728x90 AdSpace

Latest Articles

16 Δεκ 2015

Ο χειμώνας θέλει δυο για να ζεσταθεί - Ράνια Ψύλλα - 16 Δεκ 2015


Ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά και μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα. Μιας και το κρύο είναι ήδη τσουχτερό, η ανάγκη μας για ζεστασιά και χουχούλιασμα όλο και μεγαλώνει.


Αυτή την ανάγκη για ζεστασιά και για μια ζεστή αγκαλιά τώρα που χειμώνιασε, τη νιώθει και μια μερίδα ανθρώπων που μόλις πιάσουν τα κρύα, τους πιάνει κρίση μοναξιάς. Έτσι αρχίζουν νʾ αναζητούν συντροφικότητα και κάνουν επανειλημμένες προσπάθειες για επικοινωνία με πρώην συντρόφους ή με «καβάτζες».

Γιʾ αυτούς τους χειμωνιάτικους καβατζάκηδες θα μιλήσουμε σήμερα.

Ποιοι είναι; Είναι αυτοί που, τον πρώτο κιόλας μήνα του καλοκαιριού, σπεύδουν να χωρίσουν απʾ την εκάστοτε σχέση τους για να είναι ελεύθεροι νʾ αλωνίσουν σε παραλίες και beach bars.

Το καλοκαίρι το απολαμβάνουν καλύτερα μόνοι τους. Κανονίζουν διακοπές μόνο με φίλους και παίρνουν σβάρνα Σκιάθο, Πάρο και Μύκονο. Και, να σου, οι selfies με background ημίγυμνες, καλλίγραμμες υπάρξεις, να σου, τα ποτά. Φλερτάρουν ασύστολα και όχι μόνο, γιατί όσο να ʾναι, ο καλός μύλος οφείλει νʾ αλέσει.

Τι να την κάνουν, λοιπόν, τη σχέση το καλοκαίρι; Δεν ονειρεύονται βόλτες στην Οία χέρι-χέρι με το ταίρι τους. Αντίθετα βάζουν ως σκοπό νʾ αποδείξουν στις τουρίστριες και στους τουρίστες που έρχονται, τι εστί «greek καμάκι» και  «greek lover».

Έλα, όμως, που το καλοκαιράκι πέρασε, το μαύρισμα έχει φύγει καθώς κι η εμμονή για γράμμωση! Τι έγινε, πουλάκια μου, ήρθε χειμώνας και μείνατε μοναχούλια; Τώρα έχετε ανάγκη για σχέση, αγκαλιές και γούτσου-γούτσου;

Κάπου εδώ αρχίζουν τις προσπάθειες επαναπροσέγγισης για να δεινοπαθήσουμε εμείς οι υπόλοιποι. Αρχίζουν τα «μου λείπεις», «σε σκέφτομαι», «θα ήθελα να ήμασταν αγκαλιά», τις μεταμεσονύχτιες αναπάντητες και οι ηλίθιες δικαιολογίες.

Βρε, πού τα πουλάτε αυτά; Όχι, δεν πάει έτσι! Κρυώνετε κι έχετε ανάγκη από αγκαλιά; Πάρτε ένα Θερμαινόμενο Υπόστρωμα, αγοράστε μια σόμπα ΖΕΥΣ, έναν υπνόσακο (κάτι τελοσπάντων) αλλά αφήστε τον άλλον στην ηρεμία του.

Δε θα είναι κανείς το χειμωνιάτικο σας κατάλυμα. Ποιος θέλει να κάνει σχέση με αποδημητικό πουλί;

Σοβαρά τώρα. Πρέπει να σκεφτείτε πραγματικά τι θέλετε και τι όχι. Η σχέση δεν είναι πανωφόρι που το βάζεις με το πρώτο αεράκι και το ξεφορτώνεσαι με τον πρώτο καύσωνα.

Θέλετε σχέση; Πολύ ωραία. Βρείτε αυτόν που σας ταιριάζει καλύτερα, περάστε όμορφες στιγμές μαζί και προσπαθήστε να περάσετε μαζί του και τις τέσσερις εποχές του χρόνου. Όχι μόνο τη μία.

Εξετάστε μήπως τελικά ο σύντροφός σας δεν είναι και τόσο ανυπόφορη «αποσκευή» για τις διακοπές; Στη τελική κάντε μια δοκιμή. Πηγαίνετε χειμωνιάτικες διακοπές. Κάτι μου λέει πως τελικά θʾ απολαύσετε καλύτερα την παρέα του συντρόφου σας και θα θέλετε να το επαναλάβετε κι αργότερα.

Χειμώνιασε, λοιπόν, και είναι η καλύτερη εποχή για να βρείτε κι εσείς το ταίρι σας. Προσοχή, όμως, μʾ αυτούς που τώρα θα σας προσφέρουν τη σχέση που αναζητάτε.
Ενδέχεται με τις πρώτες ζέστες να είναι ξανά διαθέσιμοι, ελεύθεροι κι ωραίοι.





Ράνια Ψύλλα

Είμαι 25 ετών, πτυχιούχος νηπιαγωγός. Στον ελεύθερο χρόνο μου διαβάζω βιβλία, ενημερώνομαι μέσα από site και blogs. Μου αρέσει να γράφω για εμπειρίες της δικής μου καθημερινότητας, για θέματα που προκύπτουν μέσα από κουβέντα με φίλους και γενικά για ότι μπορεί να με προβληματίσει ή να μου κινήσει το ενδιαφέρον. Τα λέω σε φίλους και γνωστούς, τα λέω σε συγγενείς και συναδέλφους αποφάσισα να τα γράφω κιόλας τώρα. Με χιούμορ και καλή διάθεση για να ενημερωνόμαστε και πάνω απ' όλα να περνάμε όμορφα!

Website: iLov.gr

  • Facebook Comments
Scroll to Top