728x90 AdSpace

Latest Articles

27 Ιαν 2017

Στο σεξ όλα επιτρέπονται - ΕΥΗ ΔΙΚΑΙΟΥ - 27 Ιαν 2017




Sex! Μια λέξη, χίλιες εικόνες, εκατομμύρια σκέψεις και πολλά πρόσωπα.
Η πράξη που σε κανέναν άνθρωπο δεν περνάει απαρατήρητη, ακόμη και στον πιο συντηρητικό. Κι ενώ ακούγεται τόσο ελεύθερη και πονηρή, σ’ ένα μεγάλο ποσοστό κρύβει τρομερά ταμπού.
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ το «γιατί»;


Κάποιες χώρες το περιορίζουν στο όνομα της θρησκείας, κάποιοι το έχουν απλώς ως μέσο αναπαραγωγής και κάποιοι ως μέσο απόλαυσης και φυσική ανάγκη.

Tο πώς θα το διεκπεραιώσεις είναι στο δικό σου σώμα και στη δική σου φαντασία. Ερωτικά -βοηθητικά παιχνίδια, περισσότεροι παρτενέρ, κινηματογραφικές ιδέες, ρόλοι κι άλλα πολλά έρχονται να μπουν στο παιχνίδι. Κι όμως για κάποιους, όλα αυτά φαίνονται περιττά, σαχλά αλλά κι αδιανόητα.

Εγώ θα απαντήσω πως όλα τα παραπάνω για να γίνουν διασκεδαστικά θα πρέπει να τα μοιραστείς με κάποιον που του έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη. Που ξέρεις πως όσο “βρώμικα” κι αν εξελιχθεί θα σε σεβαστεί. Μ’ αυτόν που θα έχετε κοινή γραμμή πλεύσης και γουστάρει το ίδιο με σένα.

Φυσικά και δεν το κάνεις με όποιον λάχει γιατί χάνει την ομορφιά και την ουσία του.
Τα ερωτικά βοηθήματα είναι ένα απ’ τα πολλά ταμπού που κυρίως οι γυναίκες, ή τουλάχιστον όχι όλες, θεωρούν αδιανόητο μέρος της πράξης. Γιατί κυρίες μου; Δεν υπάρχει κανένας νόμος που να το απαγορεύει γιατί απλώς η φαντασία κι η απόλαυση δεν μπορούν να περιοριστούν.

Ένα βοηθητικό παιχνίδι, όπως dildo, δαχτυλίδια, γούνινες χειροπέδες και διάφορα άλλα , μπορεί να είναι οι θεοί, σε συνεργασία πάντα, για τον πιο μεγάλο κι αξέχαστο οργασμό και των δύο. Για να καλύψω όμως όλες τις πλευρές, εξαρτάται μέχρι που είστε κι οι δύο διατεθειμένοι να το χρησιμοποιήσετε.

Υπάρχουν ζευγάρια που δεν κολλάνε πουθενά κι εννοώ πουθενά –πουθενά. Σε καμία είσοδο και σε κανένα φύλο. Μη φρικάρετε! Φυσικά κι υπάρχουν αυτά τα ζευγάρια κι όσο κι αν δεν το κατανοούμε ή μας φαίνεται αποκρουστικό γι’ αυτά είναι ό,τι καλύτερο.

Τα όρια σ’ ένα βοήθημα μπορείτε να τα θέσετε εξ' αρχής με το άλλο σας μισό για να είστε καλυμμένοι πως τίποτα δε θα βρεθεί εκεί που δεν πρέπει, αλλά ούτε κι εσείς θα αναγκαστείτε να κάνετε κάτι που δε σας ευχαριστεί. Είπαμε, να μην υπάρχει ταμπού, αλλά και τα όρια μερικές φορές δε βλάπτουν.

Άλλωστε είναι κάτι που το κάνετε για να περάστε καλά κι οι δύο και να έχετε να θυμάστε όταν βρίσκεστε ο ένας μακριά απ’ τον άλλο. Χρησιμοποιείστε τα άφοβα, λοιπόν, με σύνεση κι ανοιχτό μυαλό και θα απογειώσετε την ερωτική σας ζωή, σας το εγγυώμαι.

Ένας ιδιωτικός χώρος με χαμηλά φώτα και την αγαπημένη σας μουσική είναι μια καλή αρχή για μια μεγαλειώδης νύχτα. Μπορείτε να τον ξεκινήσετε είτε απ’ το μαγαζί που βρίσκεστε και πίνετε τα ποτάκια σας, και πιστέψτε με θα είναι αυτό που θα σκέφτεται μέχρι να πάτε σπίτι , είτε να του το κάνετε έκπληξη εκεί που δε θα το περιμένει και θα κάθετε αμέριμνος στον υπολογιστή του.

Κι επειδή εδώ έρχεται ένα άλλο ταμπού, αυτό με το σώμα σας, θα σας πω το άλλο.

Για να είναι μαζί σας και να σας έχει διαλέξει σημαίνει πως σας γουστάρει έτσι όπως είστε. Δε σημαίνει βέβαια πως θα παραμελήσετε τον εαυτό σας, αλλά κι αυτά τα πέντε- δέκα παραπανίσια κιλάκια είναι σέξι όσο κι αν δεν το πιστεύετε.Τι πιο σέξι από μια γυναίκα με πλούσιους γοφούς, στήθος και ποδαράκια να χορεύει με ψηλοτάκουνα, το εσώρουχό της και το άρωμά της, το whole lotta love των Led Zeppelin;

Είμαι σίγουρη πως το έχετε κάνει ήδη εικόνα κι ήδη το προγραμματίζετε. Μην ντρέπεστε, λοιπόν, για το σώμα σας κι απλώς αφήστε το να κάνει τη δουλειά του κι ο σύντροφό σας θα το εκτιμήσει δεόντως.

Χρήση ρόλων. Να άλλο ένα φλέγον ζήτημα.
Το να πάρετε ρόλους είναι άκρως ερεθιστικό και βρώμικο, ίσως και περισσότερο απ’ την ίδια την πράξη. Το μυαλό αρχίζει να λειτουργεί με χίλιες στροφές το λεπτό, φτιάχνεις την ιστορία σου όπως εσύ τη θέλεις μαζί με το άλλο σου μισό και τα όμορφα πράγματα έρχονται. Αρκεί βέβαια να βγουν στην άκρη οι φεμινισμοί, οι φιλελευθερισμοί και τα’ άλλα.

Tο σεξ είναι μια ιδεολογία από μόνο του. Δε χρειάζεται περισσότερα. Γι' αυτό κάντε στην άκρη τις επαναστατικές σας ιδέες, υποταχθείτε, δώστε διαταγές, υπηρετείστε και τότε θα έχετε πιάσει την κορυφή της απόλυτης ευχαρίστησης. Προσοχή όμως γιατί καραδοκούν και τραυματισμοί!

Τέλος, το μεγάλο ταμπού όλων των ζευγαριών και μη, η συμμετοχή περισσότερων ατόμων.

Εδώ τα πράγματα δυσκολεύουν. Η κτητικότητα είναι κάτι που σ’ αυτό το τομέα δύσκολα το αποβάλεις. Άλλοι για λόγους υγιεινής, άλλοι για λόγους ντροπής κι άλλοι απλώς γιατί δε γουστάρουν να βλέπουν το ταίρι τους σ’ άλλα χέρια. Δύσκολο το να μοιράζεσαι κι ακόμη πιο δύσκολο να το βλέπεις και να το αποδέχεσαι.

Είναι ίσως από τις πιο δύσκολες περιπτώσεις στο σεξ.

Σε κάποιες χώρες θεωρείται φυσιολογικό κι επιτρεπτό απ’ τη θρησκεία. Εμείς ακόμη θέλουμε κάποια χρόνια για την προσαρμογή. Παρ' όλα αυτά αν είστε απ’ τους τολμηρούς αυτού του κόσμου και το σκέφτεστε σαν προοπτική δεν έχετε τίποτα να χάσετε αν δοκιμάσετε. Αρκεί φυσικά να ξέρετε τα άτομα που θα διασκεδάσετε παρέα και να υπάρχει εχεμύθεια.

Άλλωστε όσο πιο κρυφή και περιπετειώδης είναι η ερωτική σας ζωή, τόσο πιο σέξι γίνεται κι ακόμη και μόνοι έχετε εικόνες να περάσετε καλά τη μια ωρίτσα που έχετε στη διάθεσή σας.

Αφήστε, λοιπόν, κατά μέρους τα ταμπού και τις ντροπές.

Βρείτε τη «χρυσή τομή» με το σύντροφό σας κι όλα τα’ άλλα θα έρθουν από μόνα τους για να σας συναρπάσουν.

Καλή διασκέδαση!
 


ΕΥΗ ΔΙΚΑΙΟΥ

Σπουδάζω στο τμήμα μουσικών σπουδών Ιονίου πανεπιστημίου. Ζω για τη μουσική ,μέσα απ' τη μουσική. Είμαι τελείως αυθόρμητη και με μια υπερβολική δόση τρέλας. Στην παρέα μου διαθέτω το τίτλο της «μαμάς» και δικαιολογημένα, αφού είμαι σε μεγάλο βαθμό υπερπροστατευτική με αυτούς που αγαπάω. Είμαι λάτρης του χιούμορ και το υποστηρίζω όπου βρεθώ. Είμαι ερωτευμένη με τη ζωή και πιστεύω πως ωραίο είναι το να υπάρχεις, αλλά το να ζεις έχει τη δική του μαγεία.

Website: iLov.gr

  • Facebook Comments
Scroll to Top