα μπορούσα να λείπω από τα διαδικτυακά ερτζιανά του www.forceradio.gr. Αν εκτός από τις συμβουλές μου, χρειαστείτε και τις νομικές γνώσεις που αφομοιώνω στην γοητευτική Κομοτηνή, είμαι στη διάθεσή σας.

Website: iLov.gr

  • Facebook Comments
Scroll to Top