728x90 AdSpace

Latest Articles

15 Φεβ 2016

Σ' αγαπώ και μετά του Αγίου Βαλεντίνου - Μαρίνα Μαγουλιανού - 15 Φεβ 2016


Θέλω σήμερα να μας πω ξανά χρόνια πολλά! Περάσαμε πολύ όμορφα χθες, γιορτάζοντας τον Βαλεντίνο, απλά κι αληθινά. Γιορτάζοντας τον έρωτά μας!


Αλλά να σου πω κάτι; Σ’ αγαπώ και μετά του αγίου Βαλεντίνου, γιατί είμαι αρρωστάκι με την πάρτη σου. Αθεράπευτα κολλημένη και ξετρελαμένη. Σε σκέφτομαι συνέχεια και χαμογελάω, ό,τι κι αν κάνω, όπου κι αν είμαι. Σε θέλω κάθε στιγμή. Δεν μπορώ να βάλω φρένο, αλλά δε θέλω κιόλας.

Δε θέλω νʾ ακολουθήσω στρατηγικές για να σε παίζω στα δάχτυλα. Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δε σε θέλω παιχνιδάκι μου. Ο έρωτάς μου είσαι, πάρ’ το χαμπάρι!

Πρώτη μου σκέψη το πρωί και τελευταία το βράδυ, και το γουστάρω απίστευτα. Μην κάνεις λάθος. Ακόμα κι όταν προσπαθώ να σου κρατήσω μουτράκια ή να σε τσεκάρω, να δω αν σου λείπω το ίδιο, αν θα μʾ αναζητήσεις, δεν την παλεύω καθόλου!

Αγάπα με και μετά τη μέρα του αγίου Βαλεντίνου, γιατί έτσι θέλω να είσαι κι εσύ για πάρτη μου. Να λιώνεις από καψούρα και να κάνεις τʾ αδύνατα δυνατά για να με δεις. Να διψάς για ένα μου χάδι και να μου επιβεβαιώνεις καθημερινά ότι με θες. Δεν είμαι παράλογη, ούτε εγωίστρια, απλά ερωτευμένη.

Τίποτα άλλο δε θέλω, μόνο να κοιτώ τα μάτια σου, που έχουν στοιχειώσει τη σκέψη μου. Ψέματα! Θέλω και τα φιλιά σου, που κάνουν το αίμα μου να κοχλάζει. Θέλω τα χέρια σου που επιτακτικά μαλάζουν το κορμί μου και με διεκδικούν.

Σ’ αγαπώ και μετά τη μέρα του αγίου Βαλεντίνου, γιατί θέλω εσένα, όπως είσαι. Γιατί δεν έχω ξανανιώσει έτσι. Γιατί την έχω πατήσει άσχημα μαζί σου κι όσο περισσότερο σε γνωρίζω, τόσο περισσότερο σε γουστάρω.

Να περάσουμε χρόνο μαζί, μιλώντας, ενώ σε έχω στην αγκαλιά μου, βλέποντας ταινίες, χουχουλιάζοντας και ζουζουνιάζοντας. Να μάθω τα όνειρα και τις σκέψεις σου και να μοιραστώ μαζί σου τα δικά μου.

Θέλω να μαλώσω μαζί σου κι έπειτα να τα ξαναβρούμε οριζοντίως. Να μαλώνουμε καθώς γδύνουμε ο ένας τον άλλο, να μαλώνουμε και να με κολλάς στον τοίχο για να με φιλήσεις άγρια. Να με γυρίσεις και να μπεις μέσα μου βίαια, να νιώθω την τσατίλα σου στις κινήσεις σου.

Έπειτα να κρατηθούμε αγκαλιά, μέχρι να καταλαγιάσει το καρδιοχτύπι μας. Κι όταν χωριστούμε για λίγο, να ψηλαφώ με τη γλώσσα μου τη δαγκωματιά που μου αφήνεις στα χείλη, και να σκέφτομαι τα φιλιά σου.

Να νιώθω ακόμα τη μυρωδιά του σώματός σου πάνω μου. Να κουβαλάω μαζί μου την αίσθησή σου μέσα στη μέρα μου, μέχρι να  βρεθούμε πάλι.

Καταλαβαίνεις τι μου κάνεις και πόσα συναισθήματα μου γεννάς; Κάθε που σε σκέφτομαι, το κοντέρ της καρδιάς μου χτυπάει κόκκινα! Κάθε μέρα, κάθε στιγμή. Όχι μόνο στις 14 Φεβρουαρίου.

Αγάπα με να σ’ αγαπώ και μετά του αγίου Βαλεντίνου, γιατί το να είμαστε μαζί είναι μια επιλογή που κάνουμε ξανά  κι οι δύο κάθε μέρα. Αξίζει να γιορτάζουμε κάθε μέρα αυτή μας την απόφαση!

Γιατί είμαστε ένα, πιάνουμε το χέρι ο ένας του άλλου και πορευόμαστε. Γιατί ό,τι κι αν τύχει, παίρνουμε δύναμη ο ένας απ’  τον άλλο και συνεχίζουμε ακάθεκτοι.

Γιατί όσο είσαι δίπλα μου δεν μπορεί να μας πτοήσει καμιά δυσκολία.



Μαρίνα Μαγουλιανού

Γεννήθηκα σ' ένα νησί ηλιόλουστο, μέσα στην κάψα του καλοκαιριού, την ώρα που ο ήλιος ακρακουμπούσε την θάλασσα. Είμαι πλάσμα των αντιθέσεων, καρπός πάθους άκρατου αλλά και παιχνίδι της τύχης. Τα χρόνια που τριγυρίζω, τα με τον καλύτερο τρόπο: γνωρίζω και αγαπώ ανθρώπους. Βρίσκω το θαύμα και τη μαγεία που κρύβει η καθημερινότητα. Νιώθοντας καταραμένη (Στοιχειωμένη από το όραμα ενός καλύτερου κόσμου, δεν μπορώ να επαναπαυτώ και να βολευτώ σε μια οριοθετημένη, τακτοποιημένη ζωή) αποφάσισα να κάνω τον εαυτό μου καλύτερο και να τον μοιραστώ μέσω της τέχνης. Ελπίζω αυτή η προσπάθεια να ευοδωθεί!

Website: iLov.gr

  • Facebook Comments
Scroll to Top