728x90 AdSpace

Latest Articles

21 Φεβ 2016

Ο νόμος της έλξης - Unknown - 21 Φεβ 2016


Είχατε μια δύσκολη ήμερα και δεν καταλάβατε από πού σας ήρθε; Ή μάλλον, ακόμη χειρότερα, δεν ήσασταν προετοιμασμένοι για τ᾽ άτυχα συμβάντα που ήρθαν απανωτά; Είμαι σίγουρος ότι μετά απ᾽ αυτά, κατηγορήσατε τον εαυτό σας ότι ήσασταν άτυχος. Σωστά;


Μην ανησυχείτε δεν ήταν ούτε κακό timing, ούτε η σκληρή τύχη σας που σας χτυπάει αδυσώπητα. Απλώς είναι θέμα έλξης.

«Ποια έλξη; Τι εννοεί;» Είναι απλά τα πράγματα γιατί πλέον μιλάμε για το νόμο της έλξης και πώς μπορούμε να είμαστε ικανοί να τραβάμε θετικές καταστάσεις γύρω από εμάς.

Οι περισσότεροι από εσάς θα πείτε ότι αυτό είναι αδύνατον και κάπως ανώφελο, γιατί ότι είναι να συμβεί, θα συμβεί. Κι όμως δεν είναι πάντα έτσι, καθώς η μοίρα είναι στα χέρια μας. Ή μήπως το ξεχάσατε κι αυτό;

Είστε μια μέρα μετά από ξενύχτι και πέφτετε πτώμα στο μαλακό σας κρεβάτι. Την ακριβώς επόμενη μέρα ξυπνάτε στις οχτώ το πρωί, έχετε συνειδητοποιήσει ότι έχετε αργήσει στη δουλειά μία ώρα και μεμιάς πανικοβάλλεστε! Πετάτε τα παπλώματα όπου βρείτε και πάτε να ετοιμαστείτε.
Στο μεταξύ έχετε τα μούτρα σας μέχρι κάτω και φορτίζετε όλη την ατμόσφαιρα με την πιο αρνητική ενέργεια που μπορείτε.

Ταυτόχρονα, όταν βγαίνετε επιτέλους απ᾽ το σπίτι και μπαίνετε πλέον στο αμάξι συνειδητοποιείτε ότι δεν παίρνει μπρος. Και φυσικά ως επόμενο αρχίζετε και βρίζετε δίνοντας τη χαριστική βολή.

Μετά από πολλά-πολλά, φτάνετε στην δουλειά σας με καθυστέρηση δυόμισι ωρών, όπου εκεί τελικά σας περιμένει το στριφνό σας αφεντικό για να σας τα ψάλλει.

Αυτό ήταν ένα γεγονός που είναι βέβαιο πως έχει συμβεί στον καθένα μας.

Το πρόβλημα είναι πού εντοπίζεται το λάθος. Η απάντηση είναι απλή: δε σκεφτήκατε καθόλου θετικά. Πρώτα με τον πανικό σας, μετά με την διάθεση σας και τέλος με τα νεύρα και τα καντήλια που ρίξατε.

Ο πλανήτης μας καθώς κι οι πλανήτες που μας περιβάλλουν, δημιουργούν ηλεκτρομαγνητικά πεδία, το ίδιο κι εσείς. Ο θύμος, τα νεύρα, η χαρά είναι συναισθήματα που μας φορτίζουν αρνητικά και θετικά αντίστοιχα. Έτσι και αλλιώς όλοι τα νιώθουμε.

Δεν σας έχει κάνει εντύπωση που όταν νευριάζετε νιώθετε να ζεσταίνεστε στο στήθος; Όλοι αυτή η θερμότητα εκλύει και κάποιου είδους ενέργεια η οποία με την σειρά της επηρεάζει τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία γύρω σας κι έτσι συμβαίνει ό,τι συμβαίνει, συν ότι ο κόσμος νιώθει το θύμο σας δίχως να σας μιλήσει.

Ο νόμος της έλξης λέει ότι: «Όταν κάποιος σκέφτεται θετικά, είναι θετικές κι οι καταστάσεις που έλκει, ενώ όταν κάποιος σκέφτεται αρνητικά, είναι αρνητικά και τα γεγονότα που πρόκειται να συμβούν».

Με το να πανικοβάλλεστε ή ακόμα και με το να θεωρείτε τον εαυτό σας υπαίτιο για όλες αυτές τις καταστάσεις, δε σας βγάζει πουθενά και δεν έχετε κανένα όφελος.

Επίσης μ᾽ αυτόν τον τρόπο κάνετε κακό  στην υγεία σας με το έντονο στρες, με αποτέλεσμα να χάνετε τα μαλλιά σας ή να έχετε προβλήματα καρδιάς. Από τη στεναχώρια σας για την «κακιά σας τύχη» προκαλείτε παρελκόμενες δυσλειτουργίες.

Με λίγα λόγια αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να σκέφτεστε θετικά και να εντείνετε λίγο τα επίπεδα της πίστης σας για το ότι όλα θα πάνε καλά. Μ᾽ αυτό καταφέρνετε πολλά, ξεκινώντας με τη διασφάλιση της ψυχικής σας ηρεμίας, μετά με την πίστη στον εαυτό σας, αφού θα αποφύγετε άσχημες καταστάσεις, και τέλος με την ενέργεια που πλέον θα εκλύετε. Ο κόσμος θα το δει και θα το νιώσει πως όλα είναι καλά.


Μην πτοείστε και προπάντων μη σκέφτεστε αρνητικά, μόνο θετικά. Εκεί, άλλωστε κρύβεται η πραγματική δύναμη ˙ όταν έχετε την ικανότητα πλέον να ορίζετε τη δικιά σας ζωή.  




  • Facebook Comments
Scroll to Top