728x90 AdSpace

Latest Articles

12 Μαρ 2016

Ποιος είπε πως οι καρμικές σχέσεις είναι ρόδινες; - Unknown - 12 Μαρ 2016


Οι σχέσεις είναι ένα κομμάτι της ζωής μας πολλά υποσχόμενο αλλά ταυτόχρονα κι ένα κομμάτι αρκετά δύσκολο ως προς το απόλυτο ταίριασμα.

Οι σχέσεις κατατάσσονται σε πολλές κατηγορίες όπως εφήμερες, μόνιμες, ψεύτικες κι αυτές που πρέπει νʾ αποδείξεις γιατί να είστε μαζί. Όλες έχουν τη δικιά τους μαγεία, αλλά οι πιο ιδιαίτερες είναι αυτές με τις αποδείξεις ή αλλιώς οι καρμικές.

Οι καρμικές σχέσεις είναι αυτές που θα σας συμβούν μόνο μια φoρά στη ζωή σας και θα μείνουν αν πραγματικά το θέλετε και αντέχετε. Είναι πλέον καιρός για να αποδείξετε ότι πραγματικά έχετε υποσχεθεί στον εαυτό σας και στο έτερόν σας ήμισυ.

Τα πράγματα, όμως, μέχρι να κριθούν από το χρόνο ότι πληρούν τις προδιαγραφές για να είστε μαζί, θα περάσουν από σαράντα κύματα.

Οι δυσκολίες είναι αναπόφευκτες αλλά όμως είναι για το καλό σας, αν πραγματικά είστε διατεθειμένοι να δώσετε σώμα και ψυχή για να τα αποκτήσετε.

Συνήθως τα καρμικά συμβαίνουν από εκεί που δεν το περιμένετε και με τους ανθρώπους που πιστεύετε ότι πότε δε θα κάνατε κάτι όπως π.χ. με αυτούς που σας εντυπωσίασαν λιγότερο απʾ όλους ή μʾ αυτούς που αδιαφορήσατε για την ύπαρξή τους ή ακόμα με αυτούς που μισήσατε απʾ την πρώτη ματιά.

Όταν βρεθήκατε για πρώτη φορά στον ίδιο χώρο, νιώσατε ένα περίεργο συναίσθημα, αυτό του «σε γνωρίζω από κάπου σίγουρα» κι όταν φιληθήκατε λες και βρήκατε αυτό που ψάχνατε να βρείτε χρόνια. Είναι φυσιολογικό γιατί πολύ απλά έτσι έχουν αυτά και κάπως έτσι ξεκινούν.

Τον πρώτο μήνα ενώ όλα είναι μια χαρά κάτι συμβαίνει και αλλάζει όλα τα δεδομένα. Εδώ σκάει το πρώτο κύμα. Συνήθως οι καρμικές σχέσεις είναι σχέσεις εξ’ αποστάσεως, γιατί η ζωή θα σου δώσει ό,τι χρειαστείς αλλά όχι στο πιάτο. Πρέπει να τρέξεις και «λίγο» μερικά χιλιόμετρα.

Οι πρώτες δυσκολίες έχουν αυτή την μορφή… Δηλαδή έχετε κανονίσει για να βρεθείτε και την τελευταία την στιγμή ακυρώνεται το ταξίδι που έχετε να κάνετε. Ώσπου, μετά από μέρες, κανονίζετε ξανά το ίδιο ταξίδι και τελικά συμβαίνει το αναπάντεχο και ακυρώνεται πάλι. Έπειτα μετά από μερικές μέρες το κανονίζετε ξανά και πλέον αγανακτισμένοι και κάνοντας τον σταυρό σας τα καταφέρνετε.

Η δυσκολία αυτή έτυχε για να αποδείξετε στον εαυτό σας πόσο πολύ το θέλετε μαζί με τις άλλες 39 που πρόκειται να έρθουν .
Οι καρμικές σχέσεις είναι μοναδικά όμορφες και μοναδικά εξαντλητικές. Δεν μπορεί να πει κανείς αν είναι καλές ή κακές γιατί σχέσεις αυτές είναι κύκλος και αναπόφευκτα στο τέλος θα καταλήγετε πάντα μαζί.

Τα συναισθήματα είναι έντονα μεταξύ σας και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό. Είναι απʾ τις σχέσεις που πραγματικά ξεπερνάς τον εαυτό σου.

Ακόμα και αν έχετε ξενερώσει άπειρες φορές με το έτερόν σας ήμισυ, ακόμα αν σας εξωθεί στα άκρα κάποιες φορές, νιώθετε πως δε θέλετε να φύγετε. Μην ανησυχείτε είναι φυσικό… Τον αγαπάτε πολύ περισσότερο απʾ όσο θα μπορούσατε να αγαπήσετε κάποιον άλλον πάνω στην γη.

Η χαρακτηριστική παρομοίωση για αυτές τις σχέσεις είναι ότι είναι σαν τους καρπούς. Πρώτα είναι άγουροι και πικροί, αλλά με τον καιρό γίνονται γλυκοί.

Το θέμα είναι κατά πόσο μπορείτε να τους ποτίζετε για να ξανανθίσουν.  



  • Facebook Comments
Scroll to Top