728x90 AdSpace

Latest Articles

16 Νοε 2016

Οι δυναμικές γυναίκες είναι υποτακτικές στο κρεβάτι - Unknown - 16 Νοε 2016Ιστορικά, εδώ και δεκαετίες ολόκληρες, οι γυναίκες μάχονται για την εξασφάλιση των δικαιωμάτων τους. Σήμερα, εν έτει 2016, έχουν πετύχει περισσότερα απ’ όσα φαντάζονταν. Σε προσωπικό, κοινωνικό κι εργασιακό επίπεδο, παρόλο που μερικές φορές ακόμη αντιμετωπίζουν τον κοινωνικό ρατσισμό, έχουν καταφέρει να εδραιώσουν τα δικαιώματά τους και να συμμετέχουν ενεργά παίρνοντας τη ζωή στα χέρια τους και μη επιτρέποντας σε κανέναν άλλο να τις καθορίζει.


Η γυναίκα, λοιπόν, στο πέρασμα του χρόνου απέκτησε αυτοπεποίθηση κι έγινε δυναμική. Άλλωστε, όσον αφορά τον προσωπικό τομέα υπάρχουν πολλά παραδείγματα όπου η γυναίκα μετατρέπεται πλέον σε κυνηγό και, αντίθετα από τα παραδοσιακά πρότυπα, πλησιάζει η ίδια τη «λεία» της.

Παρ’ όλα αυτά, όσο κι αν οι σύγχρονοι άντρες προσπαθούν να εξαλείψουν το κατάλοιπο πως προτιμούν τις αφελέστερες κι εξαρτημένες γυναίκες, γνωρίζουν ενδόμυχα πως μία σχέση που απαρτίζεται από δύο ισχυρές προσωπικότητες, δύσκολα θα κρατηθεί υγιής και ευτυχισμένη.

Όπως καταλαβαίνετε, όταν γυναίκα με ηγετική προσωπικότητα αλά Μάργκαρετ Θάτσερ μπλέκει με εξουσιαστικό και πετυχημένο σύντροφο, το αποτέλεσμα είναι να φάνε τα λύσσακά τους, όσα κοινά χαρακτηριστικά κι αν παρουσιάζουν. Άλλωστε, κατά τους νόμους της φυσικής, τα ετερώνυμα έλκονται και τα ομώνυμα απωθούνται. Από την άλλη, δεν είναι καλή κι η λύση του μαμούχαλου, καλού και υπάκουου συντρόφου που κάνει αγόγγυστα ό,τι του λες. Καλύτερα να πάρεις σκυλί.

Φυσικά, από τα παραπάνω λεγόμενα προκύπτει πως έχουν ισοπεδωθεί όλα τα πατροπαράδοτα στερεότυπα κι έτσι, ένα πράγμα, κατά την ψυχολογία, φαίνεται να διατηρεί πλέον τις ισορροπίες: το γεγονός ότι οι δυναμικές γυναίκες, όσο ανεξάρτητες κι αν είναι στη ζωή τους, τείνουν να έχουν ένα τελείως διαφορετικό χαρακτήρα στον σεξουαλικό τομέα. Συγκεκριμένα, τους αρέσει να παραδίδονται ολοκληρωτικά στο σύντροφό τους και να υποτάσσονται σε κάθε επιθυμία του.

Δεν είναι, λοιπόν, τυχαίο πως  οι πιο συχνές φαντασιώσεις τους εμπεριέχουν την υποταγή στον άνδρα, την πίεση να έρθουν μαζί του σε σεξουαλική επαφή, την αντίσταση και τελικά το βιασμό τους. Άλλες πάλι, προτιμούν τα «κακά λόγια», πράγμα που τους δημιουργεί την αίσθηση ότι κάνουν κάτι αμαρτωλό.

Από την πλευρά τους και οι άντρες, έχουν την ανάγκη να κάνουν κάτι άγριο, να σκίσουν τη γυναίκα, όπως ακριβώς γίνεται και στη φύση.  Για το λόγο αυτό, οι δυναμικές γυναίκες  επιλέγουν να βγαίνουν ραντεβού με αυστηρά κατάλληλους υποψηφίους. Ξέρουν τι ζητάνε από έναν σύντροφο κι εστιάζουν σ’ αυτά ακριβώς τα χαρακτηριστικά, με αποτέλεσμα να καταλήγουν στο κρεβάτι μόνο με άντρες που πραγματικά εμπιστεύονται και μπορούν ν’ αφεθούν.

Επομένως, είναι προφανές ότι από τέτοιου είδους γυναίκες εκλείπει κάθε ταμπού και ανασφάλεια. Κυριαρχεί η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά και, κατά συνέπεια, έχουν κάθε διάθεση να πειραματιστούν με διάφορους ρόλους στο κρεβάτι χωρίς να τρομάζουν στην ιδέα πως ίσως κακοχαρακτηριστούν.

Εκτός, βέβαια, απ’ όλα αυτά είναι κι η ανακούφιση που θέλουν να νιώσουν μετά από τόσα βάρη και υποχρεώσεις που φέρουν καθημερινά προσπαθώντας να διατηρήσουν τον έλεγχο των πραγμάτων. Έχουν ανάγκη, τουλάχιστον σε μια πτυχή της ζωής τους, να παραχωρήσουν τα ηνία της κυριαρχίας σ’ έναν άντρα.

Αν, λοιπόν, φλερτάρεις με κάποια που σε σαγήνευσε για τη δυναμικότητά της, στο επόμενο στάδιο εφοδιάσου με μαστίγια και χειροπέδες. Θα εκτιμηθεί δεόντως και σε διαβεβαιώνω πως κάθε φαντασίωσή σου θα πραγματοποιηθεί.

  • Facebook Comments
Scroll to Top