728x90 AdSpace

Latest Articles

7 Μαρ 2017

Δεν πάω πουθενά, έχει survivor - Κατερίνα Μοχράνη - 7 Μαρ 2017





 Ελλάδα, 2017. Η χρονιά που επέστρεψε το Survivor (σουρβάιβορ για τους διάσημους). Γιατί, τι έλειπε απ’ αυτή τη χώρα και συνάμα απ’ την ελληνική τηλεόραση; Τι έλειπε από τις μίζερες ζωές μας;  

24 επιζώντες. 24 ζωές. 24 ηλιοκαμένοι που τ’ αργασμένο δέρμα τους το’ χε ποτίσει η αλμύρα και το’ χει μαστιγώσει αλύπητα το κύμα. Που το κορμί τους είχε τη δροσερή ευωδιά της θάλασσας. Που τα τραχιά χέρια τους θα μπορούσαν να γίνουν μια ζεστή φωλιά για κάθε γυναίκα (Σπαλιάρα για σένα πάει!)

Μη γελάς και παραδέξου το με το χέρι στην καρδιά. Έχεις εθιστεί!


Αχ και βαχ. Από πού να ξεκινήσω; Ας τα πάρουμε απ’ την αρχή γιατί έχω κι απορίες.
Μαχητές vs Διάσημοι. Πρωτότυπα ονόματα ομάδων, παίδες. Αλλά από πού κι ως που, διάσημοι; 
Διάσημος είναι ο Ρουβάς, η Φουρέϊρα, η Μενεγάκη. Ακόμα κι ο Λιάγκας είναι πιο διάσημος.  (Όχι μαμά, δεν αλλαξοπίστησα, αλλά άσε με να πω την αλήθεια!). Ο Bo, ο γλυκούλης μου, είναι ράπερ αλλά τον είχα ξεχάσει. Ο Κοκκινάκης, ο γιος του Ποσειδώνα, είναι πολίστας αλλά παιδιά, εκεί στο κανάλι, δεν ασχολούμαστε με το waterpolo για να τον ξέρουμε τον άνθρωπο.

Για τον Σπαλιάρα δε θα πω κουβέντα γιατί είναι ο πιο διάσημος εκεί μέσα. Τον ξέρουν κι οι πέτρες! Πόσες να ναι άραγε; 4000 κι αυτές;

Μαχητές. Τι να πω γι’ αυτή την ομάδα; Κινέζος με το όνομα Ορέστης. Θεσσαλονικιός με όνομα Γουίλι. Ένας πρώην μισθοφόρος, ένας προπονητής ράγκμπι, δυο δίδυμες –τρομακτικές-, μια ηθοποιός, ένα μοντέλο, μια δασκάλα, μια μαμά –πιο κομμάτια κι απ’ τον Σπαλιάρα-.

Με ποια κριτήρια έγινε η επιλογή; Απορία το έχω! Ήθελα να πάω κι εγώ. Δασκάλα είμαι. Έχω δικαίωμα στο όνειρο. Α, ναι! Δεν έχω κορμί. Έχετε δίκιο, συγγνώμη. Που να πάω εγώ με τους personal trainers εκεί; Καταρχάς αν πήγαινα, στην πρώτη ψηφοφορία, θα με ψήφιζαν και θα μ’ έστελναν στους διάσημους. Σαν το Γιώργο! #team_Αγγελόπουλος_for_the_win.
Μιλημένα πράγματα!

Συνεχίζουμε… τι αγωνίσματα είναι αυτά, μωρέ; Όλα κρίνονται από μια σφεντόνα, ένα καλάθι, κάτι τρύπες, κάτι στόχους κλπ. Το πρώτο επεισόδιο μου φάνηκε Γολγοθάς. Μετά, συνήθισα κ μ’ αρέσει. Από τότε δε που ο Σπαλιάρας, σ’ έναν αγώνα επάθλου, έπεσε στην άμμο και την έφαγε, ξετρελάθηκα και δε χάνω επεισόδιο. Σοβάρεψε όμως το αγόρι αλλά δεν πειράζει γιατί έχω τον Πάνο από τους μαχητές και γελάει το χειλάκι μου.

Χριστέ μου! Πόσο όμορφα αγόρια είναι αυτά εκεί μέσα; Ποιον θες; Τον Χανταμπάκη; Τον Κωνσταντίνο από τους μαχητές; Τον Γιώργο; Ο γυναικείος πληθυσμός παραμιλάει γι’ αυτούς. Η κολλητής της μαμάς μου, μόλις τελείωσε το πρώτο επεισόδιο, πήρε τη μαμά μου τηλέφωνο και δήλωσε ερωτευμένη με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. (Κι εγώ μαζί αλλά άλλο 24, άλλο 47).  #team_Αγγελόπουλος_for_the_win

Τι έπαθλα είναι αυτά; (Συνεχίζω το χαβά μου εγώ). Burger, pizza, ομελέτα με αυγά, τυρόπιτα, hot dog. Δε λέω, καλά είναι, αλλά κρατάνε λίγο. Βαρυστομαχιάζουν τα πουλάκια μου αρχικά. Μετά όμως θα χωνέψουν και μάντεψε… Δεν έχουν άλλο φαγητό. Δώστε τους 5 κιλά μακαρονάκι κοφτό για έπαθλο, να την κάνουν ταράτσα τα παιδιά. Αυτό είναι έπαθλο. 

Όλα τα προαναφερθέντα έπαθλα τα κέρδισαν, φυσικά, οι διάσημοι. Οι μαχητές είχαν να φάνε τρεις μέρες και σκεφτόμασταν σοβαρά να υιοθετήσουμε τον Κωνσταντίνο. Ξέρεις, ανάδοχος μαχητή. Κρίμα το παιδί να πεθάνει από ασιτία.

Ας σοβαρευτούμε όμως. Καλό το survivor. Κάτι διαφορετικό μετά από τα τόσα τούρκικα που είχαμε δει. Ωραία αγόρια και κορίτσια έχει. Γελάμε. Κρατάει και 4 ώρες σχεδόν, επομένως σε νανουρίζει λίγο. Ωραίο παρουσιαστή έχει, αλλά γαμώτο, πολύ ντυμένο τον έχουν. Να μου πεις, ο Γρηγοράκης στο παλιό survivor, το original, γυμνός έβγαινε; Όχι! 

Αλλά ο Σάκης, κύριε καναλάρχη μου, δεν είναι Γρηγόρης. Kόψε τις φλωριές λοιπόν και κάνε το σουρβάιβορ, σουρβάιβορ με τα όλα του. Σκέψου το…

Υ.Γ. Υποσιτισμένα, μαυρισμένα πλάσματα εκεί στον Άγιο Δομίνικο, να ξέρετε πως η Ελλάδα σας στηρίζει. Συνεχίστε, φυσικά, ν’ αδυνατίζετε και να μαυρίζετε κι εκεί να δείτε στήριξη. 




Κατερίνα Μοχράνη

Κάποτε ρωτήθηκα αν ζω ή υπάρχω κι ακόμα ψάχνω τη σωστή απάντηση. Νηπιαγωγός με κοινωνικές ευαισθησίες. Εθισμένη στην καφεΐνη, στις αμερικανικές σειρές, στις ταινίες και στη μουσική. Αδυνατώ να αντισταθώ σε οποιοδήποτε βιβλίο και στον έρωτα -αν κι ακόμα τον ψάχνω και μάλλον στα λάθος μέρη!-. Αθεράπευτα ρομαντική και λάτρης των λέξεων. Αν θες σε αγαπήσω, φρόντισε να είσαι αντίθετος από μένα. Αν όχι, καλή καρδία!

Website: iLov.gr

  • Facebook Comments
Scroll to Top