728x90 AdSpace

Latest Articles

12 Φεβ 2017

Το ένα χέρι νίβει τ' άλλο και τα δυο τον παρτενέρ - Unknown - 12 Φεβ 2017



Ζούμε σ' εποχές που οι άνθρωποι είναι διαρκώς επιρρεπείς σε σαρκικές απολαύσεις. Τα πάντα περιστρέφονται γύρω από το σεξ. 

Άρθρα για το σεξ, βίντεο και φωτογραφίες με τις απροσδιορίστου αριθμού στάσεις του kama sutra, sex shops κι ένα σωρό αντικείμενα για να χρησιμοποιήσεις. Εντάξει, δε διαφωνώ. Δεκτή η ποικιλία και η πρωτοτυπία στον εν λόγω τομέα, αλλά υπάρχει καλύτερο σεξουαλικό βοήθημα απ’ τα ίδια μας τα χέρια;

Η αφή είναι κατά κυριολεξία η πιο χειροπιαστή αίσθηση κι οι χειμαρρώδεις ορμές μας κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης μας κάνουν να θέλουμε απεγνωσμένα ν’ αγγίξουμε τον άλλο. Άλλωστε, όλα αρχίζουν από ένα άγγιγμα, είτε αυτό είναι χάδι είτε αγκαλιά, ενδεχομένως κι ένα τράβηγμα. Από τα μαλλιά, τους καρπούς, τη μέση; Αυτό θα το αφήσω στη δική σας φαντασία.

Έπειτα, σειρά έχει ο τρόπος που θα τοποθετήσουμε τον ερωτικό μας παρτενέρ. Δεν μπορώ να ξέρω αν θα τον κολλήσετε στον τοίχο, αν θα τον ρίξετε στο κρεβάτι ή θα τον τραβήξετε κατά πάνω σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χρησιμοποιήσετε γι’ άλλη μια φορά τα χέρια σας.

Προχωρώντας επί της ουσίας, αδιαμφισβήτητα θα θελήσετε να εξερευνήσετε ο ένας το κορμί του άλλου. Εντός, εκτός κι επί τα αυτά. Άλλωστε, οι άντρες διεγείρονται ιδιαίτερα διαγράφοντας με τα χέρια τους κάθε γυναικεία καμπύλη, ενώ οι γυναίκες τρέφουν μια έλξη για τις αντρικές πλάτες.

Τόσα how-to για αισθησιακό μασάζ δε γράφτηκαν, αδίκως. Κάποιες εντρυφούν σε τέτοιους οδηγούς, ενώ άλλες δε διστάζουν να αποτυπώσουν το πάθος και την έντασή τους με γρατζουνιές. Μπορεί οι λεγόμενες πιπιλιές ν’ αποτελούν έμβλημα των εφήβων αλλά έμβλημα κάθε πραγματικού άντρα πάντα θ’ αποτελούν τα σημάδια στην πλάτη. Μια γρατζουνιά άλλωστε είναι δείγμα παθιασμένου, αχαλίνωτου κι άγριου σεξ (με ρέγουλα όμως μην τον γδάρετε ζωντανό τον άνθρωπο).

Κι αν μέχρι εδώ άρχισε ξαφνικά να ζεσταίνεται η ατμόσφαιρα, η συνέχεια έρχεται για να της βάλει φωτιά.
Σίγουρα μια ερωτική πράξη δεν μπορεί να ολοκληρωθεί χωρίς - εχμ, θα το πω κομψά- να μπει το νερό στο αυλάκι. Πριν όμως γίνει η πολυπόθητη αυτή συνένωση και συνουσία νερού κι αυλακίου, θα χρειαστεί και πάλι να χρησιμοποιήσουμε τα χέρια μας.
Γιατί δε μας αρέσει μόνο να διαγράφουμε ο ένας το σώμα του άλλου, μας αρέσει να του προκαλούμε ρίγος κι ανατριχίλα. Είναι γνωστά τα αποτελέσματα του να τοποθετήσεις το χέρι σου ανάμεσα στα πόδια του συντρόφου σου. Με μαθηματική ακρίβεια τον οδηγείς λίγα βήματα πριν την έκρηξη.

Μη σας περνάει από το μυαλό ότι θα κλείσω εδώ. Έχω να καταθέσω ακόμη μερικά πράγματα. Για παράδειγμα, να μην περιορίζεστε μόνο στα παραπάνω. Όταν λέω ότι τα χέρια μπορούν να γίνουν το πιο δυνατό σεξουαλικό βοήθημα, το εννοώ. Όταν βρίσκεσαι στο κρεβάτι με πρόσωπο πρέπει να δουλεύουν τα πάντα.

Τα χέρια, λοιπόν, δε λειτουργούν μόνο για να στηρίζεις τη σύντροφό σου επάνω σου ούτε για να την αρπάζεις από τους γοφούς έχοντας πλήρη θέα της οπίσθιας όψης της. Μπορείς να τη βοηθήσεις να φτάσει στην κορύφωση χρησιμοποιώντας τα και με άλλους τρόπους κατά τη διάρκεια της διείσδυσης.

Η φαντασία σου εκείνη την ώρα πρέπει να είναι ανεξάντλητη. Εάν η στάση που επιλέξατε είναι face to face, καιρός ν’ αρχίσεις να χαϊδεύεις κι άλλα σημεία πάνω της. Τα χείλη της για παράδειγμα. Ξέρω, θα περίμενες κάτι πιο extreme μετά από όσα είπα παραπάνω, αλλά ακουμπώντας τα χείλη της με τα δάχτυλά σου της δίνεις πάσα για ν’ ασχοληθεί περισσότερο μαζί σου. Έχεις δει σε ταινίες που η πρωταγωνίστρια τοποθετεί ευλαβικά στο στόμα της ένα-ένα τα δάχτυλα του πρωταγωνιστή; Ε, γι αυτό ακριβώς μιλάμε.

Είναι πλέον προφανές.

Όσα ερωτικά παιχνίδια κι αν προσθέσεις στο πρόγραμμα, τα χέρια θα κατέχουν πάντα κυρίαρχο ρόλο. Δε χρειάζονται καν λέξεις. Δείξε στον άλλον πόσο τον θέλεις μ’ ένα άγγιγμά σου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βγείτε και οι δυο κερδισμένοι.









  • Facebook Comments
Scroll to Top