728x90 AdSpace

Latest Articles

27 Ιαν 2016

Η Λίτσα Πετρίδη προβλέπει από 25/1 έως 31/1 - Λίτσα Πετρίδη - 27 Ιαν 2016


Κριός
Ο Ερμής επιτέλους επανέρχεται σʾ ορθή πορεία κι έτσι καθυστερήσεις και παρανοήσεις περνούν στο παρελθόν. Περιορίστε το άγχος στα εργασιακά κι απαλλαγείτε από εκκρεμότητες κι υποθέσεις που βρίσκονται σε στασιμότητα. Είστε πολύ κοντά στην επίτευξη των στόχων σας, έστω κι αν αυτό απαιτεί περισσότερη προσπάθεια από εσάς. Ο διάλογος κι η καλή επικοινωνία διευκολύνει τα πράγματα ανάμεσα σε σας και τον ερωτικό σας σύντροφο. Μην επιτρέψετε σε τρίτα πρόσωπα να αναμειγνύονται ανάμεσά σας. Εσείς που είστε μόνοι, μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Η σωστή διαχείριση των οικονομικών αποδίδει.


Ταύρος
Παραγωγική και δραστήρια φαίνεται να είναι η νέα εβδομάδα για εσάς. Πάρτε τις αποφάσεις που χρειάζεστε χωρίς να αμφισβητείτε τις ικανότητές σας. Οργανώστε καλύτερα τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και κάντε χώρο στα νέα δεδομένα που έρχονται. Το καλό κλίμα συνεργασίας με συναδέλφους δημιουργεί μια θετική κι ευχάριστη ατμόσφαιρα. Προσεγγίστε τον ερωτικό σας σύντροφο, αντιληφθείτε και διορθώστε τα λάθη σας. Πολλές φορές λειτουργείτε κυκλοθυμικά. Εσείς που είστε μόνοι, ρίξτε τις απαιτήσεις σας και δώστε την ευκαιρία σε καινούργια πρόσωπα να σας πλησιάσουν. Αγορές και σπατάλες δεν πρόκειται να σας ανεβάσουν την ψυχολογία, αντίθετα σας βγάζουν εκτός οικονομικού προϋπολογισμού.


Δίδυμοι
Πάρτε τις καταστάσεις στα δικά σας χέρια και μην εμπιστεύεστε ανθρώπους που απλά σας υπόσχονται πολλά. Δώστε τις λύσεις που πρέπει, δείχνοντας εμπιστοσύνη στις δικές σας δυνατότητες και γνώσεις. Αποφύγετε την εμπλοκή σας σε παρασκηνιακές καταστάσεις και μη δίνετε τροφή για σχόλια. Κάποιοι παρεξηγούν τον αυθορμητισμό σας. Η επαναφορά του κυβερνήτη σας σε ορθή πορεία, διώχνει μακριά παρεξηγήσεις και παρανοήσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Εσείς που παραπονιέστε για τη μοναξιά σας, ενισχύστε την κοινωνικότητα σας και πείτε ναι σε ενδιαφέρουσες προτάσεις. Προετοιμαστείτε για έκτακτα έξοδα και μην αμελείτε τυχών γραφειοκρατικά θέματα.


Καρκίνος
Οι εξελίξεις απʾ την αρχή της εβδομάδας, έρχονται να σας επιβεβαιώσουν ότι έχετε πάρει τις σωστές αποφάσεις κι έχετε κινηθεί με τον καλύτερο τρόπο. Η περίοδος που διανύετε είναι ιδανική για να προωθήσετε τα εργασιακά σας σχέδια και να εφαρμόσετε τις αλλαγές που επιθυμείτε. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συγκεντρωθείτε περισσότερο και να περιορίσετε τις βιαστικές ενέργειες. Γεφυρώστε τις επικοινωνιακές αποστάσεις που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα σε σας και τον ερωτικό σας σύντροφο, παίρνοντας πρωτοβουλίες. Όσοι είστε μόνοι, κάντε μια προσπάθεια να ξεκαθαρίσετε τα θέλω σας και μην τα βάζετε με τους άλλους. Τα οικονομικά συνεχίζουν να σας απασχολούν, όμως βελτιώνονται σημαντικά.


Λέων
Αυτή τη βδομάδα το συναίσθημα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας. Οι επαφές σας με πρόσωπα που εμπιστεύεστε κι οι απόψεις τους, σας δίνουν τις λύσεις που χρειάζονται τα διλλήματά σας. Κάντε ένα καλό ξεκαθάρισμα στα εργασιακά κι απαλλαγείτε από υποθέσεις που διαιωνίζονται. Μην επιτρέψετε σε μικρά εμπόδια και διαφωνίες να δημιουργήσουν αποστάσεις στη σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο. Δώστε τόπο στην οργή σε κάποιες ίσως προκλητικές συμπεριφορές του. Η κοινωνική σας ζωή φέρνει νέους ανθρώπους στο προσκήνιο. Μην τους απορρίπτεται τόσο εύκολα και μετά παραπονιέστε για τη μοναξιά σας. Κάντε τις διορθωτικές κινήσεις που χρειάζονται τα οικονομικά.


Παρθένος
Αυτή τη βδομάδα το πλανητικό σκηνικό γίνεται σύμμαχός σας κι έτσι μπορείτε με περισσότερη ευκολία να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Επιδιώξτε τις αλλαγές που επιθυμείτε στα εργασιακά με διακριτικότητα. Η συμπεριφορά σας πολλές φορές απέναντι σε συνεργάτες, γίνεται προκλητική χωρίς να το καταλαβαίνετε. Η σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο βρίσκεται στα καλύτερά της. Έχετε τη δυνατότητα να μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας και να εισπράξετε τη συμπαράσταση και το ενδιαφέρον του. Εσείς που είστε μόνοι, ανοιχτείτε σε νέες γνωριμίες. Μην ξοδεύετε περισσότερα από όσα εισπράττετε.


Ζυγός
Αυτή η βδομάδα σας δίνει τη δυνατότητα να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε αγαπημένα πρόσωπα και να έρθετε πολύ πιο κοντά. Η παρουσία τους δίπλα σας είναι σημαντική για εσάς, παραδεχτείτε το. Αποφύγετε στιγμές έντασης στον εργασιακό χώρο και διεκδικήστε τα κεκτημένα σας, δείχνοντας δυναμισμό. Μελετήστε όλα τα ενδεχόμενα και κατόπιν πάρτε τις αποφάσεις που χρειάζονται. Δείξτε διαλλακτικότητα και κατανόηση στον ερωτικό σύντροφο σας. Χρειάζεται το ενδιαφέρον και περισσότερο απʾ το χρόνο σας. Εσείς που είστε μόνοι, επιτέλους βρίσκετε το κουράγιο να αποκοπείτε απʾ το παρελθόν, που πλέον δεν έχει τίποτα να σας δώσει. Βρείτε ισορροπίες ανάμεσα σε έσοδα-έξοδα.

Σκορπιός
Τα σχέδιά σας χρειάζονται πίστη και επιμονή. Μη χάνετε την αισιοδοξία σας με την πρώτη δυσκολία. Αποφύγετε τις συγκρούσεις και την ανταγωνιστικότητα με συναδέλφους στα εργασιακά και αποδείξτε τις ικανότητές σας σʾ αυτούς που σας αμφισβητούν. Το άγχος και την πίεση που νοιώθετε, μην την μεταδώσετε στη σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο. Εκείνος έχει τη διάθεση να σας συμπαρασταθεί, μη βρει και το μπελά του. Όσοι είστε μόνοι περιορίστε τις απαισιόδοξες σκέψεις που σας κρατούν κολλημένους στο παρελθόν. Τακτοποιήστε και ρυθμίστε οικονομικά θέματα και μην αμελείτε νομικές, κληρονομικές σας υποθέσεις.

Τοξότης
Αυτή τη βδομάδα στρωθείτε στη δουλειά και προσπαθήστε να τελειώνετε με μισοτελειωμένες υποθέσεις. Συναντήσεις κι επαφές στα εργασιακά διευρύνουν τους ορίζοντές σας και σας δημιουργούν την επιθυμία νʾ αυξήσετε τις γνώσεις γύρω απʾ το αντικείμενό σας. Σε στιγμές φόρτου εργασίας δεχτείτε τη βοήθεια συνεργατών χωρίς εγωισμούς. Η σχέση με τον ερωτικό σας σύντροφο χρειάζεται ψυχραιμία. Οδηγείτε τις καταστάσεις στα άκρα και μάλιστα χωρίς να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα. Εσείς που είστε μόνοι, εκμεταλλευτείτε το επικοινωνιακό σας ταλέντο και την ακαταμάχητη γοητεία σας. Οι οικονομικές σας υποχρεώσεις έχουν μπει σε μια τάξη, όμως χρειάζονται διαρκή προσπάθεια.


Αιγόκερως
Αυτή τη βδομάδα θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις. Το τοπίο δεν είναι ξεκάθαρο μπροστά σας, γι’ αυτό δείξτε υπομονή. Οι κόποι και οι επαγγελματικές σας προσπάθειες ήρθε η ώρα να αναγνωριστούν. Εξελίξεις κι ευχάριστα γεγονότα, σας επιβεβαιώνουν ότι βρίσκεστε πολύ κοντά πλέον στα σχέδιά σας. Η επαναφορά του Ερμή σ˙ ορθή πορεία γεφυρώνει τις αποστάσεις ανάμεσα σε σας και τον ερωτικό σας σύντροφο. Έτσι εισπράττετε τη συναισθηματική επιβεβαίωση που χρειάζεστε. Εσείς που είστε ακόμα μόνοι, δείτε με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον και πάρτε τα πάνω σας. Η στασιμότητα των οικονομικών μπορεί να σας έχει κουράσει, όμως μια χαρά τα καταφέρνετε.


Υδροχόος
Η υπεραισιοδοξία σας αυτή βδομάδα φαίνεται να σας οδηγεί σε βεβιασμένες αποφάσεις και κακές εκτιμήσεις. Οργανώστε τις εργασιακές σας υποχρεώσεις και κινηθείτε με πρόγραμμα. Οι απαιτήσεις είναι πολλές, γι’ αυτό προτιμήστε να εργαστείτε συλλογικά. Η ερωτική σας διάθεση είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη κι έτσι προβλέπεται ανανέωση στη σχέση με το σύντροφό σας. Εσείς που είστε μόνοι, διεκδικήστε το άτομο που σας ενδιαφέρει με περισσότερο δυναμισμό κι επιτέλους ξεκαθαρίστε αν πρέπει να παραμείνετε ή, να προχωρήσετε μπροστά. Τα οικονομικά αρχίζουν σταδιακά να βελτιώνονται κι έτσι έχετε τη δυνατότητα να ρυθμίσετε παλιές σας οφειλές και υποχρεώσεις.

Ιχθύες

Κάποιες αποκαλύψεις και συμπεριφορές δικών σας ανθρώπων, σας εκπλήσσουν και σας προβληματίζουν. Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε τα πράγματα με ρεαλισμό και νʾ αποφύγετε τις ακρότητες. Προσαρμοστείτε στις αλλαγές που προκύπτουν στα εργασιακά χωρίς πολλές διαμαρτυρίες. Στο τέλος θα διαπιστώσετε ότι όλα είναι για καλό σας. Δείξτε έμπρακτα το ενδιαφέρον σας στο σύντροφό σας και ανανεώστε τη σχέση σας μαζί του. Μείνετε μακριά από επιρροές τρίτων προσώπων. Όσοι είστε μόνοι, δείτε τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση και μην ονειροβατείτε. Οικονομικές συμφωνίες και υπογραφές αναβάλετέ τες για αργότερα.
Λίτσα Πετρίδη

Η Λίτσα Πετρίδη γεννήθηκε το 1966 και έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής της στην Κωνσταντινούπολη. Εγκαταστάθηκε στην Αθήνα σε ηλικία έξι ετών. Από πολύ μικρή ηλικία εκδήλωσε το έντονο ενδιαφέρον της, για τη μεταφυσική τάση που στη νεότητα, της μετουσιώθηκε σε έντονη ενασχόληση με την Αστρολογία και την Αριθμολογία. Παρακολούθησε αντίστοιχα σεμινάρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ενώ παράλληλα μελέτησε φιλοσοφία αυτόχθονων πολιτισμών και θρησκειών. Από το 1995 έως σήμερα παρέχει υπηρεσίες προβλέψεων ιδιωτικά κι έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο.;

Website: iLov.gr

  • Facebook Comments
Scroll to Top