728x90 AdSpace

Latest Articles

14 Δεκ 2015

Η Λίτσα Πετρίδη προβλέπει από 14/12 έως 20/12 - Unknown - 14 Δεκ 2015


Κριός
Αυτή η εβδομάδα είναι κατάλληλη για ν᾽ ασχοληθείτε με το σπίτι, την οικογένεια αλλά και τον εαυτό σας. Δώστε προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείτε.
Μη βιαστείτε να  βγάλετε συμπεράσματα στα επαγγελματικά. Κάποια πράγματα δεν είναι έτσι όπως σας τα παρουσιάζουν.

Κάντε τα ξεκαθαρίσματά σας στα αισθηματικά κι αντιληφθείτε τις πραγματικές σας ανάγκες. Βάλτε τέλος σε καταστάσεις που νιώθετε πως δε διορθώνονται και μην τις αφήνετε να διαιωνίζονται.
Οικονομικές εκκρεμότητες επανέρχονται και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα.


Ταύρος
Δώστε έμφαση στην κοινωνική σας ζωή και κάντε νέες γνωριμίες. Φανείτε διαλλακτικοί με θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια.
Δρομολογήστε τα επαγγελματικά σας σχέδια, έστω κι αν χρειαστεί να δουλέψετε σκληρά. Τα αποτελέσματα που επιδιώκετε δε θ᾽ αργήσουν να έρθουν.
Αν αισθάνεστε καταπιεσμένοι απ᾽ τη σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο. Μην τα βάζετε μαζί του. Εξηγήστε του και περάστε χρόνο με τον εαυτό σας, βάζοντας τις ανάγκες σας σε τάξη και προτεραιότητα.
Κινηθείτε με πρόγραμμα και λίστα στα οικονομικά, προσπαθώντας να μη βγείτε εκτός προϋπολογισμού.


Δίδυμοι
Αν θέλετε να εφαρμόσετε τις αλλαγές που θεωρείτε απαραίτητες στη ζωή σας, θα πρέπει να λειτουργήσετε με δυναμισμό κι αποφασιστικότητα.
Αφήστε τις επαγγελματικές ανασφάλειες στην άκρη και κινηθείτε με πρόγραμμα, παραμένοντας πιστοί στα σχέδια σας. Η εβδομάδα μπορεί να έχει τις δυσκολίες της, όμως, αυτό δε σημαίνει πως δε θα μπορέσετε ν᾽ ανταπεξέλθετε.
Η συμπεριφορά του συντρόφου σας είναι αποτέλεσμα της δική σας στάσης απέναντι του. Πλησιάστε τον περισσότερο κι ακούστε τις ανάγκες του.
Χειριστείτε σωστά τα οικονομικά, βάζοντας σε προτεραιότητα θέματα που επείγουν.


Καρκίνος
Παραγωγική και δραστήρια χαρακτηρίζεται η νέα εβδομάδα για εσάς. Υποθέσεις που σας έχουν κουράσει με τη στασιμότητά τους, αρχίζουν να εξελίσσονται.
Αξιόλογες είναι οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται στα εργασιακά. Τολμήστε να παίξετε με τις ικανότητές σας και να είστε σίγουροι πως θα εκπλαγείτε και εσείς οι ίδιοι με το τι μπορείτε να κάνετε.
Μην επαναφέρετε καταστάσεις και συζητήσεις του παρελθόντος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σας. Αποφύγετε τις εντάσεις και προτιμήστε να χαλαρώσετε, φτιάχνοντας το πρόγραμμα των εορτών που έρχονται.
Περιορίστε τα οικονομικά σας έξοδα στα εντελώς απαραίτητα.


Λέων
Αναθεωρήστε τον τρόπο που βλέπετε κι αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις γύρω σας. Πετάξτε τις παρωπίδες κι ακούστε απόψεις ανθρώπων που εμπιστεύεστε.
Κρατήστε χαμηλούς τους τόνους στα εργασιακά και μη χαλάτε τις σχέσεις σας με συναδέλφους. Το κλίμα έντασης που επικρατεί χρειάζεται λεπτούς και προσεκτικούς χειρισμούς.
Ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις ανάγκες του ερωτικού σας συντρόφου, αφήνοντας τα δικά σας λίγο στην άκρη. Μην προκαλείτε καταστάσεις που δεν είστε έτοιμοι ν᾽ αντιμετωπίσετε.
Εγκράτεια και σύνεση χρειάζονται τα οικονομικά. Περιορίστε τα έξοδα και μην αμελείτε νομικές και γραφειοκρατικές υποθέσεις.


Παρθένος 
Αυτή η εβδομάδα φαίνεται να είναι πιο χαλαρή απ᾽ την προηγουμένη. Έχετε τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και να προωθήσετε τα σχέδιά σας.
Συλλέξτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε στα επαγγελματικά κι αποφύγετε βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις.
Προσέξτε τον τρόπο που επικοινωνείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο. Απ᾽ το τίποτα θα μπορούσαν να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.
Εσείς που είστε μόνοι, ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στον περίγυρό σας. Κάτι σημαντικό σας διαφεύγει.
Τα οικονομικά χρειάζονται λίγη ακόμα υπομονή. Οι προοπτικές δεν είναι καθόλου άσχημες.


Ζυγός
Περιορίστε την ανάγκη σας για ριζικές αλλαγές στη ζωή σας. Βάλτε σε τάξη πρώτα θέματα που εκκρεμούν και κινηθείτε μεθοδικά και συγκεντρωμένα.
Το συνεργασιακό κλίμα που επικρατεί στα εργασιακά διευκολύνει τα πράγματα. Ζητήστε τη βοήθεια συνεργατών κι ανταποδώστε την.
Μόνο με τη συζήτηση με το σύντροφό σας θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από ανασφάλειες κι εμμονές. Ακούστε τις δικές του θέσεις κι απόψεις και μετά αρχίστε την γκρίνια.
Εσείς που είστε ακόμα μόνοι, μην μεμψιμοιρείτε. Βρείτε νέα ενδιαφέροντα και ρίξτε τις απαιτήσεις σας. 
Φτιάξτε ένα αυστηρό πρόγραμμα στα οικονομικά και μην ξεφεύγετε απ᾽ αυτό.


Σκορπιός
Αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική για να προωθήστε τα επαγγελματικά σας σχέδια και να ενισχύσετε την κοινωνική σας ζωή που κρύβει ευκαιρίες.
Διαπραγματευτείτε σωστά νέες συνεργασιακές προτάσεις, βάζοντας σε προτεραιότητα τα δικά σας συμφέροντα.
Ανανεώστε τη συναισθηματική σας ζωή βάζοντας χρώμα στη σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο. Πλησιάστε δικούς σας ανθρώπους και δείξτε τους τις αληθινές σας προθέσεις.
Όσο για εσάς που είστε μόνοι, αφήστε τα παράπονα και ξεκολλήστε από το παρελθόν.
Αποφύγετε τις άσκοπες αγορές και σπατάλες. Υπάρχουν οικονομικές υποθέσεις που έχετε παραμελήσει. 


Τοξότης
Οι ευαισθησίες σας αυτή την εβδομάδα έρχονται στην επιφάνεια και σας κάνουν ιδιαίτερα εύθικτους.
Προσπαθήστε να είστε όσο πιο συνεπείς γίνεται στα εργασιακά και μη δίνετε δικαιώματα για σχόλια. Έχετε κουραστεί πολύ προκειμένου να φτιάξετε την εικόνα σας. Μην τα χαλάτε τώρα.
Φοβίες κι ανασφάλειες σας κάνουν εριστικούς με τον ερωτικό σας σύντροφο. Περάστε αρκετό χρόνο μαζί του, εκμυστηρευτείτε του τα δικά σας συναισθήματα και να είστε σίγουροι πως θα σας τα ανταποδώσει.
Αποφύγετε τις επιπόλαιες κινήσεις στα οικονομικά και φροντίστε όσο μπορείτε παλιές οφειλές σας.


Αιγόκερως
Καθυστερήσεις κι εμπόδια στα σχέδιά σας δε θα πρέπει να τ᾽ αφήσετε να σας ρίξουν τη διάθεση. Κάντε τις σωστές κινήσεις και νιώστε ασφάλεια, άλλωστε είναι παροδικά.
Προσαρμοστείτε στις αλλαγές που προκύπτουν στα εργασιακά κι αποφύγετε ανταγωνιστικότητα κι αντιπαραθέσεις με συναδέλφους.
Μην αφήνετε τρίτα πρόσωπα και, κυρίως, του οικογενειακού σας περιβάλλοντος να επηρεάζουν τη σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο. Βάλτε τα όριά σας και διαχωρίστε τις καταστάσεις.
Εκμεταλλευτείτε σωστά την, έστω, μικρή άνοδο των οικονομικών σας και μη δημιουργείτε ανάγκες που δεν υπάρχουν.


Υδροχόος
Δείτε στην πραγματική τους διάσταση τα γεγονότα και μην τα βλέπετε έτσι όπως θα θέλατε να είναι.
Λάθη του παρελθόντος επανέρχονται στα εργασιακά και θα πρέπει να εργαστείτε περισσότερο. Αντιμετωπίστε το θετικά και κάντε χώρο στα νέα ευχάριστα δεδομένα που έρχονται.
Πάρτε τις αποφάσεις που χρειάζεται η συναισθηματική σας ζωή και ξεκαθαρίστε τις ανάγκες σας. Το να διατηρείτε καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά είναι ανώφελο.
Αποφύγετε νέα οικονομικά ανοίγματα και δείξτε υπευθυνότητα στις υπάρχουσες υποχρεώσεις σας.


Ιχθύες
Επιτέλους καταφέρνετε να δώσετε τις κατάλληλες λύσεις σε οικογενειακά θέματα που το τελευταίο διάστημα σας προκαλούν πονοκέφαλο. Η διαύγεια κι η καλή σας διάθεση είναι τα ισχυρά σας όπλα.
Μην αναμειγνύετε τα προσωπικά με τα επαγγελματικά. Το πιθανότερο είναι να καταλήξετε σε παρεξηγήσεις.
Κρατήστε μυστικά τα σχέδια σας και κινηθείτε έξυπνα.
Μοιραστείτε σκέψεις και συναισθήματα με τον ερωτικό σας σύντροφο. Το κλίμα των ημερών εκπέμπει ερωτισμό και πάθος.

Οι βελτιωτικές τάσεις των οικονομικών, πιθανόν, να σας οδηγήσει σε σπατάλες.
  • Facebook Comments
Scroll to Top