728x90 AdSpace

8 Φεβ 2016

Η Λίτσα Πετρίδη προβλέπει από 8/2 έως 14/2 - Λίτσα Πετρίδη - 8 Φεβ 2016


Κριός
Εκμεταλλευτείτε αυτή τη βδομάδα και κάντε τα ξεκαθαρίσματα σας στα επίπεδα που σας απασχολούν. Η νέα Σελήνη της Δευτέρας στο ζώδιο του Υδροχόου, σας δίνει τη δυνατότητα να προετοιμάσετε ανάλογα το έδαφος για τις αλλαγές που επιθυμείτε.
Οργανωθείτε καλύτερα στα εργασιακά, γιατί σας περιμένει μια δύσκολη κι απαιτητική εβδομάδα. Προσαρμοστείτε στις αλλαγές που προκύπτουν χωρίς διαμαρτυρίες και διατηρήστε τις συζητήσεις σε χαμηλούς τόνους.
Η σχέση με το σύντροφό σας αλλά κι αγαπημένα πρόσωπα βρίσκονται σε σταθερά επίπεδα. Αφιερώστε τους χρόνο και λάβετε σοβαρά υπόψη σας τα λεγόμενά τους.
Συνεχίζετε να αντιμετωπίζετε τα οικονομικά με επιπολαιότητα. Ανασκουμπωθείτε και φροντίστε την τακτοποίηση υποθέσεων σας, πριν έρθουν τα δύσκολα.


Ταύρος
Αυτή η βδομάδα χρειάζεται δυναμισμό κι αποφασιστικότητα. Κινηθείτε με πρόγραμμα και μην αφήνετε καταστάσεις κι εξελίξεις στην τύχη τους.
Η νέα Σελήνη της Δευτέρας φέρνει εύνοια στα εργασιακά και τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Μείνετε μακριά από εκνευρισμούς κι αντιπαραθέσεις με ανωτέρους και συνεργάτες.
Η ερωτική σας διάθεση είναι αρκετά ανεβασμένη κι έτσι μπορείτε να ανανεώσετε τη σχέση με το σύντροφό σας.
Όσοι είστε μόνοι, δεχτείτε τις ευχάριστες εκπλήξεις που προετοιμάζει το πλανητικό σκηνικό για εσάς.
Τα οικονομικά συνεχίζουν να σας προβληματίζουν και καλό θα ήταν αυτή τη βδομάδα ν᾽ αποφεύγετε οποιεσδήποτε συναλλαγές.


Δίδυμοι
Η νέα Σελήνη στο ξεκίνημα της εβδομάδας σας προετοιμάζει για αναθεωρήσεις και λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν.
Διευρύνετε τους ορίζοντες σας σ᾽ όλα τα επίπεδα.
Φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας και μην ξεχνάτε να ξεκλέβετε χρόνο για τον εαυτό σας.
Περιορίστε το άγχος στα εργασιακά και κινηθείτε με πρόγραμμα. Τα σχέδιά σας βρίσκονται σε καλό δρόμο και το κλίμα συνεργασίας σας εξασφαλίζει μια παραγωγική κι ήρεμη εβδομάδα.
Ο ερωτισμός σας βρίσκεται στα ύψη και σας δίνει την ευκαιρία να βελτιώσετε την ποιότητα της σχέσης με το σύντροφό σας. Παρ᾽ όλα αυτά, είστε επιρρεπείς στις ατασθαλίες κι αμαρτίες. Παράλληλα μπερδέματα… καλό θα ήταν να τ᾽ αποφεύγατε.
Διαχωριστείτε με σύνεση τα οικονομικά που συνεχίζουν να σας προβληματίζουν.


Καρκίνος
Η νέα εβδομάδα σας θέλει σ᾽ εγρήγορση κι ετοιμότητα. Οι υποχρεώσεις σας είναι πάρα πολλές και κάποιες απ᾽ αυτές δε σηκώνουν αναβολή.
Η νέα Σελήνη της Δευτέρας χαρακτηρίζει μια νέα περίοδο για τα οικονομικά και σας επιτρέπει να κάνετε τις  διορθωτικές κινήσεις που χρειάζεστε.
Αποφύγετε τις αλλαγές στα εργασιακά και προσαρμοστείτε σ’ αυτές που κάποιοι άλλοι δυστυχώς σας επιβάλλουν. Νέες προτάσεις και ξεκινήματα χρειάζονται χρόνο κι ώριμη σκέψη.
Η σχέση με το σύντροφό σας βρίσκεται ήδη σε καλά επίπεδα, και τώρα μπορείτε να προσθέσετε και το αλατοπίπερο που θα κάνει τη διαφορά. Εσείς που είστε μόνοι, διευρύνετε λιγάκι τον κύκλο των γνωριμιών σας.


Λέων
Αλλάξτε τη συνήθεια που έχετε να καταπιάνεστε ταυτόχρονα με πολλά πράγματα και δώστε τέλος σε υποθέσεις του παρελθόντος που εκκρεμούν.
Νέες συνεργασίες στα επαγγελματικά φαίνεται να σας λύνουν τα χέρια. Μη φοβηθείτε να ρισκάρετε κι αναλάβετε επιπλέον υποχρεώσεις, ή και νέες δραστηριότητες.
Δείξτε την τρυφερότητα που κρύβετε μέσα σας στο σύντροφό σας χωρίς εγωισμούς. Θέστε νέες βάσεις και πάρτε αποφάσεις από κοινού για το μέλλον.
Εσείς που είστε μόνοι, πάρτε τις αποφάσεις σας και ξεκαθαρίστε τι είναι αυτό που θέλετε κι αν αξίζει τον κόπο να δώσετε μια ευκαιρία ακόμα στο παρελθόν.
Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε με τα οικονομικά που συνεχίζουν να σας απασχολούν έντονα.
Αποφύγετε εντάσεις με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.


Παρθένος
Οργανώστε την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις σας με βάση της δικές ανάγκες κι όχι με των άλλων.
Η νέα Σελήνη της Δευτέρας σας δίνει τη δυνατότητα ν᾽ αντιμετωπίσετε με περισσότερο δυναμισμό τις υποθέσεις σας και φυσικά να δείτε και μια άλλη τους διάσταση.
Οι ρυθμοί κι οι εξελίξεις των εργασιακών σας, δεν είναι αυτοί που θα θέλατε, όμως, δεν πηγαίνουν κι άσχημα. Τα σχέδιά σας απλά χρειάζονται υπομονή και πίστη.
Περάστε όμορφα στη σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο και μην του μεταδίδετε τους προβληματισμούς σας.
Όσοι είστε μόνοι, μην τα περιμένετε όλα από τη μοίρα, κάντε κι εσείς κάτι.
Αποφύγετε τις επιπόλαιες και βιαστικές αποφάσεις σε οικονομικά θέματα.


Ζυγός
Η νέα Σελήνη της Δευτέρα σας δημιουργεί την ανάγκη για αλλαγές και σας γεμίζει ενέργεια και δράση. Τακτοποιήστε θέματα οικογενειακά, κληρονομικά και περιουσιακά.
Δημιουργική η βδομάδα για τα εργασιακά. Οι θυσίες κι οι προσπάθειές σας φαίνεται ότι δεν πήγαν χαμένες, γι’ αυτό κι οι εξελίξεις τους σας ικανοποιούν ιδιαίτερα.
Αν βρίσκεστε στη διαδικασίας αναζήτησης, είναι κατάλληλο το διάστημα για να κάνετε τις κινήσεις σας.
Ο ερωτισμός και το πάθος ενισχύονται ακόμα περισσότερο στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σας.
Όσοι είστε μόνοι, ξαναβρείτε το κέφι σας και φλερτάρετε.
Έχετε τις ευκαιρίες που χρειάζεστε για ν᾽ αυξήσετε τα έσοδά σας και να βγείτε απ’ το αδιέξοδο.


Σκορπιός
Καλοδεχτείτε τη βδομάδα μαζί με την εύνοια της νέας Σελήνης και δρομολογήστε τα σχέδιά σας. Κάντε τους σωστούς χειρισμούς στα εργασιακά και προσεγγίστε τα κατάλληλα πρόσωπα.
Μείνετε αμέτοχοι στο παρασκήνιο που εμπλέκεται στον εργασιακό χώρο και μη λαμβάνετε μέρος σ’ αυτό. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να διακινδυνέψετε την εικόνα σας, που με τόσο κόπο φτιάξατε.
Ο σύντροφός σας χρειάζεται το ενδιαφέρον σας έμπρακτα. Ασχοληθείτε με τα δικά του προβλήματα κι ακούστε τον.
Εσείς που είστε μόνοι, μια αλλαγή και φροντίδα στον εαυτό σας, την έχετε ανάγκη.
Κρατηθείτε μακριά από πειρασμούς κι αποφύγετε αγορές που θα σας βγάλουν εκτός οικονομικού προϋπολογισμού.


Τοξότης
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Υδροχόου, σας επιστρέφει την αισιοδοξία κι ενισχύει το επικοινωνιακό σας ταπεραμέντο.
Φέρτε τους εργασιακούς σας συνεργάτες στα δικά σας μέτρα και κάντε τους συμμάχους.
Έτσι θα είναι πολύ πιο εύκολο για εσάς να διαπεραιώσετε τις υποθέσεις σας και να προωθήσετε τα σχέδιά σας με τον καλύτερο τρόπο. 
Ο σύντροφός σας χρειάζεται κατανόηση και ενδιαφέρον. Τώρα αν σας πει και μια κουβέντα παραπάνω δε χάθηκε και ο κόσμος.
Εσείς που είστε μόνοι, μην αρνείστε  προτάσεις φίλων για διασκέδαση και καινούργιες δραστηριότητες.
Τα οικονομικά σας απασχολούν έντονα, όμως, εσείς δε χάνετε την αισιοδοξία σας κι η θεά τύχη δε σας εγκαταλείπει.


Αιγόκερως
Η νέα εβδομάδα έχει και τις ευκαιρίες, αλλά και τις δυσκολίες της. Επιστρατεύστε την υπομονή και μεθοδικότητά σας και δε θα βγείτε χαμένοι.
Η νέα Σελήνη της Δευτέρας σας γεμίζει ενέργεια, ενώ σας επιστρέφει την αισιοδοξία. 
Ευχάριστες εξελίξεις στα εργασιακά και λύσεις απ᾽ το πουθενά, ενισχύουν τις φιλοδοξίες σας και διευρύνουν  τους ορίζοντές σας.. Μη διστάσετε να ζητήσετε την άποψη συνεργατών που εμπιστεύεστε. 
Η σχέση με το σύντροφό σας αναθερμαίνεται κι επικοινωνιακές δυσκολίες περνούν στο παρελθόν.
Εσείς που είστε μόνοι, προετοιμαστείτε για καινούργιες γνωριμίες και βρεθείτε με φίλους που έχετε να δείτε καιρό.
Έχετε την ευκαιρία ν᾽ απαλλαγείτε μια και καλή από παλιές οικονομικές και γραφειοκρατικές εκκρεμότητες.


Υδροχόος
Η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και σας δίνει τη δυνατότητα να εφαρμόσετε τις αλλαγές που θα βελτιώσουν σημαντικά την καθημερινότητά σας, αλλά θα δώσουν κι ώθηση στα σχέδιά σας.
Στα εργασιακά, μην μπαίνετε στο παιχνίδι της ανταγωνιστικότητας με συναδέλφους και χαλάτε τις σχέσεις σας μαζί τους. Άλλωστε εσείς γίνεστε οι πρωταγωνιστές αυτό διάστημα και δεν έχετε τίποτα να φοβάστε.
Κάντε διαφορετικά πράγματα με το σύντροφό σας και προσθέστε χρώμα στη σχέση σας.
Εσείς που είστε μόνοι, μια ανανέωση στην εμφάνισή σας και μια πιο προσεκτική ματιά στον καθρέφτη σας θ᾽ ανεβάσουν σημαντικά την αυτοπεποίθησή σας. 
Διεκδικήστε αυτά που σας ανήκουν κι εντοπίστε τις ευκαιρίες που θα τονώσουν το πορτοφόλι σας.


Ιχθύες
Η νέα εβδομάδα επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις για εσάς. Λίγο η καλή σας διάθεση, λίγο η θετική επιρροή της νέας Σελήνης, σας εξασφαλίζουν δράση και φυσικά αποτελέσματα στις προσπάθειές σας.
Φαίνεται να έχετε πολύ όρεξη για δουλειά, γι’ αυτό μπορείτε να κάνετε και θαύματα. Το καλό κλίμα συνεργασίας φέρνει αποτελέσματα και στις πιο δύσκολες υποθέσεις σας.
Βρείτε επιτέλους τη χρυσή τομή και ξεπεράστε εμπόδια στη σχέση με το σύντροφό σας.
Εσείς που είστε μόνοι, εμπιστευτείτε τη γοητεία σας κι αλλάξτε την καθημερινότητά σας, προσθέτοντας διασκέδαση στο πρόγραμμα σας.
Νέες συμφωνίες εξασφαλίζουν βελτίωση στα οικονομικά. Διαπραγματευτείτε τες με βάση τα δικά σας συμφέροντα.
Λίτσα Πετρίδη

Η Λίτσα Πετρίδη γεννήθηκε το 1966 και έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής της στην Κωνσταντινούπολη. Εγκαταστάθηκε στην Αθήνα σε ηλικία έξι ετών. Από πολύ μικρή ηλικία εκδήλωσε το έντονο ενδιαφέρον της, για τη μεταφυσική τάση που στη νεότητα, της μετουσιώθηκε σε έντονη ενασχόληση με την Αστρολογία και την Αριθμολογία. Παρακολούθησε αντίστοιχα σεμινάρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ενώ παράλληλα μελέτησε φιλοσοφία αυτόχθονων πολιτισμών και θρησκειών. Από το 1995 έως σήμερα παρέχει υπηρεσίες προβλέψεων ιδιωτικά κι έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο.;

Website: iLov.gr

  • Facebook Comments
Scroll to Top