728x90 AdSpace

Latest Articles

25 Ιουν 2016

Πάρε με και πέτα με στα βράχια! - Αναστασία Λούλατζη - 25 Ιουν 2016


Ο ήλιος καίει το κορμί σου. Βολεύεσαι στην ξαπλώστρα και απολαμβάνεις τη μουσική από το beach bar. Κάνεις να πιάσεις την γρανίτα σου και χαζεύεις τον κόσμο στην θάλασσα.


Ένα κορμί μουσκεμένο, με το ένα χέρι να ωθεί τα μαλλιά προς τα πίσω ενώ αυτά στάζουν, μόλις βγήκε από την θάλασσα και προσπαθεί να εντοπίσει την παρέα του. Το νερό να γλιστρά από τα μούσια σε όλο το μυώδες κορμί και το βλέμμα  συνοφρυωμένο αφού στέκεται αντίκρυ στον ήλιο.

Η εικόνα του αναπαράγεται στο μυαλό σου σε αργή κίνηση και σε επανάληψη. Ξαφνικά νιώθεις το κορμί σου ναι καίγεται, μα δεν ευθύνεται μόνο η ζέστη!

Το καλοκαίρι είναι μία hot εποχή, από όλες τις απόψεις. Με ανάλαφρα ντυσίματα και διάθεση, μικροσκοπικά μαγιό και καλοκαιρινά πάρτι σε παραλιακά μπαρ με κοκτέιλ.

Πέφτεις πάνω σε εκείνον τον τυπά που συνάντησες στην παραλία το απόγευμα. Η ώρα έχει περάσει, τα κοκτέιλ επαρκούν σε αριθμό και η παραλία δεν έχει τόσο κόσμο πια.

Βλέμματα που ανάβουν φωτιές και συντομεύουν τις συστάσεις. Μία κίνησή του να πιάσει το χέρι σου και να σε απομακρύνει από τους υπόλοιπους. Προχωράτε στην παραλία, το κύμα βρέχει τα κορμιά τόσο, όσο να μην βλέπετε την ώρα να αφαιρέσετε όλα τα ρούχα σας. Ένα άγγιγμα στην πλάτη, σου αφαιρεί το πάνω μέρος ενώ ταυτόχρονα σε κολλάει πάνω στο δικό του σώμα.

Τα φεγγάρι φωτίζει το τοπίο, όσο χρειάζεται για να διακρίνονται τα μουσκεμένα κορμιά που κυλιούνται τώρα στην άμμο. Η σκέψη ότι ίσως κάποιος άγνωστος να παρατηρεί το σκηνικό, ανεβάζει την λίμπιντο στα ύψη.

Τα κορμιά, γυμνά και μουσκεμένα και κάπου-κάπου η θάλασσα να τα αγγίζει και να προκαλεί μια πρωτόγνωρη αίσθηση. Όσο οι ερωτικές φαντασιώσεις πραγματοποιούνται, τόσο αυξάνεται η ηδονή και η επιθυμία.

Το εγκεφαλικό παιχνίδι δίνει τώρα τη σειρά του στα παιχνίδια με το νερό, όπου το σώμα είναι πιο ευλύγιστο και το μυστήριο της σκοτεινής επιφάνειας, σας δημιουργεί έντονη επιθυμία εξερεύνησης, των κορμιών σας.

Αχόρταγοι, διψασμένοι και μόνοι στην ερημική παραλία. Ξεδιψάτε, ρουφώντας τις σάρκες σας και οι γλώσσες σας κάνουν βόλτα στα αθέατα σημεία σας. Θεατές του δικού σας έργου με την οπτική επαφή να διεγείρει νου και σώμα η υφή αποκτά άλλη ουσία. Η δυσκολία τριβής άκρως ερεθιστική και η ικανοποίηση υλοποίησης μιας ερωτικής φαντασίωσης, σχηματίζει χαμόγελα πρόστυχα, όλο νόημα.

Έχει ξημερώσει και εσείς βρίσκεστε ακόμη εκεί. Κόσμος αρχίζει να ξεχύνεται στις παραλίες. Δεν σας απασχολεί καθόλου. Κατευθύνεστε στα πιο βαθιά νερά και το ζείτε under the water.
Τα πόδια σου τυλιγμένα στο σώμα του, τα χέρια σου γύρω από τον λαιμό του και τα χείλη σου να γεύονται την αλμύρα από το πίσω μέρος του λαιμού του, για να τη μεταφέρουν στα χείλη του.

Εκείνος, παλεύει με την άνωση του κορμιού σου, ώσπου να καταφέρει να σε εξουσιάσει και να διεισδύσει. Τα αγγίγματά του σε ανατριχιάζουν και σου βαραίνουν την αναπνοή.

Περίεργα παιχνίδια γίνονται κάτω από το νερό, με σωστούς θεατές αυτή την ώρα που οι ίδιοι δεν μπορούν να καταλάβουν τι ακριβώς συμβαίνει. Δίνεται η εντύπωση ενός ερωτευμένου ζευγαριού εν όψει καλοκαιρινών διακοπών. Όσο εσείς το γνωρίζετε, τόσο το παιχνίδι γίνεται πιο βρώμικο.

Θα μπορούσατε να συνεχίσετε μέρες ολόκληρες δοκιμάζοντας τις αντοχές σας. Άλλωστε το αλάτι ανοίγει την όρεξη. Ξαπλώστρες, βράχια, στενάκια στο νησί, πισίνες σε ξενοδοχεία  και άλλα πόσα, αρκεί να υπάρχει θέληση και φαντασία.

Attention please. Όλα ωραία, όλα καλά με την επιθυμία και τη σαρκική ηδονή. Αλλά το σεξ στην παραλία κρύβει και κινδύνους. Λοιμώξεις, κολπίτιδες και μυκητιάσεις καθώς η άνοδος της θερμοκρασίας και η υγρασία ευνοούν την αναπαραγωγή και την εξάπλωση των παθογόνων μικροοργανισμών.
Βέβαια, με την κατάλληλη ενημέρωση και τον σωστό εφοδιασμό, όλα τα παραπάνω μπορούν να αποφευχθούν.

Οπότε λέμε ναι στο σεξ σε θάλασσες και ακτές. Λέμε ναι στα ερωτικά παιχνίδια στο νερό. Πάμε με χίλια για καλοκαιρινές περιπέτειες.


Relax and enjoy!
Αναστασία Λούλατζη

Αν και ακόμη με ανακαλύπτω θα αποπειραθώ να μου προσδώσω χαρακτηρισμούς ώστε να γνωριστούμε! Ταξιδιάρα ψυχή κατά κύριο λόγο, να σπάω τη ρουτίνα και να γεμίζω εικόνες κι εμπειρίες. Μαθαίνω απ' τις δεύτερες και διαμορφώνω χαρακτήρα! Από αδυναμίες έχω τον ρεαλισμό και από συμπάθειες, τις ρομαντικές και απλές υπάρξεις! Μου αρέσει να ταιριάζω το χάος και να διατηρώ την αταξία. Yπεραισιόδοξη με αγαπημένο μου χρώμα το μαύρο! Λάτρης της μουσικής, αφήνομαι στους ρυθμούς της κ και χορεύω. Χιούμορ και αυτοσαρκασμός ίσως το δεύτερο όνομά μου. Κάθετα διαφορετικός από μένα ο έρωτας. Σκέψου, λοιπόν, εσύ πόσο διαφέρεις από εμένα πριν με γνωρίσεις.

Website: iLov.gr

  • Facebook Comments
Scroll to Top