728x90 AdSpace

Latest Articles

3 Ιαν 2016

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2016 από τη Λίτσα Πετρίδη - Unknown - 3 Ιαν 2016


Κριός

Το 2015 σας δίδαξε και σας ταλαιπώρησε αρκετά, όμως σας έκανε ακόμα πιο σοφούς. Γι᾽ αυτό το 2016 κινηθείτε με περισσότερη προσοχή, σύνεση και καταστρώστε σε γερά θεμέλια τα σχέδιά σας  για το μέλλον.

Προωθήστε τα επαγγελματικά σας σχέδια απ᾽ τα μέσα Μαρτίου έως τα τέλη  Μαΐου, αποφεύγοντας τη ρήξη και την ανταγωνιστικότητα με άτομα κύρους. Το πρώτο τρίμηνο του χρόνου ακολουθήστε το ένστικτό σας και κάντε τις σωστές επιλογές.
Πάρτε τις αποφάσεις σας στα αισθηματικά και μη δειλιάσετε να επισημοποιήσετε μια σχέση, η οποία έχει περάσει από πολλές δοκιμασίες.
Εσείς που είστε μόνοι, προετοιμαστείτε για την καθοριστική γνωριμία στη ζωή σας.
Τα οικονομικά αρχίζουν να βελτιώνονται σημαντικά. Δώστε έμφαση και δραστηριοποιηθείτε περισσότερο απ᾽ το Μάιο, καθώς και τους φθινοπωρινούς μήνες.
Προσπαθήστε να μην εμπλέκετε τα οικονομικά στις προσωπικές σας σχέσεις.
Αποφύγετε τις καταχρήσεις προκειμένου να διαφυλάξετε την υγεία σας.

Ταύρος

Η νέα χρονιά ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς για εσάς. Ο Δίας, πλανήτης της επέκτασης και της τύχης, απ᾽ το ζώδιο της Παρθένου μέχρι και το φθινόπωρο, δίνει ώθηση στα σχέδιά σας και τη δυνατότητα να χτίσετε γερές βάσεις.
Η ανάγκη σας για αλλαγή στα επαγγελματικά στα τέλη Μαρτίου και τις αρχές του Ιουνίου, σας φέρνουν πιο κοντά στους στόχους σας.
Το πλανητικό σκηνικό της χρονιάς ενισχύει τα συναισθηματικά και δίνει τη δυνατότητα σ᾽ εσάς που παλεύετε με τη μοναξιά σας, να βρείτε το άλλο σας μισό γύρω στις αρχές του καλοκαιριού.
Όσο για εσάς που βρίσκεστε σε σχέση, μην αποκλείετε να πάρετε τη μεγάλη απόφαση και να επισημοποιήσετε μια σχέση που έχει περάσει πολλές δοκιμασίες.
Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τα οικονομικά και κυρίως, με υποθέσεις που σχετίζονται με δάνεια και δημόσιους φορείς.

Δίδυμοι

Χρονιά ξεκαθαρίσματος φαίνεται να είναι το 2016 για εσάς. Δείξτε υπομονή μέχρι τις αρχές Μαΐου, μιας και οι καθυστερήσεις κι αναβολές στα σχέδια σας θα παίξουν με τα νεύρα σας.
Οι επαγγελματικές σας ανασφάλειες το πρώτο δίμηνο της χρονιάς έρχονται στην επιφάνεια, ενώ είναι πολλές οι προκλήσεις. Προσαρμοστείτε μέχρι και το φθινόπωρο και θα δείτε ότι θα είναι πολύ πιο εύκολο να βρείτε τις κατευθύνσεις σας, καθώς τα πράγματα ομαλοποιούνται.
Ανατροπές και δοκιμασίες σας περιμένουν στα συναισθηματικά, κυρίως από δικές σας ανασφάλειες. Νιώθετε το μεγαλύτερο διάστημα παραμελημένοι και μόνοι, ενώ δεν είναι αλήθεια.
Ένας νέος έρωτας σας χτυπά την πόρτα όσων είστε μόνοι από το Φθινόπωρο και μετά. Μέχρι τότε μην απομακρύνεστε από δικά σας πρόσωπα και φιλικό περιβάλλον.
Η εμπλοκή των οικονομικών στις σχέσεις  σας μ᾽ αγαπημένα πρόσωπα, πιθανά, να σας φέρει σε ρήξη. Εκμεταλλευτείτε το διάστημα Μαρτίου-Ιουνίου, που φέρνει λύσεις κι ευκαιρίες.

Καρκίνος

Το 2016 σας δίνει τη δυνατότητα να ξεπεράσετε σταδιακά τις δυσκολίες που σας κρατούσαν στάσιμους την προηγούμενη χρονιά. Οι θυσίες τελικά που κάνατε πιάνουν τόπο.
Η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιο του Τοξότη, δημιουργεί κάποιες δυσκολίες στα επαγγελματικά κι αυξημένες υποχρεώσεις. Προσοχή στις εξαπατήσεις και τα μεγάλα λόγια που πιθανά ακούσετε. Απ᾽ το φθινόπωρο, βέβαια, τα πράγματα αρχίζουν να χαλαρώνουν και καινούργιες ευκαιρίες κάνουν την εμφάνιση τους.
Οι επικοινωνιακές σας δυνατότητες αυξάνονται κι έτσι μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας μ᾽ αγαπημένα πρόσωπα και φυσικά το σύντροφο σας.
Ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, γι᾽ αυτό προετοιμαστείτε για νέες γνωριμίες όσοι είστε μόνοι.
Φεβρουάριος-Μάρτιος και Δεκέμβριος είναι καλοί μήνες για να ασχοληθείτε με τη βελτίωση των οικονομικών σας.
Ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση, αλλάζοντας κακές διατροφικές σας συνήθειες.

Λέων

Μέσα στη νέα χρονιά τολμήστε να δρομολογήσετε τα σχέδιά σας και να βάλετε σε τάξη προσωπικές κι οικογενειακές σας υποθέσεις.
Υπομονετικοί θα πρέπει να είστε με τα επαγγελματικά και την εξέλιξή τους.
Δείξτε την επιφυλακτικότητα που χρειάζονται νέες γνωριμίες και συνεργασίες και προσπαθήστε να πείσετε τα κατάλληλα πρόσωπα με επιχειρήματα κι όχι λόγια.
Αλλάξτε τη στάση σας απέναντι στο σύντροφό σας και δείξτε προσοχή την περίοδο των εκλείψεων στα συναισθηματικά που φαίνεται να δοκιμάζεστε.
Ο Αύγουστος κι ο Σεπτέμβριος είναι δυο άκρως ερωτικοί μήνες, που θα μπορούσε να προκύψει ένας μεγάλος έρωτας στη ζωή σας.
Μπορείτε ν᾽ αυξήσετε τα εισοδήματά σας, ενώ η έκλειψη του Σεπτεμβρίου σας φέρνει αντιμέτωπους με πολλές οικονομικές προκλήσεις.
Τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες το πρώτο και τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς με μεγαλύτερη επιτυχία.

Παρθένος

Δημιουργήστε νέες βάσεις στα σχέδιά σας, εκμεταλλευόμενοι την παρουσία του Δία στο δικό σας ζώδιο μέχρι και το Σεπτέμβριο.
Δείξτε τις δυνατότητες σας στα εργασιακά, γιατί η επιτυχία βρίσκεται αυστηρά στα δικά σας χέρια. Διαχειριστείτε έξυπνα κι ευέλικτα άτομα κύρους και συνεργάτες. Την περίοδο των εκλείψεων της χρονιάς, οπλιστείτε με ψυχραιμία και μην αφήσετε εμπόδια και καθυστερήσεις να σας αποπροσανατολίσουν.
Οικογενειακά θέματα θα σας απασχολήσουν αρκετά και θα πρέπει να αναλάβετε επιπλέον υποχρεώσεις.
Ο έρωτας είναι ο πρωταγωνιστής στη ζωή σας. Αποφύγετε, βέβαια, την εμπλοκή σας σε παράλληλες καταστάσεις.
Το καλοκαίρι υπόσχεται νέους έρωτες και συναρπαστικές στιγμές.
Αστάθεια χαρακτηρίζει τα οικονομικά, ενώ καλή περίοδος για να διευθετήσετε θέματα ακίνητης περιουσίας είναι οι φθινοπωρινοί μήνες.
Προφυλάξτε την υγεία σας και προσέξτε την κούραση.

Ζυγός

Η νέα χρονιά προμηνύεται αντιφατική, όμως και δραστήρια. Κάνοντας υπομονή τους πρώτους μήνες, θα καταφέρετε να δείτε τους στόχους σας να πραγματοποιούνται.
Τα επαγγελματικά σας σχέδια χρειάζονται υπομονή και δουλειά. Παρ᾽ όλα αυτά η αναγνώριση δε φαίνεται ν᾽ αργεί. Ανατροπές και παγίδες την περίοδο των εκλείψεων χρειάζονται προσοχή.
Επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας τους τελευταίους μήνες του χρόνου.
Το πλανητικό σκηνικό δίνει εύνοια στα αισθηματικά και φέρνει νέους έρωτες τους φθινοπωρινούς μήνες σε σας που είστε μόνοι.
Εκδηλώστε τα συναισθήματά σας κι ανοιχτείτε περισσότερο στο σύντροφό σας.
Επισημοποιήστε μια σχέση και μη φοβηθείτε να πάρετε αποφάσεις.
Συσσωρεμένες είναι οι οικονομικές σας υποχρεώσεις, γι᾽ αυτό διαχειριστείτε τα έσοδά σας με προσοχή. Μπορείτε να ελπίζετε σε μια αύξηση των οικονομικών τον Ιούνιο και το Νοέμβριο.
Βρείτε τη χρυσή τομή σε οικογενειακά θέματα που είναι αποκλειστικά στα δικά σας χέρια.

Σκορπιός

Τα προηγούμενα τρία χρόνια είχατε ταλαιπωρηθεί αρκετά, γι᾽ αυτό το 2016 έρχεται να σας αποζημιώσει. Εύκολα μπορείτε να τακτοποιήσετε και να προωθήσετε κοινωνικές σχέσεις κι επαγγελματικά σχέδια.
Το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς μπορείτε ν᾽ αυξήσετε τις γνώσεις σας και να στοχεύσετε ακόμα πιο ψηλά. Να επεκτείνετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και να βρείτε τους σωστούς συνεργάτες.
Η συναισθηματική σας ζωή παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και προβλέπεται ένα άκρως ερωτικό καλοκαίρι. Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο απ᾽ το Σεπτέμβριο, προετοιμάζει μεγάλες συγκινήσεις.
Τα οικονομικά είναι ο τομέας που θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα. Σπατάλες κι άσκοπες ενέργειες θα μπορούσατε να τις πληρώσετε ακριβά.
Προσέξτε την υγεία σας στη δεύτερη έκλειψη της χρονιάς το Μάρτιο και την ψυχική σας ισορροπία.

Τοξότης

Η παρουσία του Κρόνου στο δικό σας ζώδιο όλη τη χρονιά φαίνεται να σας ωριμάζει και να σας αλλάζει τον τρόπο που αντιμετωπίζατε τις καταστάσεις.
Νέες προκλήσεις σ᾽ όλους τους τομείς της ζωής σας, φέρνουν αλλαγές κι αέρα ανανέωσης.
Τα επαγγελματικά απαιτούν θυσίες και σκληρή δουλειά, η οποία όμως αναγνωρίζεται. Έχετε τη δυνατότητα να καταφέρετε πολλά ακόμα και ν᾽ ασχοληθείτε με καινούργια πράγματα.
Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο μέχρι και το πρώτο εικοσαήμερο του Ιανουαρίου αλλά κι απ᾽ τα μέσα Οκτωβρίου, υπόσχεται μοναδικές στιγμές στα ερωτικά καθώς και νέους συναρπαστικούς έρωτες.
Η ανάγκη σας να βελτιώσετε τα οικονομικά που σας έχουν κουράσει, πιθανά, να σας οδηγήσουν σ᾽ ακραίες συμπεριφορές και λάθη. Το καλοκαίρι, βέβαια, σας δίνεται η δυνατότητα να δείτε κινήσεις σας να αποδίδουν.
Αποφύγετε τις καταχρήσεις.

Αιγόκερως

Το 2016 φέρνει τα ξεκαθαρίσματα που χρειάζεστε στη ζωή σας κι επιτέλους αρχίζετε να βάζετε σε προτεραιότητα τον εαυτό σας.
Ό,τι σχετίζεται με την επαγγελματική σας πορεία, να θυμάστε πως το δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς φαίνεται πιο εποικοδομητικό. Επεκτάσεις και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται περισσότερο.
Αποφύγετε ανταγωνιστικότητα κι εντάσεις τον Γενάρη και τις περιόδους που ο Ερμής βρίσκεται σ᾽ ανάδρομη πορεία. Διαμοιράστε τους χρόνους σας σωστά ανάμεσα σ᾽ οικογένεια και καριέρα.
Στα συναισθηματικά, πλέον, δε συμβιβάζεστε σε καταστάσεις που δεν σας ικανοποιούν.
Στις  εκλείψεις της χρονιάς τα διλλήματα κι οι ανασφάλειές σας έρχονται στην επιφάνεια. Νέοι έρωτες προκύπτουν στη ζωή όσων είστε μόνοι και πιθανά μ᾽ άτομα που σχετίζονται με το εξωτερικό.
Η εφευρετικότητα σας αυξάνει και βελτιώνει τα οικονομικά, αυτό όμως δε σημαίνει πως μπορείτε ν᾽ αρχίσετε τις υπερβολές.
Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας σε θέματα υγείας Απρίλιο-Μάιο.

Υδροχόος

Ξεκινήστε αισιόδοξα τη χρονιά σας και μάθετε επιτέλους να βάζετε σε προτεραιότητα τα δικά σας «θέλω» κι ανάγκες σας.
Στα εργασιακά προσπαθήστε, τουλάχιστον το πρώτο δίμηνο του χρόνου, να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και ν᾽ αποφύγετε τις εντάσεις. Αποφύγετε τις λανθασμένες επιλογές και τις παράτολμες ενέργειες.
Ο Ιούλιος είναι ένας καλός μήνας γεμάτος δράση και γόνιμες εξελίξεις.
Αισθητές θα είναι οι αλλαγές στη συναισθηματική σας ζωή. Είστε αποφασισμένοι να μην αφήσετε κανέναν να σας εκμεταλλευτεί και να παίξει με τα συναισθήματά σας.
Απ᾽ το φθινόπωρο, όμως, αρχίζει να μεγαλώνει η ανάγκη σας για ασφάλεια και σιγουριά, γι᾽ αυτό πολλοί από εσάς θα προχωρήσετε στην επισημοποίηση μιας σχέσης.
Ελέγξτε την κυκλοθυμία σας τις περιόδους εκλείψεων.
Ο τομέας των οικονομικών συνεχίζει να είναι δύσκολος, γι᾽ αυτό θα πρέπει να ακολουθήσετε την ίδια τακτική της σύνεσης και της οικονομίας, τουλάχιστον το πρώτο εξάμηνο του χρόνου. Η έκλειψη Σελήνης το Σεπτέμβριο χρειάζεται προσοχή ως προς τις εξαπατήσεις.

Ιχθύες

Ο Δίας θα κινείται στην Παρθένο μέχρι της αρχές του Σεπτέμβρη, που σημαίνει ότι θα σας δοθούν μοναδικές ευκαιρίες να βρείτε τις ισορροπίες σας. Αξιοποιήστε σωστά τις ευκαιρίες και μην αφήνετε τις δυσκολίες της προηγούμενης χρονιάς να σας κρατήσουν πίσω.
Στα εργασιακά θα πρέπει να δείξετε υπομονή και πείσμα στα σχέδιά σας, καθώς την άνοιξη επανέρχονται παρελθοντικά λάθη σας.
Πολλοί θα νιώσετε την ανάγκη γι᾽ αλλαγές ακόμα και ν᾽ ασχοληθείτε με καινούργια πράγματα. Απλά μην το επιχειρήσετε τις περιόδους των εκλείψεων.
Η Αφροδίτη απ᾽ το Μάρτιο μέχρι τις αρχές Απριλίου, θα βρίσκετε στο δικό σας ζώδιο. Αυτή λοιπόν χαρακτηρίζεται μια πολύ ευνοϊκή περίοδος για τα αισθηματικά.
Από Ιούνιο έως και το Σεπτέμβριο παίρνετε τις αποφάσεις που χρειάζεστε, είτε αυτό σημαίνει μια επισημοποίηση, είτε ένα χωρισμό.
Στα οικονομικά θ᾽ αντιμετωπίσετε ακραίες καταστάσεις είσπραξης κι απώλειας.

Το σίγουρο, όμως, είναι πως πάντα θα βρίσκετε τρόπους ν᾽ ανταποκρίνεστε στις υποχρεώσεις σας.
  • Facebook Comments
Scroll to Top