728x90 AdSpace

Latest Articles

22 Δεκ 2016

Το καλύτερο σεξ το κάνουν οι ακομπλεξάριστοι - Δώρα Κουτσογιάννη - 22 Δεκ 2016


Το σεξ, είναι μία διαδικασία απόλαυσης κι ένωσης δύο σωμάτων, με πρωταρχικό σκοπό την αναπαραγωγή του είδους, αλλά, κατ’ επέκταση, την απόλαυση που μας προσφέρει. Ωστόσο, έχουμε φτάσει σ’ ένα σημείο που όλα γυρίζουν γύρω από αυτό χωρίς να εμπεριέχουν την ίδια τη συνουσία. Τι θέλω να πω;


Έχουν εφευρεθεί ένα σωρό πράγματα γύρω από το σεξ, όπως ερωτικά παιχνίδια, πρόστυχα εσώρουχα, διεγερτικά λάδια κ.α, που έχουν υποτιθέμενο σκοπό την υποβοήθηση στη διέγερση του ζευγαριού και, κατ’ επέκταση, την μεγαλύτερη απόλαυση.

Δε λέω πως όλα αυτά δεν είναι ωραία ή πως δε βοηθούν όντως. Λέω όμως πως είναι απλά περιττά. Πως δε χρειάζεσαι τίποτα απ’ όλα αυτά για να περάσεις καλά με τον/την σύντροφό σου. Αρκεί να είναι ο ένας εκεί για τον άλλον.

Φυσικά, ο καθένας έχει τα γούστα του και τα βίτσια του κι εννοείται πως δεν είναι κατακριτέο. Όμως, όταν κάποιος αναζητά μόνιμα να συμπεριλάβει κάτι «εξωγενές» στο σεξ κι όχι περιστασιακά απλά για το κάτι διαφορετικό, ε, όσο να πεις, μια ανασφάλεια τη βγάζει. 

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με την προβολή των ιδανικών μοντέλων που πλασάρονται ως σέξι, επιθυμητά κι ικανοποιητικά, το μόνο που καταφέρνουν είναι να κομπλάρουν και να στρεσάρουν τον κόσμο.

Ένα κλασσικό παράδειγμα;

Μέγεθος: Φόβος και τρόμος. Κλαυθμός κι οδυρμός αν το μέγεθος του μορίου σου δεν κατατάσσεται στα «μεγάλα εργαλεία». Αν βρίσκεσαι στην τουαλέτα και συνειδητοποιείς πως έχεις το μικρότερο πέος από τους υπόλοιπους τριγύρω σου.

Άραγε, έχει τόση σημασία για σένα να μιλάς με νούμερα; Όταν βλέπεις και, κυρίως, νιώθεις πως ικανοποιείς τη σύντροφό σου, έχει τόση σημασία να κολλάς μόνο σε αριθμούς;

Για αναλογίσου, φίλε άντρα. Τι έχει περισσότερη σημασία και μεγαλύτερη βαρύτητα; Να υπερηφανεύεσαι για τα 20 εκατοστά σου ή να κάνεις τη σύντροφό σου ν’ αναστενάζει με το «μετρίου μεγέθους» κατά τα ελληνικά δεδομένα, πέος σου;

Αντίστοιχα, αγαπητή γυναίκα, έχει τόση σημασία αν φοράς νούμερο 4 στο σουτιέν ή νούμερο 1; Αν έχεις τον τουρλωτό κώλο του εκάστοτε μοντέλου; Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο προικισμένοι, κι εκτός αυτού, δε χρειάζεται να έχεις το τέλειο, αψεγάδιαστο κορμί για ν’ αρέσεις στον άλλον.

Δε χρειάζεται να πανικοβάλλεσαι κάθε φορά που θα βγεις ραντεβού ή που θα κοιμηθείς στο σπίτι του. Ούτε να περνάς πέντε ώρες προετοιμασίες χρειάζεται. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις όρεξη κι επιθυμία για τον άλλον. Να γουστάρεις να βρίσκεσαι δίπλα του και να ερεθίζεσαι στην ιδέα του. Τόσο απλά.

Σκοπός είναι να σε φτιάχνει ο άλλος είτε είναι φρεσκομπανιαρισμένος με τ’ αρώματα του και την πετσέτα ίσα να κρύβει τα επίμαχα σημεία, είτε με τη φόρμα της δουλειάς και ιδρωμένος.

Να γουστάρεις όπως είναι, ανεξάρτητα από το περιτύλιγμα. Άλλωστε, ωραία τα φρου-φρου και τ' αρώματα, αλλά είναι τα πρώτα που αφαιρείς. Γυμνός θα μείνεις στο φινάλε, απαλλαγμένος απ' οτιδήποτε άλλο και μοναδικό σου όπλο τη φυσική σου γοητεία. 

Σκοπός είναι να τον έχεις γδύσει στο μυαλό σου προτού καν τον δεις. Να ξέρεις τι θέλεις να του κάνεις και μόλις τον δεις, να μην του αφήσεις περιθώρια.

Όλοι έχουμε το άγχος αν θ’ αρέσουμε στον σύντροφό μας/ερωτικό μας παρτενέρ την ώρα της πράξης, ειδικότερα αν είναι κι η πρώτη φορά. Την πρώτη φορά είναι πάντα αμήχανα. Δεν ξέρεις τι αρέσει στον άλλον, πώς να τον χειριστείς. Να δείξεις από την αρχή τι γουστάρεις ή να περιμένεις τις δικές του κινήσεις και ν’ ανταποκριθείς αναλόγως;

Αυτά κι άλλα πολλά βασανίζουν χρόνια τώρα το μυαλουδάκι μας κι έχουμε μετατρέψει κάτι τόσο ευχάριστο κι απολαυστικό, σε στρεσογόνα διαδικασία βαθμολόγησης επιδόσεων.

Στην ουσία, το μόνο που χρειάζεσαι για να περάσεις καλά, είναι να είσαι ακομπλεξάριστος. Να μη σκέφτεσαι τίποτα, να μην αγχώνεσαι για τίποτα και ν’ απολαμβάνεις απλά τη στιγμή. 

Να γουστάρεις να ικανοποιήσεις το σύντροφό σου και, μέσω αυτού, να ικανοποιείσαι κι εσύ ο ίδιος.

Φτάνει πια με το άγχος για τα πάντα. 

Just do it!






Δώρα Κουτσογιάννη

Αθεράπευτα ρομαντική μέχρι αηδίας, αγαπώ τη μουσική και την επιρροή που έχει στους ανθρώπους. Ανέκαθεν έγραφα στιχάκια σε τοίχους και θρανία γιατί θεωρώ πως έτσι προσδίδουν μια πιο συναισθηματική πινελιά στη ζοφερή καθημερινότητα. Βαριέμαι τους ρεαλιστές κι αγαπώ τους ονειροπόλους. Αιθεροβάμων ίσως θα μπορούσε να είναι το πραγματικό μου όνομα, αφού μονίμως είμαι στο δικό μου ροζ συννεφάκι κι αρνούμαι να ζήσω στη μιζέρια του πραγματικού κόσμου. Πιστεύω ακράδαντα στα παραμύθια κι εύχομαι κάποια μέρα όλοι να έχουν το δικό τους happy end.

Website: iLov.gr

  • Facebook Comments
Scroll to Top