728x90 AdSpace

Latest Articles

18 Ιαν 2016

Η Λίτσα Πετρίδη προβλέπει από 18/1 έως 24/1 - Unknown - 18 Ιαν 2016


Κριός
Αυτή τη βδομάδα καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί με τις αποφάσεις που πρόκειται να πάρετε, μιας κι όλα βαδίζουν στην κόψη του ξυραφιού. Μελετήστε σωστά τις πληροφορίες που έχετε και μην αφήνετε τίποτα στην τύχη. Στα εργασιακά κινηθείτε ρεαλιστικά και περιορίστε τους συναισθηματισμούς. Οι ρυθμοί είναι εξαιρετικά απαιτητικοί και μόνο με αυστηρό πρόγραμμα καταφέρνετε να ανταπεξέλθετε. Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία αποκαλύψεις και θέματα παρελθοντικά που επανέρχονται στα αισθηματικά. Μην τραβάτε καταστάσεις στα άκρα χωρίς να είστε σίγουροι. Ευοίωνες είναι οι εξελίξεις των οικονομικών.

Ταύρος
Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα φαίνεται να είναι η νέα εβδομάδα για εσάς, καθώς ευκαιρίες κι εξελίξεις στις υποθέσεις σας, σας επιβεβαιώνουν ότι τα σχέδια σας είναι σε πολύ καλό δρόμο. Περιορίστε το άγχος στα εργασιακά και κινηθείτε δείχνοντας περισσότερη εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας. Συζητήσεις κι επαφές ευνοούνται. Περνάτε μια καλή περίοδο στα συναισθηματικά, μιας και λαμβάνετε το ενδιαφέρον του ερωτικού σας συντρόφου, αλλά και των ανθρώπων που έχουν ένα σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Εσείς που είστε μόνοι, δεχτείτε προτάσεις φίλων για νέες δραστηριότητες κι εκμεταλλευτείτε την κοινωνικότητα σας. Οι προοπτικές των οικονομικών είναι αισιόδοξες.

Δίδυμοι
Αφήστε τα πράγματα αυτή τη βδομάδα να εξελιχθούν από μόνα τους και μην πιέζετε καταστάσεις. Δείξτε διπλωματία στις συζητήσεις και μην κλείνετε πόρτες. Ασχοληθείτε μʾ εκκρεμότητες στα εργασιακά κι απαλλαγείτε οριστικά απʾ αυτές. Μπορεί να χρειαστεί να δουλέψετε περισσότερο, όμως θα κάνετε χώρο στα νέα δεδομένα που προβλέπονται. Πλησιάστε τον ερωτικό σας σύντροφο και μην παίρνετε αποφάσεις εν θερμώ. Ακούστε τις δικές του απόψεις και σταματήστε να σκέφτεστε τα λάθη του παρελθόντος. Εσείς που είστε μόνοι, έχετε πολλούς ανθρώπου γύρω σας που ενδιαφέρονται για εσάς. Μη σας παίρνει από κάτω. Περιορίστε τα οικονομικά έξοδα και μην καταφεύγετε σʾ άσκοπες αγορές, προκειμένου να τονώσετε την ψυχολογία σας.

Καρκίνος
Το πλανητικό σκηνικό φαίνεται να είναι λίγο αυστηρό μαζί σας αυτή τη βδομάδα και να σας φέρνει μπροστά σʾ αδιέξοδα κι εμπόδια. Δείξτε υπομονή και μην απογοητεύεστε τόσο εύκολα. Τα επαγγελματικά σας σχέδια πηγαίνουν πολύ καλύτερα απʾ όσο φαντάζεστε. Κινηθείτε έξυπνα και λίγο μυστικά. Μην εμπιστεύεστε τους πάντες. Αφιερώστε χρόνο στον ερωτικό σας σύντροφο και μη γίνεστε επικριτικοί μαζί του, έχοντας σαν γνώμονα τα παρελθοντικά του λάθη. Εσείς που είστε ακόμα μόνοι, αφήστε την γκρίνια κι αναθερμάνετε λιγάκι τις κοινωνικές σας σχέσεις. Τα οικονομικά αρχίζουν να βελτιώνονται, γι’ αυτό θα πρέπει να κάνετε τις σωστές κινήσεις.

Λέων
Μην αφήνετε ανεκμετάλλευτη ούτε στιγμή αυτή τη βδομάδα. Μπορεί να κουραστείτε περισσότερο, όμως το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει. Τα επαγγελματικά σας σχέδια χρειάζονται αργά και σταθερά βήματα. Μην αφήσετε τους έντονους ρυθμούς να σας δημιουργήσουν εκνευρισμό. Αποφύγετε την εμπλοκή σας σε θέματα που δε σας αφορούν. Γκρίνιες και παράπονα με τον ερωτικό σας σύντροφο θα μπορούσαν να πάρουν δυσάρεστες τροπές. Εμπιστευτείτε τον περισσότερο και μην τον κρίνετε για τα πάντα. Εσείς που ακόμα είστε μόνοι, προετοιμαστείτε για το χτύπημα της πόρτας απʾ το παρελθόν. Τακτοποιήστε πιθανά νομικά θέματα και δείξτε προσοχή σε θέματα υγείας.

Παρθένος
Το τοπίο γύρω σας αλλά κι η κρίση σας αυτή τη βδομάδα είναι λίγο θολά, γι’ αυτό αποφύγετε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων. Η στασιμότητα που επικρατεί γύρω σας, φαίνεται να σας δημιουργεί εκνευρισμό. Παραμείνετε πιστοί στα εργασιακά σχέδιά σας και μην επιτρέψετε σε τρίτα πρόσωπα να σας δημιουργήσουν ανασφάλειες. Ανταγωνιστικότητα και παρασκήνιο καλά κρατούν. Η επικοινωνία κι η ανάδρομη ακόμα πορεία του Ερμή, δε διευκολύνουν τα πράγματα στα αισθηματικά, γι’ αυτό φροντίστε να κάνετε πράγματα με τον ερωτικό σας σύντροφο που θα βοηθήσουν και τους δυο σας να περάσετε όμορφα. Προετοιμαστείτε για πολλές νέες γνωριμίες εσείς που είστε ακόμα μόνοι. Το πρόγραμμα που ακολουθείτε στα οικονομικά αποδεικνύεται σωτήριο. Συνεχίστε με την ίδια τακτική.

Ζυγός
Λίγο περίπλοκη και δύσκολη προβλέπεται η νέα εβδομάδα, γι’ αυτό τουλάχιστον ξεκινήστε τη δυναμικά. Η αποφασιστικότητά σας θα σας βοηθήσει νʾ ανταπεξέλθετε καλύτερα. Προσέξτε τον τρόπο που εκφράζεστε στα εργασιακά και μη διακινδυνεύετε σημαντικές σχέσεις. Συγκεντρωθείτε στα δικά σας και μην ασχολείστε καθόλου με το τι κάνουν οι άλλοι. Μη δίνετε μεγαλύτερη διάσταση στα λόγια του ερωτικού σας συντρόφου και μην τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς. Εσείς που είστε ακόμα μόνοι, θα πρέπει να καταλήξετε τελικά στο τι ζητάτε από μια νέα γνωριμία. Τα οικονομικά δε σας επιτρέπουν λάθη και σπατάλες, αντίθετα χρειάζονται μελετημένες κινήσεις.

Σκορπιός
Ξεκαθαρίστε τα θέλω και τις δυνατότητές σας και κινηθείτε ανάλογα. Οι στόχοι που έχετε θέσει χρειάζονται νηφαλιότητα και δράση, γι’ αυτό μην αναλώνετε άσκοπα την ενέργειά σας. Διατηρήστε τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν στα εργασιακά όσο βαρετές και να σας φαίνονται. Θα σας φανούν πολύ χρήσιμες και θα σας δώσουν λύσεις από εκεί που δεν το περιμένετε. Δείξτε κατανόηση στον ερωτικό σας σύντροφο που φαίνεται να είναι ιδιαίτερα πιεσμένος αυτό το διάστημα και παραμερίστε λιγάκι τα δικά σας. Όσοι είστε ακόμα μόνοι μη λέτε όχι σε καμιά πρόταση για διασκέδαση και νέες δραστηριότητες. Αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες ενέργειες στα οικονομικά.

Τοξότης
Πολύ είναι η κούραση και οι υποχρεώσεις σας αυτή τη βδομάδα και το πλανητικό σκηνικό σας στήνει μικρά εμπόδια, που θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε με υπομονή και ψυχραιμία. Στα επαγγελματικά εκμεταλλευτείτε τις καλές σχέσεις με συναδέλφους κι εργαστείτε συλλογικά. Έτσι θα είναι πιο εύκολο νʾ ανταπεξέλθετε. Μην απομακρύνεστε επικοινωνιακά απʾ το σύντροφό σας, μπορείτε να μοιραστείτε μαζί του σκέψεις και προβληματισμούς. Εσείς που παλεύετε ακόμα με τη μοναξιά σας, μη σκαλίζετε το παρελθόν. Ό,τι είχε να σας δώσει σας το έδωσε. Τα οικονομικά μπορεί να μη βρίσκονται στο επίπεδο που θα θέλατε, όμως, δεν πηγαίνουν και τόσο άσχημα, απλά δε σας επιτρέπουν ατασθαλίες.

Αιγόκερως
Ο ανάδρομος, ακόμα, Ερμής φαίνεται να κάνει τα θαύματά του αυτή τη βδομάδα και να σας δημιουργεί εμπόδια. Δείξτε υπομονή κι αποφασιστικότητα στα σχέδιά σας και μην απογοητεύεστε με την πρώτη δυσκολία. Προσαρμοστείτε προς το παρόν σʾ αυτά που έχετε στα εργασιακά και μην επιδιώξετε καμιά αλλαγή. Δώστε προτεραιότητα σε υποθέσεις που βρίσκονται σʾ εκκρεμότητα και μην αρνείστε τη βοήθεια σας σε συνεργάτες. Εκφράστε τα συναισθήματα και τις ανάγκες σας στον ερωτικό σας σύντροφο. Έτσι θα του δώσετε τη δυνατότητα να καταλάβει και νʾ ανταποδώσει. Εσείς που είστε μόνοι, προετοιμαστείτε για νέες γνωριμίες. Νέες προτάσεις δίνουν ανάσες αισιοδοξίας στα οικονομικά.

Υδροχόος
Αυτή η βδομάδα φαίνεται να είναι κρύο-ζεστό για εσάς. Απʾ τη μια δεν λείπουν οι ευκαιρίες κι οι ευχάριστες εξελίξεις, κι απʾ την άλλη φυσικά τα εμπόδια κι οι καθυστερήσεις. Μην εμπιστεύεστε τον οποιονδήποτε στα εργασιακά. Κρατήστε τις ιδέες και τα σχέδιά σας μόνο για τον εαυτό σας. Ο διάλογος θα διευκολύνει πολύ τα αισθηματικά και τη σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο. Θα σας δοθεί η δυνατότητα να βρείτε λύσεις από κοινού και να μοιραστείτε τις υποχρεώσεις. Εσείς που είστε μόνοι, πάρτε επιτέλους μια απόφαση: θα πάτε μπροστά ή πίσω; Τα οικονομικά έξοδα είναι πολλά και τα έσοδα περιορισμένα. Βρείτε κάποιες ισορροπίες.

Ιχθύες

Πάρτε τις καταστάσεις που σας αφορούν στα δικά σας χέρια και μην περιμένετε να τακτοποιηθούνόλα ως δια μαγείας. Η βδομάδα προβλέπεται δύσκολη, όμως αποτελεσματική. Διεκδικήστε αυτά που σας ανήκουν στα εργασιακά και μη σκύβετε το κεφάλι, αποφεύγοντας φυσικά τις υπερβολές. Η σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο χρειάζεται επειγόντως μια ανανέωση. Μην κάθεστε με σταυρωμένα τα χέρια. Εσείς που είστε ακόμα μόνοι κι έχετε κουραστεί, μην εξιδανικεύεται λάθος πρόσωπα. Αποφύγετε τα οικονομικά ανοίγματα και προσέξτε συναλλαγές. Λάθη και εξαπατήσεις είναι πολύ πιθανά.
  • Facebook Comments
Scroll to Top