728x90 AdSpace

Latest Articles

9 Μαρ 2016

Μη με φλερτάρεις με το ντεκολτέ σου - Jamie Χονδρογιάννης - 9 Μαρ 2016


Γεια σου.
Ναι, σε σένα μιλάω. Εσύ δεν είσαι που τις προάλλες φλέρταρες ντυμένη στην πένα, εκμεταλλευόμενη κάθε εκατοστό της θηλυκότητάς σου;


Πώς πήγε; Μάλλον όχι όπως θα ʾθελες.

Ίσως να περίμενες κάτι παραπάνω από μια σωματική διέγερση. Ίσως να περίμενες και μια εγκεφαλική.
Όμως δε σου βγήκε, ρε γαμώτο και, μεταξύ μας, δε θα βγει.

Σίγουρα αναρωτιέσαι τι κάνεις λάθος. Είναι απλό. Αν θέλεις εγκεφαλική διέγερση, ίσως πρέπει να προσφέρεις την ανάλογη. Χιούμορ και χαρακτήρα έχεις.
Αποφάσισε: Θες να σε προσεγγίζουν μόνο για το sex appeal σου ή και για ό,τι είναι ερωτεύσιμο μέσα στο κεφαλάκι σου;

Η ερώτηση είναι καθαρά ρητορική. Την απάντηση την ξέρεις. Πώς, όμως, περιμένεις ν᾽ αναδειχθεί το δεύτερο, αφού πλασάρεις μόνο το πρώτο;

Κι αφού αναδεικνύεις μόνο το sex appeal, τι περιμένεις να σε κυνηγήσει; Έλα, εδώ το ᾽χεις!
Λιγούρια και μόνο!

Αφού τα έχεις γιατί να μην τα δείξεις, θα μου πεις. Δείξε τα κάλλη σου, κανείς δε θα σε κατηγορήσει. Ίσα-ίσα, θα εισπράξεις «σεβασμό, σφηνάκια και μπόλικη κακεντρέχεια απ᾽ τις δεσμευμένες».

«Πω, πω! Κοίτα το τσουλάκι. Όλα έξω τα πέταξε», θα ψιθυρίζουν πίσω απ᾽ την πλάτη σου.
Ανασφάλεια και υποσυνείδητη ζήλεια σερβιρισμένη σε μια μόνο πρόταση καθώς δεν παίζεις με τα δικά τους μέτρα και σταθμά.

Πιθανότατα να έχεις δουλέψει πολύ σκληρά για να αξίζεις τα παραπάνω. Γυμναστήρια, μπρόκολα, μαρούλια και ιστορίες διάφορες. Όσον αφορά, όμως, εμένα, αν δεν επιστρατεύσεις το μυαλό σου δε θα με προκαλέσεις να στο διεγείρω.

«Μα αφού έχω πόδι ένα μέτρο», θα μου απαντήσεις.
Μπράβο σου, συγχαρητήρια, αλλά δυστυχώς δεν αποτελεί ειδοποιό διαφορά με κάθε άλλη κοπέλα που κατέχει τα ανάλογα προσόντα. Ούτε καν το Mac κραγιόν σου για το οποίο καμαρώνεις.

Δεν προσπαθώ να σε μειώσω. Σου λέω κάποια πράγματα απ᾽ την ανδρική σκοπιά. Η εμφάνισή σου είναι το δόλωμα. Θα σου φέρει αποτελέσματα.

Αν, όμως, δεν εντυπωσιάσουν αυτά που έχεις να πεις, ή ακόμη χειρότερα, αν δεν έχεις κάτι να πεις, μην νομίζεις πως δε θα την κάνω μ᾽ ελαφρά πηδηματάκια επειδή είσαι όμορφη.
Εκείνοι που δε θα φύγουν, πιθανότατα είναι οι τύποι που δεν ήθελες εξ᾽ αρχής να στην πέσουν. Είναι ατοί που δεν τους ενδιαφέρει κάτι άλλο πέρα από μία νύχτα με το κορμί σου.

Εντυπωσίασε με. Μίλα μου για πράγματα που δεν περιμένω. Παράγγειλε σφηνάκια που δεν έχω ξαναδοκιμάσει, κι εγώ τα πληρώνω.

Παίξε με το βλέμμα σου. Θα με τσιμπήσεις σαν το ψάρι γιατί εσύ θα διαφέρεις.

Σκέψου το λίγο. Ίσως όταν καταλάβεις τι εννοώ, να σου φύγει κι αυτή η ανασφάλεια -η γνωστή, μωρέ- αν πετάει το μαλλί κι αν έφυγε το κραγιόν.

Στο κάτω-κάτω τι ψάχνεις κι εσύ; Έναν τύπο που να μπορεί να σε κάνει να γελάς, να περνάς καλά. Έναν άντρα που να διαθέτει εγκέφαλο και θα σου κάνει τ᾽ ανάλογο mind-fuck για να σε καυλώσει.

Σαφώς τα χαρακτηριστικά αυτά εξαρτώνται απ᾽ το χαρακτήρα κάποιου. Γιατί σε σένα, λοιπόν, να ισχύει τ᾽ αντίθετο, επειδή είσαι το ωραίο φύλο; Ναι, είσαι που να πάρει, αλλά μην καταντάς βαρετή. Μη γίνεσαι μια από τα ίδια.

Ξέρω ότι μπορεί να με κατηγορήσεις. Ξέρω ότι δε σου προτείνω την πεπατημένη.
Το sex appeal σου είναι το στανταράκι. Τραβάει κόσμο σαν τις κοπέλες με τα Mini Cooper που μοιράζουν Red Bull. Δεν τραβάει, όμως, το κάτι διαφορετικό που θα ήθελες.
Γι᾽ αυτό και σου κάνω την ζωή δύσκολη.

Έτσι δεν κάνουν, όμως, όσοι θέλουν το καλό μας;





Jamie Χονδρογιάννης

Γεια σου, είμαι ο Jamie. Είμαι από Θεσσαλονίκη και σπουδάζω Ψυχολογία. Κάπου στα 14 μου έδωσαν μια κιθάρα. Δεν υπήρξε γυρισμός. Μαζί θα πάμε μια βόλτα στον κόσμο της μουσικής, θα μιλήσουμε για σχέσεις και σεξ, και φυσικά για night life. Αν σε ενδιαφέρει ακολούθησέ με, θα σε κάνω Bon Viveur. Ακόμα κάθεσαι; Πιες ένα σφηνάκι και let me entertain you.;.

Website: iLov.gr

  • Facebook Comments
Scroll to Top