728x90 AdSpace

Latest Articles

6 Δεκ 2015

Μικρά παιχνίδια για μεγάλα παιδιά - Σιμόν Ντε Μπουντουάρ - 6 Δεκ 2015





Δεκέμβριος. Ο αγαπημένος μου μήνας. Γενικά ο Δεκέμβριος, να γνωρίζετε, ευνοεί το σεξ. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων, επίσης. Θα μου πείτε, ωραία όλα αυτά, αλλά γιατί ο πρόλογος; Θα σας πω, αγαπητοί μου, ότι ήρθε εκείνη η στιγμή του χρόνου για να αγοράσετε χωρίς φειδώ (δώρο Χριστουγέννων γαρ), όλα εκείνα που θα δώσουν ένα κάτι παραπάνω στη σεξουαλική σας ζωη: τα νέα, ερωτικά παιχνίδια.


Δυστυχώς, όταν οι περισσότεροι ακούν «ερωτικά βοηθήματα ή/και παιχνίδια», αυτομάτως σκέφτονται υποκατάσταστα πέους, δονητές στην απλή καθομιλουμένη. Γι' αυτό είμαι εγώ εδώ, για να σας κατατοπίσω περαιτέρω.

Όταν αναφέρουμε κάτι ως παιχνίδι στο σεξ, θα πρέπει πρώτα απ' όλα να αφήσουμε την φαντασία μας ελεύθερη. Παιχνίδια μπορεί να είναι κάποιο εργοστασιακό προιόν που θα αγοράσουμε από ένα σεξ shop (ή και από το ίντερνετ), ή ακόμα και πράγματα που υπάρχουν μέσα στο ίδιο μας το σπίτι. Ξεφύγετε από το κλισέ των φρούτων, οι μπανάνες και τα καρότα είναι ντεμοντέ. Σκεφτείτε out of the box. Ένα αχρησιμοποίητο φτερό ξεσκονίσματος, μία βούρτσα με μεγάλη βάση. Για τους πιο τολμηρούς γραβάτες και ζώνες. Ξύλινες κουτάλες ή σπάτουλες, αν είστε φαν του πόνου.

Τώρα που έχω τραβήξει την προσοχή σας, ας μιλήσουμε και για τα παιχνίδια, σε κατηγορίες. Ξεκινάμε με τα, όπως προαναφέρθηκε, υποκατάστατα πέους, με ή χωρίς δόνηση. Πού τα χρησιμοποιούμε αυτά; Μα οπουδήποτε θεωρήσουμε ότι χρειάζεται να υποκατασταθεί το όργανο, το λέει και το όνομά τους. Είτε σε σόλο καταστάσεις, είτε να το μοιραστούμε με παρέα. Είτε αφορά ετεροφυλικό σεξ, είτε όχι. Είτε μόνο του, είτε με αντίστοιχο strap (ζώνη).

Μιας και μιλάμε για τα όργανα διείσδυσης, θα αναφέρω εν τάχει, ότι δεν είναι μόνο οι δονητές αυτοί που θα σας προσφέρουν την ικανοποίηση που αναζητάτε. Κάντε μια μικρή βόλτα και στα κάτω πατώματα του κτίσματος αυτού, γνωρίστε και αγαπήστε κι άλλα αντικείμενα όπως είναι μικρές αλλά θαυματουργές love balls και φυσικά οι σφήνες.

Ξεχάστε για λίγο τη διείσδυση, σκεφτείτε πώς θα περιποιηθείτε την κλειτορίδα. Και εδώ υπάρχει η λύση. Πιστέψτε με, δεν πιστεύω ότι υπάρχει γυναίκα, στην οποία θα κάνετε δώρο ένα μικρό κλειτοριδικό παιχνίδι και δε θα το εκτιμήσει. Συσκευές μασάζ, επίσης, μην τις θεωρείτε ξεπερασμένες. Εσώρουχα που «παίζουν», πολλές φορές με τηλεχειρισμό. Το βάζει η καλή σου, πάει να τηγανίσει κεφτεδάκι και όσο είσαι στο σαλόνι και βλέπεις τηλεόραση, την κρατάς και λίγο στην τσίτα με το χειριστήριο. Ωραία πράγματα...

Κλιπς και τρόμπες διέγερσης του στήθους. Δεν είμαι φαν, αλλά το feedback που λαμβάνω είναι πολλά υποσχόμενο. Εγώ θα πρότεινα λαδάκι και μασάζ στο στήθος, αλλά εγώ εκτιμώ και ιδιαιτέρως το ανθρώπινο άγγιγμα, άλλο πράγμα.

Φυσικά και δε θα μείνουν παραπονεμένα τα αγοράκια. Και για εκείνους έχει λίστα για ψώνια. Από δαχτυλίδια (όχι από αυτά με το γονάτισμα και τη μουσική υπόκρουση από βιολί, τα άλλα που φοράνε πιο χαμηλά) και καλύμματα πέους, μέχρι κούκλες (actual κούκλες, δε μιλάω για πολύ όμορφες χαριτωμένες κοπελίτσες), ομοιώματα γυναικείων οργάνων και μεγεθυντές πέους! Κάπου εδώ να τονίσω ότι το τελευταίο είναι μεγάλος μύθος, αλλά για μύθους και πραγματικότητες θα μιλήσουμε άλλη φορά.

Τέλος, δε θα πρέπει να αφήσουμε έξω, παιχνίδια που είναι για tease. Χειροπέδες και μάσκες, φτερά και όλων των ειδών τα μαστίγια. Crops, με μία ή πολλές ουρές. Στο κομμάτι του BDSM ειδικότερα, τα παιχνίδια αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ευχαρίστησης. Εναέριες κούνιες, έπιπλα ειδικά διαμορφωμένα για ηδονή και πόνο, όρεξη και φαντασία να υπάρχει.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, θα πρέπει να σκεφτείτε ανοιχτόμυαλα. Πετάξτε στην άκρη ντροπές, μην τα βλέπετε σαν ταμπού και σκεφτείτε το κάθε παιχνίδι σαν το αλατοπίπερο του σεξ. Μην τα σνομπάρετε και μην τα θεωρήσετε παιδιάστικα. Μπορούν να απογειώσουν οτιδήποτε κάνετε, είτε μόνοι σας είτε με την παρέα σας.

Όπως και να χει, αποτελεί μια ποικιλία στη σεξουλική σας ζωή. Και η ποικιλία είναι που κάνει πάντα τα πράγματα πιο ενδιαφέροντα.


Πάμε για ψώνια, λοιπόν;




Σιμόν Ντε Μπουντουάρ

Η δεσποινίς Σιμόν έχει υιοθετήσει ένα διαφορετικό τρόπο ζωής. Έναν τρόπο γεμάτο απολαύσεις και εμπειρίες. Τα μάτια της έχουν δει πολλά και γι' αυτό αποφάσισε να διαμοιράσει απλόχερα τις γνώσεις της. Με έμφυτο ταλέντο στη σεξολογία και με έναν τρόπο ιδιαίτερο να βλέπει τα πράγματα, είναι εδώ για να σας ανοίξει τα μάτια (ίσως και τα πόδια για τους πολύ ντροπαλούς) και να σας λύσει οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχετε. Πετάξτε μακριά αναστολές και ρούχα και πάμε να ταξιδέψουμε μαζί.

Website: iLov.gr

  • Facebook Comments
Scroll to Top