728x90 AdSpace

Latest Articles

4 Οκτ 2015

Όλοι οι καλοί χωράνε - Σιμόν Ντε Μπουντουάρ - 4 Οκτ 2015




Ας μιλήσουμε για σεξ, μέρος δεύτερον.



Ενημερώθηκα από τους αναγνώστες και φανς μου ότι η ενημέρωση για το στοματικό έρωτα είχε ευχάριστα και άμεσα αποτελέσματα και η απήχηση ήταν τόσο μεγάλη που δε θα μπορούσα να μη συνεχίσω να μοιράζω απλόχερα τις γνώσεις μου. Κοινώς, περισσότερες πίπες, απόψε.

Μου ζητήθηκε λοιπόν, να θίξω ένα άλλο ευαίσθητο και σημαντικό/κοινωνικοπολιτικό θέμα.
Το group sex. Κοινώς γνωστό και ως όργια και παρτούζες, the more the merrier, όλοι οι καλοί χωράνε και συναφή.


Άκουσα σε μια συζήτηση ότι δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να κάνεις σεξ με έναν άνθρωπο που σε φτιάχνει. Υπάρχει. Να κάνεις σεξ με δύο ανθρώπους που σε φτιάχνουν.

Υπάρχουν πολλά παρακλάδια σε αυτό τον τομέα. Τρίο. Τρίο με δύο άτομα του ίδιου φύλου, με δύο άτομα του άλλου φύλου, με ένα κι ένα. Τετράδα. Και μετά πάει αλλού το θέμα. Όρεξη να χεις και φαντασία. Και ανοιχτόμυαλο κύκλο.

Για τους τυχερούς και προνομιούχους υπάρχει λύση στο πρόβλημά τους. Η Αθήνα ειδικά βρίθει από Swinger's clubs. Διακριτικά, ερωτικά μαγαζιά στα οποία μπορείς με μια συμβολική είσοδο να γαμήσεις ανελέητα τους συνοδούς άλλων ζευγαριών. Απαραίτητη προυπόθεση να συνοδεύεσαι (good luck with that, ειδικά αν είσαι άνδρας).

Από κει και πέρα, όλο και κάποια εμπειρία ατόμου θα έχετε ακούσει σε κοινή παρέα, από ζευγάρι που βαρέθηκε να βουλιάζει στη σεξουαλική ρουτίνα του και είπε να παίξει με το φιλικό couple που κάνουν παρέα και ο ένας να χωθεί στη γυναίκα του άλλου ή και όλοι μαζί, δε γαμιέται. Μέχρι και για πειραματισμούς στο Πανεπιστήμιο με το γκομενάκι που ο άλλος ζαχάρωνε και την παρτόλα κολλητή της.

Μεταξύ μας, δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να σε περιποιούνται ταυτόχρονα δύο ή και περισσότερα άτομα. Σίγουρα, θα πρέπει να ανταποδώσεις, αλλά όπως λένε δύο ζευγάρια μάτια είναι καλύτερα από ένα, με την ίδια λογική δύο ζευγάρια χέρια είναι καλύτερα από ένα. Και δυο ζευγάρια χείλη... Και δύο ζευγάρια από πολλά ακόμα πράγματα...

Είναι γεγονός ότι ένας άντρας θα προτιμήσει να έχει στο κρεβάτι του δυο γυναίκες, παρά να «πάρει» μια μαζί με τον κολλητό του. Και είναι λογικό. Δύο τουρλωτά κωλαράκια, δύο ζευγάρια στήθη, δύο καυτά (μου είπαν να μην το γράψω, αλλά το πιάνετε το νόημα). Επιπλέον, το παιχνίδι μεταξύ δύο γυναικών είναι άκρως αισθησιακό και ερεθιστικό. Αντιστοίχως, μια γυναίκα που δεν ψήνεται τόσο πολύ για παιχνίδι με άλλο ένα θηλυκό, ή, ακόμα χειρότερα το βλέπει ανταγωνιστικά, θα προτιμήσει δύο αντρικά μόρια για να την ικανοποιήσουν.

Παρ' όλα αυτά, θα επιμείνω στην άποψη του the more, the merrier.
Κι αυτό γιατί, με αυτό τον τρόπο, δε θα μείνει κανείς ποτέ παραπονεμένος.

Στο εξωτερικό είναι περισσότερο διαδεδομένο και, χώρες όπως η Ολλανδία και η Γαλλία είναι γνωστές για τα swinging Και orgy parties που διοργανώνουν για «εκλεκτά» μέλη των clubs τους.
Στην Ελλάδα, η αλήθεια είναι ότι υπάρχει ακόμα το ταμπού των «ανήθικων και ανεκδιήγητων» αυτών πράξεων, οπότε με εξαίρεση το λαμπρό event που διοργανώθηκε την Άνοιξη στη λεβεντογέννα Κρήτη, όπου προσήλθε «ετοιμοπόλεμος» κόσμος από πολλά μέρη της γης για να πηδήξει ελεύθερα και να ανταλλάξει συντρόφους, δε θα δούμε πολλά τέτοια ευχάριστα θεάματα.

Μη σας εμποδίσει αυτό. Ανοίξτε τους ορίζοντες και το μυαλό σας.
Αν θέλετε κάτι διαφορετικό, κάτι τονωτικό, κάτι εξτρίμ για τη σχέση σας ή απλά να περάσετε καλά, δοκιμάστε το. 
Η χημεία εκείνη τη στιγμή ξεπερνά ντροπές κι αναστολές.
Οι οργασμοί θα είναι απανωτοί. 
Η ευτυχία στα πρόσωπα των συμμετεχόντων, έκδηλη.
Και η εμπειρία, μοναδική. Γιατί όλα στην τελική είναι συλλογή εμπειριών.

Από ομαδικό αυνανισμό (ναι ναι συγκαταλέγεται κι αυτό στο group thing) και σεξ ζευγαριών στον ίδιο χώρο μέχρι πολλούς παρτεναίρ, πολλαπλές διεισδύσεις και εναλλαγή συντρόφων, όποια κι αν είναι η επιλογή, ή μάλλον η δυνατότητα του καθενός , το μόνο βεβαιο είναι ότι θα το ευχαριστηθεί.

Προτού κλείσω, αξίζει νομίζω να αναφέρω ότι εκτός από τα γνωστά πάρτυ εναλλαγής συντρόφων, υπάρχει μεγάλη ποικιλία στο πώς θα μπορούσε να εξελιχθεί η νύχτα. Ένα από τα πιο γνωστά events είναι το key party. Τι είναι αυτό; Πολύ απλό. Ζευγάρια μαζεύονται σε ένα σπίτι και όλοι αφήνουν το κλειδί του αυτοκινήτου τους σε ένα μπολ. Στο τέλος της νύχτας, κάθε γυναίκα διαλέγει τυχαία ένα κλειδί αυτοκινήτου και φεύγει με τον ιδιοκτήτη του. Επίσης, ας μην αφήνουμε παραπονεμένα τα underwater parties, σεξ δηλαδή με πολλαπλούς συντρόφους σε πισίνα, τζακούζι και θάλασσα.

Σημαντικός διαχωρισμός θα πρέπει να γίνει παρ'όλα αυτά στο τρίο και στον ρομαντικό δεσμό μεταξύ τριών ατόμων, γνωστό και ως Ménage à trois , τα ερωτικά τρίγωνα. Αυτό αφορά μορφή δέσμευσης και αμοιβαίας ικανοποίησης, παρά απλό σεξ.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, το σεξ πρέπει να είναι συναινετικό και να υπάρχει και η κατάλληλη μορφή προστασίας και προφυλάξεων.

Τα όρια είναι για να ξεπερνώνται, αγαπητοί μου και ο άνθρωπος είναι ένα πλάσμα που έχει τη δυνατότητα να «αγαπήσει» ταυτόχρονα περισσότερα από ένα άτομα.
Ξεπεράστε τα ταμπού σας και δοκιμάστε το. 
Δε θα απογοητευτείτε. ;)




Σιμόν Ντε Μπουντουάρ

Η δεσποινίς Σιμόν έχει υιοθετήσει ένα διαφορετικό τρόπο ζωής. Έναν τρόπο γεμάτο απολαύσεις και εμπειρίες. Τα μάτια της έχουν δει πολλά και γι' αυτό αποφάσισε να διαμοιράσει απλόχερα τις γνώσεις της. Με έμφυτο ταλέντο στη σεξολογία και με έναν τρόπο ιδιαίτερο να βλέπει τα πράγματα, είναι εδώ για να σας ανοίξει τα μάτια (ίσως και τα πόδια για τους πολύ ντροπαλούς) και να σας λύσει οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχετε. Πετάξτε μακριά αναστολές και ρούχα και πάμε να ταξιδέψουμε μαζί.

Website: iLov.gr

  • Facebook Comments
Scroll to Top