728x90 AdSpace

Latest Articles

24 Νοε 2015

Η Λίτσα Πετρίδη προβλέπει από 23/11 ως 29/11 - Λίτσα Πετρίδη - 24 Νοε 2015


Κριός
Θετική και δημιουργική προβλέπεται η νέα εβδομάδα για εσάς. Έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε πολλές από τις υποθέσεις σας, θα πρέπει όμως, να σταματήσετε να αμελείτε συνεχώς καταστάσεις και να αφήνετε εκκρεμότητες. Κινηθείτε και λειτουργείστε με ρεαλισμό στα εργασιακά και μην αφήνετε σχόλια και λόγια τρίτων να σας πληγώνουν. Δείξτε τις ικανότητες σας και αποδείξτε τι μπορείτε να κάνετε. Αποφύγετε τις συζητήσεις που αφορούν τα οικονομικά με αγαπημένα πρόσωπα και το σύντροφό σας, ο οποίος σας εξασφαλίζει την ηρεμία και τη συναισθηματική επιβεβαίωση που χρειάζεστε. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να αυξήσετε τα έσοδα σας.


Ταύρος
Ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη και η Πανσέληνος της εβδομάδας, σας εξασφαλίζουν την επιτυχία σε ό,τι καταπιάνεστε. Εμπιστευτείτε και εφαρμόστε τις ιδέες σας που θα σας φέρουν ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στα σχέδια σας. Κινηθείτε με διακριτικότητα στα εργασιακά και κρατήστε κάποια πράγματα για τον εαυτό σας. Οι συζητήσεις και προτάσεις για νέα ξεκινήματα δε λείπουν, όμως μη βιαστείτε να οριστικοποιήσετε τίποτα. Η σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο βρίσκεται στα καλύτερα της. Μιλήστε και μοιραστείτε όμορφες στιγμές. Αποφύγετε τις επιπόλαιες ενέργειες στα οικονομικά.

Δίδυμοι
Αυτή τη βδομάδα η Πανσέληνος πραγματοποιείτε στο δικό σας ζώδιο, φέρνοντας στην επιφάνεια ανασφάλειες, ανυπομονησία και εκνευρισμό. Διαχειριστείτε τις καθυστερήσεις και τα επαγγελματικά εμπόδια με ψυχραιμία και μεθοδικότητα. Οι καλές σχέσεις, όμως, με συναδέλφους θα διευκολύνουν κατά κάποιο τρόπο τα πράγματα. Ο τρόπος που εκφράζεστε και ο αυθορμητισμός σας πιθανά να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο ειλικρινείς γίνεται. Τα οικονομικά συνεχίστε να τα διαχειρίζεστε με σύνεση γιατί η εξέλιξη τους δεν είναι ικανοποιητική.

Καρκίνος
Εκμεταλλευτείτε την πλανητική εύνοια της εβδομάδας και τακτοποιήστε γραφειοκρατικά και νομικά θέματα. Η νηφαλιότητα σας δε σας επιτρέπει να πάρετε σημαντικές εργασιακές αποφάσεις. Είναι προτιμότερο να συλλέξετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε και που θα σας εξασφαλίσουν την επιτυχία, κάντε λίγη υπομονή. Δώστε στον σύντροφό σας τη δυνατότητα να σας εκθέσει τις απόψεις του και μη βγάζετε δικά σας συμπεράσματα. Οι εντάσεις που θα προκληθούν θα χαλάσουν τον ερωτισμό και την ψυχολογία σας. Τα οικονομικά χρειάζονται πολύ λεπτούς χειρισμούς. Αποφύγετε σπατάλες και επιπόλαιες ενέργειες.

Λέων
Η νέα εβδομάδα προβλέπεται ιδιαίτερα απαιτητική, γι’ αυτό θα πρέπει να ξεκινήσετε με ένα πολύ καλό πρόγραμμα. Περιορίστε το άγχος και εμπιστευτείτε το πλανητικό σκηνικό που γίνετε σύμμαχός σας. Μην αφήσετε την ανάγκη σας για αλλαγές στα επαγγελματικά να σας οδηγήσουν σε λανθασμένες ενέργειες και λάθη. Κινηθείτε έξυπνα και εντοπίστε τις ευκαιρίες που δίνονται μέσα από συζητήσεις με άτομα κύρους. Δείξτε τα συναισθήματα και τη φροντίδα που συνεχίζει να χρειάζεται ο ερωτικός σας σύντροφος και αποφύγετε περίπλοκες και παρελθοντικές συζητήσεις. Μελετήστε πολύ προσεκτικά τον τρόπο που χειρίζεστε τα οικονομικά.

Παρθένος
Διατηρήστε την υπομονή σας και αποφύγετε τα εύκολα και βιαστικά συμπεράσματα. Το τοπίο γύρω σας δεν είναι ξεκάθαρο και η κρίση σας μπερδεμένη. Στο χέρι σας είναι να διατηρήσετε το καλό κλίμα στα εργασιακά. Προκαλέστε συζητήσεις, όμως, μη δεσμεύεστε ακόμα. Οι τάσεις εσωστρέφειας σας απομακρύνουν επικοινωνιακά από το σύντροφό σας. Διαχειριστείτε τες με διακριτικότητα και μην του προκαλείτε συναισθήματα ανασφάλειας, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ακρότητες. Σκεφτείτε πολύ σοβαρά την κατάσταση των οικονομικών και βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα έσοδά σας.

Ζυγός
Κάντε ένα ξεκαθάρισμα στους ανθρώπους που συναναστρέφεστε και μην αναλώνετε άσκοπα την ενέργεια σας. Προωθήστε τα σχέδιά σας διατηρώντας τον έλεγχο αυστηρά στα δικά σας χέρια. Αρκετές δυσκολίες και αίσθημα ασυνεννοησίας θα επικρατήσει στον εργασιακό σας χώρο. Διατηρήστε την υπομονή σας και φροντίστε να απαλλαγείτε από τις εκκρεμότητες. Η σχέση με το σύντροφ'ο σας διακατέχετε από έντονο πάθος που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε σωστά, αποφεύγοντας τις ακρότητες. Ζήλιες και παρανοήσεις καλό θα ήταν να τις προλαμβάνατε. Τα οικονομικά δεν σας επιτρέπουν έξοδα, αντίθετα κάντε οικονομία γιατί έρχονται ραβασάκια.

Σκορπιός
Διαχειριστείτε οικογενειακά θέματα με διαλλακτικότητα και δώστε τις λύσεις που διαπραγματεύεστε καιρό. Μην αφήνετε συναισθήματα ανασφάλειας να κρατήσουν πίσω τα σχέδιά σας. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις και διαφωνίες στον εργασιακό χώρο και μάλιστα για θέματα που δεν είναι στη δική σας αρμοδιότητα. Συγκεντρωθείτε αυστηρά στις δικές σας υποθέσεις. Τα ψυχολογικά σας σκαμπανεβάσματα πιθανά να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση με το σύντροφό σας. Είναι προτιμότερο να συζητήσετε μαζί του για όλα αυτά που σας απασχολούν. Οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες χρειάζονται προσοχή προς την αποφυγή εξαπατήσεων.

Τοξότης
Αυτή τη βδομάδα το συναίσθημα είναι το βασικό σας πρόβλημα. Έχετε την αίσθηση ότι είστε μόνοι κι αυτό σας απογοητεύει και σας στεναχωρεί. Σκεφτείτε μήπως γίνεστε λίγο υπερβολικοί. Αναβάλλετε όσο μπορείτε επαγγελματικές συμφωνίες και σημαντικές συζητήσεις. Προσπαθήστε να φανείτε όσο πιο συνεπείς γίνεται στις υποχρεώσεις σας. Μην τα βάζετε άδικα και με το τίποτα με το σύντροφό σας και μην αμφισβητείτε τα συναισθήματά του. Έχει και κείνος τα δικά του προβλήματα, μοιραστείτε τα. Προσέξτε την υγεία σας και μην αμελείτε μικρές ενοχλήσεις. Τα οικονομικά σταδιακά αυξάνονται, όμως, οι υποχρεώσεις είναι πολλές. Βρείτε τις ισορροπίες.

Αιγόκερως
Αυτή η βδομάδα και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την Πέμπτη, προκαλούν μια σύγχυση που πρέπει να την αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία. Βιαστικές ενέργειες και υπερβολικές συμπεριφορές θα πρέπει τις αποφύγετε. Στα εργασιακά κρατήστε τις ισορροπίες στις σχέσεις με συναδέλφους και ανώτερους. Μη δίνεται τροφή για σχόλια και χαλάτε την εικόνα σας που αυτό το διάστημα είναι πολύ σημαντική. Η τάση σας να σκαλίζετε το παρελθόν μπορεί να σας φέρει σε ρήξη με τον ερωτικό σας σύντροφο. Είναι απαραίτητο να σκέφτεστε τα λόγια σας προτού μιλήσετε. Τακτοποιήστε παλιές οικονομικές σας υποθέσεις και αφήστε τα έξοδα.

Υδροχόος
Αυτή η βδομάδα είναι γεμάτη ανατροπές στα σχέδια σας, γι’ αυτό ξεκινήστε τη με ένα χαμόγελο και αποφασισμένοι να τα βγάλετε πέρα. Εμπιστευτείτε τις ικανότητές σας. Κρατήστε χαμηλούς τους τόνους στα εργασιακά και μη δίνετε έκταση σε σχόλια και λόγια συναδέλφων. Άλλωστε οι υποχρεώσεις σας είναι τόσες πολλές, που το να σκύψετε το κεφάλι σ’ αυτές, θα σας βοηθήσει να αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις. Τις στιγμές που βρίσκεστε με τον ερωτικό σας σύντροφο προσπαθήστε να ξεχάσετε όλα τα άλλα. Περάστε όμορφα μαζί του και κάντε σχέδια για το μέλλον. Κάποιες προτάσεις εξασφαλίζουν την αύξηση των εσόδων σας. Μην τις παραβλέπετε.

Ιχθύες

Αναθεωρήστε τον τρόπο που χειρίζεστε κάποιες καταστάσεις, καθώς και τα συναισθήματα σας. Μην ποντάρετε σε ανθρώπους που δεν το αξίζουν. Οι εξελίξεις των εργασιακών φαίνεται να σας δημιουργούν διλλήματα. Πάρτε τις σωστές αποφάσεις δείχνοντας μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο ένστικτο σας. Η ανάγκη του συντρόφου σας να σας πλησιάσει περισσότερο, φαίνεται να σας ικανοποιεί και να ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σας. Μην το αφήνετε να περάσει έτσι αυτό, ανταποδώστε του την αγάπη και περάστε όμορφα. Τακτοποιήστε με μεγαλύτερη ευκολία νομικά, γραφειοκρατικά θέματα και μη βγαίνετε εκτός οικονομικού προϋπολογισμού.
Λίτσα Πετρίδη

Η Λίτσα Πετρίδη γεννήθηκε το 1966 και έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής της στην Κωνσταντινούπολη. Εγκαταστάθηκε στην Αθήνα σε ηλικία έξι ετών. Από πολύ μικρή ηλικία εκδήλωσε το έντονο ενδιαφέρον της, για τη μεταφυσική τάση που στη νεότητα, της μετουσιώθηκε σε έντονη ενασχόληση με την Αστρολογία και την Αριθμολογία. Παρακολούθησε αντίστοιχα σεμινάρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ενώ παράλληλα μελέτησε φιλοσοφία αυτόχθονων πολιτισμών και θρησκειών. Από το 1995 έως σήμερα παρέχει υπηρεσίες προβλέψεων ιδιωτικά κι έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο.;

Website: iLov.gr

  • Facebook Comments
Scroll to Top