728x90 AdSpace

Latest Articles

10 Νοε 2015

Η Λίτσα Πετρίδη προβλέπει από 9/11 ως 15/11 - Unknown - 10 Νοε 2015


Κριός

Ξεκαθαρίστε και εκφράστε τα συναισθήματά σας χωρίς εγωισμούς.
Έχετε μια βδομάδα μπροστά σας ιδιαίτερα παραγωγική στα επαγγελματικά και θα πρέπει να τολμήσετε νέα επιχειρήματα. Στηρίξτε συναδέλφους για να σας στηρίξουν.
Μη φέρεστε επιπόλαια απέναντι στον ερωτικό σας σύντροφο και μην εμπλέκεστε σε παράλληλες καταστάσεις. Ο Ερμής από το ζώδιο του Σκορπιού, φέρνει πειρασμούς στη ζωή σας με τον κίνδυνο να ρισκάρετε τη σταθερότητα σας.  Εσείς που είστε μόνοι προετοιμαστείτε για νέες γνωριμίες και επιλέξτε το καλύτερο.
Τα οικονομικά χρειάζονται σύνεση και οργάνωση. Μην αφήνετε εκκρεμότητες να συσσωρεύονται.

Ταύρος

Αυτή τη βδομάδα θα πρέπει να διατηρήσετε την υπομονή και την ψυχραιμία σας, καθώς οι ανατροπές και τα εμπόδια στα σχέδια σας θα παίξουν με τα νεύρα σας.
Η νέα Σελήνη της Τετάρτης στο ζώδιο του Σκορπιού φέρνει εντάσεις στα εργασιακά. Το κλίμα ασάφειας που επικρατεί δημιουργεί εύκολα παρεξηγήσεις με συναδέλφους. Μείνετε συγκεντρωμένοι στα δικά σας σχέδια και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται.
Η σχέση με το σύντροφο σας, σας παρέχει την ασφάλεια που χρειάζεστε και έτσι μπορείτε να κάνετε τα σχέδια για το κοινό σας μέλλον. Όσοι είστε μόνοι, μην εξιδανικεύετε καταστάσεις που δεν αξίζουν τον κόπο.
Προετοιμαστείτε για έξτρα έξοδα και μην απογοητεύεστε εύκολα.

Δίδυμοι

Οι υποχρεώσεις σας αυτή τη βδομάδα είναι τόσες πολλές που θα πρέπει να είστε συνεχώς σε εγρήγορση. Οικογένεια και σπίτι χρειάζονται τη φροντίδα και το συναίσθημά σας.
Η νέα Σελήνη της Τετάρτης, φέρνει ευκαιρίες και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για νέα ξεκινήματα.
Ξεκαθαρίστε τις ανάγκες και τα συναισθήματα σας και μην τα βάζετε άδικα με το σύντροφο σας. Γκρίνιες και κτητικότητα από τη δική σας πλευρά μπορούν να σας κάνουν άνω-κάτω.
Εσείς που είστε μόνοι αφήστε το παρελθόν επιτέλους πίσω και δώστε την ευκαιρία σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται για εσάς να σας πλησιάσουν. 
Μη ρισκάρετε στα οικονομικά χωρίς να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα.

Καρκίνος

Εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες που σας χαρίζονται αυτή τη βδομάδα. Επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και μην υποτιμάτε καμιά νέα γνωριμία.
Εμπιστευτείτε τις δικές σας δυνατότητες στα εργασιακά και μην αφήνετε τις ανασφάλειες των άλλων να σας επηρεάσουν. Πιθανά να χρειαστεί να εργαστείτε περισσότερο, το αποτέλεσμα όμως θα σας δικαιώσει.
Δείξτε προσοχή στον τρόπο που συμπεριφέρεστε στο σύντροφο σας. Αποφύγετε τις συγκρούσεις και κάντε ένα βήμα πίσω στις όχι και τόσο… παράλογες απαιτήσεις του.
Εσείς που είστε μόνοι ανανεώστε την εμφάνισή σας και εμπιστευτείτε τη γοητεία σας.
Έστω και με δυσκολία, καταφέρνετε να βάλετε σε μια τάξη τα οικονομικά.

Λέων

Βάλτε σε προτεραιότητα τις δικές ανάγκες και μην αφήνετε τρίτα πρόσωπα  να αντλούν την ενέργεια σας. Βάλτε τα όρια σας και αφήστε τους να αναλάβουν τις δικές τους ευθύνες.
Αναθεωρήστε τον τρόπο που χειρίζεστε τα επαγγελματικά σας σχέδια και εντοπίστε τα λάθη. Αυτή τη βδομάδα έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και να θέσετε νέες βάσεις στους στόχους σας.
Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί αναταράξεις στη συναισθηματική σας ζωή. Κρατήστε τις ισορροπίες σας και αποφύγετε συγκρούσεις με το σύντροφο σας.
Εσείς που είστε μόνοι θα πρέπει να απελευθερωθείτε από φοβίες και ανασφάλειες.
Κάντε σωστή διαχείριση στα οικονομικά και μην πελαγώνετε. Οι συνθήκες απαιτούν ψυχραιμία.

Παρθένος

Δείτε την αισιόδοξη πλευρά των καταστάσεων και μην επιτρέψετε σε εμπόδια και μικρές καθυστερήσεις να σας απογοητεύσουν.
Τα επαγγελματικά σας αυτή τη βδομάδα, χρειάζονται σωστούς και προσεκτικούς χειρισμούς.
Η στάση κάποιων συναδέλφων απέναντι σας, σας εκπλήσσει δυσάρεστα, όμως μη δίνετε περισσότερη σημασία από όση πρέπει. 
Υποστηρίξτε τις επιλογές σας στα συναισθηματικά και απομακρύνεται άτομα που πιθανά να θέλουν να σας δημιουργήσουν διλλήματα.
Εσείς που είστε μόνοι πάρτε λίγο τα πάνω σας και εμπιστευτείτε τα ταλέντα σας.
Ρυθμίστε και τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες. Σταδιακά το πορτοφόλι σας αρχίζει να παίρνει ανάσες.

Ζυγός

Μείνετε πιστοί στους στόχους σας και μην αμφισβητείτε τις ικανότητές σας. Έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά μέχρι σήμερα και θα πρέπει να νιώσετε ασφάλεια και αισιοδοξία. 
Στα επαγγελματικά θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις για τις αλλαγές που θέλετε να επιδιώξετε. Προωθήστε τα σχέδια σας και επιδιώξτε τις σωστές επαφές.
Μη μένετε σε μικρές λεπτομέρειες που συννεφιάζουν κατά καιρούς τη σχέση με το σύντροφό σας. Δείτε την ουσία των πραγμάτων και εμπιστευτείτε όλα αυτά που έχετε περάσει μαζί.
Εσείς που είστε μόνοι. ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας, φροντίστε τη φυσική σας κατάσταση και μην τα βλέπεται όλα μαύρα.
Προσπαθήστε να τακτοποιήσετε παλιές οφειλές σας.

Σκορπιός 

Η θετική επιρροή που δέχεστε από τη νέα Σελήνη αυτής της εβδομάδας στο δικό σας ζώδιο, σας βοηθά στο να  αναλάβετε τον απόλυτο έλεγχο των καταστάσεων.
Ευχάριστες εξελίξεις στα επαγγελματικά σας δίνουν τη δυνατότητα να θέσετε σε εφαρμογή τις αλλαγές, που θα βελτιώσουν την κατάσταση και θα  σας φέρουν ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στα φιλόδοξα σχέδια σας. Αποφύγετε προστριβές και παρεξηγήσεις με συναδέλφους.
Ανανεώστε τη σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο, εκφράστε τα συναισθήματα σας και να είστε σίγουροι πως η ανταπόκριση του θα σας ανεβάσει στα σύννεφα.
Εσείς που είστε μόνοι ρίξτε λίγο τις απαιτήσεις σας και μην βγάζετε εύκολα συμπεράσματα.
Αδράξτε τις ευκαιρίες που υπόσχονται άνοδο και αύξηση των οικονομικών σας.

Τοξότης

Επιστρατεύστε τη διπλωματία και ευελιξία σας, απέναντι σε εμπόδια και  ανατροπές που φέρνει η νέα εβδομάδα στα σχέδια σας.
Επιδιώξτε επαφές και επαγγελματικές συναντήσεις με τα κατάλληλα πρόσωπα. Κινηθείτε προσεκτικά και αξιολογήστε σωστά νέες ευκαιρίες χωρίς βιασύνες και επιπολαιότητες.
Η σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού. Δώστε προσοχή στον τρόπο που εκφράζεστε και ακούστε τα παράπονα του… χωρίς διαμαρτυρίες.
Κάντε τις σωστές επιλογές εσείς που είστε μόνοι και μην ποντάρετε σε ανθρώπους που δεν σας αξίζουν.
Η μικρή αύξηση των εσόδων σας πιθανά να σας οδηγήσει σε σπατάλες και άσκοπες αγορές σε μια δύσκολη περίοδο θα ήταν προτιμότερο να τακτοποιήσετε παλιές οφειλές.

Αιγόκερως

Καλό θα ήταν αυτή τη βδομάδα, να μην εμπιστεύεστε εύκολα αυτά που ακούτε και σας υπόσχονται. 
Τα επαγγελματικά σας σχέδια εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο όμως θα πρέπει να αποφύγετε ανταγωνιστικότητα και εντάσεις με τους συναδέλφους σας. Κάποιοι παραμονεύουν ένα λάθος σας για να σας εκθέσουν.
Το κλίμα στη σχέση με το σύντροφο σας αποκαθιστάτε και έτσι μπορείτε να μοιραστείτε προβληματισμούς και κοινά σχέδια για το μέλλον. 
Μην ενθουσιάζεστε εύκολα εσείς που είστε μόνοι κάποιες γνωριμίες δεν είναι αυτό που δείχνουν.
Νέες προκλήσεις που υπόσχονται αύξηση στα οικονομικά κρύβουν παγίδες.

Υδροχόος

Η νέα Σελήνη αυτής της εβδομάδας δίνει την εύνοια της στα σχέδια σας και σας δίνει τη δυνατότητα να βάλετε ένα καλό πρόγραμμα στις κινήσεις και τις δραστηριότητες σας.
Η καλή συνεργασία με συναδέλφους στα εργασιακά, διευκολύνει την κατάσταση και σας απαλλάσσει από το άγχος. Νέες γνωριμίες διευρύνουν τους ορίζοντες σας. Μην υπόσχεστε όμως πράγματα που θα είναι δύσκολο να τηρήσετε.
Κρατήστε χαμηλούς τους τόνους απέναντι στον ερωτικό σας σύντροφο και μην πιάνεστε απ’ το παραμικρό. Δείξτε κατανόηση και ενδιαφέρον για τα δικά του προβλήματα.
Ανοίξτε τα μάτια σας εσείς που είστε μόνοι γιατί προβλέπονται ενδιαφέρουσες γνωριμίες και κεραυνοβόλοι έρωτες. 
Νέα οικονομικά ανοίγματα χρειάζονται προσοχή.

Ιχθύες

Προετοιμαστείτε για ευχάριστες αλλαγές και εξελίξεις αυτή τη βδομάδα.
Κάντε τα ξεκαθαρίσματα σας στα εργασιακά και επικεντρωθείτε περισσότερο στους στόχους σας. Επιδείξτε τις δυνατότητες σας με διακριτικότητα και μη δημιουργείτε αντιπάθειες. Μείνετε μακριά από παρεξηγήσεις και παρανοήσεις.
Επικοινωνήστε καλύτερα και ουσιαστικότερα με το σύντροφο σας. Αυτή την περίοδο έχει ανάγκη το ενδιαφέρον και την επιβεβαίωση σας.
Αναγνωρίστε τις ανάγκες σας εσείς που είστε μόνοι και αλλάξτε κάποιες συνήθειες σας, δίνοντας έμφαση στην κοινωνική σας ζωή.
Αποφύγετε οικονομικές  συναλλαγές και αναβάλλετε όσο μπορείτε νομικά θέματα.

  • Facebook Comments
Scroll to Top