728x90 AdSpace

Latest Articles

16 Μαρ 2016

Η Λίτσα Πετρίδη προβλέπει από 14/3 έως 20/3 - Λίτσα Πετρίδη - 16 Μαρ 2016


Κριός
Αυτή η βδομάδα φαίνεται να είναι πιο εύκολη για εσάς και την προώθηση των σχεδίων σας. Μην αφήνετε εκκρεμότητες στα εργασιακά και φροντίστε να τελειώνετε οριστικά με παλιές υποχρεώσεις. Καθυστερήσεις και εμπόδια αρχίζουν να περνούν σταδιακά στο παρελθόν. Βελτιώστε τις σχέσεις σας με αγαπημένα πρόσωπα και περάστε περισσότερο χρόνο μαζί τους. Στη σχέση με το σύντροφο σας δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Όλα κυλούν σταθερά και ήρεμα. Το μόνο που λείπει είναι λίγο χρώμα. Προσθέσετε το. Διατηρήστε τους ίδιους ρυθμούς διαχείρισης στα οικονομικά σας.

Ταύρος
Αυτή τη βδομάδα δώστε προτεραιότητα σε θέματα εργασιακά και καριέρας. Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται δε θα πρέπει να μείνουν ανεκμετάλλευτες. Επιδιώξτε συζητήσεις με άτομα που εμπιστεύεστε και λάβετε σοβαρά υπόψη σας τα λεγόμενα τους. Περάστε όμορφα με τον σύντροφο σας και κάντε πράγματα μαζί που θα σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά. Αφιερώστε χρόνο σε οικογενειακά θέματα που εκκρεμούν και δώστε οριστικές λύσεις. Εσείς που είστε μόνοι, μια ανανέωση της κοινωνικής σας ατζέντας, θα ήταν ότι καλύτερο αυτή την περίοδο. Απρόσμενα έσοδα σας βγάζουν από τη δύσκολη θέση.

Δίδυμοι
Δραστήρια, παραγωγική και αποτελεσματική για τα σχέδια σας προβλέπεται η νέα εβδομάδα. Η ενέργεια σας βρίσκεται στα ύψη και έτσι καταφέρνετε να αντεπεξέλθετε και στις πιο δύσκολες υποθέσεις σας. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με συναδέλφους και κάντε ότι μπορείτε προκειμένου να διατηρήσετε το καλό συνεργατικό κλίμα, τώρα που οι υποχρεώσεις σας ανεβαίνουν. Αλλάξτε συμπεριφορά απέναντι στον ερωτικό σας σύντροφο και δείξτε του την τρυφερότητα και τα συναισθήματα που κρύβετε μέσα σας. Είναι καιρός να κάνετε πράγματα και εσείς για εκείνον. Οι κινήσεις σας στα οικονομικά θα πρέπει να είναι αυστηρά μελετημένες. Μην αμελείτε νομικά και φορολογικά θέματα.

Καρκίνος
Αποφύγετε τις εντάσεις και διατηρήστε την ψυχραιμία σας σε οικογενειακά θέματα που επανέρχονται. Προσαρμοστείτε στις αλλαγές που προκύπτουν στα εργασιακά και φανείτε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας. Διατηρήστε τις επαφές σας με καινούργιες γνωριμίες. Να είστε σίγουροι ότι θα σας φανούν πολύ χρήσιμες. Η σχέση με το σύντροφο σας βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα, γι’ αυτό προσπαθήστε να μην εμπλέκετε τα άγχη με τα προσωπικά σας. Όσοι είστε μόνοι, αφήστε τα παράπονα και αλλάξτε ότι δε σας αρέσει. Κάντε μικρές διορθωτικές κινήσεις στη διαχείριση των οικονομικών σας.

Λέων
Αρκετά έντονη φαίνεται να είναι η νέα εβδομάδα με πολλές εναλλαγές στην ψυχολογία σας. Κρατήστε τις ισορροπίες σας και αντιμετωπίστε τις καταστάσεις με ρεαλισμό. Πιεστικές είναι οι εργασιακές σας υποχρεώσεις, γι’ αυτό κινηθείτε με πρόγραμμα διατηρώντας την ψυχραιμία σας. Βάλτε τα όρια σας και μην επιτρέπεται σε τρίτους να έχουν συνεχώς απαιτήσεις από εσάς. Κάντε τα χατίρια του ερωτικού σας συντρόφου και ρίξτε λίγο νερό στο κρασί σας σε κάποιες λίγο εριστικές συμπεριφορές του. Λύσεις παρουσιάζονται από εκεί που δεν το περιμένετε στα οικονομικά.

Παρθένος
Πολλές υποχρεώσεις καλείστε να διεκπεραιώσετε αυτή τη βδομάδα. Πολλές εκκρεμότητες απαιτούν λύσεις και σας δημιουργούν διλήμματα. Εμπιστευτείτε το ένστικτο και την εμπειρία σας. Αναβάλλετε για αργότερα επαγγελματικές αποφάσεις, συμφωνίες και υπογραφές. Κρατήστε μυστικά τα σχέδια σας από ανθρώπους που δεν εμπιστεύεστε. Μην τραβάτε τις καταστάσεις στα άκρα και καταφεύγετε σε γρήγορα συμπεράσματα στη σχέση με το σύντροφο σας. Παραμερίστε τον εγωισμό σας και προσπαθήστε να μπείτε και λίγο στη δική του θέση. Όσοι είστε μόνοι, προσπεράστε το παρελθόν και τα λάθη σας. Είναι προτιμότερο να κοιτάξετε μπροστά. Τακτοποιήστε οικονομικές σας υποθέσεις που σχετίζονται με δημόσιους φορείς.

Ζυγός
Το πλανητικό σκηνικό αυτήν τη βδομάδα γίνεται σύμμαχος σας, γι’ αυτό ξεκινήστε τη δυναμικά και αισιόδοξα. Νέες ευκαιρίες παρουσιάζονται στα εργασιακά και σας δίνουν την ευκαιρία να διευρύνεται τους ορίζοντες σας και να αυξήσετε τις γνώσεις σας. Λειτουργήστε μεθοδικά και ξεκλέψτε χρόνο για ξεκούραση. Δώστε λύσεις σε θέματα που κρατούν πίσω τη σχέση με το σύντροφο σας και φροντίστε να αναζωπυρώσετε το ενδιαφέρον του για εσάς. Όσοι είστε μόνοι, μην τα βάζετε με τη μοίρα σας. Κάτι δεν κάνετε καλά κι εσείς. Αντιμετωπίστε με σοβαρότητα τα οικονομικά και μην αμελείτε σημαντικές υποθέσεις.

Σκορπιός
Αυτή τη βδομάδα έχετε τη δυνατότητα αλλά και τις ευκαιρίες να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας σχέδια και να βρείτε τις σωστές κατευθύνσεις. Διατηρήστε τις καλές σχέσεις με συναδέλφους και να είστε σίγουροι ότι εσείς θα βγείτε οι ωφελημένοι. Κατευνάστε το κλίμα έντασης που επικρατεί ανάμεσα σε σας και το σύντροφο σας. Αποφύγετε τις ακρότητες και μάλιστα χωρίς να υπάρχει κάποιος σημαντικός λόγος. Εσείς που είστε μόνοι, βρείτε καινούργιες δραστηριότητες και μη μένετε κλεισμένοι στους τέσσερις τοίχους. Αποφύγετε τις αλλαγές και τις ριψοκίνδυνες ενέργειες στα οικονομικά.

Τοξότης
Αρκετές δυσκολίες και πολλά διλήμματα φέρνει η καινούργια εβδομάδα για εσάς, γι’ αυτό καλό θα ήταν να κινηθείτε με ψυχραιμία και μεθοδικότητα. Μην αφήνετε τρίτα πρόσωπα να διαταράσσουν την ηρεμία σας και κυρίως να επηρεάζουν τις μέχρι σήμερα επιλογές σας. Συγκεντρωθείτε στις δικές σας επαγγελματικές υποχρεώσεις και μείνετε πιστοί στα σχέδια σας. Αποφύγετε την εμπλοκή σας σε παρασκηνιακές καταστάσεις που διακινδυνεύουν την εικόνα σας. Η ειλικρίνεια είναι το συστατικό που θα κρατήσει τη σχέση με το σύντροφο σας σε ισορροπία, γι’ αυτό μιλήστε του ανοιχτά για όλα αυτά που αισθάνεστε. Υπάρχουν ευκαιρίες που θα αυξήσουν τα έσοδα σας, αρκεί να τις αντιληφθείτε.

Αιγόκερως
Η νέα εβδομάδα σας δίνει τη δυνατότητα να προωθήσετε τα σχέδια σας, να κάνετε τα ξεκαθαρίσματα που θέλετε και που είστε σίγουροι ότι θα βελτιώσουν την καθημερινότητα σας. Οι ρυθμοί στα εργασιακά είναι εξαιρετικά γρήγοροι και απαιτητικοί , γι’ αυτό προτιμήστε να συνεργαστείτε με τα κατάλληλα πρόσωπα και να κάνετε τις σωστές κινήσεις και επιλογές. Ο τρόπος που εκφράζεστε στο σύντροφο σας χρειάζεται προσοχή. Εύκολα τα λεγόμενα σας θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν και να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις. Προετοιμαστείτε για απρόβλεπτα έξοδα και μην πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό.

Υδροχόος
Δώστε προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες και αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας. Χρειάζεστε μια ανανέωση και κυρίως ξεκούραση, τόσο ψυχική όσο και σωματική . Εύκολα μπορείτε να δώσετε λύσεις στα εργασιακά σας διλήμματα, αρκεί να κινηθείτε με γνώμονα τα δικά σας συμφέροντα. Εκμεταλλευτείτε καινούργιες γνωριμίες και ρωτήστε για αυτά που δεν ξέρετε. Κάντε λίγο πίσω στη σχέση με το σύντροφο σας και κατανοήστε τα δικά του προβλήματα. Χρειάζεται το ενδιαφέρον και τη στήριξη σας αυτή την περίοδο. Αποφύγετε τα έξοδα και τις επιπόλαιες ενέργειες στα οικονομικά. Τακτοποιήστε τυχών κληρονομικά, περιουσιακά θέματα.

Ιχθύες
Έχετε πολλά στο μυαλό σας και θα πρέπει να βάλετε τάξη και προτεραιότητα στις υποθέσεις σας. Με το να καταπιάνεστε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, δεν καταφέρνετε και πολλά. Τα εργασιακά χρειάζονται διπλωματία. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να αποφύγετε τις κακοτοπιές και τον κίνδυνο να εκτεθείτε. Ο ερωτικός σας σύντροφος δε φταίει σε τίποτα για να ξεσπάτε επάνω του. Διαχωρίστε τα προβλήματα από τη σχέση σας. Εσείς που είστε μόνοι, προετοιμαστείτε τις καινούργιες γνωριμίες και μην ασχολείστε με το παρελθόν. Είναι πολύ εύκολο να ξεφύγετε από τον οικονομικό προϋπολογισμό σας, γι’ αυτό προσέξτε έξοδα και σπατάλες.


Λίτσα Πετρίδη

Η Λίτσα Πετρίδη γεννήθηκε το 1966 και έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής της στην Κωνσταντινούπολη. Εγκαταστάθηκε στην Αθήνα σε ηλικία έξι ετών. Από πολύ μικρή ηλικία εκδήλωσε το έντονο ενδιαφέρον της, για τη μεταφυσική τάση που στη νεότητα, της μετουσιώθηκε σε έντονη ενασχόληση με την Αστρολογία και την Αριθμολογία. Παρακολούθησε αντίστοιχα σεμινάρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ενώ παράλληλα μελέτησε φιλοσοφία αυτόχθονων πολιτισμών και θρησκειών. Από το 1995 έως σήμερα παρέχει υπηρεσίες προβλέψεων ιδιωτικά κι έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο.;

Website: iLov.gr

  • Facebook Comments
Scroll to Top