728x90 AdSpace

Latest Articles

5 Μαρ 2016

Μωρό, απόψε θα δούμε τσόντα - Unknown - 5 Μαρ 2016


Φαντάζομαι όλοι, ή έστω οι περισσότεροι, γνωρίζουμε πως η ψυχαγωγία κατά τον ελεύθερο χρόνο και μάλιστα μετά από μια κουραστική μέρα, μπορεί  να μας χαλαρώσει και να μας αποβάλλει το στρες. Ψυχαγωγία όπως καφές με φίλους, λίγο κρασί, μια καλή ταινία, σεξ. Και σε συνδυασμό ,είναι ακόμα καλύτερο.


Βγαίνεις με την παρέα σου, γελάς, κουτσομπολεύεις, κοροϊδεύεις, θάβεις, τέλεια. Αλλά πολύ απλό! Όταν συνδυάζονται, όμως, τα παραπάνω ψυχαγωγικά δρώμενα, τι γίνεται; Κάνε εικόνα.

Έχεις μόλις γυρίσει σπίτι από μια φορτωμένη μέρα. Βλέπεις το αμόρε . Συζητάτε τα κουλά και τα άσχημα. Μπαίνεις για μπάνιο, όμως, δεν νυστάζεις. Τι κάνεις;

Σεξ; Ναι, αλλά τι; Έτσι, σκέτο; Ούτε καν. Βάζεις ταινία , κάνεις ατμόσφαιρα, βάζεις κρασάκι -αν παίζει και τζάκι η φάση πάει σε άλλο επίπεδο- και ξεκινάς.
Τι ταινία, όμως; Μη μου βάλεις τίποτα Iron Man (αν και ο Robert είναι πολύ hot για να αντισταθείς). Γιατί να μη δεις μία ερωτική ταινία; Αφού μόνος ή μόνη το κάνεις. Βρίσκεις κοινό σημείο  και το πάρτι αρχίζει.

Λογικό στην αρχή να νιώθεις άβολα, ειδικά όταν αρχίζεις να φτιάχνεσαι. Με τη βοήθεια του κρασιού, όμως, οι αναστολές λιγοστεύουν και είσαι έτοιμος για όλα. Μπορείτε ενδιάμεσα, να μιλάτε: «Α, ωραίο αυτό, ψήσου να το δοκιμάσουμε» ή «αργεί η ταινία, θέλω να δοκιμάσω κι εγώ».

Αν είσαι γυναίκα και πεις κάτι από αυτά δε νομίζω ο δικός σου να σου αρνηθεί ή να σε κοροϊδέψει .Αν είσαι άντρας, ίσως η δικιά σου να κωλώσει λίγο. Μπορείς να της πεις πως αφού τα κάνετε που τα κάνετε, δεν ενοχλεί λίγο «σπρώξιμο» και λίγη παραπάνω έμπνευση. Ίσα-ίσα θα σας κάνει καλό μία ανανέωση στο σεξουαλικό κομμάτι της σχέσης. Αν παίζει γάμος, δοκιμάστε το, χθες κιόλας .

Γιατί, όμως γίνεται τόσος ντόρος με τις πορνό ταινίες, κοινώς τσόντες; Η φαντασία παίζει μεγάλο ρόλο στο σεξ. Χωρίς φαντασία το σεξ είναι απλό, βαρετό, συνηθισμένο. Ακόμα και στη single ζωή σου βλέπεις, για να μάθεις τίποτα καινούργιο και για να ανακαλύψεις τι σε εξιτάρει, ώστε να μπορείς να καθοδηγείς τον εκάστοτε σύντροφό σου.

Μέσα σε μια σχέση, η κοινή προβολή μιας πορνό ταινίας είναι καλή -έως κι απαραίτητη- για την ανανέωση.

Θέλετε να κάνετε σεξ, αλλά «μωρέ Γιώργο, πάλι ιεραποστολικό; » Όχι, Γιώργο. Άνοιξε τους ορίζοντές σου και η Μαιρούλα θα σε ευγνωμονεί και θα σε θυμάται.

Από μια λέξη έως μία στάση καινούρια μπορεί το κρεβάτι σας να απογειωθεί. Άσε που μαθαίνετε καλύτερα ο ένας το κορμί του άλλου. Κάποιο άγγιγμα που δεν ήξερες πως μπορεί να ανάβει το σύντροφό σου, ένα φιλί σε κάποιο σημείο που μπορεί να επιφέρει μέχρι και οργασμό (σε έψησα, Γιώργο; ). Μία «θέση» που θα απογειώσει το σεξ , θα έχει ποικιλία και διάρκεια.

Γιατί, λοιπόν να μην το δοκιμάσεις; Στην τελική, καλά θα περάσετε .

Μπορείτε να το κάνετε σε στιλ «role play». Πχ ο δάσκαλος που θέλει να διδάξει κάτι στη μαθήτρια, ή γυναίκα που «πιάνει» τον άντρα της να βλέπει τσόντα. Ή ό,τι φανταστείς. Από απλά ως και πιο kinky πράγματα. Όρεξη και υπολογιστής να υπάρχει.

Μια βαρετή σεξουαλική ζωή δεν είναι υγιής για μια σχέση. Το σεξ είναι υγεία και ξεκούραση. Αν δεν «ξεκουράζεσαι» εκεί, νεύρα και στρες θα σε κατακλύζουν.

Γι’ αυτό δοκιμάστε και μην απορρίπτετε πράγματα. Άλλωστε ποιος θέλει ένα βαρετό σεξ;  


Καλή προβολή!


  • Facebook Comments
Scroll to Top