728x90 AdSpace

Latest Articles

29 Νοε 2015

Όχι στους φουσκωτούς των γυμναστηρίων - Μαριλένα Χωριτάκη - 29 Νοε 2015


Κοιλιακοί, κοιλιακοί, κοιλιακοί. Αν κι έχει περάσει το καλοκαίρι και δεν τους συναντάς πλέον καθημερινά στις παραλίες, είναι γεγονός πως έχει γεμίσει ο τόπος από φουσκωτούς μπρατσαράδες με six pack, δέκα κιλά πρωτεϊνη στο αίμα και υφάκι «σας γαμάω όλες».


Και δεν είναι μόνο αυτό, είναι ότι τρέχουν από πίσω τους τα κοριτσάκια με το σαλάκι μέχρι το πηγούνι. Το χειρότερο δε, είναι ότι τους πιάνουν γκόμενους και ανακαλύπτουν ότι είναι δέκα φορές πιο ντίβες από τις ίδιες. Σπαταλούν τρίωρα μπροστά από τον καθρέπτη για να θαυμάσουν το απολλώνιο κορμί τους και οτιδήποτε άλλο εκτός από την εξωτερική τους εμφάνιση φαντάζει αμελητέο.

Μπάστα, όμως, ρε φίλε. Κάνε λίγο στη μπάντα κι άραξε το εβδομηντάκιλο μυώδες κορμί σου, γιατί δε μου λένε τίποτα τα καλοσχηματισμένα ποντίκια σου, ούτε θέλω να μετρήσω τους κοιλιακούς σου. Εγώ προτιμώ να έχεις κοιλίτσα και να είσαι τρυφερός μαζί μου, παρά να σ' έχω γκόμενο και να σε κυκλοφορώ για μόστρα. Όπως και να το κάνουμε, βρε κούκλε, ο άντρας με κοιλίτσα φαίνεται από μακριά πως είναι πιο ευαίσθητος και τρυφερός. 

Άσε που θα με δέχεται κι αυτός όπως ακριβώς είμαι και θα με κάνει νιώθω υπέροχα με τον εαυτό μου και όχι μειονεκτικά που δε λιώνω σε δίαιτες και γυμναστήρια.

Γι' αυτό σου δίνω άλλο ένα τρανό επιχείρημα. Ο άντρας με κοιλίτσα θα γουρουνιάσει μαζί μου. Θα παραγγείλουμε πίτσα ακόμη και στις 2 το βράδυ και δε θα τη βγάζουμε με γιαουρτάκι από τις 8, γιατί το επιβάλλει η διατροφή του. Θα φάμε και σοκολάτες και προφιτερόλ και θα μου κάνει παρέα για να τσακίσουμε τα μπεργκερ με έξτρα σως μπάρμπεκιου, που τόσο λατρεύω.

Εκτός αυτού, είναι πιο χαριτωμένος και γλυκούλης. Όταν σε παίρνει αγκαλιά νιώθεις σαν να βρίσκεσαι ανάμεσα σε μαξιλαράκια κι όχι σε πέτρες. Είναι πιο παιχνιδιάρης και πιο αστείος, ακομπλεξάριστος και πολλές φορές αυτοσαρκάζεται για τα κιλά του, πράγμα που δηλώνει αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό του. Επειδή, λοιπόν, αγαπάμε τους αστείους και ακομπλεξάριστους άντρες, του δίνουμε έναν επιπλέον πόντο στο σκορ. Τέλος, νιώθεις ασφάλεια και οικειότητα δίπλα του και σου δημιουργεί την επιθυμία να τον φροντίζεις, όπως φροντίζει κι ο ίδιος εσένα.

Ένας ακόμη βασικός λόγος που αγαπάμε τα αγόρια με κοιλιά είναι ότι έχουν καλύτερες επιδόσεις στο κρεβάτι. Αυτό στηρίζεται σε δυο παραδοχές. Πρώτον, έχεις ακούσει, φαντάζομαι, τη χιλιοειπωμένη ρήση «κάτω από τις μεγάλες πέτρες κρύβονται μεγάλα φίδια» . Δεύτερον, είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι το σεξ μαζί τους έχει μεγαλύτερη διάρκεια απ' ότι θα είχε με έναν πιο αδύνατο άνδρα. Η επιστήμη μίλησε και πως να τη διαψεύσουμε; Άλλωστε δεν είναι λίγες οι γυναίκες που βρίσκουν την κοιλίτσα σέξι.


Στο σημείο αυτό, συμπεραίνουμε πως οι άντρες με κοιλίτσα είναι πιο γοητευτικοί και πιο προσιτοί στο γυναικείο φύλο, κοινώς τρώνε λάχανο τους φουσκωτούς των γυμναστηρίων (δεν υπάρχει σύγκριση πλέον, μόνο αγάπη για την κοιλιά). Η νέα μόδα προστάζει χιούμορ και κοιλίτσα, όχι άγχος για το πώς θα βγεις στη παραλία. Αν, λοιπόν, έχεις κι εσύ κοιλίτσα, τότε έχεις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις την καρδιά μιας γυναίκας.



Μαριλένα Χωριτάκη

Ξεκίνησα, πριν ένα χρόνο, ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο της ερωτικής αρθρογραφίας. Μπροστά από την οθόνη ενός υπολογιστή αλλά και μέσα στην κουζίνα μου, συνήθως εκτονώνω δημιουργικά τη νευρικότητα ή τις συναισθηματικές μου απογοητεύσεις. Μισώ τα ορθογραφικά λάθη, το πλύσιμο των πιάτων και τη διπροσωπία. Διατηρώ δυο προσωπικά blogs, το CaliforniaDreamersInc και το FashionRoom, ενώ δε θα μπορούσα να λείπω από τα διαδικτυακά ερτζιανά του www.forceradio.gr. Αν εκτός από τις συμβουλές μου, χρειαστείτε και τις νομικές γνώσεις που αφομοιώνω στην γοητευτική Κομοτηνή, είμαι στη διάθεσή σας.

Website: iLov.gr

  • Facebook Comments
Scroll to Top