728x90 AdSpace

Latest Articles

29 Μαρ 2016

Είσαι για ένα στα γρήγορα; - Unknown - 29 Μαρ 2016


Λίγο-πολύ, μετά από ένα χωρισμό ή από προσωπική επιλογή, όλοι έχουμε την ανάγκη να μείνουμε μόνοι. Πράγμα το οποίο συνοδεύεται από εσωτερική αναζήτηση. Ξέρετε, να ξεκαθαρίσεις συναισθήματα, να έχεις το χρόνο να θρηνήσεις για την κατάληξη της προηγούμενης σχέσης σου και μόλις περάσουν αυτά, να δεις με ποιον τρόπο και προς ποια κατεύθυνση θες να συνεχίσεις τη ζωή σου.


Όσοι επιλέγουν να μείνουν μόνοι, χωρίς απαραίτητα ένας χωρισμός να τους οδηγήσει σε αυτήν την απόφαση, το επιλέγουν προκειμένου να αφοσιωθούν σε άλλα πράγματα. Ίσως στην τελική να αποφασίσουν πως η εργένικη ζωή τους ταιριάζει καλύτερα.

Όμως, σε όλο αυτό το πακέτο του “Single” συμπεριλαμβάνεται και η αποχή από το σεξ; Ε, όχι δα!

Σίγουρα θα καταργήσεις αυτό το σπορ για ένα διάστημα (μπορεί και όχι, υπάρχουν και αυτοί που τους νικάνε οι ορμόνες), προκειμένου να «μαζέψεις τα κομμάτια σου». Πόσο να αντέξεις, όμως;
Ένα, δύο μήνες, μισό ή έναν χρόνο; Δεν είναι απόλυτο. Εξαρτάται από τις αντοχές του καθενός.

Ζούμε, όμως, σε μια πολύ στρεσαρισμένη και πιεστική καθημερινότητα οπού το σεξ είναι από τα λίγα πράγματα, ίσως και το μοναδικό για μερικούς, που σε φέρνει σε μία κατάσταση απόλυτης Nirvana. 

Ας συμφωνήσουμε, λοιπόν, σε έναν μέσο όρο, πως άντε! να αντέξει κάποιος χωρίς σεξ για κανένα πεντάμηνο.

Έρχεται κάποτε αυτή η πολυπόθητη στιγμή που λες: «Man μου, I need to get laid. Επειγόντως!»

Άλλο να το λες κι άλλο να το κάνεις όμως. Βλέπετε το σεξ είναι από τα πιο εύκολα πράγματα που μπορείς να βρεις τη σήμερον ημέρα ˙ όπως ο έρωτας δεν έρχεται ποτέ και το τονίζω, ποτέ, όταν το ζητάς και τον κυνηγάς. Γιατί κάνει μπαμ! από χιλιόμετρα λες και είναι γραμμένο με μπλε ηλεκτρίκ στο μέτωπό σου.

Ποιος είπε, όμως, ότι δεν μπορείς να καθορίσεις τη μοίρα σου, αλλά πρέπει να αφήσεις εκείνη να παίρνει αποφάσεις για σένα; Πιάσε, λοιπόν, τον ταύρο από τα κέρατα, γιατί για όλα υπάρχουν λύσεις.

Ας θυμηθούμε, πως βρίσκεσαι σε φάση που δεν είναι για πολλούς συναισθηματισμούς. Τι πιο κατάλληλο λοιπόν από ένα Booty Call;

Για όσους δεν γνωρίζουν, τα booty calls είναι άτομα με τα οποία είτε είχες σχέση, είτε είχες συνευρεθεί σεξουαλικά στο παρελθόν, είχες απολαύσει ιδιαίτερα το συγκεκριμένο σπορ και βρίσκονται στη λίστα επαφών του τηλεφώνου σου.

Κάποια μοναχικά βράδια που οι ορμόνες, σου κρούουν το καμπανάκι του κινδύνου, επιλέγεις ένα από αυτά τα άτομα για να περάσεις ευχάριστα το βράδυ σου.

Το λες και δεν το λες “Friends with Benefits”. Αναλόγως το άτομο και τη σχέση που έχεις μαζί του. Αν μη τι άλλο, κάτι τέτοιο απαιτεί να γνωρίζουν και να είναι σύμφωνες και οι δύο πλευρές, πως πρόκειται για ένα βράδυ που αποφασίσατε να ενώσετε τις μοναξιές σας και να περάσετε ωραία.

Αν ένας από τους δύο έχει την προδιάθεση για κάτι παραπάνω, όσο κι αν ικανοποιεί τα στάνταρ σας στο κρεβάτι, καλύτερα να το αποφύγετε. Ειδικά αν δεν είστε στη φάση να δημιουργήσετε μία νέα σχέση.

Δεν είμαι σίγουρη γιατί, αλλά ποντάρω πως είναι καθαρά ψυχοσωματικό το ότι όταν κάνεις σεξ με κάποιον με τον οποίο δεν είσαι ερωτευμένος και απλά σε ελκύει, δεν έχεις ελπίδες ή προσδοκίες για το κάτι παραπάνω, το απολαμβάνεις περισσότερο.

Είναι πιο ανέμελο, πιο διεγερτικό, αν θέλετε και καθόλου πιεστικό. Έχετε επίγνωση του τι κάνετε, πως είναι η μεταξύ σας σχέση και δεν περιμένει ο ένας τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από τον άλλον.

Σαν αποτέλεσμα, έχεις περάσει ένα πολύ διαφορετικό βράδυ με έναν άνθρωπο που σε κάνει να περνάς όμορφα από όλες τις απόψεις. Εκτόνωσες νεύρα, στρες και ορμόνες ενώ παράλληλα η εργένικη ζωή σου έμεινε αμετάβλητη, απλώς λίγο πιο περιπετειώδης.


Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα νιώσετε το «Κάλεσμα του σώματος», βεβαιωθείτε πως θα πληκτρολογήσετε και τον κατάλληλο αριθμό.



  • Facebook Comments
Scroll to Top