728x90 AdSpace

Latest Articles

19 Μαΐ 2016

Μη γαμάς τόσο πολύ, ρε φίλε! - Jamie Χονδρογιάννης - 19 Μαΐ 2016


Στον κόσμο αυτό υπάρχουν πολλές κατηγορίες ανδρών. Άνδρες που τιμούν τον εαυτό τους, άνδρες που ξέρουν πώς να σου φερθούν, άνδρες που θα κάνουν τα πάντα για να σε κερδίσουν κι άνδρες που θα πουν τα πάντα απλά για να σε ρίξουν. Σήμερα θα εστιάσουμε στους τελευταίους.


Είσαι, λοιπόν, σε μια παρέα, χαλαρά  κάπου για καφέ και ξαφνικά σκάει μύτη ο κλασικός «βάλε ένα ουίσκι μη σε γαμήσω» τυπάκος -γνωστός κάποιου φίλου σου- ο οποίος άνευ λόγου και αφορμής θα αρχίσει να σου μιλάει για το πόσο γαμάτο σεξ έκανε χθες το βράδυ και ότι έχει πηδήξει μέχρι και την ξαδέλφη του.

Σταματάς και κοιτάς από πάνω μέχρι κάτω. 

Συνειδητοποιείς ότι ο τύπος που ξεστομίζει όλα αυτά τα «ηρωικά κατορθώματα» είναι μια διασταύρωση ανθρώπου με πιθήκου. Φόρμα γυμναστηρίου, μπλούζα ΠΑΟΚ- θύρα 4 (ή οτιδήποτε άλλο), γενικά στιλάκι λίγο παραπάνω από ατημέλητο. Δε διακρίνεις κιόλας κανένα χιούμορ της προκοπής, ούτε κάποια δυνατότητα για βαθυστόχαστη σκέψη.

Και σκέφτεσαι μέσα: Με τρολάρει ή με περνάει για χαζό;

Τίποτα απ᾽ τα δύο. Υπάρχει μια ειδική κατηγορία ανδρών που θα πει τα πάντα για να κάνει εντύπωση, για να σε κάνει να πιστέψεις πως δεν υστέρει σε σεξουαλικές εμπειρίες από κάποιον που ξέρει πώς να σε διεκδικήσει.

Πώς πιστεύει ότι θα το πετύχει αυτό; Πουλάει παπά σε τέτοιο βαθμό που δίνει και την παπαδιά δώρο. 

Ναι έχει κάνει σεξ με όλες, έχει πηδήξει τη μισή πόλη και ναι είναι 1,70, 85 με 90 κιλά και το πιο ρομαντικό πράγμα που μπορεί να κάνει για σένα είναι να τη βγάλετε σε κανένα παγκάκι με δύο μαλαματίνες.

Τι; Δε σου φαίνεται φυσιολογικό; Σου φαίνεται απίστευτο;
Περίεργη είσαι και εσύ!

Το παραμύθι βέβαια περιστρέφεται και γύρω από άλλα πράγματα. Απ᾽ τη χθεσινή νύχτα και το πόσο γαμάτα πέρασε στο κλαμπάκι και στη «Μερσεντέζ» που του έχει δανείσει ο θείος του για δυο βδομάδες.

Σπίτι ήταν πιθανότατα χθες, μπορεί να έκανε και check-in απο το laptop για να βλέπουν τα γκομενάκια. Όσον αφορά την εικόνα του αμαξιού που σου έδειξε, μάλλον την πήρε από κανένα περιοδικό.
Δε σου λέω πως έγιναν ακριβώς έτσι τα πράγματα, αλλά πάνω-κάτω βλέπεις που το πάω. Είναι η ελληνική προσωποποίηση του Christian Grey ο τύπος. Στο μυαλό του τουλάχιστον.

Μην του το χαλάσεις, πίστεψέ τον έστω και για 10 λεπτά, σκάσε και ένα χαμόγελο, και θα δεις πως μόλις πας σπίτι θα έχεις τουλάχιστον αίτημα φιλίας, αν όχι μήνυμα για το πότε θα βγείτε τα δύο σας.

Καλά, εντάξει, σοβαρεύομαι. Δε φταις εσύ για τη συμπεριφορά του, ούτε είσαι υποχρεωμένη να είσαι ευγενική. Υπάρχουν κάποια άτομα τα οποία, ενώ αισθάνονται ότι υστερούν σε πολλά πράγματα, αντί να προσπαθήσουν πραγματικά να βελτιωθούν, θα προτιμήσουν να πουν ψέματα για τα πάντα στη ζωή τους, προκειμένου να δώσουν την εντύπωση πως είναι ισάξιοι όλων όσων κατά βάθος να ζηλεύουν.

Πάνω από όλα θέλουν να πουν ψέματα στον εαυτό τους. Τους βολεύει καλύτερα να χτίσουν ένα κόσμο γύρω στο ψέμα τους και με όσους καταφέρουν να προσελκύσουν με αυτό. 

Μην κομπλάρεις όταν σου πουλήσουν παραμύθι. Πήγαινε με τα νερά τους. Άμα έχεις όρεξη να το τραβήξεις, θα σε κάνουν να γελάσεις πολύ. Γιατί αν δουν γόνιμο έδαφος μπορούν πραγματικά να φτάσουν το ψέμα σε άλλο επίπεδο.

Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το τι θέλουν να πιστεύουν για τον εαυτό τους. Μπορούν να έχουν όσες γκόμενες θέλουν στο μυαλό του ή ακόμα και στην πραγματικότητα. Αλλά δε θα αναδείξεις την γαματοσύνη σου με το να φουσκώνεις και να λες ψέματα για κάθε κομμάτι της καθημερινότητάς σου. Πάνω απ᾽ όλα με προσβάλλεις σαν συνομιλητή και, πίστεψέ με, αργά η γρήγορα θα καταλάβω τι είναι αλήθεια και τι όχι.

Δυστυχώς όμως γι᾽ αυτούς, αυτό που προκύπτει πάντα σαν αλήθεια, είναι πως ένας κύριος, ή τουλάχιστον ένας άνδρας που έχει ως ένα βαθμό σεξουαλικές εμπειρίες και παράλληλα σέβεται τον εαυτό του, ποτέ δε θα σου ξεφουρνίσει το τι έχει κάνει και με πόσες έχει πάει μόνο και μόνο για να σε εντυπωσιάσει.

Δε χρειάζεται να σου αποδείξει κάτι με τα λόγια, θα το καταλάβεις κιόλας όταν έρθει η ώρα.


Ή τουλάχιστον έτσι νομίζω.



Jamie Χονδρογιάννης

Γεια σου, είμαι ο Jamie. Είμαι από Θεσσαλονίκη και σπουδάζω Ψυχολογία. Κάπου στα 14 μου έδωσαν μια κιθάρα. Δεν υπήρξε γυρισμός. Μαζί θα πάμε μια βόλτα στον κόσμο της μουσικής, θα μιλήσουμε για σχέσεις και σεξ, και φυσικά για night life. Αν σε ενδιαφέρει ακολούθησέ με, θα σε κάνω Bon Viveur. Ακόμα κάθεσαι; Πιες ένα σφηνάκι και let me entertain you.;.

Website: iLov.gr

  • Facebook Comments
Scroll to Top