728x90 AdSpace

Latest Articles

20 Μαρ 2016

Πρώην αγάπη μου, τσίμπα μία φόλα - Μαριλένα Χωριτάκη - 20 Μαρ 2016


Καινούργια αρχή, καινούργιες συνήθειες, καινούργια αγάπη. Φωτιά στα περασμένα θέματα και ούτω καθεξής. Ξορκισμένο παρελθόν και απόλυτη αφοσίωση σ᾽ αυτό που ζεις τώρα. Δηλαδή έτσι τα θέλεις εσύ τα πράγματα αλλά μάλλον δε σου βγαίνει. Γιατί είσαι πεπεισμένη ότι έχουν συνεννοηθεί όλοι οι πρώην σου μαζί να χαλάσουν την ερωτική σου ζωή εσαεί.


Εκεί, λοιπόν, που έχεις συνδέσει τα πάντα και τους πάντες με Κάιρο και ζεις τον έρωτα σου τον αγιάτρευτο, να σου! Ο Μάκης, ο Τάκης, ο Σάκης. Μαζί! Ο ένας να διαδέχεται τον άλλο στα μηνύματα και να σκέφτεσαι μήπως συναντήθηκαν και έπιναν στην υγειά σου για να κάνουν εσένα να πίνεις εξαιτίας τους.

Κι εδώ στριφογυρίζει στο μυαλό σου το επίμονο ερώτημα: «Τι σκατά παθαίνουν όλοι οι πρώην και με θυμούνται όταν μπαίνω σε μια σχέση;»

Έχω ακούσει κατά καιρούς μια παρόμοια εκδοχή, ότι έχεις μεγαλύτερη απήχηση όταν σου χτυπάει την πόρτα ένα καινούριο φλερτ γιατί ο έρωτας σε κάνει πιο ευδιάθετο, πιο χαμογελαστό, πιο λαμπερό.

Λες και με τους πρώην να συμβαίνει το ίδιο; Να θυμούνται τον παλιό καλό καιρό και να σε διεκδικούν ξανά; Ή μήπως μετάνιωσαν για το άδοξο τέλος σας, σε είδαν με άλλον και πήραν χρώμα αγγουριού από τη ζήλια;

Λίγο ο εγωισμός, λίγο η συνειδητοποίηση του χωρισμού που οι άντρες παίρνουν χαμπάρι λίγο αργότερα, δε θέλει πολύ να τον πάρει από κάτω. Κάποτε ήσουν η ζωή του, η μοναδική του αγάπη και τώρα σε πήρε κάποιος άλλος. Αυτό αυτομάτως σηματοδοτεί την οριστική απομάκρυνσή του από σένα και κάθε ελπίδα για επανασύνδεση εξαφανίζεται σαν ατμός.

Άσε που μπορεί να του λείπεις, να στέλνει για να μάθει τα νέα σου και να τον στέλνεις γειωμένο τον άνθρωπο με τα καταπληκτικά (για σένα) νέα. Εκεί προσεύχεται, βέβαια, να σε δει με κάποιον κοντό, χοντρό, άσχημο αλλά τον απογοητεύεις με τον κούκλο που κυκλοφορείς. Έτσι είναι αυτά, ας πρόσεχε.

Ο πιο συνηθισμένος, όμως, λόγος είναι το σεξ. Ναι ακριβώς. Ένα μήνυμα ή μια κλήση μας παραπέμπει αυτομάτως σε μια booty call a.k.a. σε τηλέφωνο γιατί πεθύμησε το σεξ μαζί σου ή αλλιώς ξέμεινε από καβάτζες και σε βλέπει σαν έσχατη λύση για την αγαμία που τον έχει φάει τελευταία.

Ωστόσο, είναι οk να σε θυμηθεί ένας, αλλά όλοι μαζί; Πανζουρλισμός. Να διώχνεις τον ένα και να έρχεται ο άλλος. Σαν τις κατσαρίδες που μαζεύονται τα καλοκαίρια στα μπαλκόνια. Το πρόβλημα είναι ότι το Teza δε βγαίνει σε νέα βελτιωμένη σύνθεση για τους πρώην γκόμενους.

Οπότε ανακεφαλαιώνουμε. Αν και η πιθανότερη εκδοχή όλων είναι ο εγωισμός που κυριεύει κάθε πρώην στη σκέψη ότι τον αντικατέστησες αργά ή γρήγορα, δεν πρέπει να σε τρώει καθόλου. Δε θα μας χαλάσουν εμάς τα σχέδια ο Τάκης, ο Μάκης κι ο Σάκης. 

Όπως είπε κι η Μαρί Κιουρί: «Ποτέ μη κοιτάς τι έχει γίνει. Κοίτα μόνο τι πρέπει ακόμη να γίνει».

Γι᾽ αυτό πάρε αγκαλιά τον καινούργιο σου έρωτα και ρίξε φόλα σε όσα πέρασαν.



Μαριλένα Χωριτάκη

Ξεκίνησα, πριν ένα χρόνο, ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο της ερωτικής αρθρογραφίας. Μπροστά από την οθόνη ενός υπολογιστή αλλά και μέσα στην κουζίνα μου, συνήθως εκτονώνω δημιουργικά τη νευρικότητα ή τις συναισθηματικές μου απογοητεύσεις. Μισώ τα ορθογραφικά λάθη, το πλύσιμο των πιάτων και τη διπροσωπία. Διατηρώ δυο προσωπικά blogs, το CaliforniaDreamersInc και το FashionRoom, ενώ δε θα μπορούσα να λείπω από τα διαδικτυακά ερτζιανά του www.forceradio.gr. Αν εκτός από τις συμβουλές μου, χρειαστείτε και τις νομικές γνώσεις που αφομοιώνω στην γοητευτική Κομοτηνή, είμαι στη διάθεσή σας.

Website: iLov.gr

  • Facebook Comments
Scroll to Top