728x90 AdSpace

Latest Articles

27 Δεκ 2015

Οι μουσάτοι είναι sexy - Κατερίνα Μοχράνη - 27 Δεκ 2015


Ρητορική πρέπει να είναι η ερώτηση, δεν εξηγείται διαφορετικά! Η πιο σωστή κι ώριμη απάντηση είναι το «γιατί έτσι!», αλλά δε θα μπορέσει κανείς να κατανοήσει τους λόγους αυτής της αγάπης.


Χρειάζεται επιχειρηματολογία αυτός ο έρωτας. Και παραδείγματα. Αφού δοθούν, τότε μπορείς ανετότατα να μην ξανακάνεις αυτή την ερώτηση.

Ξεκινάμε όμως απʾ τα βασικά. Μούσι και γένια για μια γυναίκα είναι το ίδιο και το αυτό. Δεν είμαστε όλες σε θέση νʾ αντιληφθούμε τη διαφορά, αλλά και τη σπουδαιότητα που έχουν για έναν άντρα οι τρίχες στο πρόσωπό του. Είναι όπως ακριβώς για εμάς τα μαλλιά. Τι κι αν είναι κοντά, μακριά, πυκνά ή όχι, είναι το σήμα κατατεθέν μας. Έτσι και για τους άντρες. Μουσάτος χωρίς μούσι, παστίτσιο χωρίς μπεσαμέλ.

Ας μιλήσουμε, όμως, για τρίχες. Οι μουσάτοι είναι άλλη πάστα αντρών. Είναι κόντρα στο ρεύμα. Σπάνε το κατεστημένο του καθωσπρέπει. Τους βλέπεις! Είναι πιο απελευθερωμένοι -κι ειδικά εκείνοι που έχουν το μούσι ως φιλοσοφία ζωής. Είναι το όπλο τους. Ξέρουν πως τραβάει τα θηλυκά σαν μαγνήτης και πλασάρουν τους εαυτούς τους με τέτοιο τρόπο, που δεν μπορείς να ξεκολλήσεις τα μάτια σου από πάνω τους.

Ξεχειλίζουν αρρενωπότητα, αγριάδα και το κυριότερο ωριμότητα. Τι κι αν ο άλλος είναι μικρότερος, με λίγο μούσι μεγαλοδείχνει. Λες, ρε παιδί μου, «τι άντρας είναι αυτός!». Ασυναίσθητα. Δεν το επιδιώκεις.  Άσε που το μούσι εκπέμπει ένα μυστήριο, μια μαγεία. Μη ρωτήσεις γιατί. Η τρίχα απʾ τη φύση της κρύβει χαρακτηριστικά του προσώπου, επομένως σου δημιουργεί και το αίσθημα της περιέργειας.

Γιατί το στιλ; Πέρα από το yοlo τους ντύσιμο -σκισμένα τζιν, δερμάτινο, all star και μαλλί ανάκατο- έχουμε και τους μουσάτους με κουστούμι που είναι μπουκιά και συχώριο. Το μούσι δίνει στιλ. Κι ωραίο στιλ.

Ο πιο σημαντικός λόγος όμως είναι ένας: το σεξαπίλ!
Για να είμαστε ειλικρινείς, ένας μουσάτος ξυπνάει σε μια γυναίκα τα ζωώδη ένστικτά της. Το μούσι κάνει τον άντρα αλήτη. Η τρίχα είναι αναρχική όπως και να το κάνουμε. Βγάζει κάτι το βάρβαρο,το πρωτόγονο. 

Μόλις αντικρίσεις ένα τέτοιο πρόσωπο, περνάνε πολλές κι ακατάλληλες εικόνες απ’ το μυαλό σου όπως το να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι αλά Κόναν ο Βάρβαρος και να γίνει το σπίτι αρένα.

Γιατί, οι ασυναίσθητες κινήσεις που κάνουν αγγίζοντας το μούσι; Αποτελεί αυτή η κίνηση από μόνη της ένα λόγο έρωτος των μουσάτων.  Η αυθόρμητη και χωρίς αιτία κίνηση των χεριών απʾ τα μάγουλα ως το πηγούνι σε κάνει να θες να κάνεις το ίδιο. Σ’ εκείνο το πρόσωπο. Με την ίδια ταχύτητα. Είναι σέξι οι άτιμοι!

Ας πάμε όμως και στην πιο ρομαντική πλευρά επιχειρημάτων. Και ναι υπάρχει!
Μπορεί σε κάποιες οι μουσάτοι να μην αρέσουν ή να μην είναι του γούστου τους, αλλά όλο και κάποιον έχουν φιλήσει κάποια στιγμή στη ζωή τους. Αυτή η αίσθηση που αφήνει το μούσι μετά το φιλί είναι ανεκτίμητη. 

Μπορεί να παραπονιέσαι και να γκρινιάζεις που ο καλός σου μοιάζει σαν παπάς -σύμφωνα με τα λεγόμενά σου-, αλλά το γδάρσιμο και το κοκκίνισμα από το μούσι είναι υπέροχο.
Παραδέξου το. Ερεθίζει το δέρμα και ξυπνάει τις αισθήσεις. Άσε που έχεις κι εσύ κάτι να χαϊδεύεις, να πιάνεις ή να πειράζεις.

Οι μουσάτοι μπορεί να υπερχειλίζουν αυτοπεποίθηση, να βγάζουν κάτι το άγριο, το σέξι, το μυστηριώδες αλλά στην πραγματικότητα είναι σαν όλους τους άλλους. Ήρεμοι, βαρετοί, ανώριμοι και ρομαντικοί. Χωρίς κανένα μυστήριο. Τίποτα το αναρχικό ή το αλήτικο. Μπορεί να είναι απλά άντρες. Δεν πειράζει!

Οι μουσάτοι είναι ωραίοι και τους αγαπάμε γιατί πιστεύουν πως είναι ωραίοι και γιατί όντως είναι ωραίοι.

Σε κάλυψα; Για περισσότερες πληροφορίες, ρίξε μια ματιά στον David Beckham και στον δικό μας Δημήτρη Αλεξάνδρου και θα καταλάβεις γιατί τους αγαπάμε τόσο.


Κι όταν αφήσεις μούσι (γιατί θʾ αφήσεις) θυμήσου τα λόγια μου και κοίτα γύρω σου. Μια ματιά θα σʾ επιβεβαιώσει!




Κατερίνα Μοχράνη

Κάποτε ρωτήθηκα αν ζω ή υπάρχω κι ακόμα ψάχνω τη σωστή απάντηση. Νηπιαγωγός με κοινωνικές ευαισθησίες. Εθισμένη στην καφεΐνη, στις αμερικανικές σειρές, στις ταινίες και στη μουσική. Αδυνατώ να αντισταθώ σε οποιοδήποτε βιβλίο και στον έρωτα -αν κι ακόμα τον ψάχνω και μάλλον στα λάθος μέρη!-. Αθεράπευτα ρομαντική και λάτρης των λέξεων. Αν θες σε αγαπήσω, φρόντισε να είσαι αντίθετος από μένα. Αν όχι, καλή καρδία!

Website: iLov.gr

  • Facebook Comments
Scroll to Top