728x90 AdSpace

Latest Articles

3 Οκτ 2016

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις από 3/10 έως 9/10 - Christos_Archos - 3 Οκτ 2016


Αυτή η εβδομάδα χαρακτηρίζεται από όψεις που έχουν σκοπό να δουλέψουμε με τον εαυτό μας. Η Σελήνη στο Σκορπιό από τις 2/10 και για δύο και κάτι μέρες θα φέρει βαθιά συναισθήματα αλλά και ερωτικές κρίσεις.  


Στις 3/10 η Αφροδίτη σε εξάγωνο με το Βόρειο δεσμό μπορεί να φέρει σημαντικές νέες σχέσεις για τους Σκορπιούς και τους Ιχθείς ενώ στις 4/10 ο Ήλιος σε εξάγωνο με το Κρόνο βοηθά τους Ζυγούς-Κριούς-Τοξότες και Διδύμους να μπορέσουν να επιτύχουν σε σημαντικά επαγγελματικά σχέδια.

Στις 5/10 το πάθος έχει το πρώτο λόγο και Σκορπιοί-Ταύροι και Καρκίνοι-Αιγόκεροι μπορούν να πετύχουν μία νέα γνωριμία και σχέση ή να βουτηχτούν στην αυτοκαταστροφή μιας σχέσης από το παρελθόν ενώ ο Άρης σε τετράγωνο με το Δία την ίδια μέρα μπορεί να φέρουν μία έντονη ερωτική/σεξουαλική υπερβολή στη ζωή σας ιδιαίτερα αν ανήκετε στο 1ο δεκαήμερο του Κριού-Ζυγού-Καρκίνου-Αιγόκερω!

Στις 7 του μήνα ο Ερμής μπαίνει στο Ζυγό και ευνοεί όλα τα ζώδια για να κάνουν νέες σχέσεις αλλά περισσότερο τους Κριούς-Ζυγούς-Διδύμους-Τοξότες.  Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει δηλητηριώδη πάθη και αρρωστημένες σχέσεις για τα παρορμητικά ζώδια του 2ου δεκαημέρου (Κριοί-Καρκίνοι-Ζυγοί και Αιγόκεροι).



Διαβάστε και το ζώδιο του ωροσκόπου σας!


 ΚΡΙΟΣ  
 Από τις καλύτερες περιόδους για τα ερωτικά σας ζητήματα, ο Ερμής από το Ζυγό και η Αφροδίτη από το Σκορπιό σας φέρνουν νέους έρωτες και έντονες σεξουαλικές επαφές. Προσοχή όμως γιατί μπορεί να μπλέξετε σε καταστροφικά πάθη και να αφήσετε πίσω γνωριμίες που θα ήταν πολύ πιο καλές και απλά δεν τις προσέχετε για μία ένταση της στιγμής.

Το 1ο δεκαήμερο ειδικά του Κριού είναι το πιο τυχερό για να κάνει νέες γνωριμίες και σχέσεις. 

ΤΑΥΡΟΣ
Νέες σχέσεις και για τους Ταύρους ενώ πολλοί από εσάς μπορεί να έχετε και ιδιαίτερα σημαντικές επανασυνδέσεις. Το 2ο δεκαήμερο του Ταύρου θα είναι το πιο τυχερό με σχέσεις που θα σας αναστατώσουν ενώ θα έχετε άπειρες ευκαιρίες να περάσετε καλά με το ταίρι σας αν έχετε ήδη μία σχέση. Η ζήλεια και η κτητικότητα, γνωστά αρνητικά σας χαρακτηριστικά μπορεί να βγουν στην επιφάνεια περισσότερο από ότι θα έπρεπε και να σας δημιουργήσουν προβλήματα από εκεί που δεν έπρεπε. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Πολύς καιρός πέρασε από τότε που οι σχέσεις ήταν στα πάνω για εσάς. Η πολλή δουλειά κι οι υποχρεώσεις σας ζάρωσαν και σας ταλαιπώρησαν αρκετά. Τώρα πια αρχίζει ν᾽ αλλάζει το σκηνικό και μπορείτε να περιμένετε καλές εξελίξεις και νέες σχέσεις. Ακόμη κι αν έχουν ταλαιπωρηθεί οι υπάρχουσες σχέσεις σας μπορείτε επιτέλους να κάνετε ένα βήμα μπροστά και να ανανεωθείτε και εκεί.  Αυτή τη περίοδο μπορείτε να περιμένετε και τον πραγματικό έρωτα ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο (οι γεννημένοι το Μάιο) αλλά κι οι υπόλοιποι θα περάσετε ιδιαίτερα καλά. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Περίοδος ιδιαίτερων παθών και αναστατώσεων στην ερωτική σας ζωή χωρίς όμως να είναι σίγουρο και το ευτυχισμένο τέλος. Είναι περίοδος με ιδιαίτερα πάθη και λάθη και μπορεί να παραμένετε σε μία σχέση που να μην είναι και η καλύτερη για αυτό και είναι σημαντικό να κοιτάξετε με ποιο τρόπο μπορείτε να δουλέψετε με τον εαυτό σας ώστε να ξεπεράσετε εμμονές και κολλήματα που δεν σας ταιριάζουν. 

ΛΕΩΝ
Σχετικά χλιαρή αυτή η περίοδος χωρίς πάθη και εντάσεις, θα αυξηθεί ο κοινωνικός σας κύκλος αλλά σίγουρα δεν είναι η περίοδος που θα έχετε νέες σχέσεις. Είναι μία καλή περίοδος όμως για να μπορέσετε να βάλετε σε μία τάξη τη ζωή σας για να μπορέσετε να γευτείτε τον έρωτα πιο μετά. Κάποιες σχέσεις μπορεί να εξελιχθούν μέσα από φιλικές επαφές αλλά να ξέρετε ότι στο σύνολο τους θα είναι αδιάφορες και χωρίς ιδιαίτερα μακροπρόθεσμες προοπτικές. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Περίοδος ιδιαίτερα σημαντική για να μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις σας. Ο Ποσειδώνας εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα σας μπερδεύει κα σας αγχώνει οπότε και είναι σημαντικό να κοιτάξετε με ποιο τρόπο μπορείτε να μιλήσετε όσο πιο ξεκάθαρα μπορείτε με το ταίρι σας για να δείτε ποια είναι τα προβλήματα που έχετε.  Κάποιες παράλληλες σχέσεις μπορεί να γεννηθούν αυτό το καιρό αλλά ξέρετε ότι από εκεί ποτέ δεν έρχεται η ευτυχία. 

ΖΥΓΟΣ  
Αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για νέες σχέσεις και επαφές αλλά και για να μπορέσετε να ανανεώσετε παλιές καταστάσεις. Έρωτες και πάθη στο προσκήνιο ενώ αρκετοί από εσάς μπορεί να αποφασίσετε το γάμο ή να γνωρίσετε κάποιο άτομο με προοπτική το γάμο στο άμεσο μέλλον. Κοιτάξτε καλύτερα το περιβάλλον σας γιατί μπορεί να έχετε κρυφούς θαυμαστές ενώ η κοινωνική σας ζωή ολοένα και θα γίνεται καλύτερη!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 Πολλά πάθη και νέες σχέσεις έρχονται να σας βγάλουν από το πρόγραμμα. Είναι η περίοδος όπου μπορείτε να κάνετε ότι ποθείτε στα ερωτικά σας και να μπορέσετε να νοιώσετε ξανά σεξουαλικοί και ποθητοί από τους γύρω σας.  Αν έχετε ήδη μία σχέση μπορείτε να περάσετε πάρα πολύ καλά το επόμενο διάστημα ενώ οι μόνοι σας θα βρείτε αυτές τις τυπικές Σκορπίσιες σχέσεις όπου ο έρωτας με το θάνατο δεν έχουν ιδιαίτερα μεγάλη διαφορά. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
 Αν και το ζώδιο της ζωντάνιας και της ανανέωσης αυτή η περίοδος δεν σας πήγε και τόσο καλά. Περισσότερο πιεστήκατε και αγχωθήκατε από καταστάσεις και τελικά όλα σας πήγαιναν στραβά.  Έτσι είναι μία περίοδος όπου επιτέλους μπορείτε να πάρετε τα πάνω σας και να βρείτε κάποιο άτομο να φλερτάρετε. Δεν είναι η περίοδος των μεγάλων μονογαμικών σχέσεων ζωής αλλά τουλάχιστον μπορείτε να παίξετε και να περάσετε καλά. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή η περίοδος είναι τόσο πλούσια ερωτικά που δε θα σας κάνει να βαρεθείτε λεπτό. Σχέσεις πάθους και αυτοκαταστροφικές καταστάσεις σας βγάζουν τον καλύτερο και συνάμα το χειρότερο εαυτό σας.  Μπορείτε να γνωρίσετε νέα πρόσωπα και να κάνετε νέες σχέσεις αλλά δεν είναι περίοδος ήρεμων σχέσεων, περισσότερο είναι περίοδος έντονης σεξουαλικής δραστηριότητας ενώ αποφύγετε τις σχέσεις του παρελθόντος. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Όχι κάτι το ιδιαίτερο αυτή η εβδομάδα για εσάς. Περισσότερη κοινωνικοποίηση και όρεξη για παιχνίδι αλλά κάποια σχέση που αν μπορεί να σας αναστατώσει δε φαίνεται να υπάρχει. Πιστεύω ότι χρειάζεται περίπου 1-2 εβδομάδες για να αρχίσετε και εσείς να παίρνετε τα πάνω σας. Προσοχή σε φιλίες με λανθάνον το στοιχείο του ερωτισμού γιατί θα σας φέρουν περισσότερα προβλήματα παρά λύσεις και ευτυχία στη ζωή σας. 

ΙΧΘΕΙΣ
Εκεί που όλα έδειχναν μαύρα και δύσκολα έρχεται αυτή η εβδομάδα για να σας δώσει επιτέλους μία τόνωση στη ζωή σας. Η αλήθεια είναι ότι αρκετοί από εσάς έχετε μπλέξει σε παράλληλες σχέσεις που θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά και θα σας πιέσουν αλλά οι ελεύθεροι μπαίνετε σε φάση που μπορείτε να κάνετε νέες γνωριμίες ενώ οι δεσμευμένοι μπορείτε να ελπίζετε σε σταδιακή βελτίωση των σχέσεών σας μετά από αρκετή προσπάθεια.
Christos_Archos

Ο Χρήστος Άρχος είναι αστρολόγος με πάνω από 10 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας και έχει σπουδάσει Ψυχολογία έχοντας δύο μεταπτυχιακά. Είναι ο υπεύθυνος του Ελληνικού τμήματος του Διεθνούς Οργανισμού της ISAR, φέρνοντας την Ελλάδα στο επίκεντρο της διεθνούς αστρολογίας. Συνεργάζεται με τον διεθνή οργανισμό Humanity Healing Foundation και έχει φέρει στην Ελληνική έκδοση το μεγαλύτερο site εναλλακτικών στο κόσμο www.omtimes.com. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα αστρολογικά site όπως το oroskopos.gr. Δάσκαλος αστρολογίας από το 2005. Υπεύθυνος ερευνών για το Ινδικό Ινστιτούτο Vaastu Astrological Foundation, ενώ έχει υπάρξει Ιδρυτικό μέλος όλων των Ελληνικών συλλόγων αστρολογίας. Η Εκπαίδευση του στη συμβουλευτική τον έχει οδηγήσει στη δημιουργία συνεδριών που δεν έχουν μόνο σκοπό την πρόβλεψη αλλά και την μεταμόρφωση του ατόμου ενώ είναι ο Δημιουργός του Προγράμματος Αρχαιοαστρονομίας και εθνοαστρολογίας. Η θεματολογία που ασχολείται ο κος Άρχος είναι οι διαπροσωπικές σχέσεις κι η συναστρία, πρόβλεψη, ψυχολογική αστρολογία, κοσμοβιολογία και προβλέψεις για την εξέλιξη των κρατών και της ανθρωπότητας.

Website: iLov.gr

  • Facebook Comments
Scroll to Top