728x90 AdSpace

Latest Articles

9 Φεβ 2017

Confession #1 Γιατί αγαπώ την ομάδα του ilov - Unknown - 9 Φεβ 2017Confession month μου είπαν. Φλεβάρης, ο πιο ερωτικός μήνας μου είπαν, επίσης. Και το λένε σ’ εμένα, ρε παιδιά, λες και θα περίμεναν να γράψω καμιά εξομολόγηση του τύπου «σε θέλω ακόμη, πίνω και τα σπάω και για σένα τραγουδάω» και ούτω καθ’ εξής.

 Όχι. Μην περιμένετε από εμένα τέτοιες εξομολογήσεις. Απόψε θα κάνω μια κατάθεση ψυχής για εσάς, ilovάκια μου. Ξέρω, θα ρωτήσετε πώς γίνεται να δεθείς με ανθρώπους που δεν έχεις συναντήσει ποτέ. Όμως, αν σκεφτείτε πως δένουν οι καθημερινότητές μας, θα καταλάβετε.

Ήθελα καιρό να θίξω αυτό το θέμα, μιας και ήμουν έτοιμη να αποχωρήσω από την αρθρογραφική ομάδα. Ποτέ δεν είχα πάρει την απόφαση οριστικά, ωστόσο δεν είχα χρόνο και όρεξη να γράφω, επομένως ήταν φανερό πού οδηγούσε αυτή η κατάσταση. Παρ’ όλα αυτά, μια μέρα φανερά προβληματισμένη αποφάσισα να γράψω ένα άρθρο και να κάνω ξανά μια μικρή guest εμφάνιση.

Περνούσε ο καιρός κι άρχισα να γράφω όλο και περισσότερα άρθρα. Αυτό ήταν. Η έμπνευση κι η διάθεση μου είχαν επιστρέψει. Αποφάσισα, λοιπόν, να παραμείνω και να παρατείνω το μαρτύριό σας για αρκετό καιρό ακόμη, αφού είστε υποχρεωμένοι να με ανέχεστε σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Είστε η παρέα μου σ’ όλον αυτόν τον δύσκολο μήνα της εξεταστικής που ελάχιστα βλέπω και μιλάω με δικούς μου ανθρώπους. Είστε η διαφυγή μου. Μέσα από κάθε άρθρο σίγουρα μπορώ να εκτονώνω ό,τι με απασχολεί και ό,τι έχω όρεξη και έμπνευση να πραγματευτώ. Αλλά δεν αναφέρομαι μόνο σε αυτά. Σκεφτείτε λίγο καλύτερα την ομάδα «ilov trolling» κι είμαι σίγουρη ότι θα παρελάσουν αμέτρητες εικόνες γέλιου  στο μυαλό σας.

Η αλήθεια είναι ότι γελάμε πολύ. Και η πείρα μου έχει αποδείξει πως με ανθρώπους που γελάμε παρέα, οι σχέσεις μας συσφίγγονται περισσότερο.

Εκτός αυτού, αναμφίβολα καθένας από εμάς περνάει δύσκολη καθημερινότητα. Πίεση στη δουλειά, πολλές ώρες διάβασμα και σχολή, θέματα υγείας κι ένα κάρο άλλα προβλήματα. Όμως, αποδείξαμε πως είμαστε μια δυνατή ομάδα και παρόλο που είμαστε σκορπισμένοι στους 5 ανέμους και δεν μπορούμε να στηρίξουμε ο ένας τον άλλο υλικά, μπορούμε να το κάνουμε πνευματικά και σε όλες τις εκφάνσεις.

Ξέρω ότι κάθε φορά που με απασχολεί κάτι, όλο και κάποιος θα βρίσκεται εκεί για να το συζητήσουμε και να καταλήξουμε πάλι σε γέλια. Ο καθένας μπροστά από την οθόνη του αλλά δεν έχει σημασία, περνάμε καλά κι αυτό βγαίνει στον κόσμο.

Δε μετανιώνω στιγμή που παρέμεινα. Είμαι ξεκάθαρα ερωτευμένη με την ομάδα μας. Αν κάποιος με ρωτούσε για ποιους λόγους αξίζει να ενταχθεί στην ομάδα του ilov , ο πρώτος λόγος θα ήταν τα άτομα που την απαρτίζουν. Είμαστε ένας κι ένας, ο ένας πιο ξεχωριστός από τον άλλο. Εντάξει, είμαστε και φοβερά ταλαντούχοι συντάκτες αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Χαίρομαι πολύ που συνεργάζομαι μαζί σας (από μέσα μου παρακαλάω να σκέφτεστε κι εσείς το ίδιο, έστω λιγάκι). Περιμένω τη στιγμή που θα κάνουμε ένα τεράστιο happening  και θα μαζευτούμε σε απαρτία για να δούμε αν πραγματικά είμαστε τόσο δυνατό team και από κοντά. Εύχομαι στον καθένα ξεχωριστά ό,τι ποθεί η καρδούλα του και φτάνει! Πολλά σας αποκάλυψα, μη με βρείτε έτσι καλή και με εκμεταλλεύεστε μετά.

Ps. #ilov you.


  • Facebook Comments
Scroll to Top