728x90 AdSpace

Latest Articles

31 Μαρ 2016

Η Λίτσα Πετρίδη προβλέπει από 28/3 έως 3/4 - Λίτσα Πετρίδη - 31 Μαρ 2016


Κριός
Η νέα εβδομάδα προβλέπεται ταραχώδης για εσάς. Θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις και ανατροπές στα σχέδια σας και να κινηθείτε με ψυχραιμία. Πολλές ευκαιρίες παρουσιάζονται στα εργασιακά που χρειάζονται σωστή εκτίμηση. Αποφύγετε τις βιαστικές ενέργειες και μελετήστε πολύ την κάθε λεπτομέρεια. Έχετε τη δυνατότητα να πλησιάσετε τον ερωτικό σας σύντροφο και να συζητήσετε μαζί του τα όσα σας απασχολούν. Μαζί μπορείτε να βρείτε τις λύσεις. Ανοδική είναι η πορεία των οικονομικών σας και καλό θα ήταν να φροντίζατε για την τακτοποίηση παλιών υποχρεώσεων σας.


Ταύρος
Οικογενειακά θέματα αυτή τη βδομάδα έρχονται στην απόλυτη προτεραιότητα σας. Δώστε τις λύσεις που επιβάλλονται έστω κι αν πρέπει να φανείτε λίγο σκληροί με αγαπημένα σας πρόσωπα. Θέστε σε εφαρμογή τις αλλαγές που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα σας. Προσαρμοστείτε στις εργασιακές συνθήκες που επικρατούν χωρίς διαμαρτυρίες προς το παρών. Καθυστερήσεις στις εξελίξεις που περιμένετε αντιμετωπίστε τες με υπομονή και ψυχραιμία. Πάρτε πρωτοβουλίες στη σχέση με το σύντροφο σας και δείξτε του το ενδιαφέρον σας. Ασχοληθείτε σοβαρά με νομικά θέματα και μην ανοίγεστε πολύ οικονομικά.

Δίδυμοι
Ιδιαίτερα ευνοϊκή φαίνεται να είναι η νέα εβδομάδα για εσάς. Λίγο η πλανητική εύνοια λίγο το καθαρό μυαλό σας, σας δίνουν τη δυνατότητα να τακτοποιήσετε τις περισσότερες από τις υποθέσεις σας και ταυτόχρονα να προωθήσετε τα σχέδια σας με τον καλύτερο τρόπο. Μη δίνετε ιδιαίτερη έκταση σε μικροπαρεξηγήσεις που δημιουργούνται στα εργασιακά και διατηρήστε τις καλές συνεργασιακές σχέσεις… προς όφελος σας θα αποδειχτούν. Προτιμήστε να περάσετε όμορφα με το σύντροφο σας και αποφύγετε τις καχυποψίες. Περιττά έξοδα και άσκοπες αγορές θα σας βγάλουν εκτός οικονομικού προϋπολογισμού.

Καρκίνος
Οικονομικά και οικογενειακά θέματα φαίνεται να σας απασχολούν αυτή τη βδομάδα. Δείξτε ωριμότητα και σταματήστε να είστε τόσο αμελείς με σημαντικές υποθέσεις. Η αυξημένη ενέργεια σας στα εργασιακά σας βγάζει ασπροπρόσωπους. Χειριστείτε τις συζητήσεις που θα προκύψουν με διαλλακτικότητα και μη φοβηθείτε να αναλάβετε νέες δραστηριότητες. Προετοιμαστείτε να ακούσετε παράπονα από το σύντροφο σας και σκύψτε λίγο το κεφάλι… παραδεχτείτε ότι έχει δίκιο… τον έχετε παραμελήσει πολύ το τελευταίο διάστημα. Απρόβλεπτα έξοδα αντιμετωπίστε τα με ψυχραιμία.

Λέων
Ξεχάστε τα λάθη του παρελθόντος και προχωρήστε μπροστά. Η νέα εβδομάδα σας δίνει τη δυνατότητα να προωθήσετε με τόλμη τα σχέδια σας και να ολοκληρώσετε πολλές από τις υποθέσεις σας που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Φορτωμένο είναι το πρόγραμμα σας στα εργασιακά, γι’ αυτό χρειάζεται οργάνωση και μεθοδικότητα. Αποφύγετε τους εκνευρισμούς και τις αντιπαραθέσεις με συναδέλφους. Ασχοληθείτε με τον ερωτικό σύντροφο σας και εκμεταλλευτείτε το ερωτικό κλίμα που σας εξασφαλίζει το πλανητικό σκηνικό. Διεκδικήστε με περισσότερο δυναμισμό αυτά που σας ανήκουν στα οικονομικά και αναζητήστε νέες πηγές εσόδων.

Παρθένος
Κάντε τα ξεκαθαρίσματα σας και διευκρινίστε με μεγαλύτερη σαφήνεια τα θέλω και τις ανάγκες σας… χωρίς βέβαια να γίνεστε αυστηροί με τον εαυτό σας. Πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις στα εργασιακά φαίνεται να προκύπτουν αυτή τη βδομάδα. Κερδίστε χρόνο και μη δεσμεύεστε σε καταστάσεις που δεν σας πείθουν. Δείξτε ενδιαφέρον στο σύντροφο σας και ασχοληθείτε με τα δικά του. Το τελευταίο διάστημα τον έχετε λίγο κουράσει με το να μονοπωλείτε διαρκώς τις συζητήσεις… Πάρτε πρωτοβουλίες και βελτιώστε την κατάσταση πριν είναι αργά. Μην παρασύρεστε σε έξοδα και αγορές που θα σας βγάλουν εκτός οικονομικού προϋπολογισμού.

Ζυγός
Το μυαλό σας αυτή την περίοδο φαίνεται να τρέχει με χίλια. Βάλτε τάξη στα θέλω σας και σειρά προτεραιότητας στις υποχρεώσεις σας… με το να καταπιάνεστε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα… δεν καταφέρνετε και πολλά. Στα επαγγελματικά μπορείτε να ξεπεράσετε πολλές δυσκολίες… αρκεί να κινηθείτε με μεθοδικότητα. Νέα ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται. Αποφύγετε τις άνευ λόγου αντιπαραθέσεις με το σύντροφο σας… αντίθετα κάντε μια προσπάθεια να γεφυρώσετε τις αποστάσεις και να βελτιώσετε την επικοινωνία. Μπορείτε να αυξήσετε τα οικονομικά σας έσοδα… αρκεί να τολμήσετε και να αντιμετωπίσετε με περισσότερη θετικότητα την κατάσταση.

Σκορπιός
Αυτή η βδομάδα δε φαίνεται να είναι και η πιο εύκολη για εσάς… όπως αν εμπιστευτείτε τις ικανότητες σας … μπορείτε να καταφέρετε πολλά. Οι καθυστερήσεις στα εργασιακά είναι στο πρόγραμμα, γι’ αυτό και δεν θα πρέπει να τις αφήσετε να σας προκαλέσουν εκνευρισμό. Αντίθετα δείτε το θετικά και κάντε τις διορθωτικές κινήσεις που χρειάζονται. Αναλάβετε τα λάθη και τις ευθύνες σας απέναντι στο σύντροφο σας και αλλάξτε άμεσα τη συμπεριφορά σας. Δείξτε του τρυφερότητα και τα συναισθήματα σας χωρίς να φοβάστε. Τα οικονομικά σταδιακά βελτιώνονται… μη χάνετε την αισιοδοξία σας.

Τοξότης
Έχετε τη δυνατότητα να βάλετε στη ζωή σας καινούργιες δραστηριότητες, οι οποίες θα διευρύνουν τους ορίζοντες σας και κυρίως θα σας βοηθήσουν βγείτε από τη ρουτίνα και καθημερινότητα. Ξεπεράστε τις μικρές δυσκολίες που παρουσιάζονται στα εργασιακά λειτουργώντας με τη λογική… επαγγελματικοί στόχοι και συναίσθημα… δεν πάνε μαζί. Σκεφτείτε πολύ πριν μιλήσετε στο σύντροφο σας για τις ανάγκες σας… θα πρέπει πρώτα να έχετε κατασταλάξει σ’ αυτά που θέλετε. Εσείς που είστε μόνοι… αντί να τα βάζετε με τη μοίρα σας… προσπαθήστε να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σας. Τα οικονομικά και οι υποχρεώσεις, σας έχουν κουράσει… όμως εμπιστευτείτε την τύχη που τουλάχιστον σ’ αυτόν τον τομέα δε σας εγκαταλείπει ποτέ.

Αιγόκερως
Θα χρειαστείτε μεγάλα αποθέματα υπομονής και θετικής διάθεσης, προκειμένου να καταφέρετε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις αυτής της εβδομάδας. Δεχτείτε τις θετικές επιρροές του πλανητικού σκηνικού και εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στα επαγγελματικά. Κάντε συμμάχους σας συνεργάτες και ανώτερους σας, πείθοντας τους με επιχειρήματα. Το κλίμα στα συναισθηματικά και τη σχέση με το σύντροφο σας είναι γεμάτο ερωτισμό και πάθος… γι’ αυτό περάστε όμορφα με αγαπημένα πρόσωπα. Μοιραστείτε προβληματισμούς και συναισθήματα και νιώστε ανακούφιση. Βρείτε τις ισορροπίες σας ανάμεσα σε έξοδα-έσοδα.

Υδροχόος
Η κριτική σας απέναντι σε τρίτα πρόσωπα αυτή τη βδομάδα θα πρέπει να είναι συγκρατημένη και ώριμη… σκεφτείτε πολύ και ζυγίστε σωστά πριν βγάλετε συμπεράσματα και χαλάσετε σχέσεις με ανθρώπους που δεν πρέπει. Συζητήσεις και επαφές στα εργασιακά φέρνουν τα αποτελέσματα που θέλετε, ενώ ταυτόχρονα παίρνετε τις απαντήσεις που χρειάζεστε. Μην αφήνετε το μυαλό σας να φτιάχνει σενάρια εις βάρος του συντρόφου σας…. είναι προτιμότερο να μιλήσετε μαζί του και να του δώσετε τη δυνατότητα να σας εκφράσει αυτά που αισθάνεται. Βρείτε τρόπους να αντεπεξέλθετε στις οικονομικές σας υποχρεώσεις και μην καθησυχάζεστε.

Ιχθύες
Η ανάγκη σας για αλλαγές στη ζωή σας δε χωρά εγωισμούς. Κάντε ισορροπημένες επιλογές και κινηθείτε μεθοδικά. Προωθήστε τα επαγγελματικά σχέδια σας και τολμήστε καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Παλιές εκκρεμότητες έρχονται στο προσκήνιο και θα πρέπει να ασχοληθείτε σοβαρά με αυτές προκειμένου να απαλλαγείτε οριστικά. Ξεκλέψτε χρόνο για το σύντροφο σας και εξομολογηθείτε του τα συναισθήματα σας. Όσο για εσάς που είστε μόνοι… αφήστε τα παράπονα και βρείτε νέες δραστηριότητες. Βελτιωτικές είναι οι τάσεις των οικονομικών…. Κάντε τους σωστούς υπολογισμούς.

Λίτσα Πετρίδη

Η Λίτσα Πετρίδη γεννήθηκε το 1966 και έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής της στην Κωνσταντινούπολη. Εγκαταστάθηκε στην Αθήνα σε ηλικία έξι ετών. Από πολύ μικρή ηλικία εκδήλωσε το έντονο ενδιαφέρον της, για τη μεταφυσική τάση που στη νεότητα, της μετουσιώθηκε σε έντονη ενασχόληση με την Αστρολογία και την Αριθμολογία. Παρακολούθησε αντίστοιχα σεμινάρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ενώ παράλληλα μελέτησε φιλοσοφία αυτόχθονων πολιτισμών και θρησκειών. Από το 1995 έως σήμερα παρέχει υπηρεσίες προβλέψεων ιδιωτικά κι έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο.;

Website: iLov.gr

  • Facebook Comments
Scroll to Top