Menu

Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2015

Η Λαίδη Αστροπελέκη προβλέπει από 2/9 ως 9-9


Η Miss Αστροπελέκη αποφάσισε να μοιραστεί το χάρισμά της με το αναγνωστικό κοινό του ilov.gr παραθέτοντας τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας που διανύουμε.  Πάρτε θέση κι ετοιμαστείτε!



Κριός: Είσαι παιδί μου πειρασμός, σεισμός αï αï αï αï! Με την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομα στον Λέοντα, Κριέ μου, τα ερωτικά σου έχουν πάρει φωτιά! Επιστροφές, καταστροφές που λέει και ο Τερζής καθώς  άσωτοι απʾ το σκοτεινό παρελθόν σου σκέφτονται να σου χτυπήσουν την πόρτα.  Στα σκαλοπάτια σου θα πέσουν, εξομολογήσεις θα κάνουν αλλά εσύ μην τολμήσεις να επαναξιολογήσεις τα πράγματα. Δεν είσαι εσύ παιδί μου για τέτοια! Έρωτες  νέοι, έντονοι αλλά σύντομοι σε διάρκεια βρίσκονται στο προσκήνιο, έτσι ίσα-ίσα να  ποτίσουν το κρεβάτι σου. Σαν τα πρωτοβρόχια ένα πράγμα! Την εβδομάδα αυτή  θα εστιάσεις πάνω στην δουλειά σου και στους τρόπους που θα την προωθήσεις . Είναι η κατάλληλη περίοδος να βγάλεις τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα στο φως καθώς  η δημιουργικότητά σου χτυπάει κόκκινο. Φίδια, μύδια και αχιβάδες  που εμφανίζονται  με φιλικές προθέσεις και χαμογελαστά πρόσωπα, πρόσεξέ τα. Θα προσπαθήσουν να σε παρασύρουν σε άσκοπες δαπάνες . Μη μασήσεις! Κριός είσαι όχι κατσίκα!

Ταύρος: Στην Παρθένο, την αïπάρθενο, έστησαν χορό ο κατεργάρης Δίας με τον γκομενιάρη Ήλιο αυτή την εβδομάδα. Έρχονται σε κόντρα, όμως , με τον Ποσειδώνα κι εδώ, φίλε μου, έχουμε πρόβλημα. Ότι γενικά δεν πιάνεις σταθμό με την πραγματικότητα κι επιμένεις να ωραιοποιείς  τις καταστάσεις, ειδικά εσύ που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, το ξέρεις ήδη. Σταμάτα να παριστάνεις τη Λόρα στο μικρό σπίτι στο λιβάδι, αν δε θες να τσακιστείς μέσα στα γαïδουράγκαθα. Πολύ παρασκήνιο θα παιχτεί στα ερωτικά σου και θα έρθουν στο φως πληροφορίες που θα σε κατεβάσουν από το ροζ συννεφάκι της ευτυχίας.  Στα λόγια όλοι Γκουζγκούνηδες είναι. Επί το έργον τι γίνεται, είναι το θέμα. Κράτα μια πισινή μαζί με το μικρό καλάθι, που σετάρονται κι ωραία, και μην κάνεις  μεγάλα σχέδια για γάμους, νταούλια, μπουμπουνιέρες και δαχτυλίδια. Στα οικονομικά(ναι, αυτά που δεν έχεις, σπάταλε Ταύρε) ζόρια και δυσκολίες σε περιμένουν καθώς θα σηκώσεις βάρη τόσο στην δουλειά, όσο και στην οικογένεια.  Δέκα κιλά ιδρώτα θα χάσεις μέχρι να καταφέρεις νʼ αξιοποιήσεις τις σωστές ευκαιρίες. Προσοχή στο πολυαγαπημένο image σου καθώς λάθος χειρισμοί στις επικοινωνιακές σου ικανότητες κινδυνεύουν να στο ποδοπατήσουν.  Και ξέρεις, αυτά δεν είναι παίξε-γέλασε! Μόνο η Στεφανίδου κατάφερε να βαφτιστεί δημοσιογράφος κατόπιν του τιμητικού τίτλου της τηλεοπτικής κατίνας. Εσύ απλά θα χαθείς στα αζήτητα.

Δίδυμος:  Ρε αλητάμπουρα! Ρε κωλοπαίδι! Τι θα γίνει με σένα; Γιατί παραμελείς τα αισθηματικά σου; Ε; 'Εχε χάρη που η Αφροδίτη ερωτοτροπεί με τον Άρη με τον Λέοντα να παίρνει μάτι και σου ανοίγουν οι δρόμοι για κορτάρισμα. Ξίδια και ταξίδια καθώς και πολλές άλλες κραιπάλες περιλαμβάνει αυτή η περίοδος, μαζί με νέες γνωριμίες και άλλα καυτά, πρόστυχα σκηνικά (α, ρε τζαναμπέτη)! Αν ο διπολικός εαυτός σου, βέβαια, πάρει την απόφαση να βάλει βέρα στο δεξί ο Ερμής στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να το ξεστομίσεις αυτό το έρμο   ̎I do   ̎,  καθώς ευνοούνται οι αποφάσεις καρδιάς ή κρεμάλας.  Ζητήματα καριέρας θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα αλλά τη φόρα θα στην κόψει προσωρινά εκείνος ο τσακωμός του Δία με τον Ποσειδώνα που έχουν βαλθεί να γελάσουν με την πάρτη σου και να σε κάνουν κλώνο του Βασιλάκη Καΐλα. Πρόσεξε μην εξαπατηθείς και μην αυταπατάσαι με υποσχέσεις που μπορεί να σου δώσουν. Δυο κεφάλια έχεις, πανάθεμά σε βάλε τα να δουλέψουν! Κατά τ' άλλα όλα καλά και η φάση yolo.  Όχι που θα σκάσεις!

Καρκίνος: Σεπτέμβριος μπαίνει, πέφτει το ψιλόβροχο μα εσύ δεν λες να ποτίσεις τίποτα. Λίγο φλερτ από εδώ, λίγο μπούτι από εκεί, άντε και στην καλύτερη καμία αρπαχτή. Από μελόπιτα, κουραμπιές η κατάσταση καθώς έχεις ξενερώσει με το σύμπαν που δε σου συμβαίνει τίποτα το συναρπαστικό στα αισθηματικά σου. Αν και ευνοούνται οι μετακινήσεις και οι κοινωνικές σου συναναστροφές, περνάς μια περίοδο που εστιάζεις στις πρακτικές σου υποθέσεις και στα οικογενειακά ζητήματα. Στα γκομενικά «ό,τι κάτσει, αν κάτσει». Στον εργασιακό σου χώρο θα δημιουργήσεις γόνιμες συνεργασίες που θα σε βοηθήσουν στην εξέλιξή σου αλλά δε θα λείψουν κι οι λάθος χειρισμοί, αν κάνεις το σφάλμα νʼ ακολουθήσεις συμβουλές τρίτων, υποτιμώντας τις δυνατότητές σου. Πρόσεξε τις κινήσεις σου και μην εμπιστεύεσαι καθώς οι ρουφιάνοι γύρω σου είναι σαν μεταλλαγμένες κατσαρίδες. Ανθεκτικές στο Teza, με δυνατότητα πολλαπλασιασμού ανά ώρα κι εξαιρετικές χειριστικές ικανότητες( τύφλα να 'χει ο Παπανδρέου Θεός σχωρέστον)! Μάζεψε λίγο το πορτοφόλι σου και τα, κυριολεκτικά, γαμησιάτικα έξοδα γιατί ένα παραστράτημα από το προβλεπόμενο budget θα σε αφήσει όχι μόνο νηστικό αλλά και με το «καρδερινάκι» στο χέρι.

Λέων:  Κάτι που ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου, λίγο η Αφροδίτη  που είναι κακό, ανάδρομο, κορίτσι θα το γλεντήσεις το κορμάκι, πατριώτη Λέοντα! Παίρνεις μπάλα βουνά, θάλασσες, πεδιάδες και λόφους αναζητώντας  την περιπέτεια και τη δράση αλλά το καμάκι, καμάκι. Σκοπό το έβαλες να βρεις σύντροφο μόνιμο ή και όχι. Όλα τα σφάζεις κι όλα τα μαχαιρώνεις. Εσύ που είσαι ζευγαρωμένος, ανάμενε μήνυμα του πρώην να φάτε πίτσα ή να πιείτε μπίρα. Εσύ, βέβαια, τις αποφάσεις τις έχεις πάρει. Έχεις αφήσει το παρελθόν εκεί που ανήκει. Αυτή η κατάσταση, όμως, θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις μια συζήτηση με τον εαυτό σου (μόνο μ' αυτόν τα πας καλά, εξάλλου) και θα ανανεώσεις τον ήδη υπάρχοντα έρωτά σου με τους τρόπους που μόνο εσύ ξέρεις: Βόλτες, ακριβά δώρα, lux καταστάσεις γιατί είσαι Λιοντάρι και μια σνομπαρία και ψηλομυτιά την έχεις! Επειδή όμως πληρώνεις και μάλιστα ακριβά τη φιγούρα σου, φρόντισε να βάλεις κανένα καβούρι στην τσέπη γιατί ο Ήλιος κι ο Δίας που βρίσκονται στην Παρθένο σου κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου ως προς τις οικονομικές σου υποχρεώσεις που, ειδικά τώρα εν όψει εκλογών, δε θα σε περιμένουν.  Με τον Ερμή στο Ζυγό προσφέρεται γόνιμο έδαφος για να παρουσιάσεις ιδέες σου που μπορεί να σε βοηθήσουν στην ανέλιξή σου. Όρμα Τίγρη!

Παρθένος: Ποια μάντρα γκρεμίστηκε,  ποιος διάολος έσπασε το ποδάρι του και παράτησες Παρθενάκι μου AZAX, VILEDA ΚΑΙ KLINEX! Πήρες, επιτέλους, την απόφαση νʼ αφήσεις τα Dettol και να πιάσεις με γυμνά χέρια σύντροφο; Μπράβο σου! Όχι, μπράβο σου! Ίσως, βέβαια, να φταίει κι αυτή η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα που φέρνει στην επιφάνεια τα βασικά σου ένστικτα κι αποφάσισες να πάρεις τον έρωτα στο κατόπι. Μην πέσεις, όμως, κατευθείαν στα βαθιά και μην ονειρεύεσαι να ζήσεις  το παραμύθι της Μαρία Λα Ντε Μπάριο γιατί θα προσγειωθείς και, μάλιστα, άσχημα και θα καταντήσεις σαν την Αστέρω  που αναζητά  τον τσέλιγκα Θύμιο στις σπηλιές. Χαλλλαρά , που λένε κι οι Θεσσαλονικείς. Αφού θέλεις να γίνεις άτακτο παιδί, γλέντησέ για όσο μπορείς. Λίγο filthy sex καλό θα σου κάνει. Βγες απ' το καβουκάκι σου και κοίτα να χαρείς τη φασάρα σου για όσο κρατήσει, πριν ξαναπιάσεις τη βούρτσα και τρίβεις τα πατώματα. Δώσε προσοχή στην υγεία σου μην αρπάξεις καμιά πούντα (είπαμε να τα πετάξεις έξω λίγο παραπάνω, όχι εντελώς τσιτσίδι). Φυλάξου από τα πηγαδάκια που θα δεις να σχηματίζονται στον εργασιακό σου χώρο και προσπάθησε να κρατήσεις μια στάση ζαμανφού( κι απάνω τούρλα), αλλιώς κινδυνεύεις να βρεθείς εν μέσω μπερδεμάτων και να την πληρώσεις κιόλας! Ελευθέρωσε το ζώο που κρύβεις μέσα σου και πάψε να  είσαι το ταπεινό χαμομηλάκι.

Ζυγός: Στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα σκοραρίσματα κι εσύ φαίνεται να την καλωσορίζεις μʼ ανοιχτές αγκάλες αυτή τη διαπίστωση. Μια φιλία ενδέχεται να εξελιχθεί σε έρωτα( πούλα τα αλλού αυτά, ήθελες να το ξεκοκαλίσεις το «κολλητουμπινάκι σου») κι ένας παλιός έρωτας θα βρεθεί στο προσκήνιο προσφέροντάς σου μύγδαλα. Ή φιστίκια. Εσύ αποφασίζεις. Ωραία θα κυλήσει για σένα η εβδομάδα, αφού ήσυχος δε θα κάτσεις και θα εκμεταλλευτείς ευκαιρίες  να κουρνιάσεις τα κουρασμένα φτερά σου σε φωλιές. Το χρήμα ρέει αυτή την περίοδο και χρηματοδοτεί όλες σου τις ενέργειες πλουσιοπάροχα. Φρόντισε, τουλάχιστον, να πιάσεις δράση και να προωθήσεις και κανένα σχέδιο στη δουλειά σου, να οργανωθείς καλύτερα και να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους συναδέλφους. Αν κι είσαι επιρρεπής στο clubbing και γενικότερα στις κοινωνικές μαζώξεις που περιλαμβάνουν αλκοόλ και Tiesto στο playlist, πρόσεξε λίγο τη φόρμα σου. Δε θέλει και πολύ το 6-pack να γίνει air-bag.

Σκορπιός: Κι εκεί που το μόνο που σκεφτόσουν ήταν sex, μαστίγια και role-playing καταστάσεις, ο Ποσειδώνας μπαίνει στον πέμπτο οίκο σου και πώς σου σκάει η φλασιά να γίνεις ρομαντικός κι αγαπούλης κι όχι μόνο αυτό αλλά να θες και σχέση. Έλα, όμως, που δεν τολμάει άνθρωπος να πλησιάσει ούτε στα 100 μέτρα, αφού έχεις έναν μύθο γύρω από τ' όνομά σου. Και τι περίμενες;  Κανέναν δεν έχεις αφήσει χωρίς να τον ευνουχίσεις, γιατί είσαι εκδικητικό τυπάκι ! Για αυτό θα στραφείς στους κύκλους που ξέρεις κι εμπιστεύεσαι που δεν είναι άλλοι από τους φιλικούς. Στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι κι ειδικά αν το χαλάζι είναι μουράτο και μετράει, καλή ώρα σαν τον αδερφό της Νούλας ή την κολλητή της Μαιρούλας. Ο Άρης είναι ανάδρομος με τον Λέοντα κι αυτό σημαίνει ένα πράγμα για την καριέρα σου: Ετοιμάσου για τρελό χαμαλίκι, αγγαρεία κι ευθύνες . Καλού-κακού προμηθεύσου κι ένα ραντζάκι για ώρα ανάγκης. Το ευχάριστο είναι πως οι κόποι σου θʼ ανταμειφθούν αφού θα έχεις εξαντλήσει όλο το ρεπερτόριο στα «γαλλικά» σου.

Τοξότης: Με τα εργασιακά σου θʼ ασχοληθείς Τοξότη μου αλλά σαν κυνηγός που είσαι, αν πεταχτεί κανένα καλό ελαφάκι στο δρόμο σου θα το στοχεύσεις και θα το μαγειρέψεις στο φούρνο με πατάτες. Είναι μια περίοδος αυτοκριτικής για σένα αυτή που διανύεις κάτι που θα σε κρατάει σε μια μικρή απόσταση από τις διασκεδάσεις και τα έκτροπα που τόσο λατρεύεις. Θα έχεις ευκαιρίες για φλερτ και μίνι ταξίδια αναψυχής για αυτό κοίτα να τις εκμεταλλευτείς προτού χειμωνιάσει για τα καλά και χωθείς βαθιά στην καθημερινότητα και τα βάσανά της. Θα βρεθείς με την παρέα που είχες αφήσει στην απ' έξω το τελευταίο διάστημα και θα προσπαθήσεις νʼ αναζωπυρώσεις τις σχέσεις σας. Δώσε βάση στις προτεραιότητές σου και μην είσαι ανεμοδούρα γιατί κινδυνεύεις να χαθείς σε λάθος τοποθετήσεις. Ναι, είσαι τυχερός αλλά καλύτερα δοκίμασε να παίξεις ΚΙΝΟ παρά να τζογάρεις τις ευκαιρίες σου στα ζάρια. Α! Και το γκομενάκι που κοιτάζεις επίμονα στο μπαρ, προσέγγισέ το επιτέλους! Δε θα έρθει μόνο του.

Αιγόκερως: Εσύ παιδάκι μου είσαι ατομάρα από τις λίγες. Και γεμιστά και γιουβέτσι. Και θέλεις και δε θέλεις. Και τα ερωτήματα σωρό πωπωπωπω! Αμφιταλαντεύεσαι ανάμεσα στην ερωτική σου διάθεση που σου ξυπνάει τέτοιο καιρό πιο άγρια από ποτέ και την ηρεμία της μοναξιάς σου. Μια ξεκινάς να φλερτάρεις το πρόσωπο, μια το μετανιώνεις και τον αφήνεις να κάνει τον μονόλογο του τρελού σε δεκάδες μηνύματα που βαριέσαι νʼ απαντήσεις. Θα σοβαρευτείς ποτέ; Όλο δουλειά, δουλειά, δουλειά στο τέλος θα σου κρεμάσουν και την ταμπέλα του ανέραστου. Εντάξει, καταλαβαίνω τον φόβο σου πως φοβάσαι μήπως παραμυθιαστείς για τα καλά και βγεις εκτός προγράμματος. Αλλά και τι έγινε; Πόσο καιρό έχεις να κάνεις κάτι με άνθρωπο; Ειλικρινά. Μην μιλήσεις! Ψέμματα θα πεις αφού ούτε κι εσύ πόσος καιρός πέρασε απʼ την τελευταία φορά που έβαλες στο Facebook   ̎in relationship ̎.  Είναι και αυτές οι εκκρεμότητες με εφορείες, τράπεζες , διακανονισμούς που μπαίνουν στη μέση και σου χαλάνε τη διάθεση αλλά ξεκόλλα. Όλη η Ελλάδα χρωστάει, σιγά! Οι μέρες πάντως ευνοούν τις σπουδές και τις κοινωνικές επαφές στο εξωτερικό. Μήπως να το σκεφτείς εκείνο το ταξιδάκι που σκεφτόσουν; Πού ξέρεις; Μπορεί να βρεθείς και με νέα δουλειά και με εξωτικό ουρί στην αγκαλιά.

Υδροχόος:  Περίεργο πλάσμα από τα γεννοφάσκια σου είσαι Υδροχόε μου. Γενικότερα ξέρεις τι θέλεις, αλλά είναι κι αυτό που βαριέσαι γρήγορα. Έχεις διάθεση να ερωτοτροπήσεις σε αυτή τη φάση της ζωής σου, να βάλεις μπροστά τις μηχανές της γοητείας σου και να μαγέψεις τα πλήθη, αλλά στη δίνει κι αυτή η μελούρα  με τα τρυφερά ραντεβουδάκια και τα χεράκια ενωμένα στο ηλιοβασίλεμα. Έτσι αφού το πας λάου-λάου για να πέσει το πρόσωπο, θα το γυρίσεις τούμπα και θα γίνεις ανταγωνιστικός μέσα στο φλερτ ή τη σχέση που θα δημιουργήσεις, έτσι για νʼ ανάψουν τα αίματα. Αν βρίσκεσαι σε σχέση λίγη προσοχή αυτή την εβδομάδα γιατί η ανάδρομη Αφροδίτη σε οδηγεί ντουγρού σε επικούς καβγάδες. Τα οικονομικά σου με τα οποία πάντα έχεις πρόβλημα θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα αυτή την περίοδο καθώς οι δοσοληψίες δίνουν και παίρνουν χωρίς σταματημό. Φύλαγε τα νώτα σου από εκείνες τις μουχρίτσες που θα εκμεταλλευτούν τη δυσανασχέτησή σου προς δικό τους όφελος και μην κάνεις διακανονισμούς στους οποίους δε θα μπορέσεις νʼ ανταποκριθείς. Το ευχάριστο είναι πως μια συνεργασία που δεν ευδοκίμησε στο παρελθόν, θα βρεθεί ξανά στον δρόμο σου και θα μπορέσεις να την επαναδιαπραγματευτείς. Πεζά πράγματα με συγχωρείς. Τώρα μπορείς να πας και να συνεχίσεις το σχέδιο σωτηρίας του κόσμου.

Ιχθείς:  Για τον έρωτα μιλάς και έρωτα δεν έχεις. Επιτέλους ήρθε η μέρα που θα σφυρίξεις χαρούμενα γιατί μπορείς. Ε-Ε-ΕΡΧΕΤΑΙ!!! Σκάει μύτη η καψούρα για σένα, ψαράκι μου, κι όλα δείχνουν πως επιτέλους θα κάνεις σοβαρή και σημαντική σχέση. Τέρμα οι μέρες που κολυμπούσες σαν μοναχική τσιπούρα στον απέραντο ωκεανό. Ο άνθρωπος που θα σε αντέξει είναι προ των πυλών. Και παραμύθι θα γράψει  για χατίρι σου, που τόσο το τραβάει ο οργανισμός σου και μέλια θα χυθούν και σάλια θα κυλήσουν. Τα κινηματογραφικά χλάπα- χλούπα φιλιά ,που τόσο ζήλευες, ήρθε η ώρα να τα αναβιώσεις, και οι μέρες του φωτός και της Αναστάσεως του ψόφιου νινίου  φέρνουν τον νυμφίο. Για τα οικονομικά θες να σου πω τώρα;  Ωραία μέρα θα έχουμε αύριο. Δεν γίνεται να τα έχεις όλα, αγάπη μου. Τρέξιμο αρκετό σε περιμένει, λάθη των συναδέλφων σου θα κληθείς να διορθώσεις και μια βαβούρα και στρες θα το λουστείς. Αλλά τι σημασία έχει, μωρέ; Αγάπη μόνο να υπάρχει κι εσύ δεν έχεις πρόβλημα. Και σανό μπορείς να φας, αρκεί να έχεις τον κατάλληλο να το μοιραστείς.




Ουρανία Αστροπελέκη: Η Lady Ουρανία δεν αποκαλύπτει ποτέ την πραγματική της ταυτότητα. Επιλέγει να ζει μέσα στον μυστήριο και σκοτεινό κόσμο της αστρολογίας και της χαρτομαντείας, προκειμένου να κρατήσει τα κανάλια ενέργειάς της ανοιχτά έτσι ώστε να έχει διαύγεια και σαφήνεια στις προβλέψεις της. Το χάρισμα δεν είναι κάτι επίκτητο κι όσοι το κατέχουν πρέπει να το διαχειρίζονται σοφά. Διαβάζοντας τη στήλη μου θα ξέρεις πριν από όλους το μέλλον. Αντέχεις;