728x90 AdSpace

Latest Articles

31 Μαρ 2016

Μεθυσμένα «σ' αγαπώ» - Unknown - 31 Μαρ 2016


4 π.μ. μέσα σε κάποιο κλαμπ.

Πάλι πίνω τον κώλο μου για να ξεχάσω το δικό σου. Όχι, λάθος! Για να ξεχάσω τα μάτια σου εννοούσα κι άλλα τέτοια μελαγχολικά. Αλλά όπως καταλαβαίνεις… μάταια. Αν σε είχα ξεχάσει δε θα σου έστελνα μεθυσμένα μηνύματα στις 4 το χάραμα, σωστά; Σωστά.


Το πρόβλημα, όμως, με τα μεθυσμένα μηνύματα δεν είναι ότι τα στέλνεις, αλλά τι είδους απάντηση θα πάρεις (αν πάρεις). Αν πάρεις απάντηση με θετική ανταπόκριση είμαστε σε καλό δρόμο. Αν πάρεις απάντηση τύπου «τι θες πάλι νυχτιάτικα αφού έχουμε χωρίσει!» , κακά μαντάτα. 

Βέβαια, με βάση τις ανωτέρω περιπτώσεις δυο είναι οι τελικές εκδοχές: ή θα βρεθείς σπίτι του αγκαλιά με τη λεκάνη της τουαλέτας αντί για εκείνον, ή θα βρεθείς στα εφημερεύοντα γιατί από τον καημό σου κατέβασες άλλο ένα μπουκάλι.  

Το θέμα είναι να μη χρειαστεί να φτάσεις σε καμιά από τις δυο καταστάσεις και αυτό θα γίνει μόνο εάν αναλύσεις τους λόγους που θα προέβαινες στην αποστολή ενός μεθυσμένου μηνύματος ώστε να το προλάβεις.

Αρχικά, το αλκοόλ, όπως λέει και μια καλή μου φίλη, είναι θείο δώρο και έχουμε χρέος να το αγαπάμε. Αρκεί, βέβαια, να μας αγαπάει και αυτό -συμπληρώνω εγώ- μιας και είναι γνωστό πως σε υψηλά επίπεδα  επηρεάζει, εκτός από τα αντανακλαστικά, και την ορθή μας κρίση. 

Πολλές φορές, επίσης, λειτουργεί σαν πράσινο φως σε όλα τα «μη» της νηφαλιότητας. Για παράδειγμα «μη στείλεις μήνυμα αφού έχει τελειώσει», το οποίο σε συνδυασμό με ένα μπουκάλι βότκα διαβάζεται ως «στείλε μήνυμα και δεν πειράζει». 

Τι θα ήθελες να πεις, όμως, σε ένα μήνυμα και γιατί χρειάζεσαι τη μαγική δύναμη του ποτού; 

Είτε θέλεις να εκδηλώσεις τα συναισθήματά σου είτε να δείξεις πόσο αισθητή είναι η απουσία του, σε παρακαλώ φιλτράρισέ το. Είναι πολύ όμορφο να εκφράζονται όλα αυτά, αλλά όχι υπό την επήρεια σφηνακίων, υποβρυχίων και άλλων αλκοολούχων σκευασμάτων. Πες τα με σιγουριά και νόημα, όχι με σκόρπιες λέξεις κρυμμένες πίσω από το πρόσχημα του ποτού.

Αν πάλι στέλνεις μηνύματα ψάχνοντας για σεξ, ξανασκέψου το. Σαφώς και το αλκοόλ ξυπνάει τις ορμόνες μας, μας κάνει πιο τολμηρούς και πιο απελευθερωμένους, αλλά δε θέλουμε να γινόμαστε αξιολύπητοι ούτε να κάνουμε πράγματα που το επόμενο πρωί θα μετανιώσουμε. Αναζήτησε ποιοτικό σεξ που σίγουρα θα απολαύσεις και χωρίς να πιεις και μη θυσιάζεις τα βράδια σου τόσο εύκολα.

Τέλος, αν το μήνυμα είναι αναπόφευκτο, η τεχνολογία έχει προνοήσει. Tiger Text Secure Messenger. Εφαρμογή που μόλις την κατεβάστε, αντικαθιστά τις ήδη εγκατεστημένες εφαρμογές sms του τηλεφώνου σας και σας δίνει τη δυνατότητα να αναιρέσετε το επίμαχο sms, υπό τον όρο να μην έχει διαβαστεί ακόμη από τον παραλήπτη. 
Τώρα, αν διαβαστεί, εύχομαι θετικές απαντήσεις και καλό βόλι.

Στην καλύτερη των περιπτώσεων, πάντως, μια είναι η λύση για να αποτραπεί το άκρατο μεθύσι και τα απαγορευμένα μηνύματα: κινητό στο σπίτι και περνάμε καλά!




  • Facebook Comments
Scroll to Top