728x90 AdSpace

Latest Articles

11 Ιαν 2016

Η Λίτσα Πετρίδη προβλέπει από 11/1 έως 17/1 - Unknown - 11 Ιαν 2016


Κριός
Αποφύγετε τους εκνευρισμούς και κινηθείτε μεθοδικά. Λάβετε σοβαρά υπόψη σας την ανάδρομη πορεία του Ερμή και μελετήστε προσεκτικά τις ενέργειές σας. Αλλαγές στα εργασιακά που δεν αφορούν αποκλειστικά εσάς, θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία. Προσαρμοστείτε σ’ αυτές και πιστέψτε στον εαυτό σας. Η ερωτική σας διάθεση εξασφαλίζει ένα κλίμα σταθερότητας στα αισθηματικά. Πλησιάστε το σύντροφο σας κι αγαπημένα πρόσωπα, μιλήστε ειλικρινά μαζί τους. Κινηθείτε με σύνεση στα οικονομικά κι αποφύγετε σπατάλες κι έξοδα. Οικογενειακά θέματα χρειάζονται υπομονή και διαλλακτικότητα.


Ταύρος
Έχετε μια θετική και δημιουργική εβδομάδα μπροστά σας, γι’ αυτό βάλτε προτεραιότητες και δείξτε αποφασιστικότητα. Αποφύγετε τις αλλαγές στα εργασιακά και κρατήστε χαμηλούς τους τόνους. Μην επιδεικνύετε τις δυνατότητές σας και δημιουργείτε αντιπάθειες. Η Αφροδίτη απ᾽ τον αισιόδοξο Τοξότη υπόσχεται ρομαντικές στιγμές με το σύντροφό σας. Όσοι είστε μόνοι, φλερτάρετε και μη λέτε όχι σε προτάσεις φίλων για διασκέδαση και καινούργιες δραστηριότητες. Αναβάλλετε όσο μπορείτε οικονομικές συναλλαγές.

Δίδυμοι
Περιορίστε το άγχος κι αντιμετωπίστε την ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή. Κινηθείτε μεθοδευμένα και να είστε σίγουροι πως θα τα καταφέρετε. Τα εργασιακά σας σχέδια χρειάζονται υπομονή. Κάθε επιπόλαια κίνηση θα έχει δυσάρεστες συνέπειες. Περάστε όμορφα με τον ερωτικό σας σύντροφο και μην αφήνετε το μυαλό σας να σας οδηγεί σ᾽ αδιέξοδα. Εσείς που είστε μόνοι σκεφτείτε μήπως οι απαιτήσεις σας είναι πάρα πολλές. Οι οικονομικές σας υποχρεώσεις είναι συσσωρευμένες και μόνο μ᾽ ένα αυστηρό πρόγραμμα θα καταφέρετε ν᾽ ανταπεξέλθετε.

Καρκίνος
Μη βάζετε διαρκώς τον εαυτό σας στο εδώλιο και τον κατηγορείτε για τα πάντα. Έχετε ταλαιπωρηθεί πολύ κι έχετε κάνει ό,τι περνούσε απ᾽ το χέρι σας. Τα επαγγελματικά σας σχέδια βρίσκονται σε καλό δρόμο, προς τι το άγχος; Οι απαιτήσεις σας είναι πολλές και θα πρέπει να προσαρμοστείτε στα δεδομένα. Δώστε το χρώμα που χρειάζεται η σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο. Δεν μπορεί να καθησυχάζεστε να μην κάνετε τίποτα, και κατόπιν να κατηγορείτε το σύντροφο σας για όλα. Φροντίστε και ρυθμίστε οικονομικές σας υποθέσεις. Μπορεί να χρειαστεί λίγο τρέξιμο παραπάνω, όμως το αποτέλεσμα σας αποζημιώνει.

Λέων
Διατηρήστε την υπομονή σας αυτή τη βδομάδα και μην αφήνετε την ένταση και το άγχος να σας οδηγήσουν σ᾽ ακραίες συμπεριφορές. Στον εργασιακό χώρο μην εμπιστεύεστε τον καθένα κι εκθέτετε τα σχέδιά σας. Μπορεί να μην αντιλαμβάνεστε την ανταγωνιστικότητα στο χώρο, όμως υπάρχει. Ευχάριστες στιγμές στα ερωτικά και συναισθηματικά λειτουργούν αναζωογονητικά στη ζωή σας. Εισπράξτε και δώστε συναίσθημα. Μην αφήνετε γραφειοκρατικά θέματα σε εκκρεμότητα. Τα οικονομικά σας αγχώνουν, όμως τα καταφέρνετε.

Παρθένος
Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις στην πραγματική τους διάσταση και μην ωραιοποιείτε καταστάσεις. Τα σχέδιά σας χρειάζονται προσπάθεια κι επιμονή. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις είναι πολλές και θα χρειαστούν περισσότερο χρόνο δουλειάς, το αποτέλεσμα όμως σας δικαιώνει. Η σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο βρίσκεται στα καλύτερά της. Κάντε σχέδια για το μέλλον και περάσετε όμορφες στιγμές ξεκούρασης και ρομαντισμού. Εσείς που είστε μόνοι, μη ζείτε με τα φαντάσματα του παρελθόντος. Υπάρχουν ενδιαφέροντα πρόσωπα γύρω σας. Περιορίστε την καταναλωτική σας μανία! Είστε και πάλι εκτός οικονομικού προϋπολογισμού.

Ζυγός
Διατηρήστε την υπομονή σας και μην αφήνετε καθυστερήσεις και αναβολές να παίζουν με τα νεύρα σας. Μελετήστε τα σχέδιά σας στη λεπτομέρεια και μην κάνετε το χατίρι στην ανάδρομη πορεία του Ερμή να σας αποσυντονίσει. Μην κρατάτε τις επαγγελματικές σας ιδέες για τον εαυτό σας. Εκφράστε τες και να είστε σίγουροι πως θα καταπλήξετε. Βελτιώστε τη σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο. Κάντε το για εσάς, μιας και με τίποτα δεν αντέχετε τη ρουτίνα. Οικονομικά ανοίγματα θέλουν προσοχή. Τακτοποιείστε πρώτα παλιές υποθέσεις.

Σκορπιός
Ο ανάδρομος Ερμής κάνει τα θαύματα του και πάλι. Θα του το επιτρέψετε; Προγραμματίστε σωστά τις ενέργειές σας και προχωρήστε με βάσει τα δικά σας σχέδια. Προωθήστε τα επαγγελματικά σας σχέδια με διακριτικότητα. Ο ανταγωνισμός κι η ζήλια στον εργασιακό χώρο χρειάζονται προσοχή. Οι συναισθηματικές σας ανασφάλειες δημιουργούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Βάλτε φρένο στο μυαλό σας κι εμπιστευτείτε τα λεγόμενα του συντρόφου σας. Η τάση σας για σπατάλη κι αγορές είναι απαγορευτικές.

Τοξότης
Έχετε πρεσαριστεί πολύ το τελευταίο διάστημα κι η δυσκολία προσαρμογής σας στα νέα δεδομένα σας έχει εξουθενώσει. Επιχειρήστε νέα ξεκινήματα στα εργασιακά, εμπιστευόμενοι τις δικές σας δυνατότητες. Η επιτυχία είναι αυστηρά στα δικά σας χέρια. Δώστε περισσότερη σημασία στον ερωτικό σας σύντροφο και μη βάζετε μόνο δικά σας θέματα σε προτεραιότητα. Οι οικονομικές σας υποχρεώσεις είναι πολλές, αναλογιστείτε όμως τι έχετε καταφέρει μέχρι σήμερα και τι έχετε αντιμετωπίσει.

Αιγόκερως
Η κοινωνική σας ζωή αυτή τη βδομάδα υπόσχεται πολλά. Ακολουθήστε την, έστω και αν σας φαίνεται απίστευτα βαρετή. Κάντε καινούργιες γνωριμίες κι επωφεληθείτε. Καθυστερήσεις στα εργασιακά είναι στο πρόγραμμα, λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή. Μην το βάζετε κάτω και παραμείνετε πιστοί στα σχέδιά σας. Ανανεώστε τη σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο και φλερτάρετε ανεπιφύλακτα εσείς που είστε μόνοι. Γραφειοκρατικά και κληρονομικά θέματα θα μπορούσαν να διευθετηθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Υδροχόος
Μην επιτρέψετε σ᾽ ασήμαντα γεγονότα να κλονίσουν τις σχέσεις σας μ᾽ αγαπημένα πρόσωπα. Διατηρήστε τις ισορροπίες κι εν ανάγκη, ρίξτε λίγο νερό στο κρασί σας. Οι εργασιακές σας υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές και θα πρέπει να δώσετε το εκατό τις εκατό των δυνατοτήτων σας. Χαμένες οι προσπάθειές σας όμως δεν πάνε. Ο ερωτικός σας σύντροφος χρειάζεται επειγόντως το ενδιαφέρον σας. Παραμερίστε τα δικά σας κι ασχοληθείτε μαζί του. Εσείς που είστε μόνοι, τι περιμένετε για να διεκδικήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει; Ξεκαθαρίστε οικονομικές σας υποχρεώσεις και μην τις αφήνετε να εκκρεμούν κι άλλο.

Ιχθύες
Θέματα καριέρας αυτή τη βδομάδα φαίνεται να είναι στην απόλυτη προτεραιότητα σας. Προσοχή όμως στις ισορροπίες, μην το παρακάνετε. Οι εξελίξεις των εργασιακών χρειάζονται διπλωματία. Συλλέξτε σωστά τις πληροφορίες και κρατήστε ακόμα κλειστά τα χαρτιά σας. Μην απομακρύνεστε επικοινωνιακά απ᾽ τον ερωτικό σας σύντροφο. Εκείνος έχει όλη την καλή διάθεση να σας ακούσει και να σας στηρίξει. Εσείς που είστε μόνοι -και αυτό σας ενοχλεί πολύ τελικά- πάρτε πρωτοβουλίες και μην τα περιμένετε όλα απ᾽ το σύμπαν. Τα οικονομικά αρχίζουν σταδιακά να βελτιώνοντ
  • Facebook Comments
Scroll to Top