728x90 AdSpace

Latest Articles

2 Δεκ 2015

Η Λίτσα Πετρίδη προβλέπει από 30/11 ως 6/12 - Λίτσα Πετρίδη - 2 Δεκ 2015


Κριός


Αυτή τη βδομάδα δώστε μια προσοχή στις σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Η ένταση που επικρατεί και ο εκνευρισμός σας, πιθανά να κλονίσει τις σχέσεις σας.
Δώστε ώθηση στα επαγγελματικά σας σχέδια έχοντας θέσει ένα καλό πρόγραμμα στις υποχρεώσεις σας. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες αποδίδουν.
Η σχέση με το σύντροφο σας βρίσκεται στα καλύτερα της, γι’ αυτό τολμήστε να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω, παραμερίζοντας ανασφάλειες και φόβους.
Αποφύγετε τα οικονομικά ανοίγματα.

Ταύρος

Βρείτε με μεγαλύτερη ευκολία αυτή τη βδομάδα τις λύσεις που χρειάζεστε. Το πλανητικό σκηνικό είναι με το μέρος σας, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε το.
Στα εργασιακά διατηρήστε τις ισορροπίες στις σχέσεις με συνεργάτες και μην εμπλέκεστε σε καταστάσεις που δεν σας αφορούν.
Ξεκαθαρίστε τα συναισθήματά σας απέναντι στον ερωτικό σας σύντροφο και κατόπιν συζητήστε μαζί του.
Ασχοληθείτε με οικογενειακά θέματα και μην τα αφήνετε να διαιωνίζονται και να εκκρεμούν.
Οικονομικές συναλλαγές και νομικές υποθέσεις χρειάζονται προσοχή.

Δίδυμοι

Αυτή τη βδομάδα είναι πολλές οι υποχρεώσεις σας και το  πρόγραμμα σας συνεχώς εναλλάσσεται. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την υπομονή σας και να αντιμετωπίσετε ρεαλιστικά τις καταστάσεις.
Αναθεωρήστε τον τρόπο που χειρίζεστε τις καταστάσεις στα επαγγελματικά. Κάτι δεν κάνετε καλά και διαρκώς βρίσκεται εμπόδια μπροστά σας. Νέες προτάσεις χρειάζονται ώριμη σκέψη, γι’ αυτό μη βιαστείτε να οριστικοποιήσετε συμφωνίες.
Εισπράξτε τη συναισθηματική επιβεβαίωση που χρειάζεστε από το σύντροφό σας. Έχετε μπροστά σας μια βδομάδα που μπορείτε να περάσετε όμορφα και να κάνετε πολλά μαζί.

Καρκίνος

Αυτή τη βδομάδα φαίνεται να βρίσκεται την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθησή σας.
Φροντίστε να φανείτε συνεπείς στις εργασιακές σας υποχρεώσεις και διατηρήστε το καλό επίπεδο σχέσεων με συνεργάτες και ανώτερους. Κρατήστε μυστικά ακόμα τα σχέδια σας και μην εμπιστεύεστε άτομα που το ένστικτό σας χτυπάει καμπανάκι.
Αφιερώστε χρόνο με τον ερωτικό σας σύντροφο και ανανεώστε τη σχέση σας. Ο ερωτισμός σας βρίσκεται στα ύψη. Εκμεταλλευτείτε το εσείς που είστε μόνοι.
Μην αμελείτε πιθανά κληρονομικά και γραφειοκρατικά θέματα και διεκδικήστε χρήματα που σας οφείλουν.

Λέων

Η νέα εβδομάδα σας δίνει τη δυνατότητα να απαλλαγείτε από εκκρεμότητες και να τακτοποιήσετε υποθέσεις που βρίσκονται σε στασιμότητα.
Νέες ευκαιρίες δίνονται στα εργασιακά για να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας και να αυξήσετε τα έσοδά σας. Κρατήστε χαμηλούς τους τόνους και αποφύγετε παρεξηγήσεις και ρήξεις με συνεργάτες.
Η αυξημένη γοητεία σας ανανεώνει τη σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο, μη δίνετε δικαιώματα όμως για ζήλιες.
Με κόπο βέβαια, όμως, τακτοποιείτε οικονομικές σας υποχρεώσεις. Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε περισσότερο.

Παρθένος

Ανακτήστε την αυτοπεποίθησή σας και ξεπεράστε φόβους και ανασφάλειες.
Έχετε μπροστά σας μια πολύ παραγωγική και δραστήρια εβδομάδα, που σας επιτρέπει να διεκπεραιώσετε πολλές από τις υποθέσεις σας.
Δώστε λύσεις σε οικογενειακά θέματα προσπαθώντας να μην αδικήσετε κανέναν. Ο διάλογος είναι ο καλύτερος τρόπος.
Οι επαγγελματικές σας ιδέες φαίνεται να είναι εφαρμόσιμες και αποδοτικές. Τολμήστε να τις εφαρμόσετε.
Εξωτερικεύστε τα συναισθήματα σας και μην τα κρατάτε για τον εαυτό σας, δεν έχει νόημα.

Ζυγός

Οι προσπάθειες και η θυσίες που έχετε κάνει μέχρι σήμερα αρχίζουν και αποδίδουν. Οι εξελίξεις στα σχέδια σας, σας γεμίζουν ικανοποίηση.
Καινούργια επαγγελματικά ξεκινήματα και νέες συνεργασίες αποδίδουν. Κρατήστε τους τόνους χαμηλούς και μην μπαίνετε στο παιχνίδι αντιπαράθεσης με συναδέλφους.
Ξεχάστε τα λάθη του παρελθόντος στα αισθηματικά και κάντε ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση με το σύντροφο σας.
Βρείτε νέες δραστηριότητες εσείς που είστε μόνοι…και μην απογοητεύεστε.
Ξεχάστε τις σπατάλες και τα άσκοπα έξοδα στα οικονομικά. Οι καιροί είναι δύσκολοι και χρειάζεται σύνεση και μέτρο.

Σκορπιός

Οργανώστε καλύτερα τις υποχρεώσεις της εβδομάδας και μην πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό, άλλωστε οι δυσκολίες εσάς σας κάνουν πιο ισχυρούς.
Στα εργασιακά όλα κυλούν ήρεμα και σταθερά, γι’ αυτό περιορίστε το άγχος και συνεργαστείτε με συναδέλφους. Οι συζητήσεις με τα κατάλληλα πρόσωπα σας δίνουν λύσεις και διευρύνουν τους ορίζοντες σας.
Ο ερωτισμός και το πάθος είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτής της εβδομάδας. Η σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο απογειώνετε, ενώ εσείς που είστε μόνοι μπορείτε να σαγηνεύσετε τους πάντες.
Οι οικονομικές υποχρεώσεις είναι πολλές και θα πρέπει να κινηθείτε με πολύ αυστηρό πρόγραμμα.

Τοξότης

Θέστε σε εφαρμογή τις αλλαγές που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σας και σταματήστε την γκρίνια. Παρά τις δυσκολίες εσείς καταφέρνετε να ανταπεξέλθετε με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό τουλάχιστον θα πρέπει να το αναγνωρίσετε στον εαυτό σας.
Στα εργασιακά φροντίστε να κινηθείτε με πρόγραμμα και μην καταπιάνεστε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα.
Κάντε κάτι που θα φρεσκάρει και θα ανανεώσει τη σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο. Η ρουτίνα και η στασιμότητα είναι κάτι που δεν σας πηγαίνει καθόλου.
Περιορίστε την καταναλωτική σας μανία και λάβετε σοβαρά υπόψη σας τις οικονομικές σας υποχρεώσεις.

Αιγόκερως

Ανακτήστε την αυτοπεποίθηση σας και τολμήστε καινούργια ξεκινήματα. Το πλανητικό σκηνικό γίνεται σύμμαχός σας και φέρνει λύσεις σε προβληματισμούς σας.
Αποφύγετε τους εκνευρισμούς στον εργασιακό χώρο και την εμπλοκή σας σε παρασκηνιακές καταστάσεις. Ό,τι έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα επανέρχεται, γι’ αυτό θα χρειαστεί να εργαστείτε περισσότερο.
Αποβάλλετε το άγχος της καθημερινότητας τις στιγμές που βρίσκεστε με τον ερωτικό σας σύντροφο. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να βελτιώσετε τη σχέση σας και ταυτόχρονα να ξεκουραστείτε.
Τα οικονομικά αρχίζουν να βελτιώνονται. Κρατήστε τις ισορροπίες σας και μην βγαίνετε εκτός οικονομικού προϋπολογισμού.
 
Υδροχόος

Μην εγκαταλείπετε τους στόχους σας με την πρώτη δυσκολία. Εμπιστευτείτε τις δυνατότητές σας και τολμήστε νέα ξεκινήματα. Η βδομάδα μπορεί να έχει τις δυσκολίες της, όμως, έχει και τις ευκαιρίες της.
Θέστε σε εφαρμογή τα επαγγελματικά σας σχέδια και εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες που θα προκύψουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι βρίσκεστε πολύ κοντά στην επιτυχία.
Μιλήστε με τον ερωτικό σας σύντροφο για όλα αυτά που σας δημιουργούν ανασφάλεια και αφήστε τα δικά σας σενάρια.
Εσείς που είστε μόνοι, εκμεταλλευτείτε τις θετικές επιρροές της Αφροδίτης από το ζώδιο του Ζυγού.
Μην παρασύρεστε σε επιπόλαιες αγορές και βγαίνετε εκτός οικονομικού προϋπολογισμού.

Ιχθύες

Θετική προβλέπεται η νέα εβδομάδα για εσάς, με πολλά όμως ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Δείτε τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά και ξεκλέψτε χρόνο για τον εαυτό σας.
Αντιμετωπίστε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τα εργασιακά. Κρατήστε μυστικά τα σχέδια  σας και συλλέξτε σωστά τις πληροφορίες που χρειάζεστε.
Εκμεταλλευτείτε τον ερωτισμό που σας χαρίζει το πλανητικό σκηνικό και περάστε όμορφα με το σύντροφο σας.
Εσείς που είστε μόνοι μην πείτε όχι σε καμία πρόταση από φίλους για διασκέδαση και κοινωνικότητα.

Με λίγη υπομονή στα οικονομικά θα καταφέρετε να βάλετε τις ισορροπίες σας.
Λίτσα Πετρίδη

Η Λίτσα Πετρίδη γεννήθηκε το 1966 και έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής της στην Κωνσταντινούπολη. Εγκαταστάθηκε στην Αθήνα σε ηλικία έξι ετών. Από πολύ μικρή ηλικία εκδήλωσε το έντονο ενδιαφέρον της, για τη μεταφυσική τάση που στη νεότητα, της μετουσιώθηκε σε έντονη ενασχόληση με την Αστρολογία και την Αριθμολογία. Παρακολούθησε αντίστοιχα σεμινάρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ενώ παράλληλα μελέτησε φιλοσοφία αυτόχθονων πολιτισμών και θρησκειών. Από το 1995 έως σήμερα παρέχει υπηρεσίες προβλέψεων ιδιωτικά κι έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο.;

Website: iLov.gr

  • Facebook Comments
Scroll to Top