728x90 AdSpace

Latest Articles

18 Μαΐ 2016

International student spring symposium - Σπύρος Θεοδώρου - 18 Μαΐ 2016


Το διεθνές τμήμα του πανεπιστημίου του Sheffield, CITY College, είναι σε ευχάριστη θέση να διοργανώνει για 15η συνεχή χρονιά το:
International Student Spring Symposium
Πρόκειται για μία ημερίδα η οποία αποτελεί παράδοση για το πανεπιστήμιο, καθώς πέραν απο την ενασχόληση των ιδίων των φοιτητών και μελών του πανεπιστημίου με το Συμπόσιο, οι πολίτες της πόλης τείνουν να δείχνουν υψηλό ενδιαφέρον και πιστή συμμετοχή κάθε χρόνο!
Στο εν λόγω Συμπόσιο οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, σε θέματα που αφορούν τους τομείς: Διοίκηση Επιχειρήσεων, Ψυχολογία, Πληροφορική, Οικονομικά. Στο τέλος της ημερίδας θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης!
Φέτος το 15ο International Student Spring Symposium του CITY College θα πραγματοποιηθεί στις 20 ρονιά τη συνributers, collecteddmers and competition. ed on the questionnaires'et each objective. ecten distributers, collecteddΜαΐου 2016, στο Αμφιθέατρο του CITY College το οποίο βρίσκεται Τσιμισκή και Λέοντος Σοφού 3.
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!


Σπύρος Θεοδώρου

Χαίρετε... Εγώ είμαι ο Σπύρος, ο θαυματουργός ψυχολόγος της παρέας (εξ ου και το nickname). Το μότο μου ήταν και είναι ένα: «το μόνο που χρειάζεται είναι βενζίνη και διάθεση». Όσοι έχετε την απέραντη τύχη να με γνωρίζετε ήδη, δε χρειάζεται να σας πω και πολλά. Οι υπόλοιποι, welcomeaboard! Μαζί θα δούμε τα πράγματα λίγο διαφορετικά απ' ό, τι έχετε συνηθίσει...

Website: iLov.gr

  • Facebook Comments
Scroll to Top