728x90 AdSpace

Latest Articles

25 Οκτ 2015

Το φλερτ θέλει μαεστρία - ΕΥΗ ΔΙΚΑΙΟΥ - 25 Οκτ 2015


Το φλερτ είναι μια διαχρονική κι επίπονη διαδικασία που διαμορφώνεται ανάλογα με το χρόνο και τη μόδα. Οι ατάκες και τα μέσα  που χρησιμοποιούσαν κάποτε τα αγόρια  για να φλερτάρουν μια κοπέλα και σίγουρα έπιαναν, τη σήμερον ημέρα  θεωρούνται ξεπερασμένα.


Άσε που συχνά βάζουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα και τη δημόσια εικόνα. Ένας λάθος χειρισμός, μια χοντροκομμένη ατάκα και το χαστούκι θα προσγειωθεί σαν F-16 πάνω στον αερολιμένα της μούρης σου! Ναι! Συμβαίνει και αυτό!

Αν και για μερικούς άντρες αποτελεί καθημερινό άθλημα –έτσι λένε τουλάχιστον- μάλλον πρέπει ν᾽ αναβαθμιστούν λίγο οι επαγγελματικές τους τεχνικές γιατί επιμένουν να υποπίπτουν σε λάθη θανάσιμα. Αποτέλεσμα; Γίνονται θέμα στον πρωινό καφέ κάθε γυναικοπαρέας κι όχι με την καλή έννοια.

Ποτέ μια φράση δε λειτουργεί σαν μπαλαντέρ. Σταμάτα να διαβάζεις τόσο πολύ Cosmopolitan και πιάσε επαφή με πραγματικότητα.
Πώς πιστεύεις πως με την ίδια ατάκα που έριξες το γκομενάκι της προηγούμενης εβδομάδας, θα ρίξεις κι όλες  τις  επόμενες γυναίκες  που θα συναντήσεις;

Κάθε γυναίκα έχει τον δικό της μοναδικό χαρακτήρα. Αντιμετώπισέ την, λοιπόν, όπως πρέπει χωρίς να ξεπατικώνεις ατάκες από τις βιντεοταινίες του Ψάλτη.

Μην καυχιέσαι για τις εμπειρίες σου και, κυρίως, για τις σεξουαλικές σου επιδόσεις. Δεν είσαι ο Μάνθος Φουστάνος, δεν οδηγείς Πόρσε και δεν πρωταγωνιστείς στο «Κωνσταντίνου κι Ελένης». Το να περηφανεύεσαι όχι μόνο δε σε ανεβάζει στα μάτια καμιάς σοβαρής γυναίκας αλλά πετυχαίνει το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα.

Πέρα απ᾽ το να γίνεις μαϊντανός και να φορέσεις από μόνος σου την περικεφαλαία του «μαλάκα», διαφημίζεις τον εαυτό σου με τον χειρότερο τρόπο: γυναικάς, άστατος, πολυλογάς. Κάπως έτσι χάνεις την ελπίδα για ραντεβού με αυτήν και καμιά δεκαπενταριά άλλες που θα πληροφορηθούν το ποιόν σου.

Το στιλ και η φινέτσα, φίλτατε άντρα, φαίνεται απ᾽ την πρώτη ματιά. Κι επειδή ένα ακριβό αμάξι κι ένα πολύτιμο ρολόι δεν κάνουν τη διαφορά και δε σου χαρίζουν καμιά γυμνή στο πιάτο, δε χρειάζεται να αυτοδιαφημίζεσαι μοστράροντας την τιμή του πανάκριβου κουστουμιού σου μες στη μούρη της. Η υπερβολική διαφήμιση υποδεικνύει, συνήθως, και ελαττωματικό  προϊόν.  Τόσα λούσα και λεφτά δεν μπορεί κάποιο πρόβλημα θα κρύβουν.

Το επόμενο που έρχεται και κολλάει σφήνα στο προηγούμενο «dont do it», αποτελεί και το μεγαλύτερο ψέμα.
«Έχω μεγάλη εμπειρία στις γυναίκες που πλέον τις ξέρω καλά, οπότε σε κάποια θέματα μπορώ να τις καταλάβω».

Όχι, όχι και όχι! Δε γίνεται να γνωρίζεις τις γυναίκες καλά, αφού δε μοιραζόμαστε τον ίδιο εγκέφαλο. Επιπλέον όσες περισσότερες γυναίκες γνωρίζεις, τόσο περισσότερο μπερδεύεσαι γιατί όπως είπαμε και παραπάνω η κάθε μία είναι ξεχωριστή.

Επίσης, μην προσπαθείς να γίνεσαι αστείος με χοντροκομμένα ανέκδοτα. Το αστείο από το γελοίο μια ατάκα δρόμος. Το χιούμορ είναι βασικό προσόν, αλλά μάθε να το χρησιμοποιείς όπου κι όποτε πρέπει.

Καταλαβαίνω πως η πρώτη σκέψη που περνάει από το μυαλό σου όταν βλέπεις μια ωραία γυναίκα είναι το πώς θα τη ρίξεις στο κρεβάτι. Αν μη τι άλλο είναι αναπόσπαστο κομμάτι του πρωτόγονου DNA που κυκλοφορεί στις φλέβες σου. Δε χρειάζεται, όμως, να το δείξεις ανοιχτά, πόσο μάλλον να το πεις. Θα μείνεις με τη φαντασίωση και το πουλί στο χέρι είναι δεδομένο. Όσο εύκολη και να είναι μια γκόμενα, για τη δική σου εικόνα και image φέρσου σαν gentleman. Καλό σε σένα θα κάνεις. Άσε που θα αυξήσεις και τη δημοτικότητά σου στον γυναικείο πληθυσμό.

 Δώσε στον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου την αμέριστη προσοχή σου. Το επικοινωνιακό κομμάτι είναι το Α και το Ω στις σχέσεις. Ό,τι και να σου λέει στο πρώτο ραντεβού  πρέπει να δίνεις –έστω και φαινομενικά- την εντύπωση πως την παρακολουθείς. Μη χαζεύεις δεξιά κι αριστερά γιατί όχι μόνο δε θα ακολουθήσει δεύτερο ραντεβού αλλά θα τραβήξει σαν τη Θεοδωρίδου μια κόκκινη γραμμή και στο πρώτο.

Τέλος, άσε λίγο μυστήριο να αιωρείται στον αέρα και μη βιάζεσαι να τα πεις όλα με το Ν και με το Σ. Άσε τον άνθρωπο να σε γνωρίσει και να σε εξερευνήσει με τον τρόπο και τον ρυθμό που θέλει. Το άγνωστο εξιτάρει και το να κάνεις τη γυναίκα περίεργη να σε γνωρίσει, σου δίνει bonus πόντους.

Τα tips φυσικά αφορούν τόσο τους άντρες αλλά και τις γυναίκες που όσο να ᾽ναι σήμερα έχουν πάρει το πάνω χέρι στην προσέγγιση.

Το φλερτ χρειάζεται δύο. Μη λειτουργείτε λες και δράτε μόνοι σας.

Κάντε τον άνθρωπο απέναντί σας να νιώσει ευχάριστα και μοναδικά και προπάντων κάντε τον να γελάσει. Μια καλή εικόνα μπορεί να μη κερδίζει πάντα το κορίτσι, αλλά κλέβει σίγουρα τις εντυπώσεις.



ΕΥΗ ΔΙΚΑΙΟΥ

Σπουδάζω στο τμήμα μουσικών σπουδών Ιονίου πανεπιστημίου. Ζω για τη μουσική ,μέσα απ' τη μουσική. Είμαι τελείως αυθόρμητη και με μια υπερβολική δόση τρέλας. Στην παρέα μου διαθέτω το τίτλο της «μαμάς» και δικαιολογημένα, αφού είμαι σε μεγάλο βαθμό υπερπροστατευτική με αυτούς που αγαπάω. Είμαι λάτρης του χιούμορ και το υποστηρίζω όπου βρεθώ. Είμαι ερωτευμένη με τη ζωή και πιστεύω πως ωραίο είναι το να υπάρχεις, αλλά το να ζεις έχει τη δική του μαγεία.

Website: iLov.gr

  • Facebook Comments
Scroll to Top