728x90 AdSpace

Latest Articles

9 Φεβ 2016

Condom Challenge: Βάλε κι εσύ μια καπότα στο κεφάλι! - Unknown - 9 Φεβ 2016


Μετά τη μόδα του ‟Ice Bucket Challenge” που κατέκλυσε το διαδίκτυο, ένα άλλο trend ήρθε να το αντικαταστήσει. Το ‟Condom Challenge” ή κοινώς, πάρε μία καπότα γεμάτη νερό και ρίχτη σε κάποιον στο δόξα πατρί.


Aκόμη πιο γελοίο είναι το γεγονός πως μ᾽ αυτό διασκεδάζουν. Σοβαρά τώρα; Είναι τόσο ξεκαρδιστικό να περνάς στον άλλον ένα προφυλακτικό κολάρο; Α, ναι ξέχασα! Έχει πλάκα επειδή είναι προφυλακτικό! Ουάου! Και κάπου εδώ μπαίνεις στη ζώνη των πεντάχρονων. Πίσω στις πλαστελίνες σας, νήπια! 

Χειροκροτήματα, επευφημίες. Χαμός! Χαλάρωσε το κορμάκι σου, φιλαράκι. Μία καπότα στο κεφάλι έφαγες, δεν είναι και κανένα σπουδαίο κατόρθωμα. Εμένα πιο πολύ για ξεφτιλίκι μου κάνει.

Δε σας έχουν μάθει σε πιο κεφαλάκι μπαίνει ένα προφυλακτικό; Πάντως σίγουρα δεν είναι για τα μούτρα σας. Επιστρέψτε, λοιπόν, στην πατροπαράδοτη μέθοδο της μπανάνας κι αφήστε τα μπουγέλα για τα μπαλόνια που τους αρμόζουν.

Τουλάχιστον το ‟Ice Bucket Challenge” γινόταν για κάποιον σκοπό, ή καλύτερα μ᾽ αυτή την προοπτική ξεκίνησε. Η καπότα-καπέλο πέρα από διαφήμιση ελαστικότητας στην Durex, τη DUO κι ανάλογες εταιρίες, δεν προσφέρει κάτι παραπάνω. Α, ναι, σωστά! Προσφέρει. Διεθνή γελοιοποίηση.

Σεξουαλική παιδεία μηδέν, εγκεφαλική μαλάκυνση ένα. Πριν κλαίγαμε τη μοίρα μας όταν έσπαγε το προφυλακτικό, φοβούμενοι τα δεκαοκτώ χρόνια «γρουσουζιάς» και τώρα γαμιόμαστε στα γέλια επειδή ακριβώς σπάει.

Συγκεντρωθείτε λίγο και μάθετε να χρησιμοποιείτε τα προφυλακτικά εκεί που πρέπει, όταν πρέπει. Αν δεν μπορείτε, τότε καλύτερα μακριά τους. Τζιζ, καίει! Πώς το λένε; Αφήστε τα γι᾽ αυτούς που ξέρουν να εκτιμούν τη χρησιμότητά τους.

Μετά τι; Θα βγει δοκιμασία του τύπου ‟How deep is your throat?” ενώ θα παίζει σε playback το ‟How deep is your love?”; Και τι θα πείτε τότε; «Ε, μωρέ δε γαμιέται, αφού είναι μόδα ας καταπιώ ένα αγγούρι» (στην καλύτερη των περιπτώσεων θα καταπιεί αγγούρι). Εκεί να δεις χαμός. Θα διαδηλώσουν όλες οι πορνοστάρ γιατί τους κλέβουν τη θεαματικότητα.

Αυτά τα παιδιά τώρα έχουν και δικαίωμα ψήφου; Οι νέες γενιές που θα πάνε το κόσμο μπροστά; Τι λέτε, μωρέ; Θα γίνει ο άλλος αύριο μεθαύριο μεγαλοδικηγόρος και θα γκουγκλάρεις το όνομα βρεις πληροφορίες για το γραφείο του και θα βλέπεις από κάτω link με τη μούρη του σφηνωμένη μέσα σε μία καπότα. Επιλογή σας αν θα του εμπιστευτείτε τα νομικά σας ζητήματα, όχι δική μου.

Ούτε λόγος για ωριμότητα. Μα, καλά αυτοί οι γονείς τι σκατά κάνουν; Αλλά τι να λέμε τώρα, εδώ ολόκληρες οικογένειες έτρεξαν να κάνουν το ‟Ice Bucket Challenge” μόνο και μόνο επειδή καύλωσαν να πετάξουν ο ένας πάνω στον άλλον μία λεκάνη γεμάτη νερό και παγάκια.

Εγώ πάντως αν έβλεπα τη μάνα μου να κάνει το ‟Condom Challenge” θα πήγαινα στον πατέρα μου τα χαρτιά του διαζυγίου, υπογεγραμμένα.

Πρόβατα των λύκων του διαδικτύου και των ΜΜΕ έχουμε γίνει όλοι. Οπότε σαν πρόβατα θα ακολουθούμε ό,τι μας πετάνε οι πολύχρωμες οθονίτσες μας, γιατί γράψαμε στα αμελέτητά μας την αξία της παιδείας, βάλαμε παρωπίδες,  σκύψαμε στα κινητά μας και μπρος ολοταχώς σαν βόδια, εκεί που μας θέλουν τα μεγάλα κεφάλαια να είμαστε.

Οπότε μέχρι το επόμενο «Πάρε μου μια πίπα, να κόψω το τσιγάρο-Challenge» καθίστε μπροστά στους υπολογιστές σας κι απολαύστε στραπατσαρισμένες νεροκαπότες.


Εγώ θα πάω να κλάψω πάνω απ᾽ τον τάφο του Αριστοτέλη, του Αϊνστάιν και του Φρόϋντ για την κατάντια του ανθρώπινου είδους.







  • Facebook Comments
Scroll to Top