728x90 AdSpace

Latest Articles

1 Φεβ 2016

Η Λίτσα Πετρίδη προβλέπει από 1/2 έως 7/2 - Λίτσα Πετρίδη - 1 Φεβ 2016


Κριός
Οργανώστε με προσοχή τα σχέδια της εβδομάδας σας και προσπαθήστε νʾ απαλλαγείτε από παλιές εκκρεμότητες. Θα χρειαστεί βέβαια να κουραστείτε λίγο παραπάνω, όμως, το αποτέλεσμα θα διευκολύνει πολύ τα πράγματα. Δείξτε τις ικανότητές σας στα εργασιακά παίρνοντας πρωτοβουλίες. Μην αφήνετε τρίτα πρόσωπα να σας επισκιάζουν και μάλιστα χωρίς να το αξίζουν. Ευχάριστες στιγμές σας περιμένουν με τον ερωτικό σας σύντροφο. Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τα μελλοντικά σχέδιά σας και να δώσετε λύσεις σʾ όσα σας απασχολούν. Τα οικονομικά χρειάζονται προσεκτικές και μελετημένες κινήσεις. Έξτρα έξοδα, καλό θα ήταν να σας έβρισκαν προετοιμασμένους.



Ταύρος
Οικογενειακά θέματα θʾ αποσπάσουν το ενδιαφέρον σας αυτή τη βδομάδα. Προσπαθήστε να διαχειριστείτε τις καταστάσεις με ρεαλισμό κι αποφασιστικότητα, έτσι ώστε να μην τις βρίσκετε συνεχώς μπροστά σας. Καλό θα ήταν στα εργασιακά να είστε σʾ ετοιμότητα. Ευκαιρίες παρουσιάζονται μπροστά σας, που δε θα πρέπει να τις αφήσετε ανεκμετάλλευτες. Η σταθερότητα που επικρατεί στα συναισθηματικά δε θα πρέπει να σας καθησυχάζει. Η σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο χρειάζεται μια ανανέωση. Εσείς που είστε ακόμα μόνοι, σταματήστε να σκέφτεστε το παρελθόν, κακές εμπειρίες πετάξτε τες απʾ το μυαλό και την ψυχή σας. Οικονομικά ανοίγματα θα επιβαρύνουν περισσότερο την κατάσταση των οικονομικών.


Δίδυμοι
Η νέα εβδομάδα του μήνα απαιτεί από εσάς ψυχραιμία κι υπομονή, καθώς οι υποχρεώσεις σας είναι πολλές κι οι ανατροπές δε λείπουν. Στα εργασιακά προωθήστε θέματα που βρίσκονται σε στασιμότητα και πάρτε πρωτοβουλίες. Ξεκαθαρίστε τους όρους νέων συνεργασιών απʾ την αρχή, για να αποφύγετε μελλοντικές δυσκολίες. Οι συναισθηματικές σας ανασφάλειες, σας κάνουν εριστικούς απέναντι στον ερωτικό σας σύντροφο. Έτσι μόνο εγωιστές μπορείτε να χαρακτηριστείτε. Όσο για εσάς που είστε μόνοι, προετοιμαστείτε για νέες γνωριμίες. Τακτοποιήστε νομικές υποθέσεις και αναθεωρήστε τον τρόπο που χειρίζεστε τα οικονομικά.


Καρκίνος
Αποφύγετε τους εκνευρισμούς και διαχειριστείτε τις καταστάσεις με ψυχραιμία. Η ασάφεια που επικρατεί γύρω σας και η στασιμότητα των υποθέσεών σας, χρειάζονται υπομονή και πείσμα. Το πρόγραμμα των εργασιακών είναι αρκετά πιεστικό, γι’ αυτό οργανωθείτε καλύτερα. Διαχειριστείτε τις συζητήσεις που θα προκύψουν μʾ ευελιξία. Είναι εύκολο να χαλάσετε την εικόνα σας και να παρασυρθείτε σε λανθασμένα συμπεράσματα. Βάλτε νέες βάσεις στα αισθηματικά κι ανανεώστε τη σχέση με το σύντροφό σας. Μια ενδιαφέρουσα γνωριμία φαίνεται να δίνει χρώμα στη ζωή όσων είστε ακόμα μόνοι. Δώστε προτεραιότητα σε οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με τράπεζες και εφορίες.


Λέων
Αυτή η βδομάδα σας δίνει τη δυνατότητα να διευθετήσετε υποθέσεις που στέκουν εμπόδιο στα σχέδιά σας. Ο δυναμισμός κι η αυτοπεποίθηση είναι τα ισχυρά σας ατού. Νέες προτάσεις και συζητήσεις στα εργασιακά, σας δίνουν πολλά ερεθίσματα για καινούργια ξεκινήματα. Μετριάστε τον ενθουσιασμό σας και λειτουργείστε με διπλωματία. Τακτοποιήστε θέματα περιουσιακά, κληρονομικά με μεγαλύτερη ευκολία. Φροντίστε τον εαυτό σας και τη σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο, που χρειάζεται το ενδιαφέρον σας. Ένας νέος έρωτας προβλέπεται για εσάς που είστε μόνοι. Αποφύγετε νέα οικονομικά ανοίγματα, τουλάχιστον μέχρι να τακτοποιήσετε παλιές υποθέσεις.


Παρθένος
Τα γεγονότα κι οι εξελίξεις αυτή τη βδομάδα δε σας αφήνουν να λειτουργήσετε μεθοδικά. Χρειάζεται, λοιπόν, ψυχραιμία κι ετοιμότητα. Συμβουλευτείτε εμπειρότερα άτομα από εσάς στα εργασιακά, πριν πάρτε σημαντικές αποφάσεις. Προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε περισσότερο για νʾ αποφύγετε λάθη. Ο τρόπος που εκφράζεστε απέναντι στον ερωτικό σας σύντροφο κάποιες φορές είναι πολύ σκληρός. Μαλακώστε λιγάκι, προκειμένου να του δώσετε να καταλάβει τι ακριβώς σας ενοχλεί απʾ τη συμπεριφορά του. Εσείς που είστε μόνοι, προετοιμαστείτε για νέους έρωτες και περιπέτειες. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σας προβληματίζουν, κι οι εξελίξεις γύρω σας σας δημιουργούν ανασφάλεια.


Ζυγός
Βάλτε τάξη στις σκέψεις, ανάγκες και συναισθήματά σας, γιατί αυτή τη βδομάδα φαίνεται να μην ξέρετε τι θέλετε. Διεκδικήστε αυτά που σας ανήκουν στα εργασιακά, κρατώντας χαμηλούς τους τόνους. Πείστε τα κατάλληλα πρόσωπα μʾ επιχειρήματα κι όχι λόγια. Διεκπεραιώστε και προωθήστε τυχόν θέματα ακίνητης περιουσίας. Οι δικές σας απόψεις δεν είναι και πάντα οι σωστές, γι’ αυτό ακούστε και του συντρόφου σας. Έτσι θα αποφύγετε εντάσεις, παρεξηγήσεις και ρήξεις. Εσείς που είστε μόνοι, ακολουθήστε τη διάθεσή σας για φλερτ και διασκέδαση και δε θα χάσετε. Συζητήσεις που αφορούν τα οικονομικά, σας δίνουν τρόπους να αυξήσετε τα έσοδα σας.


Σκορπιός
Αντιμετωπίστε τις όποιες εκκρεμότητες με περισσότερη σοβαρότητα, παίρνοντας τις καταστάσεις στα δικά σας χέρια. Η βοήθεια τρίτων ανθρώπων που περιμένετε δε φέρνει αποτέλεσμα. Ελέγξτε το άγχος των εργασιακών και δείτε την κατάσταση στην πραγματική της διάσταση. Δεν είναι καιρός για αλλαγές, γι’ αυτό προσαρμοστείτε σʾ αυτά που έχετε. Γίνεται λίγο πιο τρυφεροί με τον ερωτικό σας σύντροφο και συμπαρασταθείτε του σε δικά του προβλήματα. Εσείς που είστε μόνοι, εκμεταλλευτείτε τη γοητεία και το επικοινωνιακό σας ταλέντο περισσότερο. Μην αμελείτε σημαντικές οικονομικές σας υποθέσεις. Έτσι επιβαρύνετε περισσότερο την κατάσταση.


Τοξότης
Περίπλοκη και δύσκολη προβλέπεται αυτή η βδομάδα για εσάς, όμως εσείς δε φαίνεται να χάνετε ούτε την αισιοδοξία, ούτε το χαμόγελό σας. Με τους κατάλληλους χειρισμούς μπορείτε να φέρετε πολλές επαγγελματικές καταστάσεις στα μέτρα σας. Ένα νέο ξεκίνημα που έχετε στο μυαλό σας, απαιτεί προσοχή και μεθοδικότητα. Αποφύγετε επιπολαιότητες και μεγάλα λόγια. Χαλιναγωγήστε τις συναισθηματικές σας ανασφάλειες και μην τρώγεστε με τα νύχια σας. Αναθέστε υποχρεώσεις σʾ άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος και μην τα παίρνετε όλα στη δική σας πλάτη. Τα οικονομικά συνεχίζουν να χρειάζονται λεπτούς και προσεκτικούς χειρισμούς.


Αιγόκερως
Αυτή τη βδομάδα κινηθείτε έξυπνα και μεθοδευμένα. Οι υποχρεώσεις σας είναι πολλές και δύσκολες, γι’ αυτό οπλιστείτε με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα. Περιορίστε την ανταγωνιστικότητα που σας διακατέχει στον εργασιακό χώρο και μη χαλάτε την εικόνα σας με παρορμητικές κι επιπόλαιες ενέργειες. Νέες προτάσεις πιθανά να κρύβουν παγίδες και μεγάλα λόγια. Σταματήστε τις υποδείξεις και τα αυστηρά σχόλια στο σύντροφό σας. Φανείτε διαλλακτικοί και μην τραβάτε καταστάσεις στα άκρα που δεν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε. Αντιμετωπίστε οφειλές σας προς δημόσιους φορείς με περισσότερη σοβαρότητα. Ρυθμίστε και τακτοποιήστε υποθέσεις σας και μην τις αφήνετε στη μοίρα τους.


Υδροχόος
Πετάξτε τις παρωπίδες και δείτε κι από άλλη σκοπιά κάποια πράγματα. Μπροστά σας υπάρχουν ευκαιρίες που, πολλές φορές, δεν αντιλαμβάνεστε. Η πορεία των επαγγελματικών σας αγχώνει ιδιαίτερα, όμως οι συζητήσεις με τα κατάλληλα πρόσωπα μπορούν να σας καθησυχάσουν. Εξετάστε όλα τα δεδομένα και κατόπιν επιδιώξτε αλλαγές. Οι καλές πλανητικές επιρροές που δέχεστε βελτιώνουν ουσιαστικά την ποιότητα της σχέσης με το σύντροφό σας. Εσείς που παλεύετε με τη μοναξιά σας, δεν έχετε να κάνετε τίποτα άλλο απʾ το να ξεκολλήσετε απʾ το παρελθόν. Κάτι δεν κάνετε καλά με τα οικονομικά. Μήπως πρέπει να αναθεωρήσετε τον τρόπο διαχείρισης τους;


Ιχθύες

Βρείτε τρόπος να βγείτε απʾ τα αδιέξοδα των υποθέσεων που κρατούν σε στασιμότητα τα σχέδιά σας. Εμπιστευτείτε τις έξυπνες ιδέες σας και κυρίως το ένστικτό σας. Η παραγωγικότητά σας στα εργασιακά βρίσκεται στα ύψη. Δημιουργήστε τις κατάλληλες προϋποθέσεις κι εκμεταλλευτείτε το καλό συνεργασιακό κλίμα. Στο χέρι σας είναι να βελτιώσετε τη σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο, αρκεί να είστε ειλικρινείς κι αυθόρμητοι μαζί του. Εσείς που είστε μόνοι, δείτε φίλους, άτομα που έχετε να δείτε καιρό και με λίγα λόγια, ρίξτε το έξω. Βάλτε προτεραιότητα σε οικονομικές υποθέσεις, προκειμένου νʾ αποφύγετε τα χειρότερα.
Λίτσα Πετρίδη

Η Λίτσα Πετρίδη γεννήθηκε το 1966 και έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής της στην Κωνσταντινούπολη. Εγκαταστάθηκε στην Αθήνα σε ηλικία έξι ετών. Από πολύ μικρή ηλικία εκδήλωσε το έντονο ενδιαφέρον της, για τη μεταφυσική τάση που στη νεότητα, της μετουσιώθηκε σε έντονη ενασχόληση με την Αστρολογία και την Αριθμολογία. Παρακολούθησε αντίστοιχα σεμινάρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ενώ παράλληλα μελέτησε φιλοσοφία αυτόχθονων πολιτισμών και θρησκειών. Από το 1995 έως σήμερα παρέχει υπηρεσίες προβλέψεων ιδιωτικά κι έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο.;

Website: iLov.gr

  • Facebook Comments
Scroll to Top