728x90 AdSpace

Latest Articles

10 Μαρ 2016

Bang-bang my baby shot me down! - ΕΥΗ ΔΙΚΑΙΟΥ - 10 Μαρ 2016


Ύστερα από πολύ τρέξιμο και άγχος, αλλά και με μεγάλη βοήθεια από την αγαπημένη Τόνια Τσαπράζη, κατάφερα να μιλήσω με τα παιδιά που πρωταγωνιστούν στην παράσταση Bang-Bang και να μου πουν ο καθένας από τη δική του πλευρά λίγα λόγια για τη παράσταση.


Ξεκινώντας θα ήθελα να πούμε λίγα πράγματα για το έργο. Γνωρίζω πως είναι κωμωδία, εμπνευσμένη από το «σήμερα» και μάλιστα ακούω πως πάει πάρα πολύ καλά. Θα ήθελα, λοιπόν, να μου πείτε πως βλέπετε εσείς το έργο, από τη δική του οπτική ο καθένας.

ΓΩΓΩ ΦΑΚΟΥ: Για μένα είναι μια ανατρεπτική παράσταση, με πολύ χιούμορ, που ναι μεν είναι σύγχρονη, αλλά μου θυμίζει πολύ τις παλιές καλές δουλειές που έχουν αφήσει εποχή και αυτός άλλωστε ήταν ο λόγος που με έκανε να συμμετάσχω.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑΣ: Για τις πρώτες εβδομάδες, χωρίς ιδιαίτερη διαφήμιση πάει απροσδόκητα καλά. Είναι κωμωδία με στοιχεία σάτιρας! Η ανατροπή στο τέλος αλλάζει το κλίμα και κάνει τη παράσταση να διαφέρει. Προσωπικά το θεωρώ ένα καλοδουλεμένο κείμενο που αν κάποιος θέλει να γελάσει με τη καρδιά του θα πρέπει να τη δει.
ΤΟΝΙΑ ΤΣΑΠΡΑΖΗ: Η παράσταση Bang-Bang είναι μια έξυπνη και ανατρεπτική κωμωδία που σε διασκεδάζει χωρίς να σε κουράζει, ενώ στο τέλος έχεις αποκομίσει κι αυτό το κάτι παραπάνω. Πέρα δηλαδή από ένα χαμόγελο και μια ευφορία, έχεις προβληματιστεί. Στα δικά μου λοιπόν μάτια είναι μια ωραία ιδέα, για ένα χαρούμενο βράδυ Κυριακής ή Δευτέρας.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΛΟΥΔΗΣ: Μετά από 30 χρόνια στην επιθεώρηση, νιώθω πολύ τυχερός που παίζω σε μια κωμωδία καλογραμμένη, με πολύ έξυπνο χιούμορ και με ιδιαίτερα ταλαντούχους συναδέλφους. Σας περιμένουμε κι από κοντά, για να περάσουμε όλοι μαζί 90 λεπτά γέλιου.
MΑΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ: Το συγκεκριμένο έργο βασίζεται σε ένα πολύ έξυπνο και εμπλουτισμένο με σύγχρονα στοιχεία κείμενο. Από τη πρώτη στιγμή που το διάβασα μου έβγαλε κάτι πολύ οικείο και χαίρομαι ιδιαίτερα που συμμετέχω σε αυτό.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ: Το έργο αυτό είναι πολύ καλογραμμένο στη σύγχρονη εποχή που ζούμε.

Επειδή όπως είπαμε παραπάνω το έργο διαδραματίζεται στο «σήμερα», περιγράφοντας όλη αυτή την κατάσταση, θα ήθελα να μου πείτε αν πιστεύετε πως βγαίνοντας ο θεατής από το θέατρο, του έχει αφήσει κάποιο μήνυμα, κι αν ναι ποιο πιστεύετε πως είναι;

ΓΩΓΩ ΦΑΚΟΥ: Δε θα πω για τη διαφθορά στη πολιτική, γιατί έτσι κι αλλιώς ο κόσμος το γνωρίζει. Θα πω όμως πως ένα από τα πολλά σημαντικά μηνύματα που αφήνει, είναι πως τίποτα δε μπορεί να κρυφτεί και πως αυτό που δίνεις, αυτό θα πάρεις κάποια στιγμή.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑΣ: Το μήνυμα προσωπικά που μου αφήνει είναι ότι τίποτα δε μένει κρυφό  και ότι στο τέλος νικά η αλήθεια και η φιλία.
ΤΟΝΙΑ ΤΣΑΠΡΑΖΗ: Το μήνυμα που αφήνει σίγουρα στο θεατή είναι πως «ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο» , αλλά και το πόσο σημασία έχει η δύναμη της φιλίας
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΛΟΥΔΗΣ: Όσο καλά και να περνάμε , όσο και ο να προσπαθούμε να κρυφτούμε πίσω από ένα δήθεν glamour περιτύλιγμα, κάποια στιγμή όλα θα αποκαλυφθούν και τότε έρχεται η ανατροπή. Τα υπόλοιπα στο θέατρο.
MΑΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ: Βέβαια και αφήνει! Το σημαντικότερο από όλα πιστεύω πως είναι ότι όπως και να έχουν έρθει τα πράγματα, στο τέλος η δικαιοσύνη είναι αυτή που θα κερδίσει.

Η ιδέα για αυτό το θεατρικό από ποιον ήρθε, πώς σας φάνηκε και ποιες ήταν οι πρώτες αντιδράσεις σας;

ΓΩΓΩ ΦΑΚΟΥ: Όταν το πήρα στα χέρια μου  ενθουσιάστηκα , ήταν έξυπνο, άμεσο και ήμουν σίγουρη πως δε θα άφηνε κανέναν θεατή ασυγκίνητο.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑΣ: Τα συναισθήματά μου μόλις το διάβασα ήταν μόνο θετικά. Το νεαρό της ηλικίας του σκηνοθέτη-σεναριογράφου δεν δείχνουν άπειρο άνθρωπο,  αλλά μια έξυπνη πένα και ποιοτικό χιούμορ. Η ιδέα λοιπόν ήταν δική του. Και χαίρομαι που ο Γιάννης Κιρλής μου έδωσε αυτή την ευκαιρία.
ΤΟΝΙΑ ΤΣΑΠΡΑΖΗ: Όταν διάβασα το κείμενο, το βρήκα ευφυέστατο και πολύ ανατρεπτικό, μπήκα στη θέση του θεατή και σκέφτηκα ότι θα μου άρεσε να έβλεπα ένα τέτοιο έργο, οπότε αυτομάτως είπα το ναι.
ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ: Η ιδέα είναι του σεναριογράφου-σκηνοθέτη μας Γιάννη Κιρλή. Η πρώτη αντίδραση ήταν πολύ γέλιο, στην πορεία όμως της ανάγνωσης ακολούθησε και η έκπληξη λόγω των πολλών ανατροπών που υπάρχουν.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΛΟΥΔΗΣ: Όταν το πρωτοδιάβασα χαμογέλασα. Όταν το διάβασα για δεύτερη φορά γέλασα και τώρα πια το διασκεδάζω πάνω στη σκηνή. Ομολογώ πως είναι αρκετά καλογραμμένο.

Φαντάζομαι ότι πέρα από τη πλοκή του έργου που όπως είπατε σας συνεπήρε, κολλήσατε και σαν ομάδα πολύ. Έχετε ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν ή είναι η πρώτη σας συνεργασία; Πως νιώθετε;

ΤΟΝΙΑ ΤΣΑΠΡΑΖΗ: Έχω ξανασυνεργαστεί με τον Αλέξανδρο Ζαρκαλούδα στο παρελθόν και χαίρομαι που ξανασυνεργάζομαι μαζί του. Είναι εξαιρετικός φίλος αρχικά και ηθοποιός μετά. Όσον αφορά τα υπόλοιπα παιδιά είμαστε μια ομάδα πολύ δυνατή και ο καθένας είναι διαφορετικός όπως ακριβώς και στο έργο, όμως υπάρχει ιδιαίτερη  χημεία μεταξύ μας και τους συμπαθώ όλους και θαυμάζω τον καθένα ξεχωριστά.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΑΡΚΑΛΟΥΔΑΣ: Έχω συνεργαστεί μόνο με την Τόνια. Ήταν το πρώτο μας εγχείρημα επαγγελματικά εκτός ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας. Χαίρομαι που είναι μαζί μου γιατί είναι ένα στήριγμα! Τώρα που γνώρισα και τους υπόλοιπους συνεργάτες χαίρομαι διπλά για τη γνωριμία και τη δουλειά που έχουμε κάνει! Σε αυτό το σημείο θέλω να πω σε όλους τους συντελεστές ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα.
ΓΩΓΩ ΦΑΚΟΥ: Με τον Γιάννη έχω παίξει σε μια παράσταση, όπου εμφανίστηκε ως ηθοποιός. Τον Θοδωρή τον γνωρίζω χρόνια, πριν ακόμη εγώ ασχοληθώ με το θέατρο. Αλλά δεν έχουμε συνεργαστεί ξανά. Τα άλλα παιδιά τα γνώρισα και χαίρομαι πολύ που δουλεύω μαζί τους  γιατί είναι υπέρ-ταλαντούχα και κυρίως πολύ καλά παιδιά.
ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ: Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι με τους συναδέλφους και αισθάνομαι πως η δημιουργικότητα και η χαρά κυριαρχεί στην  ομάδα μας.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΛΟΥΔΗΣ:Η πρώτη μου συνεργασία ήταν με τον Γιώργο Κοντογιάννη πέρυσι στο Δελφινάριο με τον Μάρκο Σεφερλή. Με τα υπόλοιπα παιδιά συνεργάζομαι για πρώτη φορά.


Το έργο λοιπόν έχει ανέβει ήδη ένα μήνα και από φίλους που το έχουν δει αλλά και από κριτικές μαθαίνουμε πως πάει πάρα πολύ καλά. Εσείς ,ως οι ηθοποιοί της παράστασης ,τι ανταπόκριση έχετε δει και από το κοινό αλλά και από το προσωπικό σας περιβάλλον; Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σας λένε όταν σας δουν;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΡΛΗΣ: Ότι το ευχαριστήθηκαν πολύ, γέλασαν πολύ και δε περίμεναν στο τέλος τέτοια ανατροπή.
ΤΟΝΙΑ ΤΣΑΠΡΑΖΗ: Βασικά γελούν πολύ και το πρώτο πράγμα που μου λένε είναι πως ενθουσιάστηκαν από την πλοκή κυρίως, αλλά και από τις ατάκες που προσφέρουν άφθονο γέλιο
ΓΩΓΩ ΦΑΚΟΥ: Ότι ήταν μια παράσταση που τους δημιούργησε ευχάριστα συναισθήματα ,πως γέλασαν πολύ αλλά παράλληλα τους ταρακούνησε εξαιτίας της ανατροπής που έρχεται στο τέλος του έργου.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑΣ:Το έργο για το πρώτο μήνα, πάει ανέλπιστα καλά. Αυτό αποδεικνύεται και στο ότι αρχές Φεβρουαρίου προστέθηκε και η Κυριακή με διπλή παράσταση, στις μέρες που παίζουμε. Οι περισσότεροι μου είπαν πως γέλασαν πολύ και ήταν κάτι που είχαν πραγματικά ανάγκη στις δύσκολες μέρες που διανύουμε.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΛΟΥΔΗΣ: Όταν ο θεατής βγαίνει από το θέατρο με ένα χαμόγελο ευχαρίστησης, σημαίνει ότι έχουμε πετύχει το στόχο μας.

Θέλω να μου πείτε πως προέκυψε η ενασχόλησή σας με το χώρο του θεάτρου. Φαντάζομαι πως δεν είναι αυτό που σας στηρίζει βιοποριστικά τουλάχιστον;

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΡΛΗΣ: Θα μιλήσω σαν συγγραφέας. Πάντα μου άρεσε να φαντάζομαι ιστορίες και να τις βλέπω να ζωντανεύουν και όνειρό μου ήταν να το κάνω και επαγγελματικά και σιγά, σιγά το όνειρό μου υλοποιείται. Φυσικά δε μπορείς να ζήσεις μόνο από αυτό γι’ αυτό κάνουμε και άλλες δουλειές.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΑΡΚΑΛΟΥΔΑΣ: Αγαπάω το χώρο του θεάτρου. Πάντα θαύμαζα τον ηθοποιό που μπαίνει σε ένα ρόλο και δίνει σάρκα και ουσία. Αγαπάω τα θεατρικά κείμενα γιατί είναι κατά κύριο λόγο και διδακτικά. Οπότε όλο αυτό μαζί με το ψώνιο που έχω με οδήγησαν στις πύλες του. Σαφέστατα και δε ζεις μόνο από αυτό. Γι’ αυτό και δουλεύουμε και αλλού για να ζήσουμε. Χαίρομαι που έκανα το χόμπι μου και επαγγελματικά κατά κάποιο τρόπο και λυπάμαι για τους ανθρώπους του χώρου που με τόσους αγώνες, θυσίες και ταλέντο μένουν στο περιθώριο.
ΓΩΓΩ ΦΑΚΟΥ: Το θέατρο είναι η μεγάλη μου αγάπη, παρόλο που οι γονείς μου δεν ήθελαν να ασχοληθώ και το άφησα. Αυτό με βρήκε μόνο του μετά από χρόνια από μια πρόταση που μου έγινε σε ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσίαζα. Μπορώ να πω ,ότι είχα την «ευλογία» να ζω από αυτό απ’ την πρώτη κι όλα στιγμή που μπήκα στο χώρο. Παράλληλα σχεδόν πάντα κάνω ραδιόφωνο και κατά διαστήματα τηλεπαρουσίαση. Ωστόσο αν δω κάποια στιγμή πως δεν μου καλύπτει τις ανάγκες μου έχω και την άλλη μου τέχνη αυτή της αισθητικής για να συμπληρώσει το εισόδημά μου.
ΤΟΝΙΑ ΤΣΑΠΡΑΖΗ: Πάντα ήταν έρωτας το θέατρο για εμένα, από πολύ μικρή ηλικία. Όμως λόγω σπουδών στο εξωτερικό άφησα πίσω την προετοιμασία μου για το Εθνικό Θέατρο. Τα χρόνια όμως πέρασαν και το «μικρόβιο» για το σανίδι υπόβοσκε μέσα μου. Μέχρι που ήρθε στη ζωή μου ο Στέλιος Καλαθάς , με την ομάδα «Περαματιζόμαστε» και τότε το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Δυστυχώς δε ζω από αυτό αλλά είμαι από τις τυχερές που έχουν και έναν άλλο βιοποριστικό τρόπο.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΛΟΥΔΗΣ:Το πρώτο ερέθισμα για μένα ήταν ο θείος μου ο Γιάννης Τότσικας. Πριν 30 χρόνια που ξεκίνησα εγώ, η αμοιβή ήταν αρκετά καλή. Ήταν βλέπετε και η εποχή της βιντεοκασέτας. Έχω κάνει συνολικά 36. Τότε βγάζαμε χρήματα. Στη σημερινή εποχή βέβαια υπάρχουν δεκάδες νέοι και ταλαντούχοι ηθοποιοί και λίγες θέσεις εργασίας. Όταν έχεις παίξει με Μουστάκα, Βουτσά, Ρίζο, Τσάκωνα, Σεφερλή και αμέτρητους άλλους «σεφ» του είδους, αναπολείς τις καλές εποχές.

Σκεφτήκατε ποτέ να φύγετε στο εξωτερικό που υπάρχουν σαφέστατα περισσότερες ευκαιρίες και να μείνετε εκεί;

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑΣ: Έχω δώσει υπόσχεσης στον εαυτό μου, ότι θα εξαντλήσω κάθε ενδεχόμενο στη χώρα μου, με όσα μου προσφέρει. Δε θα φύγω εγώ ο πολίτης. Προτιμώ να φύγουν αυτοί που την έφεραν τη χώρα σε αυτό το χάλι.
ΓΩΓΩ ΦΑΚΟΥ: Τις ευκαιρίες τις δημιουργούμε εμείς. Παλιότερα είχα πρόταση για παράσταση στην Αυστραλία, για σεζόν και πρόσφατα για Κύπρο με συμβόλαιο ενός έτους, όμως δε το έκανα. Αγαπώ πολύ την Ελλάδα και εδώ θέλω να πετύχω τους στόχους μου. Ίσως για λίγο να πήγαινα, αλλά όχι για μόνιμα.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΛΟΥΔΗΣ:Αρχικά δεν είναι λογική αυτή η τάση του να πάμε όλοι στο εξωτερικό. Αλλά ακόμη και να γινόταν εκεί το star system  είναι πολύ δύσκολο. Δε πάει έτσι απλώς ένας ηθοποιός και παίζει σε μια ταινία. Εκτός αν πάω σε κανένα εστιατόριο να πλένω πιάτα.
ΤΟΝΙΑ ΤΣΑΠΡΑΖΗ: Εάν υπήρχε η δυνατότητα και η υποδομή για εξωτερικό φυσικά και θα πήγαινα. Ποιος δε θέλει διεθνή καριέρα. Αλλά όχι για πάντα. Δε μπορώ να αποχωριστώ την οικογένειά μου αλλά ούτε και την ελληνική κουζίνα.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ: Όχι ποτέ. Αν θες να ζήσεις μπορείς και χωρίς να φύγεις έξω. Υπάρχουνε δουλειές (εκτός θεάτρου). Δε νομίζω πως στο εξωτερικό υπάρχουν περισσότερες δουλειές θεατρικές.

Θα ήθελα να μου περιγράψετε με μία λέξη, αυτό που νιώθετε όταν ανεβαίνετε πάνω στη σκηνή.

ΤΟΝΙΑ ΤΣΑΠΡΑΖΗ: Ηδονή.
ΓΩΓΩ ΦΑΚΟΥ: Πληρότητα.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑΣ: Ευφορία.
ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ: Απελευθέρωση.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ: Ευτυχισμένος.

Πιστεύετε πως οι τέχνες στην Ελλάδα είναι αδικημένες; Και δε μιλάω μόνο από ηθικής άποψης αλλά και οικονομικής.

ΤΟΝΙΑ ΤΣΑΠΡΑΖΗ: Δυστυχώς στις μέρες μας πιστεύω ότι κανένα επάγγελμα δεν ανταμείβεται σωστά, έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, πόσο μάλλον οι τέχνες. Όμως ο λαός μας θα πρέπει να καταλάβει πως μόνο μέσα από τη τέχνη ξυπνούν τα πλήθη και η τέχνη είναι αυτή που σου ξυπνά το αίσθημα της δημιουργίας. Άρα η λύση είναι μπροστά μας. Πρέπει να βρούμε ξανά τη τέχνη και τη φιλοσοφία που έχουμε στο DNA σαν λάθος και όλα θα λυθούν.
ΓΩΓΩ ΦΑΚΟΥ: Μα τη τέχνη όσο και να την πληρώσεις λίγο είναι. Δεν έχει υλικό αντιπροσωπευτικό αντάλλαγμα το να καταθέτει ένας καλλιτέχνης την ίδια του τη ψυχή.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΑΡΚΑΛΟΥΔΑΣ: Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν εκτιμάμε! Αυτό έχει αντίκτυπο και στη τέχνη όπως και στο ηθικό του θέματος τα τελευταία πέντε χρόνια αλλά και στο οικονομικό.
ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ: Η κρίση  δυστυχώς έχει χτυπήσει αναπόφευκτα το χώρο της Τέχνης. Το γεγονός πως δεν υπάρχει η κατάλληλη οικονομική στήριξη, αποθαρρύνει πολλούς καλλιτέχνες από το να εκφράσουν ελεύθερα και ολοκληρωμένα τη δημιουργικότητά τους.


Ζώντας στο 2016 συναντάμε νομίζω ακόμα πολλές προκαταλήψεις ως προς το χώρο του θεάτρου και κατ’ επέκταση το επάγγελμα του ηθοποιού. Εσείς σαν ηθοποιοί έχτε συναντήσει ποτέ τέτοιες προκαταλήψεις;

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ: Όχι δεν έτυχε.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΛΟΥΔΗΣ: Όχι που ζούμε; Ίσα-ίσα νιώθουν δέος. Κάν’ το σαν χόμπι, αλλά επαγγελματικά.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΑΡΚΑΛΟΥΔΑΣ: Είναι τόσο μικρό το διάστημα ενασχόλησης που δεν έχει τύχει. Πειράγματα υπάρχουν μόνο από το στενό μου περίγυρο και αυτά προς χάρη αστεϊσμού.
ΤΟΝΙΑ ΤΣΑΠΡΑΖΗ: Όχι ποτέ, μέχρι στιγμής τουλάχιστον!


Τι θα συμβουλεύατε ένα νέο άνθρωπο που θέλει να ασχοληθεί με το χώρο του θεάτρου;

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ: Άμα το αγαπάει να το κάνει.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΡΛΗΣ: Θα του έλεγα να ακολουθήσει αυτό που αγαπάει και να μην ακούει κανένα.
ΓΩΓΩ ΦΑΚΟΥ: Να το κάνει αν το αγαπά, αλλά να δημιουργήσει μόνος του την εικόνα και τον εαυτό του , χωρίς να γίνει απομίμηση κάποιου άλλου, γιατί αυτό θα είναι σίγουρη αποτυχία. Και φυσικά να διατηρήσει τον χαρακτήρα και το ήθος του.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΑΡΚΑΛΟΥΔΑΣ: Ως νέος στο χώρο μόνο μια φράση. Ακολούθησε το όνειρο.


Πριν κλείσουμε λοιπόν θα ήθελα να μου δώσει ο καθένας από εσάς μια ευχή για το 2016.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΙΡΛΉΣ: Υγεία και ειρήνη να  έχουμε. Είναι τα δύο πιο σημαντικά πράγματα στον κόσμο.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ: Υγεία και αγάπη σε όλο τον κόσμο
ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ: Να κάνουμε πολλά όνειρα και να βρίσκουμε τη δύναμη να τα ικανοποιούμε.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΛΟΥΔΗΣ: Το 2016 να δώσουμε αγάπη στο κόσμο και στους καλούς, αλλά περισσότερη στους κακούς γιατί αυτούς πρέπει να κάνουμε καλούς.
ΤΟΝΙΑ ΤΣΑΠΡΑΖΗ: Υγεία, αγάπη ο ένας για τον άλλον και λίγη τύχη
ΓΩΓΩ ΦΑΚΟΥ: Να μην υπάρχει πόνος ,σωματικός και ψυχικός σε κανέναν άνθρωπο και σε κανένα ζώο.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΑΡΚΑΛΟΥΔΑΣ: Υγεία, υγεία, υγεία και αλήθεια σε όλο τον κόσμο. Όλα τα άλλα γίνονται.Παράσταση: Bang Bang
Θέατρο: Τσάι στη Σαχάρα
Κείμενο- Σκηνοθεσία : Γιάννης Κιρλής
Παίζουν: Θοδωρής Κατσικαλούδης, Γωγώ Φάκου, Γιώργος Κοντογιάννης, Αλέξανδρος Ζαρκαδούλας, Τόνια Τσαπράζη, Μαριάννα Παππά
Ημέρες και ώρες παράστασης: Κυριακή 19.00 και 21.15 και Δευτέρα 21.15
Είσοδος: 12 (γενική είσοδος), 8 ευρώ (φοιτητικό-ανέργων)

«Τσάι στη Σαχάρα», Ιλίσια – Λαοδικείας 18

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2110120936

(Συνέντευξη από την Εύη Δικαίου για το ilov.gr)
ΕΥΗ ΔΙΚΑΙΟΥ

Σπουδάζω στο τμήμα μουσικών σπουδών Ιονίου πανεπιστημίου. Ζω για τη μουσική ,μέσα απ' τη μουσική. Είμαι τελείως αυθόρμητη και με μια υπερβολική δόση τρέλας. Στην παρέα μου διαθέτω το τίτλο της «μαμάς» και δικαιολογημένα, αφού είμαι σε μεγάλο βαθμό υπερπροστατευτική με αυτούς που αγαπάω. Είμαι λάτρης του χιούμορ και το υποστηρίζω όπου βρεθώ. Είμαι ερωτευμένη με τη ζωή και πιστεύω πως ωραίο είναι το να υπάρχεις, αλλά το να ζεις έχει τη δική του μαγεία.

Website: iLov.gr

  • Facebook Comments
Scroll to Top