728x90 AdSpace

Latest Articles

19 Οκτ 2015

Όχι πασά μου, δεν κατουρήθηκε από τη χαρά της - Σιμόν Ντε Μπουντουάρ - 19 Οκτ 2015





Μετά από μια ολιγοήμερη αποχή, είναι καιρός να μιλήσουμε για κάτι που μου ζητήθηκε προσωπικά και αντιλήφθηκα ότι πολύς κόσμος έχει μια λανθασμένη άποψη πάνω στο θέμα αυτό: το squirting.


Το squirting λοιπόν, γνωστό και ως γυναικεία εκσπερμάτιση. Μην το μπερδέψετε με την εκσπερμάτωση, εκτός αν δείτε αίμα στα υγρά, όπου εκεί, να μη σας αγχώσω πάει αλλού το θέμα, χρειάζεται γιατρό η υπόθεση.

Πρώτη φορά το είδαμε να γίνεται γνωστό στο ευρύ κοινό από τη Samantha, τη σεξομανή milf από το Sex and the City, όπου την είδαμε να πειραματίζεται με μία μελαχρινή βραζιλιάνα και να εκπλήσσεται ευχάριστα όταν την «έβρεξε» ελαφρώς στο πρόσωπο, μετά από έντονο παιχνίδι μαζί της.

Πολλοί, άντρες κυρίως, θα έχουν δει και «εκπαιδευτικό υλικό» από ταινίες πορνό, όπου το squirt έχει ολόδική του κατηγορία. Γνωστή μάλιστα και για την τέχνη της επί του θέματος, η Jamie James, η οποία κατέχει το ρεκόρ για τον μεγαλύτερο «πίδακα» γυναικείου σπέρματος, φτάνοντας επιτυχώς τα 4,2 μέτρα.

Και κάπου εδώ έρχεται η προσγείωση. Γιατί μανάρι μου, αν περιμένεις πίδακες και λούσιμο, θα στη χαλάσω, αυτά γίνονται συνήθως με κολπικό κλύσμα και πολλές πολλές πρόβες.

Παρόλα αυτά, η γυναικεία εκσπερμάτιση δεν είναι μύθος. Αντιθέτως είναι κάτι αρκετά εφικτό να συμβεί σε όλες μα όλες τις γυναίκες. Δώσε προσοχή.

Για αρχή να ξεχωρίσουμε την έννοια του squirt από τα ούρα. Όχι. Δεν είναι ούρα. Δεν κατουρήθηκε πάνω της, μάγκα μου, ούτε της «έφυγαν». Εκτός λοιπόν αν γουστάρεις golden shower και τη βρίσκεις με αυτά, ξέχασέ το. Αναλύσεις αυτών των υγρών έχουν βρει ένζυμα, σάκχαρα και ουσίες όμοιες με αυτές που συναντούμε στο ανδρικό σπέρμα. Αν λοιπόν έχει μια γεύση... υπόγλυκη ας την ονομάσουμε, καλά είσαι.

Πολλοί δε γνωρίζουν τι είναι αυτό, πόσο μάλλον πώς να το επιτύχουν, κάτι το οποίο είναι τρομακτικά απογοητευτικό. Σκεφτείτε ότι υπάρχουν αφρικάνικες φυλές, οι οποίες το γνωρίζουν τόσο καλά, που το έχουν ανάγει σε τρόπο ζωής. Και μετά λέτε αυτούς τριτοκοσμικούς... Ολόκληρο κεφάλαιο αφιερωμένο, στο Κάμα Σούτρα (και μετά σου λένε ότι στο σεξ δε χρειάζεται μελέτη...) Στο δε Πανεπιστήμιο York στο Τορόντο, υπάρχει μια διαφωτιστικότατη λέκτορας, η Shannon Bell, η οποία όχι μόνο παραδίδει μαθήματα για το πώς να επιτευχθεί αυτό αλλά τα παρουσιάζει στο αμφιθέατρο ζωντανά, η ίδια! Καναδοί, παιδί μου. Λαός με προοπτικές.

Επί της παρούσης, φίλε άντρα, αν θες να δεις τη γυναίκα να σπαρταράει κυριολεκτικά στο κρεβάτι σου, τα βήματα είναι συγκεκριμένα. Οπλίσου με υπομονή κι επιμονή και πάμε. 

Ας τα πιάσουμε από την αρχή. Δε θα με βρεις υπέρμαχο της ύπαρξης του σημείου G στις γυναίκες, καθώς οι επιστημονικές απόψεις διίστανται. Το σημείο G λοιπόν, φερόμενο και ως «προστάτης» στη γυναικεία ανατομία (αυτό που έχετε κι εσείς τα αγοράκια δηλαδή, δεν του σκάμε λεφτά για να φυλάει «πόρτα» στα γυναικεία άδυτα, όπως στα μαγαζιά της παραλιακής) θεωρητικά βρίσκεται δύο με οκτώ εκατοστά μέσα από την είσοδο του κόλπου και προς τα πάνω. Μαρτυρίες ατόμων που παίρνουν ορκο στο Κάμα Σούτρα ότι το βρήκαν μάλιστα, υποστηρίζουν ότι υπάρχει ένα σφαιρικό ογκίδιο με τραχιά επιφάνεια εκεί που όταν το πίεζαν το θηλυκό έπαιρνε φωτιά. Παρόλα αυτά, ακόμα κι αν αφορά μύθο, το βέβαιο είναι ότι ΚΑΤΙ υπάρχει εκεί μέσα, το οποίο θα μας βοηθήσει στο να επιτύχουμε το σκοπό μας.

Άντε και το βρήκες, λοιπόν. Κράτα το γερά να μη σου φύγει, τώρα αρχίζει η σκληρή δουλειά. Θεωρώ ότι έχεις ήδη σκεφτεί να εισάγεις δύο από τα δάχτυλά σου στον κόλπο της, ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι και η ποσότητα και η ποιότητα θα μετρήσει. Λυγίζουμε τα δαχτυλάκια προς τα μέσα (σα γατζάκι δηλαδή) και πιέζουμε ελαφρά στην αρχή. Το τονιζω, ΕΛΑΦΡΑ. Μην έχουμε κανα ατύχημα, ακόμα δεν ξεκινήσαμε.

Αν το κάνεις καλά, θα το δεις. Θα αρχίσει να βαριανασαίνει, θα κυρτώνει η μέση, μπορεί να γατζώνει χέρια στα σεντόνια, κάτι θα κάνει πάντως. Το χεις, μην σταματήσεις. Ξεκίνα τα μέσα έξω, σα να της έκανες έρωτα. Πίεση, μην ξεχνάς. Αν το κάνεις καλά, θα αυξηθεί η έντασή της και θα νιώσεις και το σημείο να υγραίνεται αρκετα και να διογκώνεται. Το χεις, μάγκα μου.

Κάπου εκεί, έρχεται η μαγική στιγμή που περίμενες. Να δώσεις ένταση. Πάμε γερά! Μην της προκαλέσεις καμία πρόπτωση μήτρας, αμαρτία το κορίτσι, αλλά ανέβα! Θα νιώσεις πίεση, σα να σε σπρώχνει. Μη μασήσεις, νάζια είναι, σπρώξε κι εσύ. Ενδεχομένως να σε κοιτάξει έντρομη, καθώς θα νομίζει ότι κατουριέται. Εδώ είμαστε! Κλείστης το μάτι και κάντη να νιώσει άνετα. (Για καλό και για κακό, στείλτη μία τουαλέτα πριν ξεκινήσεις, ποτέ δεν ξέρεις) Θεωρώ περιττό να πω ότι το ελεύθερο χέρι δεν το έχουμε κουλό, έχει και μια κλειτορίδα εκεί κάτω, φέρσου της με αγάπη, καλό θα κάνει. Free tip: μπορείς επίσης να της πιέζεις την κοιλιά, σκέψου σα να της κρατάς αντίσταση για να μη σου φύγει τρέχοντας στην τουαλέτα. Μέτρα αντίστροφα τώρα.

Μέσα σε δευτερόλεπτα, άντε ένα λεπτό το πολύ, ξεκινάει το πάρτυ. Ο οργασμός της. ΜΗΝ σταματήσεις. Κάντο ακόμα πιο έντονο. Κοίτα τη στα μάτια και απόλαυσε το θέαμα. Θα τσιτώνει, θα φωνάζει, θα φουντώνει. Και μέσα σε ελάχιστο χρόνο, θα έρθει κι η εκσπερμάτιση. Θα δεις τα πολυπόθητα, «μυθικά» υγρά να πετάγονται. Μην σκάσεις αν δεν είναι κανάς πίδακας σαν το συντριβάνι του Συντάγματος, δεν είναι όλες το ίδιο «παραγωγικές».


Αυτό ήταν... Να δεις που μετά από αυτό, θα σε λατρέψει. Θα το θέλει ξανά. Με την προπόνηση θα βρεις και το δικό σου τρόπο να της το κάνεις. Δε νομίζω να σε χαλάει να την έχεις στο κρεβάτι όλο και περισσότερο, σωστά; Μπορείς πάντα να το κρατάς για ιδιαίτερες «περιστάσεις», όπως π.χ πριν της ζητήσεις να πας να δεις το ματς την Τρίτη με τα παιδιά ή να της ανακοινώσεις ότι δε θες να φας με τη μάνα της την Κυριακή. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, κερδισμένος θα βγεις. Με τις υγείες σας, λοιπόν!






Σιμόν Ντε Μπουντουάρ

Η δεσποινίς Σιμόν έχει υιοθετήσει ένα διαφορετικό τρόπο ζωής. Έναν τρόπο γεμάτο απολαύσεις και εμπειρίες. Τα μάτια της έχουν δει πολλά και γι' αυτό αποφάσισε να διαμοιράσει απλόχερα τις γνώσεις της. Με έμφυτο ταλέντο στη σεξολογία και με έναν τρόπο ιδιαίτερο να βλέπει τα πράγματα, είναι εδώ για να σας ανοίξει τα μάτια (ίσως και τα πόδια για τους πολύ ντροπαλούς) και να σας λύσει οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχετε. Πετάξτε μακριά αναστολές και ρούχα και πάμε να ταξιδέψουμε μαζί.

Website: iLov.gr

  • Facebook Comments
Scroll to Top