728x90 AdSpace

Latest Articles

13 Δεκ 2015

Άσε τα ακροβατικά και πιάσε τα απλά - ΕΥΗ ΔΙΚΑΙΟΥ - 13 Δεκ 2015


Ώρα 00.00. Βγαίνεις απ᾽ το μπαράκι φιλώντας το σούπερ γκόμενο που μπάνισες πριν δύο ώρες. Το παιδί είναι κουκλί κι εσύ αρκετά ξαναμμένη ενώ στο μυαλουδάκι σου ήδη έχεις φτιάξει το σενάριο γι᾽ αυτή τη τρελή νύχτα.


Φτάνετε σπίτι σου και προσπαθείτε να βγάλετε τα ρούχα σας χωρίς να σταματήσετε να φιλιέστε. Φτάνετε στην κρεβατοκάμαρα, σε πετάει στο κρεβάτι. Εκεί που τα οιστρογόνα σου χορεύουν τον χορό της βροχής κι εσύ είσαι έτοιμη να φωνάξεις «Έμπαινε Γιούτσο, έμπαινε», αυτός σου πιάνει τα πόδια, λες κι είσαι αρνί, σκίζει το εσώρουχό σου (αυτό με τα 50 ευρώ) και προσπαθεί να βρει τη τρύπα να χωθεί για λίγη ζεστασιά.

Όπα-όπα φίλε μου. Σεξ ήθελα να κάνω, όχι να παίξω twister. 

Μια τέτοια, λοιπόν, βραδιά κι άλλες παραπλήσιες μπορούν να μείνουν αξέχαστες, όχι μόνο για το τέλειο σεξ, το πάθος και την καύλα, αλλά και για το ότι καταλήξατε στο νοσοκομείο.

Όλοι γνωρίζουμε πως το σεξ είναι η γυμναστική των φτωχών. Διακρίνεται για τις ευεργετικές του ικανότητες (και νεκρούς ανασταίνει), για τις ιατροφαρμακευτικές, ενώ είναι το δεύτερο βασικό θέμα για να κρατηθεί μια σχέση ζωντανή -το πρώτο είναι η συνεννόηση.

Αυτό δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν κι αυτοί που θέλουν να καυχιούνται ως οι «πρωταθλητές» του αθλήματος με το να τα δοκιμάσουν όλα, κι όταν λέω όλα, εννοώ τα πάντα!

Συμφωνώ πως στο κρεβάτι θα πρέπει να υπάρχει ποικιλία. Τα ζευγάρια προσπαθούν να δοκιμάσουν καινούργια πράγματα, όχι μόνο για να επιβεβαιώσουν τη χημεία τους, αλλά και για να έρθουν πιο κοντά. Αυτό, ωστόσο, δε σημαίνει πως κάνοντας τα απλά και βασικά πράγματα, το σεξ δεν μπορεί να είναι καλό.

Δυστυχώς, δε γεννηθήκαμε όλοι κι όλες με ευλυγισία, χωρίς κόκαλα, άνετοι και περίεργοι. Σαφέστατα, σ᾽ όλους μας έχει περάσει η ιδέα να δοκιμάσουμε όλο το Κάμα Σούτρα , αλλά λίγο-πολύ μόλις φτάσαμε στη πράξη, απλώς στηθήκαμε στα τέσσερα κουνώντας θελκτικά το κωλαράκι και μέχρι εκεί.

Τι πιο ωραίο από μια γυναίκα με σέξι εσώρουχα, να κάνει στριπτίζ μόνο για την πάρτη σου; Τι πιο ωραίο από έναν άντρα που σε πετάει στο κρεβάτι σαν να μην υπάρχει αύριο; Γιατί πρέπει να δένεστε φιόγκος; Αφήστε που μέχρι να βρείτε που πάει το κάθε πόδι και το κάθε χέρι, έχετε χάσει κάθε διάθεση.

Εκτός, βέβαια, αν μια ωραία πρωία αποφασίσετε με τον/την σύντροφό σας, να πειραματιστείτε μόνο και μόνο για να δείτε πώς είναι. Αν και δεν πιστεύω πως ξύπνησε κανένας ένα πρωί και είπε: «Ωραία, δεν έχουμε τι να κάνουμε, θα κάνουμε σεξ με οδηγίες χρήσης. Μαρία βάλε το πόδι σου εδώ και το χέρι από κάτω! Μην κουνηθείς για να μπω».

 Όχι! Αν δε σας βγει απ᾽ την αρχή κι αν η άλλη δεν είναι η γυναίκα «λάστιχο» και δεν το έχει ξανακάνει, μην το δοκιμάσετε. Πιθανότατα και να ξενερώσει.  Χαϊδέψτε τη (τη γυναίκα, εκτός κι αν θέλετε κάτι άλλο), γδύστε την αργά φιλώντας τη στην πλάτη, βάλτε τη στο κρεβάτι σαν να είναι μωρό και κάντε της έρωτα σαν να μην υπάρχει αύριο. Αφήστε τα σύνθετα για τους Κινέζους και τ᾽ ασπόνδυλα ζώα.


Δεν είναι απαραίτητο να γίνεστε Κομανέτσι για να κάνετε πλούσια τη σεξουαλική σας ζωή. Τα απλά είναι και τα καλύτερα. Αφήστε που δεν κινδυνεύετε με κατάγματα!ΕΥΗ ΔΙΚΑΙΟΥ

Σπουδάζω στο τμήμα μουσικών σπουδών Ιονίου πανεπιστημίου. Ζω για τη μουσική ,μέσα απ' τη μουσική. Είμαι τελείως αυθόρμητη και με μια υπερβολική δόση τρέλας. Στην παρέα μου διαθέτω το τίτλο της «μαμάς» και δικαιολογημένα, αφού είμαι σε μεγάλο βαθμό υπερπροστατευτική με αυτούς που αγαπάω. Είμαι λάτρης του χιούμορ και το υποστηρίζω όπου βρεθώ. Είμαι ερωτευμένη με τη ζωή και πιστεύω πως ωραίο είναι το να υπάρχεις, αλλά το να ζεις έχει τη δική του μαγεία.

Website: iLov.gr

  • Facebook Comments
Scroll to Top