728x90 AdSpace

Latest Articles

9 Μαρ 2016

Η Λίτσα Πετρίδη προβλέπει από 7/3 έως 13/3 - Unknown - 9 Μαρ 2016


Κριός
Αποφύγετε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων αυτό το διάστημα, μιας και η κρίση σας δεν είναι αντικειμενική και τα γεγονότα δεν αφήνουν μια ξεκάθαρη εικόνα. Τακτοποιήστε όσο το δυνατόν επαγγελματικές εκκρεμότητες και κάντε θέση σε νέα δεδομένα. Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται, φαίνεται να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και θα πρέπει να ασχοληθείτε σοβαρά. Άκρως ερωτική προβλέπεται αυτή η βδομάδα και θα πρέπει να την απολαύσετε. Στιγμές που βρίσκεστε με το σύντροφό σας προσπαθήστε να ξεχάσετε όλα τα άλλα. Όσοι είστε μόνοι… ανοιχτείτε περισσότερο και μη λέτε όχι σε προτάσεις φίλων. Κάντε τις σωστές κινήσεις στα οικονομικά και να είστε σίγουροι ότι πολύ σύντομα θα αφήσετε πίσω άσχημες στιγμές.


Ταύρος
Ενδιαφέρουσα και δραστήρια προβλέπεται η βδομάδα για εσάς, με πολλές δυνατότητες να βελτιώσετε τους περισσότερους τομείς της ζωής σας. Οι γνωριμίες που θα προκύψουν στα εργασιακά θα σας φανούν πολύ χρήσιμες και θα σας δώσουν τη δυνατότητα να κατασταλάξετε στους στόχους σας. Βελτιώστε την επικοινωνία με το σύντροφό σας και φανείτε πιο ειλικρινείς μαζί του. Εσείς που είστε μόνοι εμπιστευτείτε την έκλειψη Ηλίου της Τετάρτης, που σηματοδοτεί μια νέα και ενδιαφέρουσα περίοδο… γι’ αυτό πάρτε τα πάνω σας. Αποφύγετε σπατάλες και άσκοπα έξοδα και δώστε προτεραιότητα σε παλιές υποθέσεις.

Δίδυμοι
Ευχάριστα γεγονότα και εξελίξεις στις υποθέσεις σας φέρνει αυτή η βδομάδα, γι’ αυτό ξεκινήστε τη δυναμικά και αισιόδοξα. Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες χτυπούν την πόρτα σας και θα πρέπει να τις λάβετε σοβαρά υπόψη σας. Ασχοληθείτε σοβαρά κι εξετάστε και την παραμικρή λεπτομέρεια προκειμένου να είστε σίγουροι. Πάρτε πρωτοβουλίες στη σχέση με το σύντροφό σας και μην τα περιμένετε όλα έτοιμα. Στο χέρι σας είναι να βελτιώσετε την κατάσταση κάντε πράξεις και όχι μόνο παράπονα. Τα οικονομικά σας αγχώνουν περισσότερο από όσο πρέπει, εσείς κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε άλλωστε.


Καρκίνος
Μην κλείνεστε στον εαυτό σας και πανικοβάλλεστε με την πρώτη δυσκολία. Έχετε ανθρώπους δίπλα σας που θέλουν να σας στηρίξουν και να σας ακούσουν. Αποφύγετε τις αλλαγές στα εργασιακά, τουλάχιστον μέχρι να βεβαιωθείτε για το αποτέλεσμα. Ανανεώστε το κλίμα στη σχέση με το σύντροφό σας και μη διστάσετε να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω. Η βδομάδα προβλέπεται άκρως ερωτική και δραστήρια για εσάς που είστε μόνοι. Κάποια σχέδιά σας στα οικονομικά μπορεί να αργούν στην εξέλιξη τους, όμως δεν ανατρέπονται. Τακτοποιήστε πρακτικά θέματα και γραφειοκρατικές σας υποθέσεις.


Λέων
Δώστε έμφαση στην κοινωνικότητά σας και ανοιχτείτε σε καινούργιες γνωριμίες. Οι ευκαιρίες που προβλέπονται θα σας εντυπωσιάσουν. Μη γίνεστε τόσο ευκολόπιστοι με αυτά που ακούτε στα εργασιακά και διεκδικήστε τα δικά σας κεκτημένα, χωρίς να προκαλέσετε εντάσεις και συγκρούσεις με συναδέλφους. Το πλανητικό σκηνικό ανεβάζει τον ερωτισμό και το πάθος σας και έτσι προβλέπεται μια βδομάδα που εξασφαλίζει ένα όμορφο κλίμα στη σχέση με το σύντροφό σας. Εσείς που είστε μόνοι… προετοιμαστείτε για καινούργιες γνωριμίες και προτάσεις για διασκέδαση. Διαχειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά και μην ξεφεύγετε από τον προϋπολογισμό σας.


Παρθένος
Δείτε τα πράγματα στην αντικειμενική τους διάσταση και μην ωραιοποιείτε καταστάσεις… μόνο έτσι θα καταφέρετε να δώσετε τις κατάλληλες λύσεις. Ισορροπήστε τα επαγγελματικά σας σχέδια προωθώντας τις αλλαγές που θα βελτιώσουν το κλίμα, αλλά θα σας φέρουν και ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σας. Περιορίστε τις συναισθηματικές ανασφάλειές σας και μην τα βάζετε διαρκώς με το σύντροφό σας. Αναλάβετε τις δικές σας ευθύνες και ασχοληθείτε με τις δικές του ανάγκες. Ένα νέο πρόσωπο φαίνεται να συναρπάζει εσάς που είστε μόνοι συναισθηματικά. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στις οικονομικές σας συναλλαγές που φαίνεται να κρύβουν παγίδες.


Ζυγός
Αρκετά πιεστική προβλέπεται η νέα εβδομάδα με πολλές υποχρεώσεις, γι’ αυτό προετοιμαστείτε ανάλογα. Οριστικές αποφάσεις καλείστε να πάρετε στα εργασιακά. Αφήστε τους συναισθηματισμούς και λειτουργήστε με γνώμονα τα δικά σας συμφέροντα. Μη διστάσετε μπροστά σε νέες προκλήσεις. Οργανώστε διαφορετικά πράγματα με το σύντροφο σας και προσθέστε λίγο χρώμα στη σχέση σας, αφήνοντας στην άκρη γκρίνιες και ανασφάλειες. Εσείς που είστε μόνοι ξεκαθαρίστε τι τελικά θέλετε και κατόπιν βάλτε τα με τους άλλους. Εντοπίστε τις ευκαιρίες που υπόσχονται αύξηση των εσόδων σας.


Σκορπιός
Ξεκινήστε δυναμικά τη βδομάδα σας και περιορίστε τις απαισιόδοξες σκέψεις. Εμπιστευτείτε τις δυνατότητες και το ένστικτό σας, σε υποθέσεις που σας δημιουργούν διλλήματα. Κινηθείτε με ψυχραιμία στα εργασιακά και αποφύγετε επιπολαιότητες. Προσπαθήστε να είστε σαφείς και απόλυτοι σε αυτά που διεκδικείτε. Προστατεύστε τη σχέση με το σύντροφό σας από άτομα που θέλουν να εισβάλλουν ανάμεσα σας. Μπορείτε να δώσετε τις λύσεις που χρειάζεστε μόνοι σας. Όσοι είστε μόνοι διεκδικήστε δυναμικά και χωρίς περιστροφές το άτομο που σας ενδιαφέρει. Εκμεταλλευτείτε σωστά τη μικρή αύξηση των οικονομικών και μη δημιουργείτε ανάγκες που δεν υπάρχουν.


Τοξότης
Κάντε τα ξεκαθαρίσματα που χρειάζεστε αποφεύγοντας τις υπερβολές. Βάλτε τα πράγματα στη θέση τους και δώστε λύσεις σε οικογενειακά θέματα που εκκρεμούν. Αποφύγετε την εμπλοκή σας σε παρασκηνιακές καταστάσεις στα εργασιακά και συνεργαστείτε στενότερα με τα κατάλληλα πρόσωπα. Μην απορρίπτετε νέες προτάσεις και μην κλείνετε πόρτες. Βάλτε χρώμα στη σχέση με το σύντροφό σας και μην την αφήνετε να βαλτώνει, πάνω από όλα εσείς δεν αντέχετε τη ρουτίνα. Εσείς που είστε μόνοι… αναλάβετε τις ευθύνες σας και ρίξτε λιγάκι τις απαιτήσεις σας. Ασχοληθείτε σοβαρά με γραφειοκρατικά και πιθανά νομικά θέματα. Την αμέλειά σας την έχετε ήδη πληρώσει ακριβά.


Αιγόκερως
Αυτή τη βδομάδα το πλανητικό σκηνικό γίνεται δυναμικός σύμμαχός σας και έτσι μπορείτε να προωθήσετε ευκολότερα τα σχέδιά σας. Δώστε τις λύσεις που χρειάζονται υποθέσεις σας, αντιμετωπίζοντάς τες με αντικειμενικότητα και ρεαλισμό. Νέες ευκαιρίες παρουσιάζονται στα εργασιακά, ενώ ανώτεροι σας αναγνωρίζουν τις ικανότητές σας. Δείξτε κατανόηση στη λίγο εριστική συμπεριφορά του ερωτικού σας συντρόφου. Ακούστε τον και δείξτε λίγη περισσότερη τρυφερότητα, το έχει ανάγκη αυτό διάστημα. Εσείς που είστε μόνοι… μην ασχολείστε περισσότερο με καταστάσεις και πρόσωπα που δεν αξίζουν τον κόπο. Αποφύγετε καινούργια οικονομικά ανοίγματα αυτή την περίοδο.


Υδροχόος
Καθυστερήσεις και ανατροπές στα σχέδιά σας αυτή τη βδομάδα είναι στο πρόγραμμα, γι’ αυτό προσπαθήστε να φανείτε ψύχραιμοι και πιστοί στις απόψεις και αποφάσεις σας. Κρατήστε χαμηλούς τους τόνους στα εργασιακά και μην εμπλέκεστε σε καταστάσεις που δεν σας αφορούν. Συγκεντρωθείτε στα δικά σας και αφήστε τους άλλους. Είναι προτιμότερο να συζητήσετε με το σύντροφό σας τα όσα σας απασχολούν, από το να δίνετε δικές ερμηνείες και μάλιστα και με πολύ φαντασία. Εσείς που είστε μόνοι… μην αφήνετε απαισιόδοξες σκέψεις να σας γίνονται εμμονές. Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα και θα πρέπει να δώσετε δραστικές λύσεις, όσο δύσκολο και να σας φαίνεται.

Ιχθύες

Με πολλά συναισθηματικά και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα ξεκινάτε τη βδομάδα σας. Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις στην πραγματική τους διάσταση και μην τα βλέπετε όλα μαύρα. Κινηθείτε δυναμικά στα εργασιακά προωθώντας τα μελλοντικά σχέδιά σας. Νέα πρόσωπα και συζητήσεις σας δίνουν λύσεις και κατευθύνσεις στα διλλήματά σας. Η συναισθηματική επιβεβαίωση που εισπράττετε από το σύντροφό σας φαίνεται να λειτουργεί αναζωογονητικά. Ανταποδώστε του τα συναισθήματα και το ενδιαφέρον. Όσοι είστε μόνοι… ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά γύρω σας… κάτι ιδιαίτερα ενδιαφέρον σας διαφεύγει. Συγκρατήστε τις καταναλωτικές σας τάσεις στα οικονομικά.
  • Facebook Comments
Scroll to Top