728x90 AdSpace

Latest Articles

17 Ιαν 2016

Στο κρεβάτι μπαίνουν και τρίποντα! - ΕΥΗ ΔΙΚΑΙΟΥ - 17 Ιαν 2016


Δύο εναντίον ενός δε γίνεται. Ένας μέσα σε δύο, όμως, γίνεται; Κάπως έτσι σου λύνονται οι απορίες, όταν μια ωραία νύχτα αποφασίζεις να καλέσεις το πρόσφατο γκομενάκι που τσίμπησες, για να δείτε ταινία κι εκείνος με τη σειρά του φέρνει μαζί και τον κολλητό του.


Τα δύο παλικάρια, σκέτη τρέλα, μπαίνουν στο σπίτι με περισσή άνεση και πάτε κατευθείαν για ταινία. Όχι να τη γυρίσετε, για να τη δείτε, μη μπερδεύεστε. Βλέπετε, λοιπόν, τη ταινία και κατά τη διάρκειά της, με τις hot σκηνές της ο ένας κάνει κινήσεις άκρως ερεθιστικές, άκρως απαγορευμένες.

Εκεί, λοιπόν, που σε έχει ζεστάνει ο ένας, νιώθεις ένα χέρι να σε χαϊδεύει αισθησιακά ανάμεσα στα τα πόδια και προσπαθείς να καταλάβεις τι σκατά γίνεται.

Γυρνάς. Σε κοιτάει όλο νόημα και σε φιλάει. Και τώρα, φίλε μου; Τι κάνεις; Το ζεις ή τους διώχνεις κι απλώνεσαι στο κρεβάτι;

Αυτό εξαρτάται απ᾽ το πόσο «ελεύθερος» είσαι στο μυαλό κι απ᾽ το πόσο αναμμένος, για να καταφέρεις να το σταματήσεις. Το να μοιράζεσαι μια ερωτική εμπειρία με παραπάνω από ένα άτομο δεν είναι κακό, αρκεί να το κάνεις συνειδητά κι όχι επειδή πρέπει, προκειμένου να μη σε πουν ξενέρωτη ή “συντηρητική.

Τα ερωτικά τρίγωνα, τετράγωνα κι άλλα παρεμφερή υπήρχαν από αρχαιοτάτων χρόνων και αποτελούν μέχρι και σήμερα πρόκληση για πολλά ζευγάρια. Σίγουρα ιντριγκάρουν τη φαντασία σ᾽ ανεξέλεγκτο βαθμό. Όμως χρίζει προσοχής με το ποιους θ᾽ αποφασίσεις να το δοκιμάσεις.

Τ᾽ άτομα αυτά πρέπει να έχουν απόλυτη εχεμύθεια, αν κι αυτό δεν είναι απόλυτο. Ας μην ξεχνάμε πως υπάρχουν κι άνθρωποι που φτιάχνονται με το να δημοσιεύουν τις ερωτικές τους ιστορίες, αλλά μη γίνουμε και βούκινο.

Πρέπει να έχετε χημεία κι οτιδήποτε και να γίνει κατά τη διάρκεια του ερωτικού παιχνιδιού, να μη νιώσει κανένας απ᾽ όσους παίρνουν μέρος άσχημα. Θα πρέπει να νιώθετε άνετα μ᾽ αυτούς που θα το μοιραστείτε , όχι μόνο για να μην κολλήσετε πουθενά (κι όταν εννοώ πουθενά, πουθενά), αλλά και για να το ευχαριστηθείτε κι εσείς περισσότερο.

Ωστόσο, το να το δοκιμάσεις με τον/την σύντροφό σου είναι κάπως τολμηρό. Πιθανότατα κάποιος απ᾽ τους δύο, και μάλλον η γυναίκα, να μην το δεχτεί. Είναι γνωστό πως απ᾽ τη φύση μας εμείς οι γυναίκες είμαστε πιο κτητικές, οπότε πριν της κάνετε μια τέτοια πρόταση, βεβαιωθείτε πως είναι το ίδιο ανοιχτόμυαλη όπως εσείς.

Απ᾽ την άλλη πλευρά, είναι ένας πιο ασυνήθιστος τρόπος να σπάσετε τη ρουτίνα σαν ζευγάρι. Έχετε την ευκαιρία να παρατηρήσετε ο ένας τον άλλον, να πειραματιστείτε και να καταλάβετε αν όντως το σεξ τ᾽ απολαμβάνει, όπως λέει.

Ο συγχρονισμός παίζει ένα βασικό ρόλο, αλλά δε θα τρελαθούμε κιόλας. Άλλωστε ακόμη και γι᾽ αυτό η φύση έχει προβλέψει. Ας μην ξεχνάμε πως ο άνθρωπος δεν είναι μονογαμικό ον, οπότε έπρεπε να μας φτιάξει κατάλληλα.

Ακόμη κι αν κάποιος απ᾽ την παρέα δεν ακολουθεί τον ίδιο ρυθμό μ᾽ εσάς, υπάρχουν τόσα πράγματα που μπορείτε να του δώσετε το έναυσμα ν᾽ ασχοληθεί και να σας ικανοποιήσει παράλληλα.

Για να μη μείνει παραπονεμένος βάλτε τα δάχτυλα και τη γλώσσα σας να δουλέψουν καταλλήλως. Η εικόνα να τον βλέπετε να ικανοποιείται μόνο από μια γλώσσα θα σας μείνει ανεξίτηλη. Γουστάρουμε να βλέπουμε την ικανοποίηση στα μάτια του συντρόφου μας. Μας...ανεβάζει.

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα σας δοθεί η ευκαιρία για ένα ομαδικό παιχνίδι, εκτός απ᾽ το Scrabble, μη διστάσετε. Βάλτε μια καλή ταινία, μπείτε ανάμεσά τους και τυλιχτείτε γιατί έρχεται και κρύο.
Σοκαριστήκατε ή μήπως αρχίσατε να το σκέφτεστε;





ΕΥΗ ΔΙΚΑΙΟΥ

Σπουδάζω στο τμήμα μουσικών σπουδών Ιονίου πανεπιστημίου. Ζω για τη μουσική ,μέσα απ' τη μουσική. Είμαι τελείως αυθόρμητη και με μια υπερβολική δόση τρέλας. Στην παρέα μου διαθέτω το τίτλο της «μαμάς» και δικαιολογημένα, αφού είμαι σε μεγάλο βαθμό υπερπροστατευτική με αυτούς που αγαπάω. Είμαι λάτρης του χιούμορ και το υποστηρίζω όπου βρεθώ. Είμαι ερωτευμένη με τη ζωή και πιστεύω πως ωραίο είναι το να υπάρχεις, αλλά το να ζεις έχει τη δική του μαγεία.

Website: iLov.gr

  • Facebook Comments
Scroll to Top