728x90 AdSpace

Latest Articles

27 Οκτ 2015

Ζήτα μου ό,τι θες, πάρε με όπου θες. - Σιμόν Ντε Μπουντουάρ - 27 Οκτ 2015





Χαίρομαι να λαμβάνω feedback από τα κείμενά μου. Σε ένα από αυτά, μου ζητήθηκε εκ νέου, να εκθέσω την άποψή μου για ένα άλλο θέμα: Το public sex. Δεθείτε γερά λοιπόν, αφήστε στην άκρη σεμνοτυφίες και, πάμε ξανά.


Πρέπει να είχα μόλις τελειώσει το σχολείο, μπορεί και λίγο νωρίτερα, όταν στη ζωή μου , και δη στο κρεβάτι μου, μπήκε ο Άλκης. Ένας παίδαρος, δυο μέτρα, μόλις είχε αποφοιτήσει από τη σχολή αξιωματικών. Μπατσάκος, όπως τον αποκαλούσα. Ακόμα και σήμερα, τόσα χρόνια μετά, θα παραδεχτώ ότι ήταν το καλύτερο κρεβάτι μου. Ανήσυχος, ανοιχτός σε ιδέες και προτάσεις και αστείρευτος.

Όλα πήγαιναν καλά, μέχρι που μια μέρα, κάνοντας βόλτα στην Πανεπιστημίου, με τράβηξε παράμερα και με έσπρωξε σε μια άδεια στοά. Αρχίσαμε το ελαφρύ χαμούρεμα, αλλά ο παίδαρος ήθελε κι άλλο. «Είσαι σοβαρός; Κι αν περάσει κανείς;» Ναι ξέρω, ήμουν μικρή κι αθώα, αλλά ήμουν και κότα. Ο Άλκης με κοίταξε πονηρά και καβλωμένα και δαγκώνοντας το λωβό του αυτιού μου μου ψιθύρισε μπάσα «Αυτό δεν είναι το νόημα;». Όχι, δεν ήταν για μένα. Κώλωσα. Λίγες μέρες μετά, τα ίδια. 

Χωρίς να μακρυγορήσω, βρεθήκαμε ένα βράδυ σε σκοπιά του, έξω από τη ΓΑΔΑ, μέσα στο φυλάκιό του. «Βλέπεις έξω; Κανείς δε μπορεί να δει μέσα.» Μάλιστα, το έπιασα το νόημα με τη μία. Το είχα πιάσει από νωρίς, είχα φροντίσει να πάω μάλιστα με χαλαρή φουστίτσα, χωρίς εσώρουχα και συναφή. Κατέληξα καβάλα του να τον παίρνω, σαν να μην υπάρχει αύριο, ξανά και ξανά και ξανά. Ναι, στην αρχή κοίταζα πανικόβλητη δεξιά κι αριστερά μη μας κάνουν καμιά έφοδο και βρεθώ κατευθείαν μέσα στη ΓΑΔΑ, αλλά αφού το απέβαλα, όχι μόνο είχα τον καλύτερο οργασμό, αλλά γούσταρα κιόλας το άγχος. Και από τότε, το κάναμε μόνο έξω. Αποκλειστικά.

Το νόημα αυτής της αναδρομής στο παρελθόν, θα το αναλύσουμε αμέσως. Είμαι βέβαιη και σκίζω τα πτυχία μου ότι πολλές και ίσως και πολλοί, με κάποια παρόμοια εμπειρία ταυτιστήκατε και θα συμφωνήσετε ότι το σεξ σε δημόσιο χώρο, δίνει ένα spice στην πράξη και τη στιγμή.

Εδώ θα διαφωτίσουμε όμως, τους υπόλοιπους.

Σεξ σε δημόσιο χώρο. Αυτό αγαπητά μου παιδιά, σημαίνει ότι θα καβαληθείτε σε μέρος εκτός της ιδιωτικότητας του σπιτιού σας. Είτε αυτό σημαίνει στο σκοτεινό σοκάκι, στις τουαλέτες του αεροδρομίου, είτε στο αμάξι, στα βραχάκια της Ακρόπολης ή τη βιβλιοθήκη, ακόμα και στο γραφείο.

Δεν είπε κανείς ότι είναι εύκολο πράγμα. Αντιθέτως, θέλει προσοχή και ψάξιμο! Το τελευταίο που χρειάζεστε είναι μια απόλυση ή, ακόμα χειρότερα, σύλληψη για προσβολή της δημοσίας αιδούς. Βεβαιωθείτε ότι αν είστε σε χώρο επαγγελματικό για αρχή, ότι η πόρτα κλειδώνει. Το πιθανότερο είναι να βρεθείτε με το πουλί στο χέρι, αν δεν. Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Εκτός αν η εταιρεία είναι δική σας. Εκεί βέβαια ελλοχεύουν άλλοι κίνδυνοι, αλλό αυτό σε άλλο μάθημα.

Αν αποφασίσετε να το κάνετε στο δρόμο, θέλει γερά κότσια. Ναι, η αδρεναλίνη εκείνη τη στιγμή είναι απίστευτη στη σκέψη και μόνο του «κι αν μας πιάσουν» και ο οργασμός ανεπανάληπτος, αλλά αν σας πιάσουν, πρόμπλεμ. Προτιμήστε το σε ήρεμες γειτονιές και κατά προτίμηση πολύ νηφάλιοι. Ή πολύ μεθυσμένοι.

Πολύ σημαντικό tip. Αν είστε επιρρεπείς σε τραυματισμούς, αν θέλετε το κεφαλάκι σας να ακουμπάει σώνει και καλά σε πουπουλένιο μαξιλάρι και αν έχετε κρυάδες με τα πρώτα κρύα του Σεπτεμβρίου, μην το επιχειρήσετε. Δεν είναι ό,τι πιο άνετο.

Αν θελήσετε να δοκιμάστε σεξ στο αυτοκίνητο, τα πράγματα είναι πιο απλά, καθώς υπάρχει θέρμανση (όχι ότι θα τη χρειαστείτε, σύντομα θα ανακαλύψετε ότι μπορείτε να αναπαραστήσετε τη σκηνή με τον Jack και τη Rose μέσα στην άμαξα από τη θερμοκρασία που θα επικρατεί εκεί μέσα) και το κάθισμα είναι όπως να το κάνουμε, κάπως πιο άνετο. Εκτός αν είστε μέσα σε Smart. Καλή τύχη με αυτό. Επιλέξτε απομονωμένα μέρη, αλλά προσοχή μη σας την πέσουν τα τσακάλια ή κανένας αλλοδαπός με καλάσνικοφ. Δεν είμαστε για τέτοια.

Αν παρόλα αυτά νιώθετε αρκετά τολμηροί, το σεξ στο δρόμο είναι πλήρως διεγερτικό. Δοκιμάστε να βγείτε αργά το βράδυ Εθνική Οδό, σταματήστε στο πλάι, σβήστε τα φώτα και ακουμπήστε την πάνω στο ζεστό καπό. Και να σας δει κάποιος, το πολύ πολύ να αρχίσει τις κόρνες και τις ζητωκραυγές. Αυτό, μετράει.

Όπως και να χει, είτε είναι στο δρόμο, είτε στο πατρικό σας, είτε ακόμα και μέσα στη θάλασσα (προσοχή στις μυκητιάσεις εκεί), δεν παύει να είναι σεξ. Ναι, είναι σύντομο κι επικίνδυνο, αλλά ανανεώνει τη σχέση. 

Πάντως αν ποτέ θελήσετε κάποια ασφαλή καβάτζα στις μεγαλουπόλεις, ξέρετε πού να με βρείτε...




Σιμόν Ντε Μπουντουάρ

Η δεσποινίς Σιμόν έχει υιοθετήσει ένα διαφορετικό τρόπο ζωής. Έναν τρόπο γεμάτο απολαύσεις και εμπειρίες. Τα μάτια της έχουν δει πολλά και γι' αυτό αποφάσισε να διαμοιράσει απλόχερα τις γνώσεις της. Με έμφυτο ταλέντο στη σεξολογία και με έναν τρόπο ιδιαίτερο να βλέπει τα πράγματα, είναι εδώ για να σας ανοίξει τα μάτια (ίσως και τα πόδια για τους πολύ ντροπαλούς) και να σας λύσει οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχετε. Πετάξτε μακριά αναστολές και ρούχα και πάμε να ταξιδέψουμε μαζί.

Website: iLov.gr

  • Facebook Comments
Scroll to Top