728x90 AdSpace

Latest Articles

4 Ιαν 2016

Η Λίτσα Πετρίδη προβλέπει από 4/1 έως 10/1 - Λίτσα Πετρίδη - 4 Ιαν 2016


Κριός
Η πρώτη εβδομάδα του χρόνου φαίνεται να έχει τις πρακτικές δυσκολίες της, όμως, εσείς δε φαίνεται να πτοήστε. Τα εργασιακά χρειάζονται μεθοδευμένες κι έξυπνες κινήσεις. Διατηρήστε τις καλές σχέσεις με συναδέλφους και ανωτέρους σας, χωρίς να παρασυρθείτε σ᾽ εντάσεις που προκαλούν οι γρήγοροι ρυθμοί. Ανανεώστε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σας και πλησιάστε αγαπημένα πρόσωπα. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή που ξεκινά απ᾽ την Τρίτη, απαιτεί προσοχή στον τρόπο έκφρασης σας. Έχετε αμελήσει πολλές οικονομικές σας υποθέσεις. Βάλτε ένα πρόγραμμα και μην τις αφήνετε να συσσωρεύονται.


Ταύρος
Το πλανητικό σκηνικό αυτή τη βδομάδα γίνεται σύμμαχός σας και σας δίνει τη δυνατότητα να διεκπεραιώσετε δύσκολες υποθέσεις σας. Τα επαγγελματικά θα σας κουράσουν αρκετά, μιας και θα πρέπει αφενός να δείξετε τις ικανότητές σας σε ανώτερους κι αφετέρου να προλάβετε ημερομηνίες. Φανείτε ειλικρινείς με τον ερωτικό σας σύντροφο και μην κρατάτε μυστικά, μιας και κινδυνεύετε ν᾽ αποκαλυφθείτε. Προετοιμαστείτε για νέες προκλήσεις και γνωριμίες εσείς που είστε ακόμα μόνοι. Μπορείτε να τακτοποιήσετε και να ρυθμίσετε ευκολότερα οικονομικές υποθέσεις σας.

Δίδυμοι
Μικρές δυσκολίες κι απρόσμενα εμπόδια φαίνεται να προκαλεί η ανάδρομη πορεία του Ερμή που ξεκινά την Τρίτη, γι’ αυτό φροντίστε να είστε συνεπείς και προσεκτικοί με τις υποθέσεις σας. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις χρειάζονται έξυπνες και δραστικές ενέργειες. Διατηρήστε τις καλές σχέσεις και προτιμήστε τις συλλογικές εργασίες. Μη δίνετε τόση σημασία σε μικρές λεπτομέρειες και πιθανά λόγια του ερωτικού σας συντρόφου. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να χαλάσετε τη σχέση σας. Εσείς που είστε μόνοι, θα δεχτείτε πολλές προτάσεις από φίλους για διασκέδαση. Μη βαριέστε, ακολουθήστε τους. Περιοριστείτε στα εντελώς απαραίτητα κι αποφύγετε οικονομικές σπατάλες.

Καρκίνος
Έχετε μπροστά μια θετική και δημιουργική εβδομάδα, γι’ αυτό δε θα πρέπει ν᾽ αφήσετε ανεκμετάλλευτη την πλανητική εύνοια που δέχεστε. Οι ρυθμοί στα εργασιακά φαίνεται να είναι εξουθενωτικοί και απαιτητικοί, όμως, μπορείτε ν᾽ ανταποκριθείτε κατάλληλα. Αποφύγετε τις στιγμιαίες εντάσεις που θα σας αποσυντονίσουν. Η ερωτική σας διάθεση βοηθά στο να διατηρήσετε και ν᾽ ανανεώσετε τις σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Δείξτε τους τα συναισθήματα και το ενδιαφέρον σας και να είστε σίγουροί ότι δε θα χάσετε. Εσείς που παλεύετε με τη μοναξιά σας, θ᾽ αντιληφθείτε ότι δεν είναι και τόσο άσχημα τα πράγματα. Ίσως τελικά είχατε ανάγκη να μείνετε λίγο μόνοι.

Λέων
Αυτή τη βδομάδα θα πρέπει να είστε υπομονετικοί, καθώς εμπόδια κι εξελίξεις θα σας δημιουργήσουν άγχος. Οργανωθείτε καλύτερα κι αντιμετωπίστε τα πάντα με αισιοδοξία. Ευελιξία κι ετοιμότητα χρειάζονται τα επαγγελματικά. Αποφύγετε τις δραστικές και ριψοκίνδυνες ενέργειες. Η επικοινωνιακή σας δυνατότητα σάς εξασφαλίζει μια ήρεμη ατμόσφαιρα στα συναισθηματικά. Το ενδιαφέρον δικών σας ανθρώπων σας απαλλάσσει από ανασφάλειες. Όσοι είστε μόνοι, μην εξιδανικεύετε ανθρώπους μόνο και μόνο γιατί έχετε κουραστεί. Σταθεροποιητική είναι η πορεία των οικονομικών.

Παρθένος
Εκμεταλλευτείτε την κοινωνικότητα που φέρνει λύσεις κι ανοίγει νέους ορίζοντες στα σχέδιά σας. Βάλτε σειρά προτεραιότητας στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, αξιολογώντας τες σωστά. Η ανάγκη σας για αλλαγές, σας κάνει να κινήστε επιπόλαια. Προσθέστε το αλατοπίπερο που χρειάζεται η σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο. Κάντε διαφορετικά πράγματα μαζί και φροντίστε να εξασφαλίσετε χρόνο για εσάς τους δυο. Όσοι είστε μόνοι, κάποια γεγονότα θα σας κάνουν να αναπολείτε το παρελθόν. Αξίζει άραγε; Εκμεταλλευτείτε σωστά την άνοδο των οικονομικών κι απαλλαγείτε από παλιές υποθέσεις σας.

Ζυγός
Η επικοινωνία σας χρειάζεται προσοχή αυτή τη βδομάδα. Παρανοήσεις και παρεξηγήσεις που επιβαρύνουν την ψυχολογία σας, καλό θα ήταν να τις αποφεύγατε. Προωθήστε τις επαγγελματικές σας ιδέες και τα σχέδιά σας. Κάντε συμμάχους σας τα κατάλληλα πρόσωπα και πείστε τους με επιχειρήματα να σας ακολουθήσουν. Χαρείτε όμορφες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο, την οικογένεια κι αγαπημένα σας πρόσωπα. Εσείς που είστε μόνοι, το πλανητικό σκηνικό σας χαρίζει τη λάμψη του και έτσι μπορείτε να φλερτάρετε και να γοητεύσετε τους πάντες. Υπάρχουν οικονομικές υποθέσεις που δε θα πρέπει να αμελείτε.

Σκορπιός
Πολλές ευκαιρίες σας φέρνει η νέα εβδομάδα. Λίγο η καλή κι αισιόδοξη διάθεση σας, λίγο το ότι περάσατε καλά, έχετε τη δυνατότητα να καταφέρετε πολλά. Μικρές παροδικές δυσκολίες στα εργασιακά είναι στο πρόγραμμα, γι’ αυτό μην πτοήστε. Διατηρήστε τις επαφές σας με σημαντικά πρόσωπα και μην υποτιμάτε κανέναν. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σας βρίσκεται στα καλύτερά της. Εντοπίστε τι δεν κάνατε καλά τόσο καιρό και μην το επαναλαμβάνετε. Εσείς που είστε μόνοι, μην κατηγορείτε τον εαυτό σας για τις κακές εμπειρίες του παρελθόντος. Ίσως όλα αυτά έγιναν για να μάθετε να αξιολογείτε καλύτερα τα χαρίσματά σας. Μολύβι και χαρτί χρειάζονται οι οικονομικές σας υποθέσεις.

Τοξότης
Αλλάξτε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε και κρίνετε τις καταστάσεις. Πάντα υπάρχει μια πιο θετική κι αισιόδοξη πλευρά. Συλλέξτε σωστά τις πληροφορίες που λαμβάνετε στα εργασιακά. Ολοκληρώστε την εικόνα σας και τα ποσοστά επιτυχίας και κατόπιν δράστε. Η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο μπορεί να κάνει θαύματα στα αισθηματικά σας, η λάμψη της κι εύνοιά της λειτουργεί ανανεωτικά. Εσείς που είστε μόνοι, πετάξτε τη μιζέρια από πάνω σας γιατί δε σας πηγαίνει καθόλου. Τα οικονομικά αρχίζουν να βελτιώνονται και πολλές υποθέσεις σας που βρίσκονταν σε στασιμότητα ξεμπλοκάρουν.

Αιγόκερως
Βάλτε τάξη στις σκέψεις σας και μην πελαγώνετε. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να προχωρήσετε μπροστά. Σημαντικές ευκαιρίες παρουσιάζονται στα επαγγελματικά, γι’ αυτό κινηθείτε έξυπνα. Διευρύνετε τους ορίζοντές σας κι εμπλουτίστε τις γνώσεις σας γύρω απ᾽ το αντικείμενό σας. Φίλοι και οικογένεια είναι κοντά σας και μπορείτε να ποντάρετε στη στήριξή τους, τουλάχιστον τη συναισθηματική. Εσείς που είστε μόνοι, προετοιμαστείτε για φλερτ και καινούργιες γνωριμίες. Μπορείτε να αισιοδοξείτε για τα οικονομικά, καθώς παρουσιάζονται ευκαιρίες που θα δώσουν ανάσα στο πορτοφόλι σας.

Υδροχόος
Μειώστε το άγχος που το μόνο που κάνει είναι να σας μειώνει την ενέργεια και να μπλοκάρει το μυαλό σας. Δώστε έμφαση σε νέες γνωριμίες κι επαγγελματικές ευκαιρίες. Έχετε τη δυνατότητα να φτάσετε πιο γρήγορα τους στόχους σας απ’ ότι περιμένετε. Μη φοβάστε να δείξετε τα συναισθήματα και τις αδυναμίες σας στο σύντροφό σας, καθώς και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εσείς που είστε μόνοι, πάρτε τις αποφάσεις που χρειάζεστε, ή τολμήστε ή παραιτηθείτε απ᾽ το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Τα οικονομικά χρειάζονται δραστικές ενέργειες.

Ιχθύες

Η εικόνα σας προς τα έξω φαίνεται να σας ενδιαφέρει πολύ αυτή τη βδομάδα, γι’ αυτό δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή που ξεκινά την Τρίτη, φαίνεται να δημιουργεί αναστάτωση στα εργασιακά. Βεβαιωθείτε πρώτα για τις κινήσεις και τα λεγόμενά σας. Η αγάπη κι η επιβεβαίωση που λαμβάνετε απ᾽ τα αγαπημένα σας πρόσωπα και φυσικά το σύντροφό σας, σας ανεβάζει στα σύννεφα. Εσείς που είστε μόνοι, στο χέρι σας είναι να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες ακίνητης περιουσίας και κινηθείτε δραστικά, προκειμένου να βελτιώσετε την κατάσταση.
Λίτσα Πετρίδη

Η Λίτσα Πετρίδη γεννήθηκε το 1966 και έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής της στην Κωνσταντινούπολη. Εγκαταστάθηκε στην Αθήνα σε ηλικία έξι ετών. Από πολύ μικρή ηλικία εκδήλωσε το έντονο ενδιαφέρον της, για τη μεταφυσική τάση που στη νεότητα, της μετουσιώθηκε σε έντονη ενασχόληση με την Αστρολογία και την Αριθμολογία. Παρακολούθησε αντίστοιχα σεμινάρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ενώ παράλληλα μελέτησε φιλοσοφία αυτόχθονων πολιτισμών και θρησκειών. Από το 1995 έως σήμερα παρέχει υπηρεσίες προβλέψεων ιδιωτικά κι έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο.;

Website: iLov.gr

  • Facebook Comments
Scroll to Top