728x90 AdSpace

Latest Articles

27 Νοε 2015

Οι μελαχρινές έχουν πέραση - Κυριακή Τσανικίδη - 27 Νοε 2015


Μελαχρινές Vs ξανθές: Μια πανάρχαια μάχη που, ίσως, αρχίζει να δίνει το έπαθλο στις μελαχρινές καθώς έρευνες φαίνεται νʾ αναιρούν την άποψη πως «οι άντρες προτιμούν τις ξανθές». Με τη φήμη αυτή να παραδίδει έδαφος στις ξανθές από το 1953, όταν βγήκε η ταινία "Gentlemen Prefer Blondes" με την ακαταμάχητη ξανθιά Marilyn Monroe να πρωταγωνιστεί.


Η αισθητική αυτή μάχη δεν παύει να σταματάει ούτε σήμερα το 2015. Ναι, το ξανθό χρώμα μαλλιών στις γυναίκες έχει τη δύναμη για κάποιον ανεξήγητο λόγο να τραβάει τα βλέμματα των ανδρών, οδηγώντας πολλές μελαχρινές να στρέφονται στον πειρασμό νʾ ανοίξουν το χρώμα των μαλλιών τους. Όμως η έλξη που προκαλούν οι μελαχρινές με το πέρασμά τους είναι ένα ισχυρό έναυσμα να παραμείνεις θελκτική και όμορφη χωρίς να καταστρέφεις τα μαλλιά σου. Μην ξεχνάτε πως το ντεκαπάζ καίει το μαλλί!

Εξάλλου οι μελαχρινές γυναίκες έχουν ιδιαίτερη χάρη και αρχοντιά. Είναι μυστηριώδεις κι η αύρα τους προκαλεί μια ασυναγώνιστη έλξη σε όσους τις πλησιάζουν. Στις πιο σέξι Χολιγουντιανές σταρ φιγουράρουν πλέον οι μελαχρινές κώμες. Μελαχρινά κορίτσια ήρθε η ώρα σας! Η μάχη δική σας!
Βλέπουμε τις μελαχρινές να βγαίνουν νικήτριες και στις διάφορες σχετικές έρευνες που έχουν διενεργηθεί.

Οι μελαχρινές θεωρούνται ιδανικότερες σύζυγοι. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται από έρευνα που έδειξε πως το 60% θεωρούν τις μελαχρινές πιο αφοσιωμένες κάτι που τις κάνει πιο κατάλληλες για γάμο.

Οι μελαχρινές είναι πιο ελκυστικές! Δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από την ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Badoo, σε μια έρευνα με 2.000 άνδρες, μεγαλύτερο ποσοστό από 60% των αντρών προτιμάει το μαύρο μαλλί στις γυναίκες.
Οι μελαχρινές θεωρούνται πιο έξυπνες. Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο City του Λονδίνου, σε ένα δείγμα 1.500 ανδρών , το 81% περιέγραψε τη μελαχρινή ως πιο «έξυπνη». Ουπς! ξανθούλες μου φαίνεται πως τα ανέκδοτα έχουν επηρεάσει την κοινή γνώμη.

Οι άντρες προτιμούν μελαχρινές πλάι τους για να νιώθουν πιο πετυχημένοι. Ανάμεσα σε 1.005 άντρες ένας στους πέντε υποστήριξε πως νιώθει πιο πετυχημένος, όταν τον συνοδεύει μελαχρινή κυρία!

Οι μελαχρινές είναι καλύτερες στον ερωτικό τομέα. 6 στους 10 άντρες υποστήριξαν πως οι μελαχρινές γυναίκες είναι καλύτερες στον τομέα αυτό κάτι που ανεβάζει τις μετοχές των σκουρόμαλλων γυναικών.

Αυτές είναι μόνο ελάχιστες εκ των ερευνών που αποδεικνύουν την προτίμηση των αντρών στο μελαχρινό χρώμα μαλλιών. Όλες οι έρευνες τείνουν στο ίδιο αποτέλεσμα. Δεν είναι πλέον ανάγκη να καις το μαλλί σου με ντεκαπάζ για να φτάσεις το χρώμα της Marilyn Monroe. Μόνο κακό θα κάνεις καθώς οι άντρες μισούν το καμένο μαλλί.

Υιοθέτησε τη δική σου προσωπικότητα και άφησε τη μελαχρινή κώμη σου νʾ ανεμίζει στον αέρα και να προκαλεί πανικό! Τα κατάξανθα, καμμένα μαλλιά είναι ντεμοντέ! Πάρʾ το χαμπάρι!

Για να πάρω κι εγώ, όμως, θέση στο θέμα. Ξανθιά ή μελαχρινή, καστανή ή κοκκινομάλλα δεν έχει τελικά πολύ σημασία. Το παν είναι να έχεις προσωπικότητα. Απλά φρόντισε να διαλέξεις ένα χρώμα που να συνοδεύει ταιριαστά το στιλ και το συνολικό πακέτο σου.


Άλλωστε κανένα μαλλί δεν είναι πιο σέξι από μια έξυπνη και γεμάτη αυτοπεποίθηση γυναίκα.
Κυριακή Τσανικίδη

Στην Αθήνα γεννημένη Μεγάλη Πέμπτη τον Απρίλιο του 1991. Απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Όνειρο μου από μικρή η δημοσιογραφία με ιδιαίτερη έφεση στην αρθρογραφία. Αγάπη και έρωτας το αγαπημένο μου θέμα. Έντονη προσωπικότητα με ευαίσθητες πτυχές. Μου αρέσει να ταξιδεύω και να ανακαλύπτω πράγματα. Η περιέργεια χαρακτηριστικό μου στοιχείο. Για 'μένα δύο πράγματα είναι πολύ σημαντικά για να ευτυχήσει ένας άνθρωπος. Η αγάπη για τη δουλειά του και η εύρεση του άλλου του μισού!. Πολύ ρομαντική για την εποχή μας. Θα με ανακαλύψετε μέσα από τα άρθρα μου!

Website: iLov.gr

  • Facebook Comments
Scroll to Top